PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاور خرید سیستم

mahdikamali
29-12-19, 16:16
با سلام خدمت مشاور گرامی
امیدوارم بتونید بهترین راهنماییو کنید
تو فکر این بودم ی سیستم ارزون بگیرم که بتونم یخورده گیم بزنم
اگه امکانش هست به سوالاتم پاسخ قانع کننده ای بدهید خیلی ممنون
بعد مدت ها تحقیق دیدم بهترین سیپیو که قیمتش واقعا ارزونه و قدرتش فوقالعادس چیزی جر i3 9100f نیست
1-همونطور که میدونیم این سیپیو پردازنده گرافیکی نداره - یطوری گیجم کردن که مجبور شدم بپرسم:1. (28): دقیقا وجود نداشتن گرافیک چه مشکلی رو به وجود میاره؟
2-مادر بورد h310 giga توانه این رو داره ک بتونم i3 9100f رو روش کاربزارم؟ سیپیو میتونه از تمامی توانش استفاده کنه؟
3-گرافیک rx 580 مارک های مختلفی داره مثلا xfx,auros,msiوasus تفاوت قیمتاشونم خیلی زیاده دقیقا چرا؟ ینی من اگه گرافیک msi که قیمتی حدود 3میل داره رو بگیرم با مشکل مواجه میشم؟
ممنون میشم جواب بدید:great::love:

SajjadKhati
30-12-19, 18:52
با سلام خدمت مشاور گرامی
امیدوارم بتونید بهترین راهنماییو کنید
تو فکر این بودم ی سیستم ارزون بگیرم که بتونم یخورده گیم بزنم
اگه امکانش هست به سوالاتم پاسخ قانع کننده ای بدهید خیلی ممنون
بعد مدت ها تحقیق دیدم بهترین سیپیو که قیمتش واقعا ارزونه و قدرتش فوقالعادس چیزی جر i3 9100f نیست
1-همونطور که میدونیم این سیپیو پردازنده گرافیکی نداره - یطوری گیجم کردن که مجبور شدم بپرسم:1. (28): دقیقا وجود نداشتن گرافیک چه مشکلی رو به وجود میاره؟
2-مادر بورد h310 giga توانه این رو داره ک بتونم i3 9100f رو روش کاربزارم؟ سیپیو میتونه از تمامی توانش استفاده کنه؟
3-گرافیک rx 580 مارک های مختلفی داره مثلا xfx,auros,msiوasus تفاوت قیمتاشونم خیلی زیاده دقیقا چرا؟ ینی من اگه گرافیک msi که قیمتی حدود 3میل داره رو بگیرم با مشکل مواجه میشم؟
ممنون میشم جواب بدید:great::love:

سلام
سیستم و پردازنده ی فعلی تون چیه و چقدر میخواین هزینه کنین؟

1- مشکلی بوجود نمیاره . فقط باید گرافیک مجزا حتما برای تصویر گرفتن ، داشته باشین.
2- اگه بایوس اش آپدیت باشه ، بله . اما اینکه قدرت استفاده از تمام توانش را داره یا نه ، نمیدونم . ولی نباید مشکل خاصی داشته باشه.
3- برند ها ، تفاوت قیمت چندانی ندارن (بجز ایسوز) . مدل های مختلف و کیفیت و سیستم خنک کنندگی و مقدار اورکلاک شونه که توی قیمت ، تاثیر داره . همچنین میزان حافظه ی رم شون که بصورت مستقیم تاثیر داره .

من توی گرافیک ها ، RX 580 را پیشنهاد نمیکنم . مصرف بسیار بالایی داره و دماش بسیار بالا میره و حداقل گرافیک 3 فن دار باید براش بگیرین که انگار اگه باشه ، ایسوز هه که قیمت بالایی داره و شاید موجود نباشه .
اما اگه اصرار دارین ، زیر 3 تومن ، پیشنهادم GIGABYTE RX 580 GAMING 8GB GDDR5 MINING BULK با قیمت 2.990 تومن هست . دقت کنید چون مصرف این RX 580 ، بسیار بالاست ، برای استفاده از این گرافیک ، حداقل باید پاور 500 وات واقعی داشته باشین (600 وات یا بیشتر پیشنهاد میشه) .
همچنین دقت کنید که برای استفاده از تمام امکانات این گرافیک ، پردازنده ی قویتر از 9100F نیاز هست . پردازنده ی 9400F پیشنهاد میشه .

ولی شما گفتین یخورده بازی .
انتخاب RX 580 ، برای بازی های روز با جزئیات و تنظیمات و ریزولیشن بالاست .

mahdikamali
30-12-19, 21:52
سلام
سیستم و پردازنده ی فعلی تون چیه و چقدر میخواین هزینه کنین؟

1- مشکلی بوجود نمیاره . فقط باید گرافیک مجزا حتما برای تصویر گرفتن ، داشته باشین.
2- اگه بایوس اش آپدیت باشه ، بله . اما اینکه قدرت استفاده از تمام توانش را داره یا نه ، نمیدونم . ولی نباید مشکل خاصی داشته باشه.
3- برند ها ، تفاوت قیمت چندانی ندارن (بجز ایسوز) . مدل های مختلف و کیفیت و سیستم خنک کنندگی و مقدار اورکلاک شونه که توی قیمت ، تاثیر داره . همچنین میزان حافظه ی رم شون که بصورت مستقیم تاثیر داره .

من توی گرافیک ها ، RX 580 را پیشنهاد نمیکنم . مصرف بسیار بالایی داره و دماش بسیار بالا میره و حداقل گرافیک 3 فن دار باید براش بگیرین که انگار اگه باشه ، ایسوز هه که قیمت بالایی داره و شاید موجود نباشه .
اما اگه اصرار دارین ، زیر 3 تومن ، پیشنهادم GIGABYTE RX 580 GAMING 8GB GDDR5 MINING BULK با قیمت 2.990 تومن هست . دقت کنید چون مصرف این RX 580 ، بسیار بالاست ، برای استفاده از این گرافیک ، حداقل باید پاور 500 وات واقعی داشته باشین (600 وات یا بیشتر پیشنهاد میشه) .
همچنین دقت کنید که برای استفاده از تمام امکانات این گرافیک ، پردازنده ی قویتر از 9100F نیاز هست . پردازنده ی 9400F پیشنهاد میشه .

ولی شما گفتین یخورده بازی .
انتخاب RX 580 ، برای بازی های روز با جزئیات و تنظیمات و ریزولیشن بالاست .
سیستم فعلیم خیلی ضعیفه
شما چه گرافیکی رو پیشنهاد میکنید؟

SajjadKhati
30-12-19, 23:55
اگه یه کم بازی میکنید ، پردازنده ی 2200G یا 2400G یا 3400G که گرافیک مجتمع شون تقریبا در حد Gt1030 هست.

اگه گرافیک مجزا میخواین ، بیشتر محصولات انویدیا را میپسندم چون مصرف بسیار پایین تری دارند.
گرافیک پیشنهادی ام تا ۳ تومن ، GTX1650 هست .
هر چند RX 580 خیلی بهتر هه و در حد گرافیک GTX1660 هست.

mahdikamali
31-12-19, 21:05
اگه gtx 1650 همین قیمته انتخاب من gtx 1650 هست
Nvidiaمورد اعتمادتر و بهینه تر میباشد
خیلی ممنون

SajjadKhati
02-01-20, 19:42
اگه gtx 1650 همین قیمته انتخاب من gtx 1650 هست
Nvidiaمورد اعتمادتر و بهینه تر میباشد
خیلی ممنون

دقت کنید که برای استفاده ی کامل و بدون گلوگاه از قدرت گرافیک gtx 1650 ، باید بقیه ی قطعات تون هم مناسب باشه ها .
یعنی حداقل یه پردازنده ی 4 هسته ای داشته باشین (پردازنده ی 4 هسته ای با 8 هسته ی فیزیکی یا همون 8 نخ پیشنهاد میشه) و رم 8 گیگ و همینطور پاور مناسب (حداقل 400 وات تا 450 از مدل و برند خوب) داشته باشین .
البته این ، استاندارد قضیه بود . بسته به بازی های مختلف ، ممکنه قطعات متفاوتی بخواد .

مدل دقیق گرافیک هم مدل Gigabyte GTX 1650 GAMING OC 4G را اگه تونستین با قیمت 2.8 تومن پیدا کنین ، بگیرین (الان در چند سایت با این قیمت دارن) . بیشتر از این قیمت ، نمیارزه .
وگرنه کارت Msi GeForce GTX 1650 GAMING X 4G را با قیمت 3.199 تومن با گارانتی گرین بگیرید .
وگرنه کارت ASUS ROG-STRIX-GTX 1650-A4G-GAMING را با قیمت 3.019 تومن بگیرین .
کارت اولی را پیشنهاد میکنم .