ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت گرافیک تو بازی

aboulfazl73
23-02-20, 21:02
سلام همه
من یه کارت گرافیک قدیمی دارم GTX 260 مدلشه اقا تو بازی داغ میشه خیلی
مشخصات سیستمم اینه
مادربرد B75-A-G43
CPU G2030
RAM 4GB
HDD یه یه ترا یه ۵۰۰
پاور هم GREEN GP380A-HE
خدمتتون بگم بازی TOMB RAIDER 2013
MAFIA2 و اینا
اولش خوبه بعد داغ میکنه دماش تاکمی بالای۱۰۰ درجه میره
و برا گیم مشکل ایجاد میکنه
برا روشن کردنش دو تا تبدیل برق شش پین گرافیک وصل کردم و برادیویدی رایترم تبدیل برق گرفتم مشکل کجاست
از اساتید خواهش دارم کمک کنن ظمنا ویندوز ‍۱۰ با اخرین اپدیته نصبه
از گرافیک عکس میگیرم

AMD>INTEL
24-02-20, 10:49
سلام همه
من یه کارت گرافیک قدیمی دارم GTX 260 مدلشه اقا تو بازی داغ میشه خیلی
مشخصات سیستمم اینه
مادربرد B75-A-G43
CPU G2030
RAM 4GB
HDD یه یه ترا یه ۵۰۰
پاور هم GREEN GP380A-HE
خدمتتون بگم بازی TOMB RAIDER 2013
MAFIA2 و اینا
اولش خوبه بعد داغ میکنه دماش تاکمی بالای۱۰۰ درجه میره
و برا گیم مشکل ایجاد میکنه
برا روشن کردنش دو تا تبدیل برق شش پین گرافیک وصل کردم و برادیویدی رایترم تبدیل برق گرفتم مشکل کجاست
از اساتید خواهش دارم کمک کنن ظمنا ویندوز ‍۱۰ با اخرین اپدیته نصبه
از گرافیک عکس میگیرم

سلام
این کارت سال ها کار کرده . باید باز بشه خمیر حرارتی روی gpu تعویض بشه و فن و هیت سینک تمیز بشه .
در ضمن کارت پر مصرفیه و این پاور خیلی مناسب نیست .

aboulfazl73
24-02-20, 12:48
بله شما درست میگی
از اول این کارت گرافیک والا دست خودم نبوده مال دوستم بوده
الان دست خودمه خب این عکسا مال گرافیکه همی جور که مشخصه فنش عوض شده از تعمیرش اطلایی نداره بردش نشون نمیده تعمیر شده باشه فقط فنه عوض کرده بودن

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

این عکس درجه کارت گرافیک رو قبل بازی و بعدی بعد 4 پنج دقیقه هست

aboulfazl73
24-02-20, 13:08
جالب اینه من وقتی یه گزینه ای تو بایوسه میزنم oc genie ii mod
رو فعال میکنمو یه فن که رو سر گرافیک میزارم به مادربرد وصلش میکنم بدون مشکل و افزایش دما کار میکنه
تو بازی فار کرای 3 سکته میزدتو حالت standard گزینه وسطیه یعنی یه 10 ثانیه وایمیستاد بعد 10 ثانیه صحنه ها سریع میگزشتن مثل اینه که پردازنده کم بیاره یدفعه سریع خودش رو برسونه وقتی این گزینه oc رو فعال میکنم خیلی خوب و فره گرافیکه کار میکنه نمیدونم متوجه حرفام شده باشی ومشکل ایست قلبی تو فار کرای3 هم درست میشه
الان مشکل کجاست که بدون این کارا حل بشه

AMD>INTEL
25-02-20, 11:46
جالب اینه من وقتی یه گزینه ای تو بایوسه میزنم oc genie ii mod
رو فعال میکنمو یه فن که رو سر گرافیک میزارم به مادربرد وصلش میکنم بدون مشکل و افزایش دما کار میکنه
تو بازی فار کرای 3 سکته میزدتو حالت standard گزینه وسطیه یعنی یه 10 ثانیه وایمیستاد بعد 10 ثانیه صحنه ها سریع میگزشتن مثل اینه که پردازنده کم بیاره یدفعه سریع خودش رو برسونه وقتی این گزینه oc رو فعال میکنم خیلی خوب و فره گرافیکه کار میکنه نمیدونم متوجه حرفام شده باشی ومشکل ایست قلبی تو فار کرای3 هم درست میشه
الان مشکل کجاست که بدون این کارا حل بشه

فن تعویض شده احتمالا کافی نیست . ولی همانظور که عرض کردم باید خمیر حرارتی روی GPU با یک خمیر سیلیکون خوب عوض بشه مثل دیپ کول Z5

omid2ss
25-02-20, 18:45
این شما کارت گرافیک ضعیفه

CORES192

TMUS64

ROPS28

MEMORY SIZE896 MB

نمیشه ازش انتظار داشته باشی فارکرای3 رو جواب بده

تنها راه اینه تنظیمات گرافیکی بازی رو پایین بیاری

Cpu هم اگر 100% میشه باعث لگ در بازی میشه

aboulfazl73
26-02-20, 21:12
نه اقا گارت گرافیک خوبیه من بازی gta v رو روش بازی کردم رو تنظیمات shader رو رو اخر گذاشتم
مربوط به کیفیت خیابوناس و بقیه هم یا رو های یا مدیومه و فریم خوبی داده یا بازی Crusader2 رو جواب داده مرتال کمبت 2013 هم رو درجه اخر جواب میده
والا خودمم میخوام بفروشمش برم یه گرافیک rx سری 400 یا 500 بردارم بعدا اما به این مشکل خوردم حالا براش یه فن پیدا میکنم

aboulfazl73
03-03-20, 13:36
سلام امروز فنش رو خودش رو یکم این ورتر اوردم دست کاریش کادم بهتر شد انگار کن مشکل برطرف شد

AMD>INTEL
03-03-20, 19:03
سلام امروز فنش رو خودش رو یکم این ورتر اوردم دست کاریش کادم بهتر شد انگار کن مشکل برطرف شد

کلا فن ها به این شکل حالت استاندارد ندارند . چون فن های ارجینال دارای دور بالاتری هستند تا فنی که شما استفاده کردید

Gamess
03-04-20, 12:17
سلام خسته نباشید
لب تاب من asus مدل R510I هست و دو تا کارت گرافیک داره یکی AMD Radeon Rx460 یکی هم R7
RX 4گیگ R7 هم 1 گیگ
توی بازی ها همش روی R7 سویچ میشه هر کاری هم کردم نشد روی RX سویچ کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید

Hoosha
03-04-20, 14:42
سلام خسته نباشید
لب تاب من asus مدل R510I هست و دو تا کارت گرافیک داره یکی AMD Radeon Rx460 یکی هم R7
RX 4گیگ R7 هم 1 گیگ
توی بازی ها همش روی R7 سویچ میشه هر کاری هم کردم نشد روی RX سویچ کنه ممنون می شم اگه کمکم کنید

دوست عزیز حتما برای مشکلتون تاپیک جداگانه بزنید

AMD>INTEL
03-04-20, 17:43
تاپیک قفل میشه :)