سلام دوستان
من Watch Dogs 2 رو روی سیستمم نصب کردم
به طور صحیح اجرا میشه ولی خیلی لگ داره و روی کیفیت های High و Medium اصلا نمیشه بازی کرد !
در حالی که من بازی هایی مثل Gta V و Mortal Kombat X رو روی سیستمم نصب کردم و این بازی ها با بالاترین کیفیت به طور روان اجرا شدن ! و همین الانم رو سیستمم دارمشون و خیلی خوب کار میکنن
اما نمیدونم چرا Watch Dogs 2 اینجوری میکنه !
یعنی مشکل از چیه ؟؟؟؟
مشخصات سیستم :
ram : 12GB DDR4
cpu : intel core i7
graphic : Nvidia MX150 4GB
Windows 10 64bit
SajjadKhati
09-03-20, 17:35
سلام
برای این بازی در تنظیمات بالا ، حداقل به گرافیک gtx 780 نیاز داره . گرافیک gtx 1060 را پیشنهاد میکنه :
System requirements for Watch Dogs 2 - Ubisoft Support (Only the registered members can see the link)
در تنظیمات پایین ، حداقل گرافیک gtx 660 را نیاز داره .
گرافیک شما (mx150) ، نصفِ قدرت gtx 660 را داره . بنابراین مشخصه که در تنظیمات پایین هم با مشکل رو به رو میشه .
ضمنا چون لپتاپ دارین ، پردازنده تون فرکانس و قدرت کافی را به نسبت pc نخواهد داشت و بنابراین اندکی کاهش کارایی ، ممکنه برای پردازنده باشه (اما مهمترین ضعف تون توی گرافیک هه) .
نکته ی بعدی اینکه ، گرافیک های معادلِ gtx 660 یا قویتر فقط ساپورت میشن . طبق توضیحات همون سایت که آخرش نوشته ، گرافیک های لپتاپ ، چه ضعیف تر یا قویتر از gtx 660 که باشن ، هر چند بازی را اجرا کنن و کار کنند ولی بصورت رسمی و اداری ، ساپورت نمیشن .
AMD>INTEL
09-03-20, 19:02
سلام دوستان
من Watch Dogs 2 رو روی سیستمم نصب کردم
به طور صحیح اجرا میشه ولی خیلی لگ داره و روی کیفیت های High و Medium اصلا نمیشه بازی کرد !
در حالی که من بازی هایی مثل Gta V و Mortal Kombat X رو روی سیستمم نصب کردم و این بازی ها با بالاترین کیفیت به طور روان اجرا شدن ! و همین الانم رو سیستمم دارمشون و خیلی خوب کار میکنن
اما نمیدونم چرا Watch Dogs 2 اینجوری میکنه !
یعنی مشکل از چیه ؟؟؟؟
مشخصات سیستم :
ram : 12GB DDR4
cpu : intel core i7
graphic : Nvidia MX150 4GB
Windows 10 64bit
سلام
به نظرم بیش از قدرت GPU سیستم انتظار دارید . بعضی از بازیها رو باید با تنظیمات نرمال بازی کنید . این GPU شما چندان قوی نیست .
omid2ss
13-03-20, 09:59
بازی تا بازی فرق داره اینکه از چ موتوری استفاده کرده باشن برا ساختن بازی.
مثلا همون GTA v رو با یه گرافیک 9500GT اجرا و بازی کردم لگ هم نداشت با تنظیمات پایین.
ولی خوب watch dogs 2 بازی جدیدتری هست و ب طبع سیستم قویتری میخاد.
سیستمتون که همه اجزاش کافی هست
ولی در مورد
Nvidia MX150 4GB شک دارم.
1468 - 1531 MHz
25 Watt TDP
واقعا مصرف کمی هست و برا مصرف کم طراحی شده.
GeForce MX130 (Only the registered members can see the link) (compare (Only the registered members can see the link))
384 @ 1122 - 1242 (Boost) MHz
64 Bit
GeForce MX110 (Only the registered members can see the link) (compare (Only the registered members can see the link))
256 @ 965 - 993 (Boost) MHz
64 Bit @ 1800 MHz
Codename
N17S-G1
Architecture
Pascal
Pipelines
384 - unified
Core Speed
1468 - 1532 (Boost) MHz
Memory Speed
6008 MHz