سلام سیستم در حین بازی یهو هنگ میکنه و صفحه خط خط میشه گاهی هم ارور صفحه آبی میاد ،خیلی کلافه ام کرده چون این سیستم رو دست دوم حدود چند ماهه که خریدم چندین بار اذیتم کرده و مجبور شدم قطعه عوض کنم لطفاً راهنماییم کنید.
مشخصات سیستم
Cpu amd athlon 6000+
Ram 4 تا ۲ g
گرافیک radeon 4850
هارد یک عدد ۲۰۰ ای دی ای و یک ۵۰۰ g سانا
مین بردم asus m4n72-E
AMD>INTEL
10-11-19, 17:39
سلام سیستم در حین بازی یهو هنگ میکنه و صفحه خط خط میشه گاهی هم ارور صفحه آبی میاد ،خیلی کلافه ام کرده چون این سیستم رو دست دوم حدود چند ماهه که خریدم چندین بار اذیتم کرده و مجبور شدم قطعه عوض کنم لطفاً راهنماییم کنید.
مشخصات سیستم
Cpu amd athlon 6000+
Ram 4 تا ۲ g
گرافیک radeon 4850
هارد یک عدد ۲۰۰ ای دی ای و یک ۵۰۰ g سانا
مین بردم asus m4n72-E
سلام
ایراد با توجه به توضیحات خرابی کارت گرافیکه
Sina_usd
10-11-19, 23:05
ممنون از پاسختون لطف کردین،امروز تمامی قطعات سیستم رو از پاور کندم،مجدد که وصل کردم چند ساعتی بازی کردم و مشکلی پیش نیومده شما فکر میکنید ایراد دقیقا چی هست ؟ چطوری میتونم از سلامت سیستم و قطعاتش مطمئن بشم ،آیا نرم افزار خاص یا جایی هست که تخصصی مشاوره بدن و منصف باشن
AMD>INTEL
11-11-19, 05:30
ممنون از پاسختون لطف کردین،امروز تمامی قطعات سیستم رو از پاور کندم،مجدد که وصل کردم چند ساعتی بازی کردم و مشکلی پیش نیومده شما فکر میکنید ایراد دقیقا چی هست ؟ چطوری میتونم از سلامت سیستم و قطعاتش مطمئن بشم ،آیا نرم افزار خاص یا جایی هست که تخصصی مشاوره بدن و منصف باشن
سلام
این روش نمیشه تست کرد .
باید جدا کردن قطعات , تست پاور و تست سیستم نمیشه
باید قطعه به قطعه تست بشه
مخصوصا پاور و کارت گرافیک
Sina_usd
11-11-19, 19:49
میشه یک نرم افزار معرفی کنید برای تست صحیح کارت گرافیک و پاور و اگر ممکنه لینک دانلودش رو هم بذارید سپاس از شما دوست گرامی
AMD>INTEL
11-11-19, 20:20
میشه یک نرم افزار معرفی کنید برای تست صحیح کارت گرافیک و پاور و اگر ممکنه لینک دانلودش رو هم بذارید سپاس از شما دوست گرامی
برای گرافیک FURMARK
برای پاور باید با یک پاور سالم تست کنید .