7.5 میلیون بودجه دارم . سیستمی در راهنمای خرید سایت دیدم که عکسش را در پیوست قرار میدم. خواهشا نظر خودتون را در مورد این سیستم بگید که همین سیستم خوبه یا بعضی هاشو تغییر بدم دیگه خریداری کنم؟
البته این سیستم هزینش الان بیشتر میشه. احتمالا خنک کننده نمیگیرم
23263
همچنین یه سوال دارم . در زمینه کارهای گرافیکی مثل افتر افکت و فتوشاپ چه قطعاتی مهم هستند؟ گرافیک مهمتره یا سی پی یو؟
منتظر نظرات دوستان هستم
سپاس
SajjadKhati
21-02-20, 15:09
7.5 میلیون بودجه دارم . سیستمی در راهنمای خرید سایت دیدم که عکسش را در پیوست قرار میدم. خواهشا نظر خودتون را در مورد این سیستم بگید که همین سیستم خوبه یا بعضی هاشو تغییر بدم دیگه خریداری کنم؟
23263
همچنین یه سوال دارم . در زمینه کارهای گرافیکی مثل افتر افکت و فتوشاپ چه قطعاتی مهم هستند؟ گرافیک مهمتره یا سی پی یو؟
منتظر نظرات دوستان هستم
سپاس
سلام
همه ی قطعات اصلی معرفی شده ، به درد افترافکت و فتوشاپ نمیخورن .
توی این نرم افزارها ، اول حجم رم مهم هست . بعد فرکانس و کش بالای پردازنده (4 یا 6 و حداکثر 8 هسته ای) و کلا کارایی بالای تک هسته ای .
در افترافکت ، از پلاگین المنت 3 دی استفاده میکنین؟
اگه آره ، کارت گرافیک هم مهم میشه .
ضمنا مادربرد معرفی شده ، اصلا به درد کارهای گرافیکی نمیخوره . چون هم تعداد اسلات برای رم کم داره (برای ارتقاء در آینده) و هم مدار تغذیه ی مناسبی مخصوصا برای ارتقاء پردازنده و کارهای نیمه سنگین نداره . البته شاید برای این قیمت شما ، کاری نشه کرد و مادربردی با همین چیپست و مدار تغذیه و ایت تعداد اسلات رم را فقط بشه تهیه کرد .
7.5 تومن هم برای کارهای گرافیکی کم هست . اگه تا 9 تومن بتونین برسونین ، به مراتب سیستم بهتری میشه .
hamed_eminem
21-02-20, 15:27
کار اصلی بنده نقاسی دیجیتال با فتوشاپ ، موشن گرافیک با افتر افکت و برنامه نویسی هست
کارهای گرافیکی همه دوبعدی هستند
برای همچین کارهایی این سیستم جواب میده؟ یا یک قطعه مثل سی پی یو را بالاتر بگیرم؟
ممنون
SajjadKhati
21-02-20, 21:08
کار اصلی بنده نقاسی دیجیتال با فتوشاپ ، موشن گرافیک با افتر افکت و برنامه نویسی هست
کارهای گرافیکی همه دوبعدی هستند
برای همچین کارهایی این سیستم جواب میده؟ یا یک قطعه مثل سی پی یو را بالاتر بگیرم؟
ممنون
بفرمایید :
مادربرد :
Asus PRIME B365M-A
1.72
پردازنده :
i3 9100F
1.28
رم :
Gskill Ripjaws V 32GB 16GBx2 3000Mhz CL16
2.85
هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB
675
پاور :
GREEN GP480A-EUD 80Plus
597
کیس :
Green ORAMAN Plus
269
قیمت کل (با احتساب کارت گرافیک در توضیحات) : 7.75 تا 7.9 تومن .
------------------------------------------
1) بعدا حتما یه اس اس دی (ترجیحا مدل Gigabyte AORUS RGB 256GB M.2 NVMe با قیمت فعلی 1.150 تومن) تهیه کنید .
همچنین خنک کننده هم بعدا تهیه کنید .
2) یه گرافیک دست دوم GT 710 2GB با قیمت حدود 500 تومن تهیه کنید .
اگه محدودیت مالی دارین ، نسخه ی 1 گیگابایتی اش را با قیمت حدود 350 تومن تهیه کنید .
اگه محدودیت مالی ندارین ، کارت گرافیک دست دوم GT 1030 2GB با قیمت حدود 700 تا یه تومن تهیه کنید .
3) ببینید دوستان درباره ی رم مدل Geil Evo Forza DC 32GB 16GBx2 2400Mhz CL16 (با قیمت 2.17 تومن) چه نظری دارن . اگه کیفیت کاری اش را مناسب میدونن ، همین مدل را تهیه کنید چون اون مدل gskile فرکانس 3000 هست اما مادربردتون تا فرکانس 2666 را ساپورت میکنه . البته مشکلی نیست ولی هزینه ی اضافه هست .
4) بهترین پردازنده براتون (مخصوصا زمان کار با لایت روم) نسبت به هزینه ، پردازنده ی Ryzen 5 3600 با قیمت حدود 3.3 تومن هست .
حالا اگه آینده را در نظر میخواین بگیرین و به پردازنده های رایزن کوچ کنین ، پیشنهادم اینه یه کم کارایی را بپذیرین و یه مادربرد خوب B450 (از AMD) بگیرین اما پردازنده ی ضعیف تر از AMD بگیرین (ryzen 3 1200 با قیمتی مثل همین i3 9100f یعنی 1.2 تومن که حدود 40 درصد ازش ضعیف تر هست) تا برای آینده ، هزینه ی مجدد نکنین .
AMD>INTEL
22-02-20, 09:17
23263
منتظر نظرات دوستان هستم
سپاس
سلام به نظرم برای کار شما افزایش بودجه الزامیه برای خرید پردازنده
مثلا با خرید این مادربرد
MSI H310M PRO-VDH PLUS
پردازنده رو سعی کنید حداقل i5-8400 تهیه کنید یا بهترین گزینه I5 9600
AMD>INTEL
22-02-20, 09:34
سلام به نظرم برای کار شما افزایش بودجه الزامیه برای خرید پردازنده
مثلا با خرید این مادربرد
MSI H310M PRO-VDH PLUS
پردازنده رو سعی کنید حداقل i5-8400 تهیه کنید یا بهترین گزینه I5 9600
البته توصیه اصلی من در صورت داشتن بودجه
CPU RYZEN 5 3400G
MAIN MSI B450 GAMING PLUS
این APU هم پردازنده قدرتمندی داره هم قسمت گرافیک . از خرید گرافیک هم بی نیاز خواهید بود .