PDA

مشاهده نسخه کامل : ارتقا سیستم

mhabob_16
12-02-20, 11:01
سلام دوست وقت بخیر

COREI3 7100
MAIN MSI H110M PRO-VH PLUS
RAM 8GB KINGSTON BUS 2133 CL15
VGA MSI RX 460 OC 2GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
CASE GREEN MAC1
پاور کولر مستر 500 وات B500
سیستم من در حال حاضر اینه ولی میخوام یک ارتقا بدم میدونم سیستم ضعفیفه ولی باهمینم بیشتر تدوین کار میکنیم( پریمیر و افتر افکت)
الان جدیدا خیلیی کند شده میخوام ی ارتقا کوچیک بدم
خواستم ببینم نظرتون به ارتقا به چیاست؟ یا نهایت 2/5 میلیون
نظر خودم اینه 32 گیگ رم اضافه کنم و ی ssd256
نظر شما چیه چی رو ارتقا بدم

SajjadKhati
12-02-20, 13:23
سلام
خیلی چیزها را باید ارتقاء بدین .
از پردازنده گرفته تا اس اس دی و رم .

پردازنده ی i5-7500 با قیمت 2.550 تومن بگیرید (با فروش پردازنده ی فعلیِ تون ، حدود 1.5 تا 1.9 تومن باید روش بذارید)
یه رم 8 گیگ دیگه (از همین مدلی که دارید) بگیرید تا کل رم تون به 16 گیگ برسه .
یه اس اس دی Samsung 860 EVO 250GB با قیمت 730 تومن بگیرید .

اینها ، حداقلِ ارتقایی هه که باید برای کار با افترافکت انجام بدین .
ضمنا مادربردتون اصلا مناسب کارهای سنگین مثل کار با افترافکت نیست .
برای استفاده ی بهتر ، باید یه پردازنده ی 6 هسته ای مثل Ryzen 5 3600X بگیرین (با سوکت شما کاملا متفاوت هه) و رم را تا 32 گیگ یا اگه خیلی حرفه ای با افترافکت کار میکنید تا 64 گیگ ارتقاء بدید و همچنین اس اس دی Nvme با حجم حداقل 500 گیگ بردارید .

AMD>INTEL
12-02-20, 13:42
سلام دوست وقت بخیر

COREI3 7100
MAIN MSI H110M PRO-VH PLUS
RAM 8GB KINGSTON BUS 2133 CL15
VGA MSI RX 460 OC 2GB GDDR5
Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD
CASE GREEN MAC1
پاور کولر مستر 500 وات B500
سیستم من در حال حاضر اینه ولی میخوام یک ارتقا بدم میدونم سیستم ضعفیفه ولی باهمینم بیشتر تدوین کار میکنیم( پریمیر و افتر افکت)
الان جدیدا خیلیی کند شده میخوام ی ارتقا کوچیک بدم
خواستم ببینم نظرتون به ارتقا به چیاست؟ یا نهایت 2/5 میلیون
نظر خودم اینه 32 گیگ رم اضافه کنم و ی ssd256
نظر شما چیه چی رو ارتقا بدم
سلام
با این بودجه ارتقا کامل نمیشه
پردازنده حتما I7 7700 تهیه کنید تا مدت زیادی راحت میشوی
رم هم به 16 گیگ برسونید
پردازنده و رم رو میتونید از لیون کامپیوتر تهیه کنید

mhabob_16
07-03-20, 17:23
سلام
با این بودجه ارتقا کامل نمیشه
پردازنده حتما I7 7700 تهیه کنید تا مدت زیادی راحت میشوی
رم هم به 16 گیگ برسونید
پردازنده و رم رو میتونید از لیون کامپیوتر تهیه کنید

به نظرتون بفروشم کیسمو کامل با 8 میلیون یا 9 میلیون ی سیتم نمیگم خوب ولی معمولی برای کار رندر میتونم بردارم؟

AMD>INTEL
07-03-20, 17:35
به نظرتون بفروشم کیسمو کامل با 8 میلیون یا 9 میلیون ی سیتم نمیگم خوب ولی معمولی برای کار رندر میتونم بردارم؟

الان قیمت ها بالاست . از نظر من ارتقا در حال حاضر به صرفه تره
ببنید به طور مثال این قطعات خوبه
cpu ryzen 5 3600
main msi b450 gaming plus max
رهم 2 تا ماجول 8 گیگ بگیرید باس 2666 به خاطر قیمت مناسب

mhabob_16
07-03-20, 17:42
الان قیمت ها بالاست . از نظر من ارتقا در حال حاضر به صرفه تره
ببنید به طور مثال این قطعات خوبه
cpu ryzen 5 3600
main msi b450 gaming plus max
رهم 2 تا ماجول 8 گیگ بگیرید باس 2666 به خاطر قیمت مناسب
مشکلی که هست واسه ارتقا من اگر سی پی رو عوض کنم مجبورم مادربرد هم عوض کنم این یکم ازار دهنده است
از ی طرفم سیستم الانم اذیت میکنه برای رندر واسه ی فیلم عروسی از شب تا صبح روشنش میزارم که سخته واقعا
تا ده میلیون میشه ی کیس خالی مخصوص رندر بهم معرفی کنید

AMD>INTEL
07-03-20, 19:35
مشکلی که هست واسه ارتقا من اگر سی پی رو عوض کنم مجبورم مادربرد هم عوض کنم این یکم ازار دهنده است
از ی طرفم سیستم الانم اذیت میکنه برای رندر واسه ی فیلم عروسی از شب تا صبح روشنش میزارم که سخته واقعا
تا ده میلیون میشه ی کیس خالی مخصوص رندر بهم معرفی کنید

هم مادربرد به شما معرفی کردم و هم پردازنده
بهترین روش ارتقا را به شما پیشنهاد دادم .
بعدا میتونید گرافیک هم ارتقا بدید

mhabob_16
07-03-20, 21:45
دوستان ببخشید من هعی پاسخ ارسال میکنم
قیمت ها چرا اینقدر فضایی پردازنده ای که معرفی کردین سایت های ایرانی زدن 5590 در صورتی که توی امازون زده 179 دلار با دلار بیست هزارتومنی هم همینقدر نمیشه
چطوری حساب میکنن سایت های ایرانی

SajjadKhati
08-03-20, 07:20
قیمت ها چرا اینقدر فضایی پردازنده ای که معرفی کردین سایت های ایرانی زدن 5590 در صورتی که توی امازون زده 179 دلار با دلار بیست هزارتومنی هم همینقدر نمیشه
در شرایط فعلی ، بهترین کار به نظرم اینه که سیستم خودتون را ارتقاء بدین .
خریدن سیستم جدید ، با قیمت الان ، اون هم برای کار شما ، حداقل بالای ۲۵ تومن هزینه لازم داره.

شما بیشتر افترافکت کار میکنید یا پریمیر؟
رندر نهایی تون را با افترافکت میگیرین یا با پریمیر؟

اگه با پریمیر کار کنید ، مخصوصا بصورت حرفه ای تر ، کارتون سخت میشه. چون پریمیر به همه ی قطعات بسیار قدرتمند نیاز داره . از cpu تا کارت گرافیک تا رم و ssd بسیار قدرتمند که تهیه ی هر کدوم شون ، هزینه ی ۵ تا ۱۰ میلیونی با حتی بیشتر را داره.
اما افترافکت خیلی منابع کمتر و بهینه تری استفاده میکنه.

در افترافکت ، از پلاگین های ۳ بعدی مثل element 3d یا cinema 4d یا از این قبیل ، استفاده میکنید؟

AMD>INTEL
08-03-20, 10:00

قیمت دلار + تعرفه های گمرکی + نحوه واریز مبلغ توسط خریدار به حساب های خارج از کشور همه این ها باعث افزایش قیمت میشه
تا تغییری از نظر وضعیت تحریم ها و FATF رخ نده قیمت ها شاید بالاتر هم برود .

SajjadKhati
08-03-20, 10:15
قیمت دلار + تعرفه های گمرکی + نحوه واریز مبلغ توسط خریدار به حساب های خارج از کشور همه این ها باعث افزایش قیمت میشه
تا تغییری از نظر وضعیت تحریم ها و FATF رخ نده قیمت ها شاید بالاتر هم برود .

درباره ی fatf ، برجام شون توی این چند سال که قرار بود تحریم ها را از بیخ و بن برداره ، چه کار کرد که fatf بخواد اون کار را کنه؟
اینها ، بازی های رسانه ای شون هست . مردم نباید فریب بخورن.
بخش مهم این افزایش قیمت ربطی به تحریم نداره. به چاپ پول بدون پشتوانه در بانک های ایران مربوط میشه.

AMD>INTEL
08-03-20, 11:00
درباره ی fatf ، برجام شون توی این چند سال که قرار بود تحریم ها را از بیخ و بن برداره ، چه کار کرد که fatf بخواد اون کار را کنه؟
اینها ، بازی های رسانه ای شون هست . مردم نباید فریب بخورن.
بخش مهم این افزایش قیمت ربطی به تحریم نداره. به چاپ پول بدون پشتوانه در بانک های ایران مربوط میشه.

اصلا بحث های سیاسی رو وارد این انجمن نکنید . چیزی که گفتم درباره جنبه اقتصادی بود . هیج شرکتی ایرانی نمیتونه مستقیم از خارج از کشور خرید کند .نتیجه چی میشه باید با هزار روش پول رو انتقال بدن .من کاری با سیاست و طرز فکر سیاسی شما ندارم .ولی وضعیت فعلی برای افرادی مثل من که در این صنف هستیم به شدت مشکل ایجاد کرده است .
حتی چین و روسیه هم تو ساز و کار FATF هستند .
حالا چرا این بحث رو مطرح کردم . شما مثلا میخواهید 1000 تا پردازنده بخرید چگونه میخواهید پولشو پرداخت کنید .نمیتونید به طور مثال 500000 دلار رو تو جیبتون بگذارید برید خرید کنید . باید بتونید حواله بزنید .وقتی میتونید حواله بزنید که مشکلی نباشه .پس دقیقا تاثیر دارد .

SajjadKhati
08-03-20, 11:27
اصلا بحث های سیاسی رو وارد این انجمن نکنید . چیزی که گفتم درباره جنبه اقتصادی بود . هیج شرکتی ایرانی نمیتونه مستقیم از خارج از کشور خرید کند .نتیجه چی میشه باید با هزار روش پول رو انتقال بدن .من کاری با سیاست و طرز فکر سیاسی شما ندارم .ولی وضعیت فعلی برای افرادی مثل من که در این صنف هستیم به شدت مشکل ایجاد کرده است .
حتی چین و روسیه هم تو ساز و کار FATF هستند .
حالا چرا این بحث رو مطرح کردم . شما مثلا میخواهید 1000 تا پردازنده بخرید چگونه میخواهید پولشو پرداخت کنید .نمیتونید به طور مثال 500000 دلار رو تو جیبتون بگذارید برید خرید کنید . باید بتونید حواله بزنید .وقتی میتونید حواله بزنید که مشکلی نباشه .پس دقیقا تاثیر دارد .

fatf واسه ی تامین مالی نکردن کشورها علیه تروریسم هست . تروریسمی که خود دولت آمریکا ، در ترور شهید سلیمانی نشون داد بصورت کاملا رسمی ، خودش تروریسم هست (حالا میخواد مثلا جلوی تروریسم ها را بگیره) .

ربطی به این نداره که وقتی ما به fatf پیوستیم ، تحریم های بانکی را برداره .
اصلا بیاد و قول بده و بگه برمیدارم .
کدوم قول شون را توی برجام اجرا کردن که مردم بخوان به قول های fatf شون اعتماد کنن؟
تحریمی توی برجام عملا برداشته شده که توی fatf بخواد برداشته شه؟!

AMD>INTEL
08-03-20, 11:33
fatf واسه ی تامین مالی نکردن کشورها علیه تروریسم هست . تروریسمی که خود دولت آمریکا ، در ترور شهید سلیمانی نشون داد بصورت کاملا رسمی ، خودش تروریسم هست (حالا میخواد مثلا جلوی تروریسم ها را بگیره) .

ربطی به این نداره که وقتی ما به fatf پیوستیم ، تحریم های بانکی را برداره .
اصلا بیاد و قول بده و بگه برمیدارم .
کدوم قول شون را توی برجام اجرا کردن که مردم بخوان به قول های fatf شون اعتماد کنن؟
تحریمی توی برجام عملا برداشته شده که توی fatf بخواد برداشته شه؟!

فعلا وضعیت خرابه. من توضیحات رو دادم . اگر راه حلی دیگری دارید . اعلام کنید . البته تو پیام خصوصی .