PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل تاری دید در حین وب گردی

mohammad7966
09-12-19, 23:08
سلام.دوستان من یه مانیتور نو خریدم مدل 22mk430h الجی.پنلش ips هست.مشکلی که برام ایجاد کرده اینه که توی ویندوز 10 فونتها خیلی ریزن.توی بیشتر سایتها مجبورم زوم کنم توی مرورگر.

و بعد از مدتی شاید نیم ساعت،کم کم چشمام رو به تاری میره.فقط هم در وب گردی این مشکل هست.تویه بازی اصلا این مشکل نیست.چندباری هم فایل pdf خوندم ،باز این مشکلو ندیدم.

به لبتابم که ویندوز 7 روش نصب هست وصل کردم،اصلا فونتها ریز نبودن.خیلی تست نگرفتم ولی به نظرم اصلا تاری ایجاد نکرد.

گفتم شاید لامپ کم مصرف مهتابی که به صفحه میخوره باعث مشکل شده،رفتم یک ال ای دی آفتابی خریدم ولی باز فرقی نکرد.(اینم بگم صفحه ماته تاثیری نداره)

در اینترنت هم مشکل ریزی فونتها در مانیتورهای 4k گزارش شده ولی فول اچدی کمتر شاکی داشت

الان مشکل دقیق نمیدونم از کجاست؟از ویندوز 10 یا مانیتورم؟

تنظیمات کارخونه هم کنتراست روی 70 بود و روشنایی روی 100.هر چقدر هم با تنظیمات مانیتور ور رفتم اصلا مشکل رفع نشد.

Speed Racer
10-12-19, 05:30
سلام.دوستان من یه مانیتور نو خریدم مدل 22mk430h الجی.پنلش ips هست.مشکلی که برام ایجاد کرده اینه که توی ویندوز 10 فونتها خیلی ریزن.توی بیشتر سایتها مجبورم زوم کنم توی مرورگر.

و بعد از مدتی شاید نیم ساعت،کم کم چشمام رو به تاری میره.فقط هم در وب گردی این مشکل هست.تویه بازی اصلا این مشکل نیست.چندباری هم فایل pdf خوندم ،باز این مشکلو ندیدم.

به لبتابم که ویندوز 7 روش نصب هست وصل کردم،اصلا فونتها ریز نبودن.خیلی تست نگرفتم ولی به نظرم اصلا تاری ایجاد نکرد.

گفتم شاید لامپ کم مصرف مهتابی که به صفحه میخوره باعث مشکل شده،رفتم یک ال ای دی آفتابی خریدم ولی باز فرقی نکرد.(اینم بگم صفحه ماته تاثیری نداره)

در اینترنت هم مشکل ریزی فونتها در مانیتورهای 4k گزارش شده ولی فول اچدی کمتر شاکی داشت

الان مشکل دقیق نمیدونم از کجاست؟از ویندوز 10 یا مانیتورم؟

تنظیمات کارخونه هم کنتراست روی 70 بود و روشنایی روی 100.هر چقدر هم با تنظیمات مانیتور ور رفتم اصلا مشکل رفع نشد.

شما در picture mode از حالت reader استفاده کن و ممکنه چند reader وجود داشته باشه که ببین کدوم کمتر چشمتو اذیت می کنه. بعد Brightness رو کمتر کن به اندازه ای که می بینی مناسبه (این برای اذیت نشدن چشم)

برای افزایش فونت ویندوز می تونی به لینک زیر مراجعه کنی که توضیح داده با همراه عکس

How to Increase the Text Size on Your Computer | Laptop Mag (Only the registered members can see the link)

یک نرم افزاری هم هست که می تونی فونت ویندوز رو باهاش تغییر بدی که لینک دانلودش رو میذارم و رایگانه

Advanced System Font Changer - WinTools.Info (Only the registered members can see the link)

بستگی داره فونت کدوم قسمتو می خوای بزرگ کنی. مثلا می تونی icon انتخاب کنی و فونتش رو از روی 10 بزاری روی 11 و اگه دیدی باز کوچیکه یکی دیگه برو بالاتر و بعد apply کن. فقط قبلش می خواد که تنظیمات فعلی رو در جایی ذخیره کنی مثلا می تونی در Document ذخیره کنی که بعدا بتونی به حالت اولیه برگردونی ولی بهترین کار این هست که موقعی که نرم افزارو باز کردی ازش یک عکس بگیری که فونت قسمت های مختلفو داشته باشی

برای بزرگتر شدن اندازه ها می تونی Display که روی 100 درصده بزاری روی 125 یا 150 درصد

برای تاری فونت ها به لینک زیر مراجعه کن

3 Ways to Turn On / Off ClearType Text in Windows 10 | Password Recovery (Only the registered members can see the link)

یک راه حل دیگه داری که درایور ماینیتور خودتو بروز رسانی کنی یا اگه درایور نداره برو به Device Manager و اونجا Monitor رو پیدا کن و روش راست کلیک کن و Uninstall بزن و ریستارت کن تا درایورش دوباره شناسایی بشه

از بروز بودن درایور کارت گرافیکت هم مطمئن شو

راه دیگه ای الان سراغ ندارم که بفهمیم دقیقا از ویندوزه یا مانیتور. ولی فعلا اینا رو برو تا ببینیم چی می شه. بعدا می تونی به حالت قبل برگردونی اگه نیاز بود

mohammad7966
10-12-19, 14:10
دوست عزیز با تشکر از وقتی که گذاشتید اما من بیشتر این راه ها رو رفتم.من براتون 2تا عکس میذارم.یکی زوم 100 درصدی داره و دیگری روی 120 درصد.می بینید که کمی تار هستند(به ستاره های خودتون نگاه کنید،تاری دیده میشه)

تو اینترنت هم گفته بودن توی مانیتورهای 4k و فول اچ دی اگر scale رو بذارید روی 125 یا 150 فونتها بزرگتر میشن اما کمی تار هم میشن.

انگار مشکل از ویندوز 10 هست چون تویه ویندوز 7 این ریز بودن فونتها دیده نشد.

الان من سوالم اینه که اگر مانیتور دیگه ای بخرم،مثلا پنل va یا tn باز این مشکل باقی میمونه یا حل میشه؟

23143 23144

2314523146

AMD>INTEL
10-12-19, 15:02
دوست عزیز با تشکر از وقتی که گذاشتید اما من بیشتر این راه ها رو رفتم.من براتون 2تا عکس میذارم.یکی زوم 100 درصدی داره و دیگری روی 120 درصد.می بینید که کمی تار هستند(به ستاره های خودتون نگاه کنید،تاری دیده میشه)

تو اینترنت هم گفته بودن توی مانیتورهای 4k و فول اچ دی اگر scale رو بذارید روی 125 یا 150 فونتها بزرگتر میشن اما کمی تار هم میشن.

انگار مشکل از ویندوز 10 هست چون تویه ویندوز 7 این ریز بودن فونتها دیده نشد.

الان من سوالم اینه که اگر مانیتور دیگه ای بخرم،مثلا پنل va یا tn باز این مشکل باقی میمونه یا حل میشه؟

23143 23144

2314523146

درایور گرافیک رو حتما با ddu حذف کنید . سیستم را ریستارت و آخرین درایور هم نصب کنید
ببینید تغییری میکنه یا نه ؟
در کل مسئله خاصی نیست . شما با مرورگرهای دیگه هم تست کردید .
همچنین چک کنید hardware acceleration در کروم فعال هست یا نه ؟

mohammad7966
19-02-20, 23:31
سلام من مشکلم حل شده ولی برام عجیبه این جور مشکلات، تا حالا برای کسی پیش اومده یا نه؟اصلا چنین مشکلاتی طبیعیه؟

قبل از اینکه سیستم جدید بخرم،با مانیتور 15.6 ایچ لبتاب با رزولوشن اچ دی کار میکردم ولی وقتی کوچ کردم به سیستم جدید با مانیتور 22 ایچ فول اچ دی،این تاری ایجاد شد که البته من خیال کردم به خاطر مانیتور یا ویندوز 10 ولی الان فهمیدم به خاطر تغییر کردن مانیتور بوده ظاهرا

همین الانش که گاهی میشنم پای لبتاب و بعدش دوباره برمیگردم سراع پی سی،باز تاری دید سراغم میاد ولی خب بعد از یک روز از بین میره

AMD>INTEL
20-02-20, 09:53
سلام من مشکلم حل شده ولی برام عجیبه این جور مشکلات، تا حالا برای کسی پیش اومده یا نه؟اصلا چنین مشکلاتی طبیعیه؟

قبل از اینکه سیستم جدید بخرم،با مانیتور 15.6 ایچ لبتاب با رزولوشن اچ دی کار میکردم ولی وقتی کوچ کردم به سیستم جدید با مانیتور 22 ایچ فول اچ دی،این تاری ایجاد شد که البته من خیال کردم به خاطر مانیتور یا ویندوز 10 ولی الان فهمیدم به خاطر تغییر کردن مانیتور بوده ظاهرا

همین الانش که گاهی میشنم پای لبتاب و بعدش دوباره برمیگردم سراع پی سی،باز تاری دید سراغم میاد ولی خب بعد از یک روز از بین میره

البته من در طول روز شاید با چند سیستم و لپتاپ مختلف کار میکنم و چنین چیزی را تجربه نکردم .