ورود

مشاهده نسخه کامل : چرا فلش های usb3 سرعت رایت پایینی دارن ؟

Mehrdad.A 88
22-12-19, 17:13
درود

چند روز میخوام فلش usb3 64gb بخرم ولی هرچی نگاه میکنم سرعتاشون خیلی پایینه، بیشتر شرکت ها اصلا سرعت رایت رو نمینویسن مثل sandisk، تنها شرکتی که مینویسه سیلیکون پاوره که اونم نوشته مدل blaze B10 64gb usb3.1 سرعتش 25M/s است !!
با این سرعت اصلا چرا دارن از پورت usb3 استفاده میکنن ؟

من قدیم مدل blaze B10 16gb usb3 داشتم سرعت رایتش 40 مگ بود که سوخت رفتم گارانتی یکی مثل همون رو داد ولی این جدیده سرعتش 30 مگ بود !!

این یک سیاست که سرعت ها رو پایین نگه میدارن یا محدودیت تراشه ؟

SajjadKhati
22-12-19, 18:27
سلام
نه سیاست نیست .
مسئله ی پول هست .
فلش های با سرعت بالا ، هزینه ی زیادی دارن .
کمترین شون که فلش lexar S25 هست (حجم 64 گیگ اش) ، سرعت خواندن بیش از 110 مگابایت بر ثانیه (حدود 140 مگ) و سرعت نوشتن بیش از 80 مگابایت بر ثانیه را داره که چند ماه پیش قیمت اش 200 تومن بود اما الان موجود نیست اما برخلاف سرعتش ، کیفیت ساخت و کیفیت بدنه ی بسیار ضعیفی داره .

مدل ها با برندهای دیگه ای هستن که قیمت شون بیش از 300 تا 500 تومن هم میرسه (حجم 64 گیگ اش) با کیفیت بدنه ی خوب .

AMD>INTEL
22-12-19, 19:52
درود

چند روز میخوام فلش usb3 64gb بخرم ولی هرچی نگاه میکنم سرعتاشون خیلی پایینه، بیشتر شرکت ها اصلا سرعت رایت رو نمینویسن مثل sandisk، تنها شرکتی که مینویسه سیلیکون پاوره که اونم نوشته مدل blaze B10 64gb usb3.1 سرعتش 25M/s است !!
با این سرعت اصلا چرا دارن از پورت usb3 استفاده میکنن ؟

من قدیم مدل blaze B10 16gb usb3 داشتم سرعت رایتش 40 مگ بود که سوخت رفتم گارانتی یکی مثل همون رو داد ولی این جدیده سرعتش 30 مگ بود !!

این یک سیاست که سرعت ها رو پایین نگه میدارن یا محدودیت تراشه ؟

سلام
سرعت فلش به دو پارامتر مرتبط هست
1-کنترلر
2-چیپ حافظه
چیپ حافظه NAND چندین تایپ دارد . در حال حاضر شرکت های چینی هم وارد حوزه تولید شدند .قیمت ها کاهش پیدا میکنه . چیپ های فلش ارزون از نظر حجم مشکلی ندارند ولی عموما سرعت خواندن و بیشتر مواقع سرعت نوشتن کمتر هست .
هر شرکتی سگمنت های مختلفی رو تولید میکنه .شما بر اساس بودجه ای که دارید خرید میکنید و همون اندازه هم باید انتظار داشت .

Mehrdad.A 88
22-12-19, 20:37
سلام
سرعت فلش به دو پارامتر مرتبط هست
1-کنترلر
2-چیپ حافظه
چیپ حافظه NAND چندین تایپ دارد . در حال حاضر شرکت های چینی هم وارد حوزه تولید شدند .قیمت ها کاهش پیدا میکنه . چیپ های فلش ارزون از نظر حجم مشکلی ندارند ولی عموما سرعت خواندن و بیشتر مواقع سرعت نوشتن کمتر هست .
هر شرکتی سگمنت های مختلفی رو تولید میکنه .شما بر اساس بودجه ای که دارید خرید میکنید و همون اندازه هم باید انتظار داشت .

نکته ی خوبی بود مرسی :11():

میخواستم یک فلش 120 تومنی بخرم ولی اگر یک هارد اکسترنال دست دو بگیرم بدونه شک بهتر هست، با توجه به این قیمت ها و اینکه گویا سرعت نوشتن بعضی از این فلش ها بسیار پایینه.