ورود

مشاهده نسخه کامل : خنک کننده بادی

DM.JAGUAR
08-01-20, 14:57
سلام میخواستم بدونم که خنک کننده هایی مثل
خنک کننده بادی ترمالرایت مدل Macho Rev.Aوسیستم خنک کننده بادی ترمالرایت مدل Silver Arrow IB-E Extreme.که وزن بالایی دارند باعث خمیدگی و یا شکستن مادربرد نمیشوند؟
اگر میشوند چگونه میتوان از آنها استفاده کرد و اینکه چرا خنک کننده هایی چنین وزن هایی میسازند؟

AMD>INTEL
08-01-20, 18:38
سلام میخواستم بدونم که خنک کننده هایی مثل
خنک کننده بادی ترمالرایت مدل Macho Rev.Aوسیستم خنک کننده بادی ترمالرایت مدل Silver Arrow IB-E Extreme.که وزن بالایی دارند باعث خمیدگی و یا شکستن مادربرد نمیشوند؟
اگر میشوند چگونه میتوان از آنها استفاده کرد و اینکه چرا خنک کننده هایی چنین وزن هایی میسازند؟

سلام
برای مادربردهای میان رده به بالا مشکلی ایجاد نمیکنند . اگر به صورت صحیح اسمبل شوند خیر مشکلی ایجاد نمیکنند .طراحان این شرکت ها کاملا حساب شده عمل میکنند .

DM.JAGUAR
08-01-20, 19:19
سلام.یعنی میشود این خنک کننده هارا روی مادربرد msi b250 gaming pro نصب کرد؟

AMD>INTEL
09-01-20, 08:53
سلام.یعنی میشود این خنک کننده هارا روی مادربرد msi b250 gaming pro نصب کرد؟

شدن میشه . فقط دلیل نصب این کولر روی این مادربرد متوجه نمیشم طبیعتا پردازنده نسخه k رو این مادبرد کسی نمیگذاره . پس میشه با خنک کننده های سبک تر مشکل حرارتی را مرتفع کرد . لزومی نداره استفاده از خنک کننده ها
این خنک کننده ها را برای مادربردهای سری z و x توصیه میکنم همینطور x amd

DM.JAGUAR
09-01-20, 15:41
سلام.حرف شما درسته ولی من میخوام که پردازنده ام توی خنک ترین دمای ممکن کار بکنه که هیچ مشکلی پیش نیاد.
برای همین میخوام که یکی از این دو مدل رو بخرم چون توی خنک کننده های بادی موجود فعلا چیزی رقیب این دوتا مخصوصا
Silver Arrow IB-E Extremeنیستش.

AMD>INTEL
09-01-20, 17:51
سلام.حرف شما درسته ولی من میخوام که پردازنده ام توی خنک ترین دمای ممکن کار بکنه که هیچ مشکلی پیش نیاد.
برای همین میخوام که یکی از این دو مدل رو بخرمچون توی خنک کننده های بادی موجود فعلا چیزی رقیب این دوتا مخصوصا
Silver Arrow IB-E Extremeنیستش.

خوب شما نکته مهم تناسب را باید رعایت کنید . البته مدل دقیق مادربرد را قید نکردید . اگر b250 gaming pro carbon هست و نسخه میکرو atx نیست مشکلی ایجاد نمیشه .

DM.JAGUAR
09-01-20, 18:09
سلام.ممنون از توضیحتون.
مدل مادربرد من کربن نیست و معمولی هستش یعنی Micro Atx.پس یعنی نمیشه کولر رو روی این برد نصب کرد؟.

AMD>INTEL
10-01-20, 15:35
سلام.ممنون از توضیحتون.
مدل مادربرد من کربن نیست و معمولی هستش یعنی Micro Atx.پس یعنی نمیشه کولر رو روی این برد نصب کرد؟.

قبلا هم گفتم شدن میشه ولی به شخصه توصیه نمیکنم از کولر سنگین . نوتوس 200 گرین هم برای شما کافیه

DM.JAGUAR
11-01-20, 12:34
سلام.ممنون از توضیحتون فقط من یک چیزی رو درست نفهمیدم اونم اینه که آیا این کولر هایی که معرفی کردم باعث آسیب در مادربرد b250 gaming pro msi میشود یا نه؟
منظورم از آسیب هرنوع آسیبی هستش.

AMD>INTEL
11-01-20, 13:32
سلام.ممنون از توضیحتون فقط من یک چیزی رو درست نفهمیدم اونم اینه که آیا این کولر هایی که معرفی کردم باعث آسیب در مادربرد b250 gaming pro msi میشود یا نه؟
منظورم از آسیب هرنوع آسیبی هستش.

کلا نه روی این مادربرد بلکه روی مادربردهای میان رده و میکرو ATX به شخصه این کار را انجام نمیدم . حالا شما اگر خیلی اصرار دارید تصمیم گیری با خودتون هست . من به عنوان یک شخصی که 20 ساله کارم این هست روی مادربردهای میکرو ATX از فن های سنگین استفاده نمیکنم . مشکلی ایجاد ممکنه نکنه . بحث برند و سازنده نیست . بحث عدم نیاز به چنین خنک کننده ای بر روی مادربرد با چیپست B250 است . چون عملا امکان اورکلاک نیست .

DM.JAGUAR
11-01-20, 15:02
سلام.ممنون