PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای سیستم مناسب لومین و رویت - دست دوم یا نو

darka
17-02-20, 14:23
سلام دوستان
وقت بخیر
من یه سیستمی میخوام که باهاش لومیون (Lumion) کار کنم. اما در آینده! یعنی فعلا اگر نشد خیلی کارایی خوبی داشته باشه هم عیبی نداره.
کاربری الان سیستم برای من بطور جدی Revit و 3Ds Max

ابتدا یه سیستمی در نظر گرفته بودم با مشخصات زیر:
Ryzen 3600x
x470 asus
1660 super
2*8GB با باس 3200
ssd Adata SX6000

اما دیدم فعلا توان خریدشو ندارم و تصمیم گرفتم بطور موقت یه سیستم دست دوم بگیرم و بعدا وقتی پول دستم اومد، بفروشم
با توجه به بازار به سیستم زیر رسیدم:
i5 4590
asus h81
16 گیگ رم ddr3
بدون گرافیک

اما احساس کردم خیلی ضعیف میشه. مخصوصا اینکه گرافیک هم نداره پس تصمیم گرفتم حداقل یکمی cpu قوی تری بگیرم. بهترین گزینه 4790k بود که در صورت خرید یه کارت گرافیک دست دو یا نو هم بسیار عالی برای لومیون جواب میده
بعد که قیمت 4790k رو دیدم و بنچمارکشو با 9100f و 9400f مقایسه کردم، با خودم گفتم چرا یک سی پی یو نسل جدید نو نگیرم وقتی قیمتش همون در میاد و کارایی بهتری هم داره و ضمنا اگر بخوام بفروشم هم بازار فروش بهتری داره

بنابراین رسیدم به سیستم زیر:
9100F (یا 9400F بسته به بودجه) + فن پردازنده Tiny Gold گرین
H310M S2H گیگا یا 0.PRIME H310M-A R2 ایسوس
2*8 با باس 2666
کیس پارس EVO گرین (برای ارتقا به سیستم قوی تر در آینده)
پاور 700HB گرین (برای ارتقا آینده)
یک کارت گرافیک دست دوم بطور موقت مثلا rx580 ام اس آی که حداقل 4 گیگ یا بهتره 6 گیگ حافظه داشته باشه(با توجه به اینکه پاور قوی برای آینده در نظر گرفتم، از لحاظ توان هم مشکلی به نظر نمیرسه)
SSD ADATA SX6000 256GB

چندتا نکته عرض کنم خدمتتون. فعلا بودجه مدنظرم برای کیس، حدود 6 تومنه با یکمی بالا پایین
احتمال زیاد، کیس خالی + فن ها+ پاور+ اس اس دی و رم ها رو برای ارتقای آینده نگه میدارم (ارتقا به رایزن 3600). آیا خرید پاور و بقیه قطعات از الان به صرفه ست؟ یا ضعیف تر بگیرم؟
تردید دارم که آیا هزینه کنم و 2*8 رم بگیرم یا اینکه یک 16 سینگ چنل تا اگه لازم شد یه 16 سینگ دیگه بذارم کنارش (آینده)

احتمالا متوجه شدید که چقدر با تنوع قطعات سردرگم شدم. لطفا محبت کنید و راهنمایی کنید :give_rose:

AMD>INTEL
17-02-20, 14:39
سلام دوستان
وقت بخیر
من یه سیستمی میخوام که باهاش لومیون (Lumion) کار کنم. اما در آینده! یعنی فعلا اگر نشد خیلی کارایی خوبی داشته باشه هم عیبی نداره.
کاربری الان سیستم برای من بطور جدی Revit و 3Ds Max

ابتدا یه سیستمی در نظر گرفته بودم با مشخصات زیر:
Ryzen 3600x
x470 asus
1660 super
2*8GB با باس 3200
ssd Adata SX6000

اما دیدم فعلا توان خریدشو ندارم و تصمیم گرفتم بطور موقت یه سیستم دست دوم بگیرم و بعدا وقتی پول دستم اومد، بفروشم
با توجه به بازار به سیستم زیر رسیدم:
i5 4590
asus h81
16 گیگ رم ddr3
بدون گرافیک

اما احساس کردم خیلی ضعیف میشه. مخصوصا اینکه گرافیک هم نداره پس تصمیم گرفتم حداقل یکمی cpu قوی تری بگیرم. بهترین گزینه 4790k بود که در صورت خرید یه کارت گرافیک دست دو یا نو هم بسیار عالی برای لومیون جواب میده
بعد که قیمت 4790k رو دیدم و بنچمارکشو با 9100f و 9400f مقایسه کردم، با خودم گفتم چرا یک سی پی یو نسل جدید نو نگیرم وقتی قیمتش همون در میاد و کارایی بهتری هم داره و ضمنا اگر بخوام بفروشم هم بازار فروش بهتری داره

بنابراین رسیدم به سیستم زیر:
9100F (یا 9400F بسته به بودجه) + فن پردازنده Tiny Gold گرین
H310M S2H گیگا یا 0.PRIME H310M-A R2 ایسوس
2*8 با باس 2666
کیس پارس EVO گرین (برای ارتقا به سیستم قوی تر در آینده)
پاور 700HB گرین (برای ارتقا آینده)
یک کارت گرافیک دست دوم بطور موقت مثلا rx580 ام اس آی که حداقل 4 گیگ یا بهتره 6 گیگ حافظه داشته باشه(با توجه به اینکه پاور قوی برای آینده در نظر گرفتم، از لحاظ توان هم مشکلی به نظر نمیرسه)
SSD ADATA SX6000 256GB

چندتا نکته عرض کنم خدمتتون. فعلا بودجه مدنظرم برای کیس، حدود 6 تومنه با یکمی بالا پایین
احتمال زیاد، کیس خالی + فن ها+ پاور+ اس اس دی و رم ها رو برای ارتقای آینده نگه میدارم (ارتقا به رایزن 3600). آیا خرید پاور و بقیه قطعات از الان به صرفه ست؟ یا ضعیف تر بگیرم؟
تردید دارم که آیا هزینه کنم و 2*8 رم بگیرم یا اینکه یک 16 سینگ چنل تا اگه لازم شد یه 16 سینگ دیگه بذارم کنارش (آینده)

احتمالا متوجه شدید که چقدر با تنوع قطعات سردرگم شدم. لطفا محبت کنید و راهنمایی کنید :give_rose:

سلام شدیدا توصیه میکنم صبر کنید و یکباره سیستم قدرتمند بگیرید . این سیستم هم بخرید متاسفانه باید ضرر کنید .

darka
17-02-20, 16:09
سلام
متشکرم بابت پاسخ
آخه بین سیستم قوی و معمولی حدود ده میلیون اختلاف قیمته و ممکنه حالا حالاها نتونم خرید کنم. و بیکار میمونم و نمیتونم کارهامو انجام بدم
با فرض اینکه گزینه سیستم رایزن 3600 حذف کنیم، در مورد قطعات سیستم 6 تومنی چه نظری دارید؟ البته در کاربری که عرض کردم

SajjadKhati
17-02-20, 20:28
سلام
شما با این نرم افزارها (بدون در نظر گرفتن رندر در 3ds max و Revit که به پردازنده ی قدرتمند _البته به موتور رندرتون بستگی داره_ نیاز دارین) ، به یک پردازنده ی 4 یا 6 هسته ای قدرتمند (با فرکانس و کش بالا مثل Ryzen 5 3600X) و رم 32 گیگ یا بالاتر و گرافیک GTX 2060 Super 8GB یا بالاتر نیاز دارین تا در حد متوسط بتونین در لومیون و 3ds max و Revit کار کنید .
اگه موتورهای رندرهای cpu based در 3ds max را اضافه کنید که به یه پردازنده ی قدرتمندتر (12 هسته ای یا بالاتر) نیاز خواهید داشت .

اما بودجه تون که خیلی کمه . پس ناچار به این هستید که قطعات ضعیف تری بردارید .
ولی تاکیدا پیشنهاد میکنم که اس اس دی را الان نگیرید . با خرید اس اس دی ، ضربه ی زیادی به مدل و کیفیت بقیه ی قطعات میخوره (با این مقدار بودجه تون) .

هر چند با این بودجه تون ، بهترین کارایی را سیستم اینتل براتون داره ولی من اگه جاتون بودم ، یه مادربرد خوب بر پایه ی AMD مثل ASUS TUF B450 PRO GAMING با قیمت 2.41 تومن میگرفتم تا وقتی در آینده میخوام سیستم AMD Ryzen بگیرم ، هم سوکت را عوض نکنم و هم چون مادربرد خوبی گرفتم ، مادربرد را عوض نکنم . بعد پردازنده را Ryzen 3 1200 با قیمت 1.225 تومن میگرفتم . هر چند این پردازنده ، هم قیمت با پردازنده ی i3 9100F هست که در زیر پیشنهاد میدم اما 30 درصد ازش ضعیف تر هست اما نمیارزه که بعدا بخواین سیستم تون را از پایه عوض کنین .
به هر حال هر جور مایلید . بالاخره در حال حاضر و با این بودجه ، سیستم زیر بهترین کارایی را براتون داره :

مادربرد :
MSI B365M PRO VDH
1.299

پردازنده :
i3 9100F
1.28

رم :
Crusial 16GB Balistix Sport LT Gray CL15 DDR4
1.24

هارد :
WD Blue 1TB 7200Rpm 64MB Buffer
685

پاور (برای ارتقاء آینده) :
GREEN GP650A-UK Plus Gaming
1.060

کیس :
Green ORAMAN Plus
269

قطعات تا اینجا 5.833 تومن شد که بقیه تا 7 تومن را میتونین گرافیک تهیه کنین .
احتمالا یه کارت گرافیک GTX 1050Ti 4GB دست دوم میشه . فقط گارانتی دار (حداقل 6 ماه مونده باشه) را تهیه کنید .

darka
17-02-20, 23:01
سلام ممنونم بابت پاسخ
مادربردی که معرفی کردین چه فرقی با مادربردهایی با چیپست گران قیمت x470 , x570 دارند؟
این نکته رو بگم که قصد اورکلاک ندارم و هرچقدر خود پردازنده تونست بطور خودکار افزایش قدرت داشته باشه راضیم!

سوال دیگه اینکه اگر بخوام سیستم amd ببندم، به نظرتون با کمی افزایش هزینه بهتر نیست 3200G انتخاب کنم که کارت گرافیک هم داشته باشه و دیگه نیازی به خرید کارت گرافیک ندارم (فعلا قصد کار کردن با لومیون ندارم و رویت و تری دی مکس هم نیازی به گرافیک ندارند)

نکته دیگه اینکه آیا خرید 3600 نسبت به 3600x منطقی تر نیست؟ (چون نمیخوام به طور دستی اورکلاک انجام بدم)

SajjadKhati
18-02-20, 07:33
سلام ممنونم بابت پاسخ
مادربردی که معرفی کردین چه فرقی با مادربردهایی با چیپست گران قیمت x470 , x570 دارند؟
این نکته رو بگم که قصد اورکلاک ندارم و هرچقدر خود پردازنده تونست بطور خودکار افزایش قدرت داشته باشه راضیم!

سلام
فرقش توی چیپست شه .
چیپست های X470 و X570 ، عمده تفاوت شون اینه که قابلیت حداکثر اورکلاک را به کاربر میدن (بیش از 1 گیگاهرتز) . اما برای اورکلاک های زیر 1 گیگاهرتز ، همین چیپست B450 انتخاب بسیار مناسبی هه .

سوال دیگه اینکه اگر بخوام سیستم amd ببندم، به نظرتون با کمی افزایش هزینه بهتر نیست 3200G انتخاب کنم که کارت گرافیک هم داشته باشه و دیگه نیازی به خرید کارت گرافیک ندارم (فعلا قصد کار کردن با لومیون ندارم و رویت و تری دی مکس هم نیازی به گرافیک ندارند)

بله بهتر هست اما دقت کنید که پردازنده ی گرافیکی داخلی 3200G برای کار شما بسیار ضعیف هست . حتی خود GTX 1050Ti 4GB براتون بسیار ضعیف هست ولی بودجه تون نمیرسه و دوم اینکه احتمالا نرم افزارهاتون با هسته های cuda کار میکنند که باعث میشه فقط کارت انویدیا تهیه کنید .
کلا من همچین چیزی را پیشنهاد نمیکنم که 3200G تهیه کنین و کارت گرافیک مجزا تهیه نکنین .

البته برای 3ds max بستگی داره که از چه موتور رندری استفاده کنین . برای موتور رندری مثل vray و اگه از حالت gpu اش استفاده کنین (vray RT) یا موتورهای رندر دیگه ای مثل Octane و Redshift و Cycles ، قطعا کارت گرافیک لازم هست .
توی خود 3ds max هم کارت گرافیک باشه ، اندکی بهتر هه :

AutoDesk 3ds Max 2017 GeForce GPU Performance (Only the registered members can see the link)

نکته دیگه اینکه آیا خرید 3600 نسبت به 3600x منطقی تر نیست؟ (چون نمیخوام به طور دستی اورکلاک انجام بدم)

بله منطقی تر هست ولی برای کسایی که گوشه چشمی به اورکلاک دارند (با این چیپست B450) و همچنین هزینه ی بیشتری هم میکنند ، 3600X اندکی (نه خیلی) بهتر هه .

darka
18-02-20, 11:19
سلام
فرقش توی چیپست شه .
چیپست های X470 و X570 ، عمده تفاوت شون اینه که قابلیت حداکثر اورکلاک را به کاربر میدن (بیش از 1 گیگاهرتز) . اما برای اورکلاک های زیر 1 گیگاهرتز ، همین چیپست B450 انتخاب بسیار مناسبی هه .

بله بهتر هست اما دقت کنید که پردازنده ی گرافیکی داخلی 3200G برای کار شما بسیار ضعیف هست . حتی خود GTX 1050Ti 4GB براتون بسیار ضعیف هست ولی بودجه تون نمیرسه و دوم اینکه احتمالا نرم افزارهاتون با هسته های cuda کار میکنند که باعث میشه فقط کارت انویدیا تهیه کنید .
کلا من همچین چیزی را پیشنهاد نمیکنم که 3200G تهیه کنین و کارت گرافیک مجزا تهیه نکنین .

البته برای 3ds max بستگی داره که از چه موتور رندری استفاده کنین . برای موتور رندری مثل vray و اگه از حالت gpu اش استفاده کنین (vray RT) یا موتورهای رندر دیگه ای مثل Octane و Redshift و Cycles ، قطعا کارت گرافیک لازم هست .
توی خود 3ds max هم کارت گرافیک باشه ، اندکی بهتر هه :

AutoDesk 3ds Max 2017 GeForce GPU Performance (Only the registered members can see the link)

بله منطقی تر هست ولی برای کسایی که گوشه چشمی به اورکلاک دارند (با این چیپست B450) و همچنین هزینه ی بیشتری هم میکنند ، 3600X اندکی (نه خیلی) بهتر هه .

متشکرم
با فرض اینکه فعلا از سر مجبوری نمیخوام گرافیک حتی دست دوم بگیرم، برای کار راه اندازی 3200 جی رو پیشنهاد میکنید؟

اگر مادربردی که فرمودین بگیرم، چه رمی پیشنهاد میکنید برای خرید؟ تک کاناله دوتا 8 ، تک کاناله یه دونه 16 (که پولدار شدم یه دونه 16 تک کاناله بذارم کنارش) ، یه دونه دوکاناله 8 و بعدا هم یه هشت دیگه کنارش؟
و اینکه چقدر تفاوت هست بین باس رم ها مثلا ارزش داره حدود 500 تومن هزینه کنم نسبت به 2666 تا 3200 بگیرم؟

میشه لطف کنید بگید آیا موتور رندر وی ری و وی ری آرتی و نرم افزارهای تری دی مکس و رویت و لومیون، نیاز به هسته cuda دارند یا نه ؟ چون 5700 ای ام دی خیلی قیمت خوبی داره

SajjadKhati
18-02-20, 12:38
متشکرم
با فرض اینکه فعلا از سر مجبوری نمیخوام گرافیک حتی دست دوم بگیرم، برای کار راه اندازی 3200 جی رو پیشنهاد میکنید؟

خوب اگه این طوره ، چرا دوباره کاری میکنید؟
بجای این پردازنده ، پردازنده ی Ryzrn 5 3600 با قیمت تقریبا ۳.۲۵ تومن بگیرید و یه گرافیک دست دوم GT 710 1GB با قیمت حدودا ۳۵۰ تومن بگیرید.
این جوری دیگه لازم به تعویض پردازنده نیست.

اگر مادربردی که فرمودین بگیرم، چه رمی پیشنهاد میکنید برای خرید؟ تک کاناله دوتا 8 ، تک کاناله یه دونه 16 (که پولدار شدم یه دونه 16 تک کاناله بذارم کنارش) ، یه دونه دوکاناله 8 و بعدا هم یه هشت دیگه کنارش؟
و اینکه چقدر تفاوت هست بین باس رم ها مثلا ارزش داره حدود 500 تومن هزینه کنم نسبت به 2666 تا 3200 بگیرم؟

منظورتون کلا مادربرد amd که معرفی کردم هست دیگه؟
کلا اگه میتونین هزینه کنین ، رم :
Gskill Ripjaws V 16GB 3000Mhz CL16 DDR4
با قیمت ۱.۴۲۵ تومن بگیرین . اگه نمیتونین که همون رم ای که گفته بودم.

قطعا یه دونه ۱۶ گیگ پیشنهاد میکنم.
نه اینکه ۲ تا ۸ گیگ بگیرین. اگه ۲ تا ۸ گیگ بگیرین ، برای ارتقاء آینده تون مشکل کم اومدن اسلات پیش میاد.

برای کارهای گرافیکی ، فرکانس رم چندان تاثیری نداره . کلا توی اغلب نرم افزارها ، فرکانس رم ، چندان تاثیری نداره . فرکانس رم بیشتر برای مواقعی تاثیر داره که پردازنده ، حجم وسیعی از اطلاعات درون رم را در یک لحظه بخواد بخونه یا بنویسه و بنابراین مقدار انتظارش زیاد باشه و بسته به سرعت رم .
اما با این حال چون رم با فرکانس 3000 یا 3200 ، چندان گرون نیستن ، بنابراین همین رم Gskile ای که گفتم را اگه میتونین تهیه کنین .

میشه لطف کنید بگید آیا موتور رندر وی ری و وی ری آرتی و نرم افزارهای تری دی مکس و رویت و لومیون، نیاز به هسته cuda دارند یا نه ؟ چون 5700 ای ام دی خیلی قیمت خوبی داره

درباره ی cuda بودن یا نبودن ، نمیدونم . باید بعدا تحقیق کنم . از اونجایی که لومیون فقط به رابط کاربری directx 11 اشاره کرد (و نه به cuda) ، فکر نکنم حداقل بومیون به cuda ربط داشته باشه و با گرافیک های amd هم احتمالا باید کار کنه .
اما به نظر من انویدیا بگیرین . چون خیلی از نرم افزارها (حداقل نرم افزارهای خاص) فقط با cuda کار میکنن . تا بعدا دچار مشکل نشین .

vray بسته به استفاده ی شما داره . vray دو نسخه (یا دو حالت) مختلف داره که یکی اش موتور رندر بر پایه ی cpu based هه که به adv معروف هه (پس سرعت رندرش فقط به قدرت و تعداد هسته های پردازنده بستگی داره) و یه حالت دیگه هم موتور رندر بر پایه ی gpu based هه که به RT معروف هه (پس سرعت رندرش به قدرت پردازنده ی گرافیکی بستگی داره) .
حتی میشه برای سرعت بیشتر ، از چند کارت گرافیک هم استفاده کرد .
یک حالت ترکیبی هم داره که همزمان از cpu و کارت گرافیک استفاده میکنه پس سرعت رندرش در این حالت ، به هر دوشون بستگی داره .
کلا در vray ، دست تون کاملا باز هه که کدوم موتور رندرش را فعال کنید و بنابراین در اون شرایط باید تصمیم بگیرین که gpu تون را باید قویتر کنین یا cpu تون را .

در بقیه ی موتورهای رندر هم باید ببینین که موتورش بر پایه ی cpu based هست یا gpu based و بر همون اساس ، cpu یا کارت گرافیک قویتری بگیرین .

در لومیون که قطعا به یک کارت گرافیک قدرتمند نیاز هست . موتور رندرش احتمالا باید gpu based باشه که در سایت اصلی اش بر gpu ی قدرتمندتر تاکید اساسی میکنه (مخصوصا برای فیلم ها با ریزولیشن بالا ، حجم کارت گرافیک هم تاکید میکنه که بالا باشه) . پردازنده ی پیشنهادیش هم یه پردازنده ی 4 هسته ای (با فرکانس بالا) براش کافی هه و چندان تاکیدی روی پردازنده نمیکنه .
لومیون بصورت استاندارد و برای پروژه های متوسط ، GTX 1660 6GB یا مخصوصا RTX 2060 Super 8GB را پیشنهاد میکنه . و برای پروژه های حرفه ای هم کارت گرافیک RTX 2080 Ti 11GB را .
حداقلش دیگه زیر GTX 1050Ti برای پروژه های ساده را پیشنهاد نمیکنه .

در 3ds max و revit هم برای viewport و ایناهاش ، نه اینکه توصیه کنه اصلا کارت گرافیک نداشته باشید . ولی میگه چندان مهم نیستن . هر چند در پروژه هایی که آبجکت های زیاد و تعداد پولیگان ها و جزئیات زیاد که میشه ، کارت گرافیک با حجم حافظه ی بالاتر را پیشنهاد میکنه . با این حال ، داشتن یه کارت گرافیک با حجم بالاتر و از سری GTX پیشنهاد میشه .
سایت های معتبر ، با این حال ، کارت RTX 2060 Super 8GB یا بالاتر را پیشنهاد میکنند .

----------------------------------

لومیون :
Only the registered members can see the link

3ds max :
Recommended PC Hardware for Autodesk 3ds Max - Puget Systems (Only the registered members can see the link)
و

revit :
Recommended PC Hardware for Autodesk Revit - Puget Systems (Only the registered members can see the link)

darka
18-02-20, 16:35
متشکرم بابت اینکه اینقدر با حوصله پاسخ میدین
در مورد 3200 منظورم 3200g بود نه بودجه

و ان شا الله ! اخرین سوالم این که، اگه یه دونه 16 بگیرم، حتما باید dual بگیرم که در اینده قدرت خوبی داشته باشه یا اینکه یه دونه 16 سینگ بگیرم و بعدا هم یه دونه دیگه سینگل کنارش بذارم فرق خاصی نداره؟

SajjadKhati
18-02-20, 18:48
متشکرم بابت اینکه اینقدر با حوصله پاسخ میدین
در مورد 3200 منظورم 3200g بود نه بودجه

و ان شا الله ! اخرین سوالم این که، اگه یه دونه 16 بگیرم، حتما باید dual بگیرم که در اینده قدرت خوبی داشته باشه یا اینکه یه دونه 16 سینگ بگیرم و بعدا هم یه دونه دیگه سینگل کنارش بذارم فرق خاصی نداره؟

شما ۲ قسمت در پست قبلی ، عبارت ۳۲۰۰ را بکار بردین. در جواب اونی که گفتین :

"متشکرمبا فرض اینکه فعلا از سر مجبوری نمیخوام گرافیک حتی دست دوم بگیرم، برای کار راه اندازی 3200 جی رو پیشنهاد میکنید؟"

گفتم که حالا که نمیخواین کارت گرافیک قدرتمند بگیرین ، پس بجای پردازنده ی 3200G ، همین الان پردازنده ی ryzen 5 3600 با قیمت حدود ۳.۲ تومن بگیرین به همراه یه کارت گرافیک دست دوم GT 710 1GB با قیمت حدود ۳۵۰ تومن بگیرین .
هر چند بجز حالت رندر ، در این نرم افزارها ، پردازنده ی ۳۶۰۰ نسبت به ۳۲۰۰G ، شاید ۱.۵ بهتر باشه. حداکثرش به ۲.۲ برابر بهبود میرسه.

متوجه ی منظورتون از قسمت رم نشدم.
قبلا هم گفتم . فقط یه دونه رم ۱۶ گیگ از اون مدلی که گفتم (مدل gskile) تهیه کنید. واضح هست دیگه.

دقت داشته باشید قطعه ای که از همه براتون مهم تر هست ، در وهله ی اول ، رم هست که بصورت استاندارد تا ۳۲ گیگ برسونید.
در وهله ی بعد cpu یا کارت گرافیک هست که باید طبق موتور رندرتون ، یه cpu یا کارت گرافیک یا هر دو را قدرتمندتر انتخاب کنید تا سرعت رندرتون بالاتر بره . اما در حالت غیر از رندر (مثل مدلینگ و انیمیشن و ...) در این نرم افزارها ، پردازنده ی ryzen 5 3600 براتون کاملا کافی هه . هر چند این پردازنده برای رندر اون هم برای بودجه ی متوسط ، بهترین انتخاب هم هست.

darka
18-02-20, 19:39
سپاس بابت محبت زیاد:give_rose: