PDA

مشاهده نسخه کامل : کدام چیپست مادربرد بهینه تر است؟

Lord_theOne
18-03-20, 03:30
میخواستم یک سی پی یو بخرم برای گیم 9100f دیدم چیز خوبیه تا رنج دو میلیون البته الان این ۱۴۰۰ هست حدودا
رایزن چیز خاصی پیدا نکردم کمیابه
فقط میخواستم بدونم چه مادربردی حدود ۱۵۰۰ یا کمی بیشتر با این سی پی یو سازگار هست چیپست 310 پیشنهاد میکنید؟ اصلا چیپستهای خوبی هستند برای توان این سی پی یو؟
B360 ها چطور هستند؟ اینها چه فرقی با سری h دارن یعنی پاورشون میخوره بهم مشکلی پیدا نمیکنم ؟ پاورم ۸۸۵ گرین هست ده سالی هست دارمش نمیدونم عوضش کنم یا نه
ببخشید جاش نیست رم چه فرکانسی بخرم ۲۴۰۰ برای این سی پی یو کافیه یا بیشتر میخوره؟ میخوام گلولگاهه نشه
گرافیکمم فعلا amd 270X هست
با سپاس

AMD>INTEL
18-03-20, 09:08
میخواستم یک سی پی یو بخرم برای گیم 9100f دیدم چیز خوبیه تا رنج دو میلیون البته الان این ۱۴۰۰ هست حدودا
رایزن چیز خاصی پیدا نکردم کمیابه
فقط میخواستم بدونم چه مادربردی حدود ۱۵۰۰ یا کمی بیشتر با این سی پی یو سازگار هست چیپست 310 پیشنهاد میکنید؟ اصلا چیپستهای خوبی هستند برای توان این سی پی یو؟
B360 ها چطور هستند؟ اینها چه فرقی با سری h دارن یعنی پاورشون میخوره بهم مشکلی پیدا نمیکنم ؟ پاورم ۸۸۵ گرین هست ده سالی هست دارمش نمیدونم عوضش کنم یا نه
ببخشید جاش نیست رم چه فرکانسی بخرم ۲۴۰۰ برای این سی پی یو کافیه یا بیشتر میخوره؟ میخوام گلولگاهه نشه
گرافیکمم فعلا amd 270X هست
با سپاس

سلام
مادربرد زیر را تهیه کنید . من برای یک شرکت دولتی برای اینکه صد در صد مطمئن بشم بدون مشکل کار میکنه 24 ساعت زیر لود سنگین نگهش داشتم و بدون هیچ مسئله ای جواب داد :
MSI H310M PRO-VHL

پاوری که 10 سال کار کرده قابل اطمینان نیست . حتی با وجود سرویس برای استفاده 24/7 مناسب نیست .
رم هم همون فرکانس 2400 مناسبه رم کروشیال بالستیکس اسپورت تهیه کنید

Lord_theOne
18-03-20, 09:29
به نظر شما پاور چی بگیرم که اگر بعدها بخوام ۱۶۶۰ بگیرم مناسب باشه

AMD>INTEL
18-03-20, 09:36
به نظر شما پاور چی بگیرم که اگر بعدها بخوام ۱۶۶۰ بگیرم مناسب باشه

پاور گرین سری 500 hp plus خوبه . سری جدید uk هم خوبه 550 واتش . ببینید کدامش با بودجتون سازگاره

Lord_theOne
18-03-20, 09:44
از دی جی کالا بخرم؟ یا جای مطمن تر سراغ دارید؟ لیون که از همه گرونتره

الان لیون کامپیوتر چیزهایی که میخوام رو داره بجز این مادربرد دیجی هم که نمیفرسته ای تی مقداد هم این مادربرد نداره چکار کنم کسی میشناسی برام بفرسته؟

سلام
مادربرد زیر را تهیه کنید . من برای یک شرکت دولتی برای اینکه صد در صد مطمئن بشم بدون مشکل کار میکنه 24 ساعت زیر لود سنگین نگهش داشتم و بدون هیچ مسئله ای جواب داد :
MSI H310M PRO-VHL

پاوری که 10 سال کار کرده قابل اطمینان نیست . حتی با وجود سرویس برای استفاده 24/7 مناسب نیست .
رم هم همون فرکانس 2400 مناسبه رم کروشیال بالستیکس اسپورت تهیه کنید

سپاس اگر پاور نخوام فعلا عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟

چیپست z270 هم ایسوس داره نزدیک ۱۶۰۰ به نظرتون چطوره؟

AMD>INTEL
18-03-20, 14:13
از دی جی کالا بخرم؟ یا جای مطمن تر سراغ دارید؟ لیون که از همه گرونتره

الان لیون کامپیوتر چیزهایی که میخوام رو داره بجز این مادربرد دیجی هم که نمیفرسته ای تی مقداد هم این مادربرد نداره چکار کنم کسی میشناسی برام بفرسته؟

سپاس اگر پاور نخوام فعلا عوض کنم مشکلی پیش نمیاد؟

دیجی کالا اوکیه
پاور هم باید اولین فرصت عوض بشه
خیر امروز آخرین روزه بعیده کسی بتونه ارسال کنه . مگر اینکه خودتون برید تهیه کنید .
Z270 برای نسل شش و هفت نه نسل 9