ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل پریدن هارد

Al!R3ZA
13-12-19, 21:43
سلام.
دوستان چند روزیه هارد اصلیم که روش ویندوزه به مشکل خورده، بعضا بعد روشن کردن هارد توی بایوس شناسایی نمیشه
یا بعضی وقتها داخل ویندوز سیستم هنگ میکنه که بعد ریست میبینم هارد توی بایوس شناسایی نمیشه
تنها کاری هم که میکنم اینه که یکبار کابل ساتا را میکشم و جا میزنم بالا میاد.
کابل ساتا را عوض کردم و از یه کابل برق دیگه پاور استفاده کردم حل نشد، از یه سوکت ساتا دیگه هم روی مین برد استفاده کردم و همچنان هرزگاهی اینطور میشه
هارد 500 سیگیت 7200 هست و قدیمیه توی هلث ارور بد سکتور داره اما وقتی اسکن میکنم (بدون کوئیک اسکن) اروری نداره
شات از اینفو و بنچ مارک قرار میدم.

2315223153

AMD>INTEL
14-12-19, 11:48
سلام.
دوستان چند روزیه هارد اصلیم که روش ویندوزه به مشکل خورده، بعضا بعد روشن کردن هارد توی بایوس شناسایی نمیشه
یا بعضی وقتها داخل ویندوز سیستم هنگ میکنه که بعد ریست میبینم هارد توی بایوس شناسایی نمیشه
تنها کاری هم که میکنم اینه که یکبار کابل ساتا را میکشم و جا میزنم بالا میاد.
کابل ساتا را عوض کردم و از یه کابل برق دیگه پاور استفاده کردم حل نشد، از یه سوکت ساتا دیگه هم روی مین برد استفاده کردم و همچنان هرزگاهی اینطور میشه
هارد 500 سیگیت 7200 هست و قدیمیه توی هلث ارور بد سکتور داره اما وقتی اسکن میکنم (بدون کوئیک اسکن) اروری نداره
شات از اینفو و بنچ مارک قرار میدم.

2315223153

سلام
این نوع بدسکتور از بدترین نوع و در سکتور های اولیه وقتی ایجاد میشه باعث دیتکت نشدن هارد و کندی یا قفل شدن سیستم میشه .شما باید از اطلاعاتت بکاپ بگیری
هارد را به عنوان هارد دوم به سیستم متصل کنید . با برنامه زیر یکبار LLF کنید .
دوباره اسکرین شات بگذار تا چک کنم

Only the registered members can see the link

Al!R3ZA
14-12-19, 21:12
جناب امید نتیجه بعد از LLF اینطوره.

AMD>INTEL
15-12-19, 07:59
جناب امید نتیجه بعد از LLF اینطوره.

تغییری نکرده

شما یک کاری کنید
برنامه HDAT2 را دانلود و فایل ایزو را توی USB یا رایت کنید .
سیستم را باهاش بوت کنید ببینید امکان ریکاوری بدسکتور ها نیست .
مشکل دیگه که وضعیت خیلی بدی داره اررور حرارت هارد دیسک هست که نشون میده بارها از حد عادی گذشته است .
پاور سیستم شما چیه ؟ چند سال کار کرده است ؟

Al!R3ZA
15-12-19, 10:05
مهندس این برنامه رو با چه نرم افزاری بوت کردین شما؟ من با هرچی تست میکنم جواب نمیده
پاورم 580 گرین هست 3 سالی کار کرده

AMD>INTEL
15-12-19, 10:32
مهندس این برنامه رو با چه نرم افزاری بوت کردین شما؟ من با هرچی تست میکنم جواب نمیده
پاورم 580 گرین هست 3 سالی کار کرده

سلام با RUFUS
Only the registered members can see the link

Al!R3ZA
15-12-19, 10:37
با روفوس ارور میداد با یه روش دیگه بوت کردم مهندس فقط میفرمایید کدوم گزینه رو استفاده کنم؟
۴نوع فیکس در قسمت بدسکتور منو وجود داره که من با اولی امتحان کردم و بعد یکی ۲ساعت تا 100درصد رفت و ارور بدسکتوری پیدا نکرد و با بالا اوردن ویندوز دیدم که وضعیت به همون شکل قبل هست
Fix with verify write verify
Fix with read write
Fix with read write read
Fix using smart error logs

Al!R3ZA
15-12-19, 14:13
اضافه کنم با hdd regenerator هم از بوت اقدام کردم برا اسکن و ریپیر اما هیچ بدسکتوری پیدا نکرد. و بازم دیدم وضعیت هارد به همون شکله

AMD>INTEL
15-12-19, 16:32
با روفوس ارور میداد با یه روش دیگه بوت کردم مهندس فقط میفرمایید کدوم گزینه رو استفاده کنم؟
۴نوع فیکس در قسمت بدسکتور منو وجود داره که من با اولی امتحان کردم و بعد یکی ۲ساعت تا 100درصد رفت و ارور بدسکتوری پیدا نکرد و با بالا اوردن ویندوز دیدم که وضعیت به همون شکل قبل هست
Fix with verify write verify
Fix with read write
Fix with read write read
Fix using smart error logs

Fix with read write

Al!R3ZA
16-12-19, 14:06
Fix with read writeبا این گزینه ۱درصد از اسکن ۴۷ دقیقه زمان برده و ۷گیگ از هارد را چک کرده با این رویه داره ادامه میده و اینطوری نزدیک ۳ ۴ روز باید اسکن کنه این نرماله جناب امید؟

AMD>INTEL
16-12-19, 14:21
با این گزینه ۱درصد از اسکن ۴۷ دقیقه زمان برده و ۷گیگ از هارد را چک کرده با این رویه داره ادامه میده و اینطوری نزدیک ۳ ۴ روز باید اسکن کنه این نرماله جناب امید؟

نرمال که نیست . هارد شما فقط مشکل بدسکتور نداره و ترکیبی از مشکل حرارتی هم دارد . به نظرم به فکر جایگزین برایش باشید

Al!R3ZA
16-12-19, 15:51
ممنون
به عنوان اخرین سوال، میزان حرارت نرمال هارد و حداکثرش چقدر باید باشه؟

AMD>INTEL
16-12-19, 18:48
ممنون
به عنوان اخرین سوال، میزان حرارت نرمال هارد و حداکثرش چقدر باید باشه؟

بالای 50 درجه اگر مدت زیادی بمونه . شروع میکنه به گزارش خطا ثبت کردن تو اسمارت