ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مادربورد x570 برای 3900x

steelman
13-02-20, 20:34
سلام

من سیستم میخوام جمع کنم بر اساس چیپست تازه AMD X570 میخواستم بدونم کدام مادربورد بهتره برای این سی پی یو - میدونم زیاد تفاوتی ندارن - بیشتر تاکیدم روی گیگابایت هست - چندتاشو مینوسیم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

1- GIGABYTE X570 AORUS MASTER

2-MSI X570 MEG ACE

3- ASUS X570 CROSSHAIRE VIII HERO

4- MSI PRESTIGE X570 CREATION (Only the registered members can see the link)

5-ASUS ROG Strix X570 F Gaming (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
13-02-20, 21:52
سلام

من سیستم میخوام جمع کنم بر اساس چیپست تازه AMD X570 میخواستم بدونم کدام مادربورد بهتره برای این سی پی یو - میدونم زیاد تفاوتی ندارن - بیشتر تاکیدم روی گیگابایت هست - چندتاشو مینوسیم اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم

1- GIGABYTE X570 AORUS MASTER

2-MSI X570 MEG ACE

3- ASUS X570 CROSSHAIRE VIII HERO

4- MSI PRESTIGE X570 CREATION (Only the registered members can see the link)

5-ASUS ROG Strix X570 F Gaming (Only the registered members can see the link)

سلام

اگر گیمر هستید
MSI X570 MEG ACE
کیفیت ساخت بالا و عملکرد عالی
این هم بررسی از این محصول
MSI MEG X570 ACE Review | TechPowerUp (Only the registered members can see the link)

steelman
13-02-20, 23:47
استاد نه برای گیم نیمخوام شاید بعضی وقتها بازی کنم فوقش یه کارت 7500XT بردارم چون از اینتل چیزی نمیخوام توش باشه - بیشتر از هم از پسندیدن گیگابایت میخوام دوتا اس اس دی M.2 GEN4 بگیرم از خارج کشور و یه کارت خارجی M.2 برای Raid 0 کردن چون برای پردازش میبندم و گیگا کارت خارجی راید داره چون خود مادربورد یکی از درگاه های m.2 متصل به چیپست میشه و تو بررسی ها دیدم زیاد نمیره بالا - ضمنا msi تو certain این کارت را داره خودم از بایوس msi خوشم میاد اما از بچگی شنیدیم msi ها زود خراب میشن یه خاطره بد مونده - و اهل اورکلاک نیستم و سیستم ثبات داشته باشه و رم هم میخوام CL16 3600 بردارم 32 گیگ

ضمنا من یه مانتیور ویوسونیک خریدم - و تو راهنمایی شما برای دوستان پانل VA خیلی تعریف میکردید و قیمتش هم چون مناسب بود نظرتون در مورد این چیه ؟

VIEWSONIC VX3211 4K mhd

AMD>INTEL
14-02-20, 11:24
استاد نه برای گیم نیمخوام شاید بعضی وقتها بازی کنم فوقش یه کارت 7500XT بردارم چون از اینتل چیزی نمیخوام توش باشه - بیشتر از هم از پسندیدن گیگابایت میخوام دوتا اس اس دی M.2 GEN4 بگیرم از خارج کشور و یه کارت خارجی M.2 برای Raid 0 کردن چون برای پردازش میبندم و گیگا کارت خارجی راید داره چون خود مادربورد یکی از درگاه های m.2 متصل به چیپست میشه و تو بررسی ها دیدم زیاد نمیره بالا - ضمنا msi تو certain این کارت را داره خودم از بایوس msi خوشم میاد اما از بچگی شنیدیم msi ها زود خراب میشن یه خاطره بد مونده - و اهل اورکلاک نیستم و سیستم ثبات داشته باشه و رم هم میخوام CL16 3600 بردارم 32 گیگ

ضمنا من یه مانتیور ویوسونیک خریدم - و تو راهنمایی شما برای دوستان پانل VA خیلی تعریف میکردید و قیمتش هم چون مناسب بود نظرتون در مورد این چیه ؟

VIEWSONIC VX3211 4K mhd

اینطور صحبت ها که MSI مشکل داره و این ها تمام حرف هایی که اصلا علمی نیست . بررسی ها را بخونید مادربردهای ام اس آی به دلیل استفاده از قطعات با استانداری نظامی بسیار پایدار هستند.
من بعد از 20 سال تجربه کیفیت این مادربردها را تضمین میکنم
اگر گیمرنیستید مدل CREATION رو انتخاب کنید .بله مانیتور هم عالیه