ورود

مشاهده نسخه کامل : شکایت به خاطر کیس دست دوم

agh620
16-01-20, 20:09
سلام به همه
آقا من پارسال (یک هفته بعد از 22 بهمن) یه کیس بستم یه سری قطعاتش دست دوم بود و یه چند تا قطعه ش هم نو بود (فروشنده واسم بستند)
بعد یه عیبی که داشت از همون اول این بود که خاموش و روشن میشد - بعد به فروشنده گفتم که این مشکل رو داره
بردم گفت مشکلی نداره و فکر میکنی مشکل داره و کلا این کیس ها اینجوری اند کلا!
تا یه یک ماه پیش که بردم پیش یه تعمیرکار درست و حسابی و گفتند که یکی از رم هاتون یا مشکل داره یا به این کامپیوتر نمیخوره (2 تا رم 4 گیگ دارم که یکیش مورد داره)
رفتم پیش فروشنده ای که بستم
میگه که من این رم رو سالم برای تو بستم!
و این از اول سالم بوده و این مشکل نداشته و شما که بردی این مشکل رو پیدا کرده - (در صورتی که من از چند روز اول که کیس رو از این اقا خریدم این مشکل خاموش و روشن شدن رو داشته)

حالا به نظر دوستان و کسایی که تجربه دارن من چیکار کنم؟
آیا ارزش داره که من شکایت کنم؟ یا برم تو صنف شهرستان و شکایت بنویسم چه قدر پام در میاد؟ - اصلا دستم به جایی بند هست؟ - این یه رم که خرابه اگه کارشناسی بشه و ثابت بشه که خراب بسته شده برای من آیا میتونم پولو پس بگیرم؟
اصن چه قدر هزینه شکایت میشه؟ - اصلا ارزش داره به خاطر یه رم 170 هزار تومنی شکایت بکنم؟

AMD>INTEL
17-01-20, 10:36
سلام به همه
آقا من پارسال (یک هفته بعد از 22 بهمن) یه کیس بستم یه سری قطعاتش دست دوم بود و یه چند تا قطعه ش هم نو بود (فروشنده واسم بستند)
بعد یه عیبی که داشت از همون اول این بود که خاموش و روشن میشد - بعد به فروشنده گفتم که این مشکل رو داره
بردم گفت مشکلی نداره و فکر میکنی مشکل داره و کلا این کیس ها اینجوری اند کلا!
تا یه یک ماه پیش که بردم پیش یه تعمیرکار درست و حسابی و گفتند که یکی از رم هاتون یا مشکل داره یا به این کامپیوتر نمیخوره (2 تا رم 4 گیگ دارم که یکیش مورد داره)
رفتم پیش فروشنده ای که بستم
میگه که من این رم رو سالم برای تو بستم!
و این از اول سالم بوده و این مشکل نداشته و شما که بردی این مشکل رو پیدا کرده - (در صورتی که من از چند روز اول که کیس رو از این اقا خریدم این مشکل خاموش و روشن شدن رو داشته)

حالا به نظر دوستان و کسایی که تجربه دارن من چیکار کنم؟
آیا ارزش داره که من شکایت کنم؟ یا برم تو صنف شهرستان و شکایت بنویسم چه قدر پام در میاد؟ - اصلا دستم به جایی بند هست؟ - این یه رم که خرابه اگه کارشناسی بشه و ثابت بشه که خراب بسته شده برای من آیا میتونم پولو پس بگیرم؟
اصن چه قدر هزینه شکایت میشه؟ - اصلا ارزش داره به خاطر یه رم 170 هزار تومنی شکایت بکنم؟

سلام
دوندگی بسیاری دارد و موضوع شما قابل اثبات نیست . چون قطعه الکترونیکی میتونه خیلی به صورت رندوم خراب بشه .

agh620
17-01-20, 12:23
سلام
دوندگی بسیاری دارد و موضوع شما قابل اثبات نیست . چون قطعه الکترونیکی میتونه خیلی به صورت رندوم خراب بشه .

صبح رفتم فاکتور رو دیدم - فروشنده پول دو تا رم ddr3 1600 از من گرفته

ولی یک رم 1600 بسته و یک رم 1333 !

اینم قابل پیگیری نیست؟
رم 1333 مشکل ریسیت شدن ایجاد کرده واسه مادربورد
و بعد ۵ بار ریسیت شدن کامپیوتر روشن میشه
جالب اینجاست من حتی تا ۷.۵ گیگ رم رو با اون رم پر کردم از ۸ گیگ و مشکلی پیش نیومد

ولی حالا فروشنده میگه رم رو زدی خراب کردی - در صورتی که فقط یه مشکل ریسیت شدن داره فقط

شایدم بشه من رم ها رو ست کنم که این مشکل ریسیت شدن پیش نیاد
ولی من بلد نباشم

AMD>INTEL
18-01-20, 12:06
صبح رفتم فاکتور رو دیدم - فروشنده پول دو تا رم ddr3 1600 از من گرفته

ولی یک رم 1600 بسته و یک رم 1333 !

اینم قابل پیگیری نیست؟
رم 1333 مشکل ریسیت شدن ایجاد کرده واسه مادربورد
و بعد ۵ بار ریسیت شدن کامپیوتر روشن میشه
جالب اینجاست من حتی تا ۷.۵ گیگ رم رو با اون رم پر کردم از ۸ گیگ و مشکلی پیش نیومد

ولی حالا فروشنده میگه رم رو زدی خراب کردی - در صورتی که فقط یه مشکل ریسیت شدن داره فقط

شایدم بشه من رم ها رو ست کنم که این مشکل ریسیت شدن پیش نیاد
ولی من بلد نباشم

تصمیم با شماست . اگر فکر میکنید به نتیجه میرسید اقدام کنید