سلام دوستان من لپتاپ لنوو مدل g5070 دارم ، لپتاپم بعضی وقتا یهو صدای قیژ قیژ زیاد میده . بعد من اسلیپ میکنم لپتاپو دوباره روشن میکنم معمولا بدون قیژ قیژ روشن میشه ولی یهو وسط کار با لپتاپم دوباره این صدا میاد . نمیدونم مال فنه یا هارد یا چیز دیگه .
همین امروزم اینجوری شده قبلا این اتقاق نمیفتاد . ممنون میشم کمک کنید.
از برنامه های هارد دیسکم اسکرین گرفتم :
Only the registered members can see the link
AMD>INTEL
02-12-19, 10:38
سلام
احتمالا از هارد هست . در صورت داشتن بودجه بهتره به جای هارد از SSD در لپتاپ استفاده کنید . تو سرعت کار و مصرف انرژی هم تاثیر گذاره همچنین صدا
مشکلات مکانیکال هارد در برنامه ها قابل تشخیص نیست . صداهای نامتعارف نشان دهنده مشکل در قسمت مکانیکال هارد است
QR7X
02-12-19, 12:43
سلام
احتمالا از هارد هست . در صورت داشتن بودجه بهتره به جای هارد از SSD در لپتاپ استفاده کنید . تو سرعت کار و مصرف انرژی هم تاثیر گذاره همچنین صدا
مشکلات مکانیکال هارد در برنامه ها قابل تشخیص نیست . صداهای نامتعارف نشان دهنده مشکل در قسمت مکانیکال هارد است
ممنون . من یه مقدار که گوش میکنم از نزدیک به لپتاپ از سمت فن به نظر بیشتر صدا میاد . ممکنه مال فن باشه ؟
AMD>INTEL
02-12-19, 12:59
ممنون . من یه مقدار که گوش میکنم از نزدیک به لپتاپ از سمت فن به نظر بیشتر صدا میاد . ممکنه مال فن باشه ؟
اینطوری نمیشه گفت باید از نزدیک به تعمیرکار نشون بدید .
QR7X
02-12-19, 15:37
سلام
هاردهای اینترنال که تو فروشگاه های اینترنتی هستن به لپتاپ هم میخورن ؟ یعنی منظورم اینه که این هاردم که الان هستو در بیارم اونو بذارم جاش . یا هارد اینترنال لپتاپ ها مخصوص هستن ؟
چون بودجم به ssd نمیرسه . همین یه هارد اینترنال 500 گیگ کارمو راه میندازه
AMD>INTEL
03-12-19, 13:27
هاردهای اینترنال که تو فروشگاه های اینترنتی هستن به لپتاپ هم میخورن ؟ یعنی منظورم اینه که این هاردم که الان هستو در بیارم اونو بذارم جاش . یا هارد اینترنال لپتاپ ها مخصوص هستن ؟
چون بودجم به ssd نمیرسه . همین یه هارد اینترنال 500 گیگ کارمو راه میندازه