صد در صد مشکلی هست . این بیلد نیازی به اپدیت DX هم نداره
omid2ss
13-03-20, 09:37
یه ویندوز جدید اخرین اپدیت پایدار نصب کن.
نسخه Pro ورژن 64 بیتی ( 1909.18363.719 )
احتمال زیاد این خطاهای مرموز نمیاد دیگه
DX رو هم از یه سایت ایرانی دنلود کن و نصب کن
MAHDI_RAJAEI
13-03-20, 13:17
صد در صد مشکلی هست . این بیلد نیازی به اپدیت DX هم نداره
البته ویندوزی که دانلود کرده بودم 1903 بود که به 1909 آپگرید شده از طریق خود ویندوز آپدیت.الان میخوام بازی جنرال اجرا کنم ارور میده که دایرکت ایکس نصب نیست موقع نصب هم با این پیغام رو برو میشم چند ورژن مختلف از دایرکت ایکس از سایت های ایرانی دانلود کردم و از سایت خود مایکروسافت مشکل حل نشد.ویرایش ویندوز هم پرو هست
یه ویندوز جدید اخرین اپدیت پایدار نصب کن.
نسخه Pro ورژن 64 بیتی ( 1909.18363.719 )
احتمال زیاد این خطاهای مرموز نمیاد دیگه
DX رو هم از یه سایت ایرانی دنلود کن و نصب کن
از سایت های ایرانی هم دانلود کردم بارم مشکل پابرجاست دارم درایور دانلود میکنم ببینم با عوض کردن درایور مشکل حل میشه یا نه
AMD>INTEL
13-03-20, 13:37
البته ویندوزی که دانلود کرده بودم 1903 بود که به 1909 آپگرید شده از طریق خود ویندوز آپدیت.الان میخوام بازی جنرال اجرا کنم ارور میده که دایرکت ایکس نصب نیست موقع نصب هم با این پیغام رو برو میشم چند ورژن مختلف از دایرکت ایکس از سایت های ایرانی دانلود کردم و از سایت خود مایکروسافت مشکل حل نشد.ویرایش ویندوز هم پرو هست
از سایت های ایرانی هم دانلود کردم بارم مشکل پابرجاست دارم درایور دانلود میکنم ببینم با عوض کردن درایور مشکل حل میشه یا نه
بهترین کار استفاده از یک ویندوز دیگر هست . ممکن ویندوز فعلی شما مشکل داشته باشه .
omid2ss
13-03-20, 18:18
اپدیت ویندوز 10 از طریق اتصال نت کاری بسیار اشتباهیه
ب دلیل اینکه
1- فشار زیادی ب سیستم برای پردازش اپدیتها وارد میشه
2-نت بیهوده هدر میشه
3-وقتی تسک منیجر رو ببینید پردازشهای ناشناسی با عدد و حروف اضافه شده ک اصلا معلوم نیست چی هستن
4-سر اخر احتمالا اپدیت باعث بروز اشکال و .... میشه:1. (27):
اینم بگم همیشه باعث خرابی نمیشه.کلا نمیشه قطعی گفت
ممکن هست اپدیت کنی و سالم بمونه
پیشنهادم چیه
دانلود و نصب اخرین اپدیت پایدار ویندوز
یا
اپدیت نکردن ویندوز. ب اپدیت کردن ویندوز توجه نکنید.ب حال خودش بزارین باشه
اپدیت اتوماتیک رو غیرفعال کنید