ورود

مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد خرید کارت گرافیک

siamak34
04-12-19, 14:22
سلام
مادربرد asus z170-p
رم Gskill ddr4
cpu 6100
gtx 610 2g
ماسفانه سیستم کرش داره به خصوص مرورگر موزیلا چند تب بیشتر باز کنی یا امولاتور اندروید استودیو رزولیشنش رو بالا ببری یا یک عکس رو تا گوشهای ویندوز بکشی گرافیک بهم میخوره با اپدیت کارت گرافیک هم درست نمیشه چه کار کنم؟4 تا کارت گرافیک ارزون تا گرون معرفی کنین که با سیستمم هماهنگ باشه
و هم اینکه این گزینه FAKEنشوه چیه؟
23132

SajjadKhati
04-12-19, 16:13
سلام
با چه نرم افزارهایی کار میکنین؟
رم تون و پاورتون چیه؟
این کانفیگ را چرا بستین؟ گرافیک مجتمع i3 6100 خودش از گرافیک gt 710 قویتره که . حتی در حد gt 710 یا شاید هم قویتر باشه .
اگه رم کافی دارین ، گرافیک gt 610 تون را دربیارین . نتیجه را ببینین چطور میشه . البته من هنوز متوجه نشدم مشخصات دقیق سیستم تون چیه (چقدر رم دارین) و با چه نرم افزاری مشکل دارین ؟

siamak34
04-12-19, 18:23
سلام
با چه نرم افزارهایی کار میکنین؟
رم تون و پاورتون چیه؟
این کانفیگ را چرا بستین؟ گرافیک مجتمع i3 6100 خودش از گرافیک gt 710 قویتره که . حتی در حد gt 710 یا شاید هم قویتر باشه .
اگه رم کافی دارین ، گرافیک gt 610 تون را دربیارین . نتیجه را ببینین چطور میشه . البته من هنوز متوجه نشدم مشخصات دقیق سیستم تون چیه (چقدر رم دارین) و با چه نرم افزاری مشکل دارین ؟
بیشتر مشخصات رو نوشتم مهندس
پاور Green450w uk 80 plus
رم جی اسکایل 8گیگ
در مورد مشکل با نرمافزارها هم توی پست اول توضیح دادم
متاسفانه سرچ زدم و متوجه شدم کارت گرافیک تقلبیه
اما در مورد گرافیک خود سی پی یو هم من دو سال پیش توی همی انجمن سوال کردم که وقتی کارت گرافیک رو در میارم چرا سیستم بالا میاد مثل اینه هیچ کارت گرافیکی استفاده نمیکنه دقیقا مثل زمانی هست که کارت گرافیک هست ولی درایورش نصب نیست در ضمن همه درایورهای سی پی هم نصب هست نمیدونم دیگه چه کانفیگی لازم داره البته اینم بگم من مانیتورم ال جی هست و فقط یک وروی vga داره روش فکر میکنم خروجی گرافیک از کیس dvi باشه

SajjadKhati
04-12-19, 20:02
بیشتر مشخصات رو نوشتم مهندس
پاور Green450w uk 80 plus
رم جی اسکایل 8گیگ
در مورد مشکل با نرمافزارها هم توی پست اول توضیح دادم
متاسفانه سرچ زدم و متوجه شدم کارت گرافیک تقلبیه
اما در مورد گرافیک خود سی پی یو هم من دو سال پیش توی همی انجمن سوال کردم که وقتی کارت گرافیک رو در میارم چرا سیستم بالا میاد مثل اینه هیچ کارت گرافیکی استفاده نمیکنه دقیقا مثل زمانی هست که کارت گرافیک هست ولی درایورش نصب نیست در ضمن همه درایورهای سی پی هم نصب هست نمیدونم دیگه چه کانفیگی لازم داره البته اینم بگم من مانیتورم ال جی هست و فقط یک وروی vga داره روش فکر میکنم خروجی گرافیک از کیس dvi باشه

بله
اون تاپیک را بصورت سطحی دیدم .
احتمالا باید مشکل از گرافیک تون باشه . دقیق نمیدونم .
اول ، در همون تاپیک به نتیجه برسین که چجوری باید گرافیک مجتمع پردازنده تون را فعال کنید و گرافیک مجزاتون را جدا کنید .

ولی فکر کنم یه ویندوز 10 x64 آخرین نسخه با درایور اینتل مثل لینک زیر (البته لینک زیر را تست نکردم) :

دانلود Intel HD Graphics Drivers 26.20.100.7529 درایور گرافیک اینتل (Only the registered members can see the link)

را نصب کنید ، فکر نکنم مشکلی باشه .

AMD>INTEL
04-12-19, 20:12
سلام
مادربرد asus z170-p
رم Gskill ddr4
cpu 6100
gtx 610 2g
ماسفانه سیستم کرش داره به خصوص مرورگر موزیلا چند تب بیشتر باز کنی یا امولاتور اندروید استودیو رزولیشنش رو بالا ببری یا یک عکس رو تا گوشهای ویندوز بکشی گرافیک بهم میخوره با اپدیت کارت گرافیک هم درست نمیشه چه کار کنم؟4 تا کارت گرافیک ارزون تا گرون معرفی کنین که با سیستمم هماهنگ باشه
و هم اینکه این گزینه FAKEنشوه چیه؟
23132

سلام چه مقدار بودجه داری
ارزون ترین موردی که از خریدش پشیمون نشی این کارت گرافیک است
به خاطر اینکه رمت هم 8 گیگ هست استفاده از گرافیک intel پردازنده را توصیه نمیکنم .
MSI GT 1030 LP OC 2GB GDDR5
در اولین فرصت به خرید 8 گیگ رم هم فکر کنید . 8 گیگ رم در سیستم های جدید اصلا کافی نیست .

siamak34
05-12-19, 10:02
خیلی ممنون.من دیروز از وقتی این سوال رو پرسیدم تا ساعت 5 صبح درگیر نصب کردن درایور گرافیک سی پی یو بودم متاسفانه نزدیک 3 گیگ درایور دانلود کردم همشون یک اروری میدن که عکس گرفتم.
ی سرچی کردم دیدم متاسفانه اکثرا هر کس این ارور رو دریافت کرده نتونسته با هیچ روشی درایور رو نصب کنه حتی با نرمافزار خود اینتل که برای اپدیت درایورا گذاشته هم تست کردم نزدیک 250 مگ دانلود کرد ولی موقع نصب باز هم ارور داد.
با یک روشی که توی یوتوب دیدم درایور رو نصب کردم ولی توی منیجر که میرم علامت زرد رنگ روی درایور هست که یعنی درست کار نمیکنه چه کار کنم؟فعلا تا سه ماه میخوام با همین گرافیک کار کنم تا بعدا گرافیکی که گفتین رو خرید کنم در ضمن درایور کارت گرافیک 610 رو هم پاک کردم ولی بازم مال اینتل نصب نمیشه
درایور پیشنهادی نرمافزار خود اینتل اینه win64_15.45.29.5077
البته خودم همش رو یک بار تست زدم

23133

SajjadKhati
05-12-19, 10:20
خیلی ممنون.من دیروز از وقتی این سوال رو پرسیدم تا ساعت 5 صبح درگیر نصب کردن درایور گرافیک سی پی یو بودم متاسفانه نزدیک 3 گیگ درایور دانلود کردم همشون یک اروری میدن که عکس گرفتم.
ی سرچی کردم دیدم متاسفانه اکثرا هر کس این ارور رو دریافت کرده نتونسته با هیچ روشی درایور رو نصب کنه حتی با نرمافزار خود اینتل که برای اپدیت درایورا گذاشته هم تست کردم نزدیک 250 مگ دانلود کرد ولی موقع نصب باز هم ارور داد.
با یک روشی که توی یوتوب دیدم درایور رو نصب کردم ولی توی منیجر که میرم علامت زرد رنگ روی درایور هست که یعنی درست کار نمیکنه چه کار کنم؟فعلا تا سه ماه میخوام با همین گرافیک کار کنم تا بعدا گرافیکی که گفتین رو خرید کنم در ضمن درایور کارت گرافیک 610 رو هم پاک کردم ولی بازم مال اینتل نصب نمیشه
درایور پیشنهادی نرمافزار خود اینتل اینه win64_15.45.29.5077
البته خودم همش رو یک بار تست زدم

23133

کارت گرافیک مجزاتون (Gt 610) را اول جدا کنید .
تنظیمات بایوس را روی حالت پیش فرض بذارین و بعد ، ذخیره (save) کنین .
حتما ویندوز جدید نصب کنید . ترجیحا windows 10 x64 از سایت زیر :

دانلود Windows 10 Enterprise v1909 Build 18363.418 19H2 x86/x64 - جدید (Only the registered members can see the link)

و درایور را هم از سایت اصلی ایسوز دانلود کنین (windows 10 x64 را انتخاب کنید) :

Z170-P Driver & Tools | Motherboards | ASUS USA (Only the registered members can see the link)

بعد از نصب ویندوز ، اول ، حتما نیاز مندی ها را نصب کنید (نسخه های مختلف Microsoft Visual C++ Redistributable برای ویندوز 32 و 64 بیت (برای هر دو ویندوز ها) و همچنین نسخه های مختلف .net frame work برای ویندوز x64 . حتی نسخه ی دان نت فریم وورک 3.5 برای ویندوز 10 . همچنین directx 11 و Java.SE.Runtime.Environment.v11.0.2.x64 و از این دست نیازمندی ها .

بعد هم درایور گرافیک مجتمع را که از سایت اینتل دانلود کرده بودین را نصب کنید . (قبل از نصب حتما گرافیک مجزا ، جدا کرده باشه و به هر حال اگه گرافیک مجزا نصب هست (که توصیه نمیشه) ، حتما قبل از نصب درایور انویدیا ، اول باید درایور گرافیک مجتمع را نصب کنید) .

اگه درست نشد ، همین کار را این بار با نصب windows 7 x64 ای که آپدیت قدیمی و قبل از سال 2016 داره را انجام بدین .
موفق باشید .

Ali195
05-12-19, 10:29
سلام.Downloads for Intel(R) HD Graphics 530 (Only the registered members can see the link) پردازنده شما i3 6100 هست و گرافیک مجتمع این پردازنده intel hd 530 هست.این لینک رو که گذاشتم لینک اپدیت درایور مجتمع گرافیک شماست.با فیلتر شکن برو داخلش و بسته به نوع ویندوزی که داری درایور رو دانلود و بعد نصب کن.فقط یادت باشه قیل از نصب باید درایور گرافیک قبلی رو کلا پاک کنی و سیستم رو رستارت و بعد درایور گرافیک جدید رو نصب کنی.

siamak34
05-12-19, 10:34
سلام.Downloads for Intel(R) HD Graphics 530 (Only the registered members can see the link) پردازنده شما i3 6100 هست و گرافیک مجتمع این پردازنده intel hd 530 هست.این لینک رو که گذاشتم لینک اپدیت درایور مجتمع گرافیک شماست.با فیلتر شکن برو داخلش و بسته به نوع ویندوزی که داری درایور رو دانلود و بعد نصب کن.فقط یادت باشه قیل از نصب باید درایور گرافیک قبلی رو کلا پاک کنی و سیستم رو رستارت و بعد درایور گرافیک جدید رو نصب کنی.
دقیقا همین نسخه رو نصب میکنم دقت کنی ورژنش رو نوشتم

- - - Updated - - -

کارت گرافیک مجزاتون (Gt 610) را اول جدا کنید .
تنظیمات بایوس را روی حالت پیش فرض بذارین و بعد ، ذخیره (save) کنین .
حتما ویندوز جدید نصب کنید . ترجیحا windows 10 x64 از سایت زیر :

دانلود Windows 10 Enterprise v1909 Build 18363.418 19H2 x86/x64 - جدید (Only the registered members can see the link)

و درایور را هم از سایت اصلی ایسوز دانلود کنین (windows 10 x64 را انتخاب کنید) :

Z170-P Driver & Tools | Motherboards | ASUS USA (Only the registered members can see the link)

بعد از نصب ویندوز ، اول ، حتما نیاز مندی ها را نصب کنید (نسخه های مختلف Microsoft Visual C++ Redistributable برای ویندوز 32 و 64 بیت (برای هر دو ویندوز ها) و همچنین نسخه های مختلف .net frame work برای ویندوز x64 . حتی نسخه ی دان نت فریم وورک 3.5 برای ویندوز 10 . همچنین directx 11 و Java.SE.Runtime.Environment.v11.0.2.x64 و از این دست نیازمندی ها .

بعد هم درایور گرافیک مجتمع را که از سایت اینتل دانلود کرده بودین را نصب کنید . (قبل از نصب حتما گرافیک مجزا ، جدا کرده باشه و به هر حال اگه گرافیک مجزا نصب هست (که توصیه نمیشه) ، حتما قبل از نصب درایور انویدیا ، اول باید درایور گرافیک مجتمع را نصب کنید) .

اگه درست نشد ، همین کار را این بار با نصب windows 7 x64 ای که آپدیت قدیمی و قبل از سال 2016 داره را انجام بدین .
موفق باشید .
مهندس اگه گرافیک رو در بیارم دیگه مانیتورم روشن نمیشه ببینم ویندوز چه خبره از مادر بورد فقط یک خروجی dvi هست که وصل میکنم هیچی نشون نمیده فکر میکنم به خاطر همین نصب نبودن کارت گرافیک باشه

Ali195
05-12-19, 11:18
شما اگر گرافیک مجزا رو در بیاری بازم باید تصویر داشته باشی چون گرافیک مجتمع داری.من خودم i3 6100 دارم بدون اینکه گرافیک مجتمع اپدیت باشه ویندوز نصب میشه و بالا میاد و برای کارهای معمولی درایور گرافیک پیش فرضی که ویندوز گذاشته جواب میده.فکر می کنم مانیتورت شاید مشکل داشته باشه.اگر مانیتورت crt باشه و یا روزولوشنش پایین باشه ممکنه با گرافیک مجتمع کانفیگ نشه

SajjadKhati
05-12-19, 14:01
شما اگر گرافیک مجزا رو در بیاری بازم باید تصویر داشته باشی چون گرافیک مجتمع داری.من خودم i3 6100 دارم بدون اینکه گرافیک مجتمع اپدیت باشه ویندوز نصب میشه و بالا میاد و برای کارهای معمولی درایور گرافیک پیش فرضی که ویندوز گذاشته جواب میده.فکر می کنم مانیتورت شاید مشکل داشته باشه.اگر مانیتورت crt باشه و یا روزولوشنش پایین باشه ممکنه با گرافیک مجتمع کانفیگ نشه

بله . درست میگن .
بدون گرافیک مجزا ، بازم باید تصویر داشته باشین .
الان یعنی اگه گرافیک مجزا را در بیارین ، توی بایوس و این جور جاها هم نمیتونین برین و تصویر ندارین؟

اگه ندارین ، احتمال داره مشکل از تبدیل کننده تون و یا پورت روی مادربردتون (البته احتمالش خیلی کمه) باشه.

siamak34
05-12-19, 14:43
نه کلا به پورت dvi مادر بورد وصل کنم هیچ تصویری به مانیتور نمیده دو تا مانیتور دارم هر دو رو هم تست کردم البته یکیش ال سیدیش شکسته ولی بیاره متوجه میشم
samsung sysncmaster bw1953
lg بدون پورت dvi که براش صبح تبدیل خریدم ولی چیزی نمیاره
یوتوب دیدم یکی همین مشکل رو داشت فایل .inf رو ادیت کرد درست شد منم بازش کردم ولی مشخصاتش فرق داشت
ویندوز هم نمیتونم عوض کنم تازه عوض کردم 200 گیگ نرمافزار ریختم توش خسته شدم تازه 5 روز مدام اپدیتش کردم

AMD>INTEL
05-12-19, 15:00
نه کلا به پورت dvi مادر بورد وصل کنم هیچ تصویری به مانیتور نمیده دو تا مانیتور دارم هر دو رو هم تست کردم البته یکیش ال سیدیش شکسته ولی بیاره متوجه میشم
samsung sysncmaster bw1953
lg بدون پورت dvi که براش صبح تبدیل خریدم ولی چیزی نمیاره
یوتوب دیدم یکی همین مشکل رو داشت فایل .inf رو ادیت کرد درست شد منم بازش کردم ولی مشخصاتش فرق داشت
ویندوز هم نمیتونم عوض کنم تازه عوض کردم 200 گیگ نرمافزار ریختم توش خسته شدم تازه 5 روز مدام اپدیتش کردم

شما اول مشکل تصویر رو باید حل کنید
اگر با تبدیل هم تصویر نداری . تبدیل خرابه

siamak34
05-12-19, 18:03
شما اول مشکل تصویر رو باید حل کنید
اگر با تبدیل هم تصویر نداری . تبدیل خرابه
ببخشین اینکه نوع dvi 16 24 28 باشه کابلا بهم میخورن؟چون من نگاه کردم روی مادربورد به نظر جای 24 پینه یک کابلم دارم یکم پیناش فرق داره حالا سوال اینه همه dvi با هر کابلی بهم میخورن یا هر دی وی ای کابل مخصوص به خودش رو میخوان؟
هم اینکه ممکنه داخل کیس پروتی کابی چیزی رو اشتباه وصل کرده باشن چون سیستم رو اماتوری اسمبل کردن

Ali195
06-12-19, 08:54
از پورت dvi مادربرد یه عکس بگیر و همراه با مبدل ببر نشون بده ببین هم خوانی دارن یا نه،اگر به هم نمیخورن که عوض می کنی و اگر هم میخورن بگو برات تست کنه تا سالم بودنش مشخص بشه.اگر سالم بود پس مشکل از جای دیگست و اگر سالم نبود باز عوض میکنی و میاری دوباره امتحان می کنی اگر اینبار هم تصویر نداشتی،احتمالا مشکل از مانیتور هست

AMD>INTEL
06-12-19, 11:13
ببخشین اینکه نوع dvi 16 24 28 باشه کابلا بهم میخورن؟چون من نگاه کردم روی مادربورد به نظر جای 24 پینه یک کابلم دارم یکم پیناش فرق داره حالا سوال اینه همه dvi با هر کابلی بهم میخورن یا هر دی وی ای کابل مخصوص به خودش رو میخوان؟
هم اینکه ممکنه داخل کیس پروتی کابی چیزی رو اشتباه وصل کرده باشن چون سیستم رو اماتوری اسمبل کردن

خروجی اگر DVI-D هست باید مبدل اکتیو تهیه کنید .بهتره یک کارت گرافیک 730 بگیرید که نیاز به خروجی دیجیتال نداشته باشید .

siamak34
10-12-19, 14:36
مادربرد Asus z170-p
رم g-skill 8g
Cpu corei3 6100
پاور green 450wuk
با این مشخصات سیستمی که دارم کارت گرافیک GIGABYTE GTX1060 G1 6g
با سیستمم میتونه هماهنگ باشه؟ سایت لیون کامپیوتر کارکردش رو برای فروش گذاشتن

AMD>INTEL
10-12-19, 14:57
مادربرد Asus z170-p
رم g-skill 8g
Cpu corei3 6100
پاور green 450wuk
با این مشخصات سیستمی که دارم کارت گرافیک GIGABYTE GTX1060 G1 6g
با سیستمم میتونه هماهنگ باشه؟ سایت لیون کامپیوتر کارکردش رو برای فروش گذاشتن
سلام
پردازندتون ضعیفه و برای گرافیک احتمال زیاد گلوگاه میشه . حداقل i5 6400 بگیرید و بعد گرافیک جدید تهیه کنید .

siamak34
12-12-19, 12:36
ببخشین تفاوت دو تا کارت گرافیک
PH GTX 1050ti
Rog strix GTX 1050ti
EX GTX 1050ti
چی هستش
و اینکه از کجا بدونیم کارت گرافیک کار کرده ماین شده یا نه

AMD>INTEL
12-12-19, 18:10
ببخشین تفاوت دو تا کارت گرافیک
PH GTX 1050ti
Rog strix GTX 1050ti
EX GTX 1050ti
چی هستش
و اینکه از کجا بدونیم کارت گرافیک کار کرده ماین شده یا نه
سلام
نوع خنک کننده متفاوت هست و یکسری جزئیات دیگه به سایت ایسوس مراجعه کنید . دقیقا میفهمید چه تفاوت های دارند
مدل استریکس عموما بهتر است
از هیچ راهی نمیشه فهمید . تنها کاری که میتونید انجام بدید کارت گرافیک را تست کنید . از فروشنده مهلت تست بگیرید و حتما گارانتی داشته باشد قطعه کارکرده

siamak34
21-12-19, 11:22
ممنون بابت راهنمایهاتون .با توجه به بودجه msi rx570 gamaing x 4g کارکرده بدون گارانتی خریدم 1600
اگه خواستین تایپک رو ببندین:1. (23):

AMD>INTEL
21-12-19, 16:09
ممنون بابت راهنمایهاتون .با توجه به بودجه msi rx570 gamaing x 4g کارکرده بدون گارانتی خریدم 1600
اگه خواستین تایپک رو ببندین:1. (23):

سلام
مبارک باشه . تاپیک قفل میشه :)