درود دوستان، من مشهد هستم و با دوستم میخوام بریم دوره ها شبکه ولی موندیم کجا بریم، تو گوگل سرچ کردم موسسه آموزشی زیاده و نمیدونم کدوم بهتره ؟ اصلا نمیدونم خوب و بد داره با نه !
AMD>INTEL
16-12-19, 09:27
درود دوستان، من مشهد هستم و با دوستم میخوام بریم دوره ها شبکه ولی موندیم کجا بریم، تو گوگل سرچ کردم موسسه آموزشی زیاده و نمیدونم کدوم بهتره ؟ اصلا نمیدونم خوب و بد داره با نه !
سلام
اگر تهران بودید میشد جایی را معرفی کرد ولی مشهد متاسفانه آشنایی ندارم.
Mehrdad.A 88
18-12-19, 10:16
سلام
اگر تهران بودید میشد جایی را معرفی کرد ولی مشهد متاسفانه آشنایی ندارم.
تا جایی که من فهمیدم بیشتر آموزشگاها سراسری هستن، بنظرم بیشترشون تو مشهد هم باید شعبه داشته باشن.
میشه چنتا معرفی کنین شاید مشهد هم باشه :11()::11():
AMD>INTEL
18-12-19, 16:57
تا جایی که من فهمیدم بیشتر آموزشگاها سراسری هستن، بنظرم بیشترشون تو مشهد هم باید شعبه داشته باشن.
میشه چنتا معرفی کنین شاید مشهد هم باشه :11()::11():
سماتک - مجتمع فنی تهران
برای شبکه بهتره پیش شخص وارد به صورت کارآموز کار کنید .
Mehrdad.A 88
18-12-19, 19:58
سماتک - مجتمع فنی تهران
برای شبکه بهتره پیش شخص وارد به صورت کارآموز کار کنید .
مشهد نداره سماتک :1. (28):
من چنتایی پیدا کردم تو مشهد به اسم موسسه انفورماتیک بین الملل و موسسه راشد، اما یکی هست به اسم برتر اندیشان که میگه مدرکی که میده بین المللی هست از Eurocert انگلستان. نمیدونم راست میگن یا دروغ چون تا جایی که من فهمیدم ایران تحریم هست.
AMD>INTEL
18-12-19, 21:19
مشهد نداره سماتک :1. (28):
من چنتایی پیدا کردم تو مشهد به اسم موسسه انفورماتیک بین الملل و موسسه راشد، اما یکی هست به اسم برتر اندیشان که میگه مدرکی که میده بین المللی هست از Eurocert انگلستان. نمیدونم راست میگن یا دروغ چون تا جایی که من فهمیدم ایران تحریم هست.
بهتره همین برتر اندیشان رو از نزدیک بری صحبت کنی .
Mehrdad.A 88
05-01-20, 23:07
بهتره همین برتر اندیشان رو از نزدیک بری صحبت کنی .
درود دوباره، من ثبت نام کردم البته هنوز کلاسش شروع نشده. الان موندم برای این کار لپتاپ هم لازمه؟ و اگر آره در چه حدی؟
AMD>INTEL
06-01-20, 09:58
درود دوباره، من ثبت نام کردم البته هنوز کلاسش شروع نشده. الان موندم برای این کار لپتاپ هم لازمه؟ و اگر آره در چه حدی؟
صرفا برای آموزش که نیاز نیست . بگذارید کامل یاد بگیرید .عموما نیاز به لپتاپ برای زمان مشغول شدن هست . البته نه در تمام موارد
Mehrdad.A 88
06-01-20, 12:30
صرفا برای آموزش که نیاز نیست . بگذارید کامل یاد بگیرید .عموما نیاز به لپتاپ برای زمان مشغول شدن هست . البته نه در تمام موارد
آره همینطوره، فقط میخوام بدونم چقدر پول باید جمع کنم، اگر در حد celeron باشه خوبه ولی اگر i5 یا i7 لازم باشه اصلا نمیشه بهش فکر کرد.
AMD>INTEL
06-01-20, 13:09
آره همینطوره، فقط میخوام بدونم چقدر پول باید جمع کنم، اگر در حد celeron باشه خوبه ولی اگر i5 یا i7 لازم باشه اصلا نمیشه بهش فکر کرد.
یک لپتاپ عادی که پورت لن و وایرلس داشته باشه کافیه با ویندوز 10
Mehrdad.A 88
06-01-20, 17:18
یک لپتاپ عادی که پورت لن و وایرلس داشته باشه کافیه با ویندوز 10