از یه فروشگاه نرمافزاری پرسیدم ویندوز اصل ارزان با آفیس اصل چی دارید جواب داد که ویندوز ۱۰ پرو با آفیس ۲۰۱۹ دارم ۶۷۰ هزار تومان. حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که قیمت تنها لاینسس ویندوز ۱۰ حدود ۲۲۰ -۳۰ دلار هستش پس چطور ویندوز با آفیس اصل رو میدن ۶۷۰ تومان!؟ آیا کلاهبرداری است؟ از خود فروشنده پرسیدم گفت که اینها به خاطر این ارزان است که به عنوان کارهای دانشجویی یا توسعهای از مایکروسافت خریداری شدهاند.
Mehrdad.A 88
04-02-20, 20:52
مایکروسافت یک شبکه داره به اسم MSDN، شبکه توسعه دهندگان مایکروسافت. برنامه نویس هایی که عضو این شبکه میشن به لایسنس های ارزان قیمت دسترسی دارن.
دوم هم اینکه دو نوع لایسنس ویندوز داریم، یک نوع هست که یک بار مصرفه، به این معنی که اگر سخت افزار PC عوض بشه غیر فعال میشه و یک نوع هم هست که این محدودیت رو نداره.
azmode
04-02-20, 22:35
مایکروسافت یک شبکه داره به اسم MSDN، شبکه توسعه دهندگان مایکروسافت. برنامه نویس هایی که عضو این شبکه میشن به لایسنس های ارزان قیمت دسترسی دارن.
مرسی. چطور میشه جزو این شبکه شد؟ آیا باید برنامهای نوشت؟ یا مثلا در پروژههای برنامه نویسی مایکروسافت شرکت کرد؟
یک نوع هست که یک بار مصرفه، به این معنی که اگر سخت افزار PC عوض بشه غیر فعال میشه
یعنی حتی اگر یه عنصر سخت افزاری مثل یک کارت اینترنال عوض بشه دیگه جواب نمیده؟ چقدر بد.
شما پیشنهاد میدید که اگر بخوام لایسنس بخرم از کجا بخرم که معتبر باشه بعد فروشنده همه این چیزها رو بگه تا سرمون کلاه نره.
Mehrdad.A 88
05-02-20, 09:57
مرسی. چطور میشه جزو این شبکه شد؟ آیا باید برنامهای نوشت؟ یا مثلا در پروژههای برنامه نویسی مایکروسافت شرکت کرد؟
نحوه عضویت رو نمیدونم.
یعنی حتی اگر یه عنصر سخت افزاری مثل یک کارت اینترنال عوض بشه دیگه جواب نمیده؟ چقدر بد.
شما پیشنهاد میدید که اگر بخوام لایسنس بخرم از کجا بخرم که معتبر باشه بعد فروشنده همه این چیزها رو بگه تا سرمون کلاه نره.
به عوض شدن مادربورد و cpu حساسه.
من چند سال پیش از این سایت دو تا لایسنس خریدم هنوز کار میکنه، الان چطوره نمیدونم.
Only the registered members can see the link
Hoosha
05-02-20, 17:03
دوست عزیز میتونم بپرسم چرا به دنبال لایسنس اورجینال هستین؟
قصد انجام چه کاری رو دارید که ویندوز کاپی از پسش بر نمیاد؟
azmode
05-02-20, 17:30
دوست عزیز میتونم بپرسم چرا به دنبال لایسنس اورجینال هستین؟
قصد انجام چه کاری رو دارید که ویندوز کاپی از پسش بر نمیاد؟
سلام. برای آپدیت کردن ویندوز و به روز بودنش.
6432168421
05-02-20, 19:40
من ویندوزم اصل نیست ولی اپدیت میکنم بی مشکل
جدیدا این قابلیت{اپدیت انلاین} رو دارن dvdهای شرکتی روی پاکتشونم نوشته...{من از شرکت پرنیان خریدم}...
majnoun1
06-02-20, 11:41
سلام. برای آپدیت کردن ویندوز و به روز بودنش.
نسخه های کرکی هم آپدیت میشن و مشکلی ندارن