PDA

مشاهده نسخه کامل : بالا نیومدن ویندور و روشن نشدن کامپیوتر

@rbgh
06-12-19, 16:56
سلام من هاردو دوبار خواستم که با Easeus partition master پارتیشن بندی شو عوض کنم که نیاز به ریبوت داشت ولی بعد اینکه ریبوت میشد و برنامه بالا میومد ی اخطار میداد که عملیات موفقیت آمیز نبود . بعدش ی راه پیدا کردم ک دیگ نیاز ب بوت نداشت و پارتیشن بندی انجام دادم .
ولی دعفه بعد که خواستم کامپیوترو روشن کنم صفحه آبی ویندوز می اومد و بعدش ویندوز دیفندر ‌. خواستم که ویندوزو با یه فلش که روش ویندوز بود ببرم رو حالت سیف مود ولی فلشو بوت نکرد بعد ی DVD ویندوز 8 انداختم (ویندوز نصب شده ویندوز ۱۰ عه )و ویندوزو از رو کیس ریستارت کردم ولی کامپیوتر دیگ روشن نشد .
هی روشن میشد بدون اینکه صدای بوق بیاد دوباره خاموش میشد . منم DVD رو در آوردم . هر چند بار که اینجوری میشد ی بارم صدای بوق می اومد ولی صفحه BIOS می اورد و بازم خاموش میشد (بالای صفحه ام مینوشت UEFI GIGABYTE BIOS ) .
می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
الان مشکلش از هارد یا بایوس عه ؟
من اطلاعات خیلی مهمی تو هارد دارم حتی رو دسکتاپ میشه کاریش کرد ؟

AMD>INTEL
07-12-19, 13:04
rbg[/MENTION]h;422836]سلام من هاردو دوبار خواستم که با Easeus partition master پارتیشن بندی شو عوض کنم که نیاز به ریبوت داشت ولی بعد اینکه ریبوت میشد و برنامه بالا میومد ی اخطار میداد که عملیات موفقیت آمیز نبود . بعدش ی راه پیدا کردم ک دیگ نیاز ب بوت نداشت و پارتیشن بندی انجام دادم .
ولی دعفه بعد که خواستم کامپیوترو روشن کنم صفحه آبی ویندوز می اومد و بعدش ویندوز دیفندر ‌. خواستم که ویندوزو با یه فلش که روش ویندوز بود ببرم رو حالت سیف مود ولی فلشو بوت نکرد بعد ی DVD ویندوز 8 انداختم (ویندوز نصب شده ویندوز ۱۰ عه )و ویندوزو از رو کیس ریستارت کردم ولی کامپیوتر دیگ روشن نشد .
هی روشن میشد بدون اینکه صدای بوق بیاد دوباره خاموش میشد . منم DVD رو در آوردم . هر چند بار که اینجوری میشد ی بارم صدای بوق می اومد ولی صفحه BIOS می اورد و بازم خاموش میشد (بالای صفحه ام مینوشت UEFI GIGABYTE BIOS ) .
می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟
الان مشکلش از هارد یا بایوس عه ؟
من اطلاعات خیلی مهمی تو هارد دارم حتی رو دسکتاپ میشه کاریش کرد ؟

سلام
این مشکل دوم ربطی به مشکل اول نداره .یکبار clear cmos کنید .

@rbgh
07-12-19, 21:53
مشکل صفحه آبی رو چی کار کنم . چه جوری برم تو سیف مود ؟منوی Advanced Options نمیاره .
با سیف مود درست میشه ؟

@rbgh
07-12-19, 23:58
سلام
این مشکل دوم ربطی به مشکل اول نداره .یکبار clear cmos کنید .
ببخشید یادم رفت نقل قول کنم میشه ب این سوالی که بعدن پرسیدم جواب بدین

AMD>INTEL
08-12-19, 15:03
rbg[/MENTION]h;422863]مشکل صفحه آبی رو چی کار کنم . چه جوری برم تو سیف مود ؟منوی Advanced Options نمیاره .
با سیف مود درست میشه ؟

قبل از هرکاری CLEAR CMOS کنید و بعد برید بایوس بوت را تنظیم کنید باید درست بشه

@rbgh
01-03-20, 17:56
قبل از هرکاری CLEAR CMOS کنید و بعد برید بایوس بوت را تنظیم کنید باید درست بشه
سلام من اون موقع مادربرد دادم تعمیر کردن و مثل اینکه مشکل از مادبرد بوده . ولی قبل از اینکه اون مشکل برا سیستم پیش بیاد من intel vt-x از بایوس فعال کرده بودم و hyper-v ام خاموش کرده بودم.
تو ی گروهی بودم ک یه نفر دیگه ام مشکل منو داشت و مثل اینکه اونم قبلش vt-x فعال کرده بوده و اینکه مادبرد اونم gigabyte بوده .
میخواستم ببینم مشکل میتونه از ایراد مادربرد مربوط به vt-x باشه یا نه ؟ چون الان میخوام بازم فعالش کنم میترسم بازم سیستم خراب شه .
اینم بگم بعد تعمیر بایوس آپدیت کرده بود .

AMD>INTEL
01-03-20, 20:23
rbg[/MENTION]h;424633]سلام من اون موقع مادربرد دادم تعمیر کردن و مثل اینکه مشکل از مادبرد بوده . ولی قبل از اینکه اون مشکل برا سیستم پیش بیاد من intel vt-x از بایوس فعال کرده بودم و hyper-v ام خاموش کرده بودم.
تو ی گروهی بودم ک یه نفر دیگه ام مشکل منو داشت و مثل اینکه اونم قبلش vt-x فعال کرده بوده و اینکه مادبرد اونم gigabyte بوده .
میخواستم ببینم مشکل میتونه از ایراد مادربرد مربوط به vt-x باشه یا نه ؟ چون الان میخوام بازم فعالش کنم میترسم بازم سیستم خراب شه .
اینم بگم بعد تعمیر بایوس آپدیت کرده بود .

فعال کردن ربطی به خراب شدن نداره .