PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خیلی فوری در مورد بازی COMPANY OF HEROES 2

mahone
16-01-20, 11:02
با سلام.
توی بازی مرحله اول قسمتی که نیروها رو انتخاب میکنی آمریکا یا روسیه من با قسمت آمریکا اومدم بعد از 15 دقیقه بازی رسیدم اینجا (که عسکشو گذاشتم) کادر قرمز رنگ پیغام بازی هستش و اون شماره های 1 تا 3 که گذاشتم 1 و 2 آنلاک شده ولی 3 آنلاک نمیشه و هیچ کاری نمیشه توی بازی کرد. فقط میشه نیروها رو محدود جابجا کرد.
کسی میدونه باید چیکار کنم؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

mahone
16-01-20, 16:45
کسی تاحالا این بازی رو انجام نداده یک کمکی بکنه؟؟؟

Mehrdad.A 88
17-01-20, 10:32
کسی تاحالا این بازی رو انجام نداده یک کمکی بکنه؟؟؟

دو تاش از hq باید باز بشه و یکیش از commander.
بازی اورجینال هست یا کرکی ؟

mahone
18-01-20, 16:01
دو تاش از hq باید باز بشه و یکیش از commander.
بازی اورجینال هست یا کرکی ؟

مشکلشو پیدا کردم از نسخه ای بود که دان کرده بودم : من نسخه کورپک رو گرفته بودم (این مشکل از باگه که توی نسخه کورپکه) دوباره نسخه Fitgirls رو دان کردم و مشکلی نداشت و مرحلش رد شد.

اولین بار بود که بازیهای نسخه کورپک که گرفتم مشکل داشتن.

Mehrdad.A 88
18-01-20, 21:11
مشکلشو پیدا کردم از نسخه ای بود که دان کرده بودم : من نسخه کورپک رو گرفته بودم (این مشکل از باگه که توی نسخه کورپکه) دوباره نسخه Fitgirls رو دان کردم و مشکلی نداشت و مرحلش رد شد.

اولین بار بود که بازیهای نسخه کورپک که گرفتم مشکل داشتن.

آره باگ بوده، واسه همین پرسیدم کرکی هست با نه. بازیش هر سال قبل کریسمس رایگان میشه و میشه برای همیشه داشتش، البته این دفعه که گذشت ولی سال بعد اگه خواستی بگیر، ارزش داره.

mahone
09-03-20, 18:00
سلام. دوباره توی این بازی به مشکل بر خوردم. توی تصویر زیر بعد از آپدیت ویندوز (که میشه مال 10 الی 12 روز پیش) بعد از اینکه سیستم آپدیت شد دوباره بازی رو نصب کردم وقتی مرحله اول تموم میشه و میخواد وارد مرحله بعدی بشه از بازی میاد بیرون و یک پیغام Bug میده. راهی هست مشکل حل بشه؟؟؟

Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

Mehrdad.A 88
09-03-20, 21:02
سلام. دوباره توی این بازی به مشکل بر خوردم. توی تصویر زیر بعد از آپدیت ویندوز (که میشه مال 10 الی 12 روز پیش) بعد از اینکه سیستم آپدیت شد دوباره بازی رو نصب کردم وقتی مرحله اول تموم میشه و میخواد وارد مرحله بعدی بشه از بازی میاد بیرون و یک پیغام Bug میده. راهی هست مشکل حل بشه؟؟؟

اگر فکر میکنی از آپدیت هست میشه آپدیت رو حذف کرد.
بعد هم بهتره این روزا ویندوز رو آپدیت نکنی، چند ماهی هست که آپدیت های ویندوز پر از باگه.

mahone
12-03-20, 19:08
اگر فکر میکنی از آپدیت هست میشه آپدیت رو حذف کرد.
بعد هم بهتره این روزا ویندوز رو آپدیت نکنی، چند ماهی هست که آپدیت های ویندوز پر از باگه.

سلام. مشکل از درایور کارت گرافیک بود که آپدیت جدیدش مشکل داشت. Nvidia 442.50 مشکل داشت. دوباره درایور آپدیت 6 ماهه پیش رو گرفتم OK شد. Nvidia 440.97

Mehrdad.A 88
13-03-20, 17:42
خب بسیار عالی