PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت ارتقاء گرافیک

davod56
31-01-20, 17:31
سلام.
اول از همه بگم که من از سخت افزار اصلا سر در نمی آرم این رو گفتم که اگر در سوال نقصی هست ببخشید و ناراحت نشید
من می خوام گرافیک سیستمم رو ارتقاء بدم. و می خواستم ببینم با این مینبوردی که آلان دارم ( عکس رو ضمیمه کردم) بهترین کارت گرافیکی که می تونم بگیرم چی هست. به عبارتی بهترین کارت گرافیکی که این بورد پشتیبانی می کنه چیه؟
آیا کارتهای خانواده gtx رو ساپرت می کنه؟
ممنون می شم در رابطه با Cpu هم نظرتون رو بگید که نیاز هست عوض کنم یا نه؟
در کل من می خوام بازی های، نیمه سنگین ( گیمر حرفه ای نیستم فقط برای تفنن و رفع خستگی و آخر هفته) رو اجرا کنه، در این مورد هم ممنون می شوم راهنمایی کنید.
دیگه هر چی نیاز می دونید و باید بدونم هم بگید.

بورد (Only the registered members can see the link)

cpu (Only the registered members can see the link)

رم (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
31-01-20, 18:00
سلام.
اول از همه بگم که من از سخت افزار اصلا سر در نمی آرم این رو گفتم که اگر در سوال نقصی هست ببخشید و ناراحت نشید
من می خوام گرافیک سیستمم رو ارتقاء بدم. و می خواستم ببینم با این مینبوردی که آلان دارم ( عکس رو ضمیمه کردم) بهترین کارت گرافیکی که می تونم بگیرم چی هست. به عبارتی بهترین کارت گرافیکی که این بورد پشتیبانی می کنه چیه؟
آیا کارتهای خانواده gtx رو ساپرت می کنه؟
ممنون می شم در رابطه با Cpu هم نظرتون رو بگید که نیاز هست عوض کنم یا نه؟
در کل من می خوام بازی های، نیمه سنگین ( گیمر حرفه ای نیستم فقط برای تفنن و رفع خستگی و آخر هفته) رو اجرا کنه، در این مورد هم ممنون می شوم راهنمایی کنید.
دیگه هر چی نیاز می دونید و باید بدونم هم بگید.

بورد (Only the registered members can see the link)

cpu (Only the registered members can see the link)

رم (Only the registered members can see the link)

سلام
بایوس این مادربرد خیلی ساده هست .احتمال داره با کارت گرافیک سری 700 مشکل داشته باشید .
رم رو میتونید اضافه کنید پیشنهادم رساندن به 16 گیگ هست
پیشنهادم گرافیک مثل geforce 750 ti به صورت کار کرده را تست کنید .

davod56
31-01-20, 18:54
ممنون
فقط برای تست این کارت برم فروشگاه انجام میده؟ بعد اگر بخوام یک بورد جدید بگیرم، چی خوبه؟
در کل چقدر هزینه ممکنه داشته باشه؟
ممنون
فقط این سی پی یو در کنار این کارت 750 ti جواب گو هست؟ منظورم این هست که نیاز به تغییر نداره؟

AMD>INTEL
31-01-20, 19:07
ممنون
فقط برای تست این کارت برم فروشگاه انجام میده؟ بعد اگر بخوام یک بورد جدید بگیرم، چی خوبه؟
در کل چقدر هزینه ممکنه داشته باشه؟
ممنون
فقط این سی پی یو در کنار این کارت 750 ti جواب گو هست؟ منظورم این هست که نیاز به تغییر نداره؟

برد جدید به صرفه نیست بخواهید عوض کنید
اون کارتی که گفتم باید به صورت کار کرده تهیه کنید .
بله پردازندتون با گرافیکی که گفتم مشکلی نداره
این کانال گرافیک که گفتم داره باهاشون صحبت کنید .
موقع خرید براتون تست کنند

Only the registered members can see the link

davod56
31-01-20, 19:33
ممنون از راهنمایی
فقط یک سوال دیگه این پاور (Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B9%DB%B5%DB%B3%DB%B2%DB%B6.jpg)جواب گو هست؟

AMD>INTEL
31-01-20, 21:24
ممنون از راهنمایی
فقط یک سوال دیگه این پاور (Only the registered members can see the link DB%B1%DB%B9%DB%B5%DB%B3%DB%B2%DB%B6.jpg)جواب گو هست؟

بله اگر سالم باشه و افت نداشته باشه .