PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل و ارور در نصب Microsoft .NET Framework 4.7.2 Final

maysamsina
05-12-19, 18:30
درود بر دوستان .... زمانیکه این نرم افزار رو نصب میکنم وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه ... مشکل از کجاس ... در صورتیکه ورژن NET.Framework.4.5.3 نصب میکنم خطا نمیده ... ورژن 4.7.2 و 4.6.2 وسطش ارور میده و نصب نمیشه .... خطاها به لینک زیر میباشد ... حال نمیدونم کدوم از آپدیتها رو میخاد ..... ویندوز 7 ...

Windows 7 Privacy Statement (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link

SajjadKhati
05-12-19, 21:10
سلام
ویندوز 7 فکر نکنم نسخه ی 4.7.2 را ساپورت کنه . بازم دقیق نمیدونم .
احتمالا مشکل از آپدیت ویندوزتونه . سازگارترین نسخه ی ویندوز با آخرین نسخه ی دات نت فریم وورک (که نسخه ی 4.8 هست) ، ویندوز 10 آخرین آپدیت شه .
به هر حال اگه باز میخواین از ویندوز 7 استفاده کنین ، باید به آخرین نسخه آپدیت اش کنین تا مشکل پشتیبانیِ آخرین نسخه های دات نت فریم وورک را نداشته باشه .
هر چند باید متن ارورش را بذارین .

maysamsina
05-12-19, 22:45
4.6.2 ارور میده ....

Problem signature:
Problem Event Name: VSSetup
Problem Signature 01: Microsoft .NET Framework 4.7.2 Setup
Problem Signature 02: 4.7.03062
Problem Signature 03: 14.7.3062.0
Problem Signature 04: 1
Problem Signature 05: netfx_Full_x86.msi
Problem Signature 06: Download_D_Interactive_Error
Problem Signature 07: 0x800b010a
Problem Signature 08: 0
Problem Signature 09: unknown
OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Locale ID: 1065

Read our privacy statement online:

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

لینک عکس ارور :

SajjadKhati
05-12-19, 23:04
روی فایل نصبی دات نت فریم وورک ، کلیک راست کنید و run as admin را انتخاب کنید .
ببینید درست میشه؟
همینطور لینک های زیر را هم دنبال کنید :

و

maysamsina
05-12-19, 23:32
روی فایل نصبی دات نت فریم وورک ، کلیک راست کنید و run as admin را انتخاب کنید .
ببینید درست میشه؟
همینطور لینک های زیر را هم دنبال کنید :

You are being redirected... (Only the registered members can see the link)

و

قبلا کلید راستم کردم ولی نشده ... این لینکی که جنابعالی دادی بادی چی کرد راستیش متوجه نشدم ... این آپدیت دستی هستش یعنی دانلودش کنم ؟

Speed Racer
06-12-19, 00:02
درود بر دوستان .... زمانیکه این نرم افزار رو نصب میکنم وسط نصب ارور میده و نصب نمیشه ... مشکل از کجاس ... در صورتیکه ورژن NET.Framework.4.5.3 نصب میکنم خطا نمیده ... ورژن 4.7.2 و 4.6.2 وسطش ارور میده و نصب نمیشه .... خطاها به لینک زیر میباشد ... حال نمیدونم کدوم از آپدیتها رو میخاد ..... ویندوز 7 ...

Windows 7 Privacy Statement (Only the registered members can see the link)

درود
اگه ویندوز 7 داری باید سرویس پک 1 باشه تا بتونی نصبش کنی. Run رو باز کن و winver تایپ کن که بهت میگه سرویس پک 1 هست یا نیست

Run باز کن و %temp% تایپ کن و هرچی توی اون فولدر هست دیلیت کن. بعشی هاش هم دیلیت نمی شه روشون اسکیپ بزن

برای نصب .NET Framework حتما باید به اینترنت وصل باشی(چه نسخه نصب آنلاین و چه نسخه نصب آفلاین) و سرویس آپدیت ویندوزت هم فعال باشه. برای اینکه ببینی فعاله برو به این مسیر(در قسمت سرچ ویندوز در بالا این مسیر وارد کن و اینتر بزن)

Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools

بعد Services باز کن و برو گزینه Windows Update پیدا کن و بازش کن. روی Start کلیک کن و منوی بالای هم روی Automatic باشه.

الان می تونی نسخه 4.7.2 یا 4.8 بگیری (آفالاین یا آنلاین) و همزمان که به اینترنت وصلی نصبش کنی. من لینک دانلود نسخه آنلاین 4.8 میذارم (اونی که آخرش نوشته Runtime)

Download .NET Framework 4.8 | Free official downloads (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
06-12-19, 09:25
قبلا کلید راستم کردم ولی نشده ... این لینکی که جنابعالی دادی بادی چی کرد راستیش متوجه نشدم ... این آپدیت دستی هستش یعنی دانلودش کنم ؟

لینک اول ، مربوط به ارور 0x800b010a هست که گفتین موقع نصب 4.6.2 اتفاق میافته .
لینک اول میگه (امکان داره ویندوزتون آپدیت نشده باشه) و موقع آپدیت ویندوز که همچین اروری بده ، بخاطر اینه که سرویس Background Intelligent Transfer Service (BITS) فعال نیست که میگه ریستش کنید . اگه این سرویس مشکل داشته باشه ، ویندوز ، آپدیت نمیشه .
احتمالا نسخه ی آنلاین شو گرفتین دارین نصب میکنین یا خود فایل داره تلاش میکنه آپدیت های ملزومِ ویندوز برای نصب دات نت 4.6.2 را دانلود کنه که نمیتونه .

گفتم که بهتون ، دات نت فریم وورک اگه نصب نشه ، یا بخاطر اینه که ویندوز آپدیت نیست یا بخاطر اینه که از اون ویندوز کلا پشتیبانی نمیکنه .
همه ی نسخه های دات نت ، توی ویندوز 7 یا بالاتر ، نصب میشن (توی ویندوز 7 هم مشکل ندارن) . به ظرطی که ویندوز ، آپدیت مورد نظر را داشته باشه .

ضمنا ، لازم نیست که وقتی مثلا نسخه ی دات نت فریم وورک 4.8 را نصب میکنین ، نسخه های پایین تر در همون سریِ 4 مثل 4.7 و 4.6 و ایناها را هم نصب کنید. سری 3 مثل 3.5 منظورم نیست .

لینک دوم میگه مشکل بخاطر رجیستری هه که با برنامه های رفع مشکل رجیستری حل کنید . که گمان نمیکنم این طور باشه .

maysamsina
06-12-19, 11:48
درود
اگه ویندوز 7 داری باید سرویس پک 1 باشه تا بتونی نصبش کنی. Run رو باز کن و winver تایپ کن که بهت میگه سرویس پک 1 هست یا نیست

Run باز کن و %temp% تایپ کن و هرچی توی اون فولدر هست دیلیت کن. بعشی هاش هم دیلیت نمی شه روشون اسکیپ بزن

برای نصب .NET Framework حتما باید به اینترنت وصل باشی(چه نسخه نصب آنلاین و چه نسخه نصب آفلاین) و سرویس آپدیت ویندوزت هم فعال باشه. برای اینکه ببینی فعاله برو به این مسیر(در قسمت سرچ ویندوز در بالا این مسیر وارد کن و اینتر بزن)

Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools

بعد Services باز کن و برو گزینه Windows Update پیدا کن و بازش کن. روی Start کلیک کن و منوی بالای هم روی Automatic باشه.

الان می تونی نسخه 4.7.2 یا 4.8 بگیری (آفالاین یا آنلاین) و همزمان که به اینترنت وصلی نصبش کنی. من لینک دانلود نسخه آنلاین 4.8 میذارم (اونی که آخرش نوشته Runtime)

Download .NET Framework 4.8 | Free official downloads (Only the registered members can see the link)

ویندوزم سرویس پک 1 میباشد ...

%temp% روز دم کلی فایل هس مال نرم افزارهای دیکه ... اگه پاک کنم به نرم افزارهای دیکم آسیب نمیروسونه ؟
زمانیکه خاستم نرم افزار اصلی رو نصب کنم کفت
Framework میخاد زدم انلاین 4.6.2 رو کرفت ولی موقع نصبش باز وسطش ارور داد

maysamsina
06-12-19, 11:51
لینک اول ، مربوط به ارور 0x800b010a هست که گفتین موقع نصب 4.6.2 اتفاق میافته .
لینک اول میگه (امکان داره ویندوزتون آپدیت نشده باشه) و موقع آپدیت ویندوز که همچین اروری بده ، بخاطر اینه که سرویس Background Intelligent Transfer Service (BITS) فعال نیست که میگه ریستش کنید . اگه این سرویس مشکل داشته باشه ، ویندوز ، آپدیت نمیشه .
احتمالا نسخه ی آنلاین شو گرفتین دارین نصب میکنین یا خود فایل داره تلاش میکنه آپدیت های ملزومِ ویندوز برای نصب دات نت 4.6.2 را دانلود کنه که نمیتونه .

گفتم که بهتون ، دات نت فریم وورک اگه نصب نشه ، یا بخاطر اینه که ویندوز آپدیت نیست یا بخاطر اینه که از اون ویندوز کلا پشتیبانی نمیکنه .
همه ی نسخه های دات نت ، توی ویندوز 7 یا بالاتر ، نصب میشن (توی ویندوز 7 هم مشکل ندارن) . به ظرطی که ویندوز ، آپدیت مورد نظر را داشته باشه .

ضمنا ، لازم نیست که وقتی مثلا نسخه ی دات نت فریم وورک 4.8 را نصب میکنین ، نسخه های پایین تر در همون سریِ 4 مثل 4.7 و 4.6 و ایناها را هم نصب کنید. سری 3 مثل 3.5 منظورم نیست .

لینک دوم میگه مشکل بخاطر رجیستری هه که با برنامه های رفع مشکل رجیستری حل کنید . که گمان نمیکنم این طور باشه .
رفیق میتونی زحمت بکشی ببینی آپدیت آفلاین چی میخاد نصبش کنم ؟ کلی حجم مصرف میکنه ... فقط میخام بدونم چه ورژن آپدیت میخاد تا دانلودش کنم ممکنه فایلش 500 کیلوی بایتی باشه و بخاطرش اشتباه 100 مگ دانلود نکنم ... فایل آپدیتش چی باشه که دانلود ش کنم

maysamsina
06-12-19, 13:18
دوستان الان میخام ویندوز رو آپدیت کنم اگه بخام مستقیم آپدیت نکنه یعنی چک کنه و اونیکه بخام دانلود بشه باید چی کنم یعنی انتخاب دستی ن اتومات هرچ یخاست دانلود کنه اونکیه نیاز رو تیک بزنم دانلود کنه !!!!
زدم اپدیت چینین اروروی اومد ... عکس در لینک زیر

SajjadKhati
06-12-19, 13:34
دوستان الان میخام ویندوز رو آپدیت کنم اگه بخام مستقیم آپدیت نکنه یعنی چک کنه و اونیکه بخام دانلود بشه باید چی کنم یعنی انتخاب دستی ن اتومات هرچ یخاست دانلود کنه اونکیه نیاز رو تیک بزنم دانلود کنه !!!!
زدم اپدیت چینین اروروی اومد ... عکس در لینک زیر

برای رفع این ارور ، مراحلی که در لینک زیر گفت را به ترتیب انجام بدین :

Windows Update 8007000E error (SOLVED) • Repair Windows™ (Only the registered members can see the link)

نمیدونم چرا بجای آپدیت ویندوز 7 ، آخرین نسخه از ویندوز 10 را نصب نمیکنین . آخرین نسخه ی ویندوز 10 ، نسخه دات نت فریم وورک را توی خودش داره . دیگه نیاز به نصب جداگانه نیست .

maysamsina
06-12-19, 14:27
برای رفع این ارور ، مراحلی که در لینک زیر گفت را به ترتیب انجام بدین :

Windows Update 8007000E error (SOLVED) • Repair Windows™ (Only the registered members can see the link)

نمیدونم چرا بجای آپدیت ویندوز 7 ، آخرین نسخه از ویندوز 10 را نصب نمیکنین . آخرین نسخه ی ویندوز 10 ، نسخه دات نت فریم وورک را توی خودش داره . دیگه نیاز به نصب جداگانه نیست .
ونیدوز 10 نصبش در دسر داره فلش میخاد ... 7 و راحت نصب مکینم و 10 رو میکن فلش باید بوت کنی و تنظیمات داره .... راستش فقط برای یه قند شکن میخام ...ویندوز 10 باید بایوس آپدیت بشه ؟ بر روی h97 plus , i5 4460 , ram 8gb ج میده آپدیت نمیخاد درایواش ؟

بازم نمیشه وقتی این روش کلید مکینم دانلود نمکینه .الان میخام این KB3102810 دانلود کنم ولی باز ارور میده

All supported x86-based versions of Windows 7
Only the registered members can see the link the package now. (Only the registered members can see the link)

روش کلید مکینم این میاد
Server Error

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable

SajjadKhati
06-12-19, 15:38
ونیدوز 10 نصبش در دسر داره فلش میخاد ... 7 و راحت نصب مکینم و 10 رو میکن فلش باید بوت کنی و تنظیمات داره .... راستش فقط برای یه قند شکن میخام ...ویندوز 10 باید بایوس آپدیت بشه ؟ بر روی h97 plus , i5 4460 , ram 8gb ج میده آپدیت نمیخاد درایواش ؟

بازم نمیشه وقتی این روش کلید مکینم دانلود نمکینه .الان میخام این KB3102810 دانلود کنم ولی باز ارور میده

All supported x86-based versions of Windows 7
Only the registered members can see the link the package now. (Only the registered members can see the link)

روش کلید مکینم این میاد
Server Error

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable

نه
ویندوز 10 ، ربطی به آپدیت بایوس نداره . بر روی سیستم تون هم جواب میده .
نرم افزار Rufus را دانلود کنین :

دانلود Rufus v3.8 Build 1580 - نرم افزار ساخت USB درایوهای Bootable (Only the registered members can see the link)

ویندوز 10 x64 را هم دانلود کنین :

دانلود Windows 10 Enterprise v1909 Build 18363.418 19H2 x86/x64 - جدید (Only the registered members can see the link)

فلشی که لازم ندارین را به کامپیوتر وصل کنین (چون اطلاعاتش موقع استفاده از این نرم افزار ، پاک میشه) .
در نرم افزار Rufus ، در قسمت boot selection ، مسیر فایل بوت ویندوز 10 (فایل iso) را بدین .
در قسمت image option ، همون گزینه ی پیش فرض standard windows instalation بذارین باشه .

در قسمت partition schema ، اگه هاردی که میخواین ویندوز را توش نصب کنین ، از نوع MBR پارتیشن بندی شده ، همین گزینه ی MBR را براش انتخاب کنید . معمولا هاردهای زیر 2 ترابایت را موقع پارتیشن بندی ، بصورت MBR پارتیشن بندی میکنن . وگرنه گزینه ی GPT را انتخاب کنید. اگه از نوعِ پارتیشن بندی خبر ندارین ، توی نرم افزارهای پارتیشن بندی ، این اطلاعات مثل acronis disk director ، داده میشه .

گزینه ی target system هم روی Bios (or UEFI باشه .
سر آخر هم روی دکمه ی start کلیک کنید و ویندوز را مثل بقیه ی ویندوزها نصب کنید .
دقت کنید (همونطور که میدونین) که در بایوس تون فلش تون را برای اولین بار بوت کنین .
درایورها را هم اگه ندارین ، بهتره از سایت اصلی مادربردتون دانلود کنین .

اگه اصرار دارین توی همین ویندوز 7 نصب کنین ، غیر از آپدیت کردن ویندوز 7 ، مطمئن بشین که فایل های نصبی دات نت فریم وورک تون هم سالمه و آفلاین هه .
از همون لینکی که آقا Arshan در پست 6 لینک دادن (لینک runtime و offline) ، دانلود و استفاده کنین .

maysamsina
06-12-19, 16:02
نه
ویندوز 10 ، ربطی به آپدیت بایوس نداره . بر روی سیستم تون هم جواب میده .
نرم افزار Rufus را دانلود کنین :

دانلود Rufus v3.8 Build 1580 - نرم افزار ساخت USB درایوهای Bootable (Only the registered members can see the link)

ویندوز 10 x64 را هم دانلود کنین :

دانلود Windows 10 Enterprise v1909 Build 18363.418 19H2 x86/x64 - جدید (Only the registered members can see the link)

فلشی که لازم ندارین را به کامپیوتر وصل کنین (چون اطلاعاتش موقع استفاده از این نرم افزار ، پاک میشه) .
در نرم افزار Rufus ، در قسمت boot selection ، مسیر فایل بوت ویندوز 10 (فایل iso) را بدین .
در قسمت image option ، همون گزینه ی پیش فرض standard windows instalation بذارین باشه .

در قسمت partition schema ، اگه هاردی که میخواین ویندوز را توش نصب کنین ، از نوع MBR پارتیشن بندی شده ، همین گزینه ی MBR را براش انتخاب کنید . معمولا هاردهای زیر 2 ترابایت را موقع پارتیشن بندی ، بصورت MBR پارتیشن بندی میکنن . وگرنه گزینه ی GPT را انتخاب کنید. اگه از نوعِ پارتیشن بندی خبر ندارین ، توی نرم افزارهای پارتیشن بندی ، این اطلاعات مثل acronis disk director ، داده میشه .

گزینه ی target system هم روی Bios (or UEFI باشه .
سر آخر هم روی دکمه ی start کلیک کنید و ویندوز را مثل بقیه ی ویندوزها نصب کنید .
دقت کنید (همونطور که میدونین) که در بایوس تون فلش تون را برای اولین بار بوت کنین .
درایورها را هم اگه ندارین ، بهتره از سایت اصلی مادربردتون دانلود کنین .

اگه اصرار دارین توی همین ویندوز 7 نصب کنین ، غیر از آپدیت کردن ویندوز 7 ، مطمئن بشین که فایل های نصبی دات نت فریم وورک تون هم سالمه و آفلاین هه .
از همون لینکی که آقا Arshan در پست 6 لینک دادن (لینک runtime و offline) ، دانلود و استفاده کنین .

آقا دمتون گرم ... درست شد ... Microsoft .NET Framework رو اول دانلود کردم و وقتی خاستم نصبش کنم زدم به نت و بعدش کامل نصب شد ....هارد بنده 1 ترا بایته پس mbr نمیشه یعنی بایدGPT باشه ؟ اگه GPT کنم یه درایو رو کل هارد بهم نمیزره یعنی کل درایوها پاک بشه ؟ بدون نرم افزارم میشه تبدیل کرد یا حتما نرم افزار میخاد ؟ فقط میخام هاردم و پارتیشنها و اطلاعتاش بهم نریزه پاک بشه !!!!
مسیر فایل بوت ویندوز 10 میشه فلش یا درایو هارد مثلا c یا d ?
روفوس و ویندوز رو اول تو فلش بریزم اجرا کنم یا مستقیم از ویندزو 7 از رایو هاردم اجراشون کنم ؟
بایوسم که باید از اول سیستم بوت بزارم روی uefi ???

SajjadKhati
06-12-19, 16:40
آقا دمتون گرم ... درست شد ... Microsoft .NET Framework رو اول دانلود کردم و وقتی خاستم نصبش کنم زدم به نت و بعدش کامل نصب شد ....

هارد بنده 1 ترا بایته پس mbr نمیشه یعنی بایدGPT باشه ؟ اگه GPT کنم یه درایو رو کل هارد بهم نمیزره یعنی کل درایوها پاک بشه ؟ بدون نرم افزارم میشه تبدیل کرد یا حتما نرم افزار میخاد ؟ فقط میخام هاردم و پارتیشنها و اطلاعتاش بهم نریزه پاک بشه !!!!
مسیر فایل بوت ویندوز 10 میشه فلش یا درایو هارد مثلا c یا d ?
روفوس و ویندوز رو اول تو فلش بریزم اجرا کنم یا مستقیم از ویندزو 7 از رایو هاردم اجراشون کنم ؟
بایوسم که باید از اول سیستم بوت بزارم روی uefi ???

نگفتم هاردتون اگه 1 ترا باشه ، پارتیشن بندی تون حتما gpt هست .
mbr یا gpt بودنِ هاردتون را خودتون یا کسی که هاردتون را برای اولین بار پارتیشن بندی کرد ، مشخص کرد . ربطی به 1 ترا یا 2 ترابایت بودنِ هارد نداره .
گفتم معمولا هاردهای زیر 2 ترا را بصورت mbr پارتیشن بندی میکنن . میتونن هم بصورت gpt پارتیشن بندی کنن .

نگفتم هم mbr یا gpt بودنِ هاردتون را تغییر بدین . با تغییر نوع پارتیشن بندی ، اطلاعات حذف میشن .
گفتم اگه پارتیشن بندی هاردتون بصورت mbr هست ، در اون نرم افزار گزینه ی mbr وگرنه گزینه ی gpt را انتخاب کنید.

مسیر فایل بوت ، یعنی مسیر فایل iso ی مربوط به ویندوز که لینک دانلود ویندوز را در پست بالا دادم.
آموزش ریفیوز در اینترنت هست.
بایوس فرقی نداره روی چی باشه اگه گزینه ای که گفتم را انتخاب کنید .

maysamsina
06-12-19, 18:02
نگفتم هاردتون اگه 1 ترا باشه ، پارتیشن بندی تون حتما gpt هست .
mbr یا gpt بودنِ هاردتون را خودتون یا کسی که هاردتون را برای اولین بار پارتیشن بندی کرد ، مشخص کرد . ربطی به 1 ترا یا 2 ترابایت بودنِ هارد نداره .
گفتم معمولا هاردهای زیر 2 ترا را بصورت mbr پارتیشن بندی میکنن . میتونن هم بصورت gpt پارتیشن بندی کنن .

نگفتم هم mbr یا gpt بودنِ هاردتون را تغییر بدین . با تغییر نوع پارتیشن بندی ، اطلاعات حذف میشن .
گفتم اگه پارتیشن بندی هاردتون بصورت mbr هست ، در اون نرم افزار گزینه ی mbr وگرنه گزینه ی gpt را انتخاب کنید.

مسیر فایل بوت ، یعنی مسیر فایل iso ی مربوط به ویندوز که لینک دانلود ویندوز را در پست بالا دادم.
آموزش ریفیوز در اینترنت هست.
بایوس فرقی نداره روی چی باشه اگه گزینه ای که گفتم را انتخاب کنید .

یعنی در نرم افزارهای
acronis disk director نوه پارتیشن یعنی mbr , gpt رو نشون میده ...و بعدش بعداز مشحص شدن نوع پارتیشن اون رو در ریفیوز ثبت میکنیم چه mbr وچه gtp باشه .....
رفیق یخرده گیج شدم قاط زدم .... تو بایوس بوت رو هم بزارم تو حالت فلش .... یعنی اول ویندوز دانلود میشه و بعد ریخته میشه تو هارد و سپس بوسیله Rufus انتقالش میدیم به فلش مموری یعنی بسته نصبی ....خوده Rufus تبدیلش مکینه ...
میشه dvd شو بخرم نصب کنم اینوطر راحتر نیس تا اینکه فلش بزارم و رفیوز ؟؟؟

SajjadKhati
06-12-19, 19:10
یعنی در نرم افزارهای
acronis disk director نوه پارتیشن یعنی mbr , gpt رو نشون میده ...و بعدش بعداز مشحص شدن نوع پارتیشن اون رو در ریفیوز ثبت میکنیم چه mbr وچه gtp باشه .....
رفیق یخرده گیج شدم قاط زدم .... تو بایوس بوت رو هم بزارم تو حالت فلش .... یعنی اول ویندوز دانلود میشه و بعد ریخته میشه تو هارد و سپس بوسیله Rufus انتقالش میدیم به فلش مموری یعنی بسته نصبی ....خوده Rufus تبدیلش مکینه ...
میشه dvd شو بخرم نصب کنم اینوطر راحتر نیس تا اینکه فلش بزارم و رفیوز ؟؟؟

چیز خاصی نداره.
بله . توی acronis disk director ، نوع پارتیشن تون را میبینین و هر چی که بود ، توی refuse هم اون را انتخاب میکنین .
شما نرم افزار refuse را نصب کنین ، همزمان پست ۱۳ را بخونین ، متوجه میشین.
اولین بار بوت میخواین کنین ، باید از فلش بوت کنین . بنابراین باید بوت در بایوس را روی فلش تنظیم کنین .
دی وی دی اش هم میشه .
ریفیوز که کاری نداری . سر و تهش ، دو گزینه رو انتخاب میکنیم و نصب میشه .

maysamsina
06-12-19, 19:22
چیز خاصی نداره.
بله . توی acronis disk director ، نوع پارتیشن تون را میبینین و هر چی که بود ، توی refuse هم اون را انتخاب میکنین .
شما نرم افزار refuse را نصب کنین ، همزمان پست ۱۳ را بخونین ، متوجه میشین.
اولین بار بوت میخواین کنین ، باید از فلش بوت کنین . بنابراین باید بوت در بایوس را روی فلش تنظیم کنین .
دی وی دی اش هم میشه .
ریفیوز که کاری نداری . سر و تهش ، دو گزینه رو انتخاب میکنیم و نصب میشه .
وقتی تموم مراحل رو انجام دادم سیستم رو ریستارت کنم از اول بوت یعنی بایوس بره ویندوز نصب میشه یا بزارم وقتی ویندوز بالا اومد از خوده سیستم عامل نصب کنم ؟ یعنی مثل حالت dvb که میزاری از اول میاد بالا و نصب میشه ...

بعد اینکه الان ویندوز بنده 7 سرویپس 1 یعنی 32 بیتی میباشد یعنی تو درایو c ... میتونم تو درایو d ویندوز 10 نسخه 64 بیتی نصب کنم ؟ یعنی 2تا ویندوز داشته باشم ...

SajjadKhati
06-12-19, 19:27
وقتی تموم مراحل رو انجام دادم سیستم رو ریستارت کنم از اول بوت یعنی بایوس بره ویندوز نصب میشه یا بزارم وقتی ویندوز بالا اومد از خوده سیستم عامل نصب کنم ؟ یعنی مثل حالت dvb که میزاری از اول میاد بالا و نصب میشه ...

بعد اینکه الان ویندوز بنده 7 سرویپس 1 یعنی 32 بیتی میباشد یعنی تو درایو c ... میتونم تو درایو d ویندوز 10 نسخه 64 بیتی نصب کنم ؟ یعنی 2تا ویندوز داشته باشم ...

بله . ریست کنین و ... .
مثل حالت dvd .
8 گیگ رم دارین ، ویندوز 32 بیت نصب کردین؟!
64 بیتی نصب کنین .
دو ویندوزه میشه ولی هم فایده ی خاصی نداره و هم بوت ویندوز قبلی تون میپره که باید برای برگردوندنش تنظیماتی انجام بدین که به نظر میرسه واستون مشکل ساز باشه .
پیشنهادم ، تک ویندوز هست .

آموزش ریفیوز هم توی اینترنت پر هه :

آموزش Rufus (Only the registered members can see the link)

و

فیسیت - نحوه استفاده از برنامه rufus برای bootable کردن فلش مموری (Only the registered members can see the link)

و

آموزش نرم افزار Rufus – نصب ویندوز از روی فلش | | دارمش (Only the registered members can see the link)

و

آموزش Rufus ساخت فلش بوتیبل برای نصب ویندوز 10 , 8 , 7 و XP • آموزش نرم افزار (Only the registered members can see the link)

maysamsina
06-12-19, 19:35
بله . ریست کنین و ... .
مثل حالت dvd .
8 گیگ رم دارین ، ویندوز 32 بیت نصب کردین؟!
64 بیتی نصب کنین .
دو ویندوزه میشه ولی هم فایده ی خاصی نداره و هم بوت ویندوز قبلی تون میپره که باید برای برگردوندنش تنظیماتی انجام بدین که به نظر میرسه واستون مشکل ساز باشه .
پیشنهادم ، تک ویندوز هست .

آموزش ریفیوز هم توی اینترنت پر هه :

آموزش Rufus (Only the registered members can see the link)

و

فیسیت - نحوه استفاده از برنامه rufus برای bootable کردن فلش مموری (Only the registered members can see the link)

و

آموزش نرم افزار Rufus – نصب ویندوز از روی فلش | | دارمش (Only the registered members can see the link)

و

آموزش Rufus ساخت فلش بوتیبل برای نصب ویندوز 10 , 8 , 7 و XP • آموزش نرم افزار (Only the registered members can see the link)
گرافیگم انبرده بخاطر این 32 بیت نصب کردم /...
چطور بوت قبلی میپره الان بوت اصلی روی درایو c هستش ... یعنی روی d نصبش کنم ویندوز c یعنی 7 میپره ؟
یا اینکه میشه 10 رو روی همون c کنم ولی نزدم 7 پاک بشه میشه ؟

SajjadKhati
06-12-19, 19:43
گرافیگم انبرده بخاطر این 32 بیت نصب کردم /...
چطور بوت قبلی میپره الان بوت اصلی روی درایو c هستش ... یعنی روی d نصبش کنم ویندوز c یعنی 7 میپره ؟
یا اینکه میشه 10 رو روی همون c کنم ولی نزدم 7 پاک بشه میشه ؟

ربطی به گرافیک نداره . باشه . نباشه . ربطی نداره .
ویندوز قبلی نمیپره . بوت اش میپره (به احتمال زیاد) . بعدش باید توسط نرم افزار easy bcd بوت اش را برگردونین .
بالاخره اگه این ویندوز را لازم دارین ، بهتره قبل از نصب ویندوز جدید ، ازش بکاپ بگیرین (پیشنهادم برای بکاپ گیری ، نرم افزار acronis true image هست) .
هیچ وقت دو ویندوز را درون یک درایو نصب نکنین .

----------------------------------------------

برای چک کردن mbr یا gpt بودن ، لازم به نصب acronis disk director هم نیست .
برای این کار ، روی my computer کلیک راست و گزینه ی manage و بعد در لیست سمت چپ ، گزینه ی disk managment را بزنین .
در قسمت پایینیِ صفحه ، کل هاردتون (نه درایو) لیست میشه . روی هارد (نه درایو) ای که میخواین توی یکی از درایوهاش ویندوز نصب کنین ، کلیک راست کنین و properties را بزنید . سربرگ سوم یعنی سربرگ volume برین .
گزینه ی partition style را ببین چیه؟
یا master boot record که همون mbr هه هست و یا GUID Partition Table که همون gpt هست .

مراحل تصویری اش :

maysamsina
06-12-19, 20:24
ربطی به گرافیک نداره . باشه . نباشه . ربطی نداره .
ویندوز قبلی نمیپره . بوت اش میپره (به احتمال زیاد) . بعدش باید توسط نرم افزار easy bcd بوت اش را برگردونین .
بالاخره اگه این ویندوز را لازم دارین ، بهتره قبل از نصب ویندوز جدید ، ازش بکاپ بگیرین (پیشنهادم برای بکاپ گیری ، نرم افزار acronis true image هست) .
هیچ وقت دو ویندوز را درون یک درایو نصب نکنین .

----------------------------------------------

برای چک کردن mbr یا gpt بودن ، لازم به نصب acronis disk director هم نیست .
برای این کار ، روی my computer کلیک راست و گزینه ی manage و بعد در لیست سمت چپ ، گزینه ی disk managment را بزنین .
در قسمت پایینیِ صفحه ، کل هاردتون (نه درایو) لیست میشه . روی هارد (نه درایو) ای که میخواین توی یکی از درایوهاش ویندوز نصب کنین ، کلیک راست کنین و properties را بزنید . سربرگ سوم یعنی سربرگ volume برین .
گزینه ی partition style را ببین چیه؟
یا master boot record که همون mbr هه هست و یا GUID Partition Table که همون gpt هست .

مراحل تصویری اش :

زدم mbr بود ..

maysamsina
15-01-20, 13:44
ربطی به گرافیک نداره . باشه . نباشه . ربطی نداره .ویندوز قبلی نمیپره . بوت اش میپره (به احتمال زیاد) . بعدش باید توسط نرم افزار easy bcd بوت اش را برگردونین .بالاخره اگه این ویندوز را لازم دارین ، بهتره قبل از نصب ویندوز جدید ، ازش بکاپ بگیرین (پیشنهادم برای بکاپ گیری ، نرم افزار acronis true image هست) .هیچ وقت دو ویندوز را درون یک درایو نصب نکنین .----------------------------------------------برای چک کردن mbr یا gpt بودن ، لازم به نصب acronis disk director هم نیست .برای این کار ، روی my computer کلیک راست و گزینه ی manage و بعد در لیست سمت چپ ، گزینه ی disk managment را بزنین .در قسمت پایینیِ صفحه ، کل هاردتون (نه درایو) لیست میشه . روی هارد (نه درایو) ای که میخواین توی یکی از درایوهاش ویندوز نصب کنین ، کلیک راست کنین و properties را بزنید . سربرگ سوم یعنی سربرگ volume برین .گزینه ی partition style را ببین چیه؟یا master boot record که همون mbr هه هست و یا GUID Partition Table که همون gpt هست .مراحل تصویری اش :How to Check if a Disk Uses GPT or MBR, and Convert Between the Two (Only the registered members can see the link)درود مجدد . فلش 8 گیگ ج میده برای 64 بیتی ویندوز 10 ریفیوز ؟بعدش اینکه وقتی فایل iso ویندوز 10 در فلش در بازه زمانی 5 یا 15 دقیقه ساخته شد یا ایمیجش گرفته شد , باید ریستارت کرد و از بوت خوده فلش فایل iso رو برای نصب میاره درسته ؟

SajjadKhati
15-01-20, 14:52
درود مجدد . فلش 8 گیگ ج میده برای 64 بیتی ویندوز 10 ریفیوز ؟بعدش اینکه وقتی فایل iso ویندوز 10 در فلش در بازه زمانی 5 یا 15 دقیقه ساخته شد یا ایمیجش گرفته شد , باید ریستارت کرد و از بوت خوده فلش فایل iso رو برای نصب میاره درسته ؟

سلام
بله فلش 8 گیگ جواب میده.
بله باید ریستارت کرد و نصب کرد .
آموزش نصب ویندوز ، توی اینترنت هست .

maysamsina
15-01-20, 15:51
سلامبله فلش 8 گیگ جواب میده.بله باید ریستارت کرد و نصب کرد . آموزش نصب ویندوز ، توی اینترنت هست .رفیق بنده بخاطر کارت dvb s که دارم نمیتونم 10 رو نصب کنم چون ساپروت نمکینه باید 7 باشه .... در حال حاضر درایو اصلیم c میباشد و 7 روش نصبه ..... میتونم درایو c یعنی اصلی رو 10 نسخه 64 بیتی اول نصب کنم و بعد در درایو D که 240 گیگ فضا حافظه داره رو 7 نسخه 32 بیتی نصب کنم ؟

SajjadKhati
15-01-20, 21:38
رفیق بنده بخاطر کارت dvb s که دارم نمیتونم 10 رو نصب کنم چون ساپروت نمکینه باید 7 باشه .... در حال حاضر درایو اصلیم c میباشد و 7 روش نصبه ..... میتونم درایو c یعنی اصلی رو 10 نسخه 64 بیتی اول نصب کنم و بعد در درایو D که 240 گیگ فضا حافظه داره رو 7 نسخه 32 بیتی نصب کنم ؟

اگه این کار را کنید ، بوت ویندوز 10 (بوت اون ویندوزی که اول نصب کردید یعنی بوت ویندوز در درایو c) به احتمال بسیار زیاد میپره که بعدا باید توسط easyBCD ، از ویندوز 7 تون (ویندوز در درایو d تون) ، یه بوت براش بسازید .
بعد از نصب ویندوز 10 و قبل از نصب ویندوز 7 تون هم ، از ویندوز 10 ، یعنی از درایو c تون ، بکاپ بگیرید .

maysamsina
15-01-20, 22:20
اگه این کار را کنید ، بوت ویندوز 10 (بوت اون ویندوزی که اول نصب کردید یعنی بوت ویندوز در درایو c) به احتمال بسیار زیاد میپره که بعدا باید توسط easyBCD ، از ویندوز 7 تون (ویندوز در درایو d تون) ، یه بوت براش بسازید .بعد از نصب ویندوز 10 و قبل از نصب ویندوز 7 تون هم ، از ویندوز 10 ، یعنی از درایو c تون ، بکاپ بگیرید .یعنی اگه الان 7 که تو c هستش رو پاک کنم و 10 رو توش بریزم و بعدش 7 رو در در درایو d بریزم .. مممکنه ویندوز بپره ؟ 10 بپره دیکه نمیتونم 7 رو نصب کنم ....بعد از اینکه 10 رو نصب کردم قبل از اینکه 7 رو در d نصب کنم با easyBCD اول برای d بوت درست کنم و بعدش 7 رو درونش نصب کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد در نصب و سرعت و بهم ریختگی و غیره ویندوز 10 ؟

SajjadKhati
15-01-20, 23:05
یعنی اگه الان 7 که تو c هستش رو پاک کنم و 10 رو توش بریزم و بعدش 7 رو در در درایو d بریزم .. مممکنه ویندوز بپره ؟ 10 بپره دیکه نمیتونم 7 رو نصب کنم ....

ویندوز نمیپره .
بوتِ ویندوز (ممکنه) بپره . که با اون نرم افزار ، میتونین بوت اش را برگردونین .
پریدنِ بوتِ یک ویندوز ، ربطی به نصب کردنِ ویندوزِ دیگه نداره .

بعد از اینکه 10 رو نصب کردم قبل از اینکه 7 رو در d نصب کنم با easyBCD اول برای d بوت درست کنم و بعدش 7 رو درونش نصب کنم ؟ مشکلی پیش نمیاد در نصب و سرعت و بهم ریختگی و غیره ویندوز 10 ؟

وقتی ویندوزی وجود نداره و نصب نیست ، نمیشه براش بوت ای در نظر گرفت و بوت اش را ساخت . اول باید ویندوز نصب بشه و اگه به هر دلیلی بوت اش مشکل پیدا کرد ، براش بوت ساخت .

maysamsina
16-01-20, 10:41
ویندوز نمیپره .بوتِ ویندوز (ممکنه) بپره . که با اون نرم افزار ، میتونین بوت اش را برگردونین .پریدنِ بوتِ یک ویندوز ، ربطی به نصب کردنِ ویندوزِ دیگه نداره .وقتی ویندوزی وجود نداره و نصب نیست ، نمیشه براش بوت ای در نظر گرفت و بوت اش را ساخت . اول باید ویندوز نصب بشه و اگه به هر دلیلی بوت اش مشکل پیدا کرد ، براش بوت ساخت .بوت ببپره چه مشکلی پیش میاد ؟وقتی اول 10 رو نصب کردم برام سراغ 7 و نصبش کنم و بعدش تو 7 این easyBCD رو نصب کنم البته اگه بوت 7 پرید ....یعنی بوت 7 در درایو d رو نصب کنم ....یعنی هم 7 و هم 10 صاحب بوت میشوند .

SajjadKhati
16-01-20, 13:08
بوت ببپره چه مشکلی پیش میاد ؟وقتی اول 10 رو نصب کردم برام سراغ 7 و نصبش کنم و بعدش تو 7 این easyBCD رو نصب کنم البته اگه بوت 7 پرید ....یعنی بوت 7 در درایو d رو نصب کنم ....یعنی هم 7 و هم 10 صاحب بوت میشوند .

۷ را نصب کنید ، احتمالا بوت ۱۰ میپره .
در این صورت ، در ۷ ، اون نرم افزار را نصب کنید و بوت ۱۰ را بسازید.

maysamsina
16-01-20, 21:36
۷ را نصب کنید ، احتمالا بوت ۱۰ میپره .در این صورت ، در ۷ ، اون نرم افزار را نصب کنید و بوت ۱۰ را بسازید.پس شد .... اول 10 رو نصب میکنم و بعدش 7 رو در d نصب میکنم و بعدش در 7 نرم افزار easyBCD رو نصب مکینم و برای 10 بوت میسازم درسته ؟بوت ببپره چه مشکلی پیش میاد ؟ ویندوز بالا نمیاد ؟

SajjadKhati
16-01-20, 23:13
پس شد .... اول 10 رو نصب میکنم و بعدش 7 رو در d نصب میکنم و بعدش در 7 نرم افزار easyBCD رو نصب مکینم و برای 10 بوت میسازم درسته ؟بوت ببپره چه مشکلی پیش میاد ؟ ویندوز بالا نمیاد ؟

بله . درسته.
بله. ویندوز بالا نمیاد.

maysamsina
02-05-20, 11:49
بله . درسته.
بله. ویندوز بالا نمیاد.
درود مجدد . آیا میشه فایل ایزو یعنی ویندوز 10 رو بعد از دانلود روی dvd رایت زد و با این حالت یعنی بوت روی سی دی ویندوز نصب کنم ؟

SajjadKhati
02-05-20, 12:20
درود مجدد . آیا میشه فایل ایزو یعنی ویندوز 10 رو بعد از دانلود روی dvd رایت زد و با این حالت یعنی بوت روی سی دی ویندوز نصب کنم ؟

سلام
بله . میشه . البته فقط در صورتی که از حالت Image در اون نرم افزاری که میخواین رایت کنین ، استفاده کنین .
مثلا در Nero Express ، حالت Disk Image Or Saved Project را باید انتخاب و فایل iso تون را انتخاب و رایت کنید .

maysamsina
02-05-20, 12:59
سلام
بله . میشه . البته فقط در صورتی که از حالت Image در اون نرم افزاری که میخواین رایت کنین ، استفاده کنین .
مثلا در Nero Express ، حالت Disk Image Or Saved Project را باید انتخاب و فایل iso تون را انتخاب و رایت کنید .
تو کلون سی دی چی ؟

SajjadKhati
02-05-20, 14:02
تو کلون سی دی چی ؟

این نرم افزار را ندارم .
کلا باید از قسمت Image در اون نرم افزار رایت کنید .

123Username
18-05-21, 19:16
سلام به همه الان که این پیام میدم برج2 سال 13400 هستش .عرضم به حضورتون که بجای حل مسله صورت مسله رو پاک نکنید .

منم مشکل نصب نشدن دات نت 4.7 ، 4.7.2 ، 4.8 داشتم این اپدیتارو انجام دادم رو ویندوز 7 64 بیتی و مشکل حل شد .

اول برید به قسمت
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\services
برید گزینه وینوزآپدیت راست کلیک کنید و استوپ بزنید و بعد به ریشه ی

C:\Windows\SoftwareDistribution

این پوشه SoftwareDistribution حذف کنید .

بعد اینو نصب و بعد سیستم ریست بدین

ستاپ دات نتو اجرا کنید اگه نصب نشد فایل d3dcompiler_47.dll
دانلود و تو شاخه ی : C:\Windows\System32 کپی کنید .

بعد به سایت
Microsoft Update Catalog (Only the registered members can see the link)
برید یا از ادرس

دانلود کنید و نصب اپدیت شد سیستم ریست و دات نت نصب کنید . برای محض احتیات به اینترنت متصل باشین. :great:

AMD>INTEL
18-05-21, 19:45
سلام به همه الان که این پیام میدم برج2 سال 13400 هستش .عرضم به حضورتون که بجای حل مسله صورت مسله رو پاک نکنید .

منم مشکل نصب نشدن دات نت 4.7 ، 4.7.2 ، 4.8 داشتم این اپدیتارو انجام دادم رو ویندوز 7 64 بیتی و مشکل حل شد .

اول برید به قسمت
Control Panel\All Control Panel Items\Administrative Tools\services
برید گزینه وینوزآپدیت راست کلیک کنید و استوپ بزنید و بعد به ریشه ی

C:\Windows\SoftwareDistribution

این پوشه SoftwareDistribution حذف کنید .

بعد اینو نصب و بعد سیستم ریست بدین

ستاپ دات نتو اجرا کنید اگه نصب نشد فایل d3dcompiler_47.dll
دانلود و تو شاخه ی : C:\Windows\System32 کپی کنید .

بعد به سایت
Microsoft Update Catalog (Only the registered members can see the link)
برید یا از ادرس

دانلود کنید و نصب اپدیت شد سیستم ریست و دات نت نصب کنید . برای محض احتیات به اینترنت متصل باشین. :great:

سلام اگر سوال دارید تاپیک بزنید یا اگر مطلبی دارید در یک تاپیک مجزا بیان کنید .