سلام.
یک سیستم دارم که مادربرد آن MSI B85M-E45 هست و یک رم kingston ddr3 4Gb رو اون نصب شده که مشخصات آن با نرم افزار Aida64 استخراج گردیده:
23116
آیا رم kingston با پارت نامبر KVR16N11S8/4 با مادربرد و رم نصب شده هم خوانی دارد؟ با توجه به اینکه می خام اینترنتی خرید کنم و اگر هم خوانی نداشته باشه رو دستم می مونه.
سپاس فراوان.
AMD>INTEL
13-11-19, 05:45
سلام.
یک سیستم دارم که مادربرد آن MSI B85M-E45 هست و یک رم kingston ddr3 4Gb رو اون نصب شده که مشخصات آن با نرم افزار Aida64 استخراج گردیده:
23116
آیا رم kingston با پارت نامبر KVR16N11S8/4 با مادربرد و رم نصب شده هم خوانی دارد؟ با توجه به اینکه می خام اینترنتی خرید کنم و اگر هم خوانی نداشته باشه رو دستم می مونه.
سپاس فراوان.
سلام
بهتره از خرید اینترنتی درباره این مورد پرهیز کنید .مخصوصا با وضعیت فعلی رم های کینگستون
اگر رم کارکرده 4 گیگ کینگستون بخرید احتمال اصالت کالا هست .
لیست رم های پشتیبانی شده این مادربرد
Support For B85M-E45 | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link-mem-0)
shapoor pouladin
13-11-19, 07:05
ببخشید یه سوال دیگه. قبلا گفتید که اگر نیاز به تعمیر پاور داشتم در قسمت خصوصی هماهنگ کنم. الان دیگه کار تعمیرات انجام نمی دید؟ چون پیام خصوصی رو غیرفعال کردید.
AMD>INTEL
13-11-19, 09:24
ببخشید یه سوال دیگه. قبلا گفتید که اگر نیاز به تعمیر پاور داشتم در قسمت خصوصی هماهنگ کنم. الان دیگه کار تعمیرات انجام نمی دید؟ چون پیام خصوصی رو غیرفعال کردید.
دوست عزیز من قطعه خراب رو خریداری مکینم . اگر خواستید بفروشید تو تاپیک من در قسمت بازارچه اعلام کنید .
shapoor pouladin
14-11-19, 13:04
سلام.
23116
سپاس فراوان.
سلام. رم نصب شده روی سیستم رو چک کردم پارت نامبرش دقیقا KVR16N11S8/4 هست. آیا ممکنه یه رم دیگه با همین پارت نامبر با رم موجود و یا مادربرد هم خوانی نداشته باشه؟
سپاس.
AMD>INTEL
14-11-19, 15:03
سلام. رم نصب شده روی سیستم رو چک کردم پارت نامبرش دقیقا KVR16N11S8/4 هست. آیا ممکنه یه رم دیگه با همین پارت نامبر با رم موجود و یا مادربرد هم خوانی نداشته باشه؟
سپاس.
اگر رم ارجینال باشه مشکلی نیست ولی رم نو تو بازار اکثر کپی هستند
shapoor pouladin
14-11-19, 15:22
اگر رم ارجینال باشه مشکلی نیست ولی رم نو تو بازار اکثر کپی هستند
حتی اگه گارانتی داشته باشن؟
AMD>INTEL
14-11-19, 17:13
حتی اگه گارانتی داشته باشن؟
گارانتی هاشون عموما پاسخگو نیستند .
متاسفانه رم های ddr3-ddr4 کپی کینگستون و زیر برند هایپر ایکس مشکل ناسازگاری با خیلی از بردها دارند .