ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید سی پی یو Xeon Silver 4116 vs. Xeon Gold 5118

afshinzz
08-11-19, 19:36
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یه سیستم ورک استیشن جمع کنم و میخوام سراغ سوکت ۳۶۴۷ برم اما بین سیلور ۴۱۱۶ و گلد ۵۱۱۸ گیر کردم می دونم گلد بهتره ولی اختلاف قیمت زیادی تو بازار دارن و دلیلش رو نمیدونم چیه با توجه به دوال سوکت بودن مادربردم این اختلاف قیمت برای این دو مدل به ۷ تومن میرسه به نظرتون مزایای گلد این اختلاف قیمت رو توجیه میکنه یا نه سراغ همون سیلور برم و من تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم دلیل این همه اختلاف قیمت ها چیه یکیشون یکی رو ۱۲/۵ میگه یکی دیگه همون مدل رو تا ۱۷/۵ هم میگن بحث گارانتیه یا بحث دست دوم بودنه یا باکس یا tray بودنه دلیل این اختلاف چیه اگر جای مطمئنی برای خرید میشناسین بی زحمت معرفی کنین
ممنون میشم جواب بدین متشکر

AMD>INTEL
08-11-19, 21:41
سلام
به نظرم نیم نگاهی به پلتفرم نسل دوم ترد ریپر را هم داشته باشید . البته بستگی به نوع کار شما داره اگر یک پردازنده فیزیکال با هسته های بالا جوابتون میده ترد ریپر قیمت مناسب تر ی دارد و عملکردش هم مطلوبه

SajjadKhati
08-11-19, 22:02
با سلام خدمت دوستان
من میخوام یه سیستم ورک استیشن جمع کنم و میخوام سراغ سوکت ۳۶۴۷ برم اما بین سیلور ۴۱۱۶ و گلد ۵۱۱۸ گیر کردم می دونم گلد بهتره ولی اختلاف قیمت زیادی تو بازار دارن و دلیلش رو نمیدونم چیه با توجه به دوال سوکت بودن مادربردم این اختلاف قیمت برای این دو مدل به ۷ تومن میرسه به نظرتون مزایای گلد این اختلاف قیمت رو توجیه میکنه یا نه سراغ همون سیلور برم و من تو این زمینه اطلاعات زیادی ندارم دلیل این همه اختلاف قیمت ها چیه یکیشون یکی رو ۱۲/۵ میگه یکی دیگه همون مدل رو تا ۱۷/۵ هم میگن بحث گارانتیه یا بحث دست دوم بودنه یا باکس یا tray بودنه دلیل این اختلاف چیه اگر جای مطمئنی برای خرید میشناسین بی زحمت معرفی کنین

سلام
فرق شون ، توی فرکانس شون هه . فرکانس Xeon Gold 5118 یه کم بالاتر هه .
قیمت پردازنده های سرور ، کلا بالا هست . یه کم هم تغییر بدن و قدرت شو بیشتر کنن ، خیلی قیمت شو بالاتر از پردازنده های معمولی میکنن .
شما کاربردتون چیه؟
قطعا توی سیستم سرور استفاده میکنید دیگه . درسته؟ اگه آره ، نرم افزار یا برنامه ی خاصی را باید اجرا کنه؟ با چه زبانی نوشته شده؟
کلا یه کم از کاری که با این پردزنده قراره انجام بدین را توضیح بدین.

-----------------------

یه سئوال دیگه میتونم بپرسم؟
اینکه در حال حاضر ، چند گیگ رم روی این سیستم سرور تون نصب هست؟ و همینطور چند ترابایت هارد نصب هست؟

AMD>INTEL
08-11-19, 22:12
با سلام خدمت دوستان

سلام
به نظرم نیم نگاهی به پلتفرم نسل دوم ترد ریپر را هم داشته باشید . البته بستگی به نوع کار شما داره اگر یک پردازنده فیزیکال با هسته های بالا جوابتون میده ترد ریپر قیمت مناسب تر ی دارد و عملکردش هم مطلوبه

تفاوت این دو پردازنده فرکانس بیشتر مدل گلد هست
البته طوری نیست که بخواهید این مقدار بیشتر هزینه کنید .
مثال عرض میکنم از نظر قیمتی حتی اگر 1 تومن هم بالاتر بود ارزش هزینه بیشتر رو نداشت .200 مگاهرتز بیشتر اصلا ارزش هزینه ندارد .

afshinzz
08-11-19, 22:51
سلام
نمیدونم اطلاعاتی که دارم در چه حد درسته حرف شما رو قبول دارم ولی پایداری سیستم برای مدت طولانی برام خیلی مهمه و اینکه هسته های زیاد میخوام از اونجایی که تردریپر برای کلاس دسکتاپ بود مردد شدم حتی در مورد سری اپیک هم کنجکاو شدم به خاطر هسته های زیادشون ولی اونا وضعیتشون تو ایران از زئون بدتره و ظاهرا کمتر استفاده میشه و حقیقت تجربه استفاده از AMD رو تا الان نداشتم واسه همین ترس از ریسکش دارم و باز این برداشت شخصیمه اگر اشتباهه اصلاح بفرمایید متشکر از پاسختون

afshinzz
08-11-19, 23:07
سلام ممنون از جوابتون کاربرد اصلی این سیستم برای CFD Simulation و همینطور برنامه های محاسبات کوانتومی و شبیه سازی دینامیک مولکولی مثل Siesta و از این دست محاسبات قراره باشه من قبلا تجربه خرید قطعات سرور رو نداشتم واسه همین هم پرسیدم درسته این قطعات گرونن ولی دلیل این اختلاف قیمت ها رو نمیدونم که به زعم من اینقد اختلاف قیمت بی اساسه و اینکه همینو میخواستم بدونم که آیا ارزش داره گلد واقعا که به نظر من واقعا نمی ارزه گفتم شاید امکانات خاصی نسبت به سیلور داره که من نمیدونم من قبلا با ورک استیشن Dell T7500 کار کرده بودم که دوتا
Xeon 5640 داره ۱۶ رم ddr3 و ۱۲۸ اس اس دی بود واسه همین تجربه ام انتخابم زئون بود کانفیگ مد نظر من
CPU: 2x Intel Xeon Silver 4116
MB: Asus WS C621E Sage LGA 3647 Dual CPU
RAM: 2X SAMSUNG M393A4K40BB1 DDR4 32GB 2400MHz CL17 Dual-Rank ECC Registered
HDD: 2x Western Digital Ultrastar 0B35950 Internal Hard Disk 4TB
+ Samsung SM863 Enterprise SSD Drive - 120GB
Cooling System: Supermicro SNK-P0068AP4 LGA 3647 2U Active CPU
PSU: Green GP1350B-OCDG Computer Power Supply
برای گرافیک هم اونقد نیاز ندارم در حدی که تصویر داشته باشم کافیه این کانفیگ رو من با اطلاعات خودم در نظر گرفتم اگر مسئله و ناهماهنگی هست بفرمایید
ممنون از وقتی که گذاشتین و جواب دادین

SajjadKhati
09-11-19, 05:57
سلام ممنون از جوابتون کاربرد اصلی این سیستم برای CFD Simulation و همینطور برنامه های محاسبات کوانتومی و شبیه سازی دینامیک مولکولی مثل Siesta و از این دست محاسبات قراره باشه من قبلا تجربه خرید قطعات سرور رو نداشتم واسه همین هم پرسیدم درسته این قطعات گرونن ولی دلیل این اختلاف قیمت ها رو نمیدونم که به زعم من اینقد اختلاف قیمت بی اساسه و اینکه همینو میخواستم بدونم که آیا ارزش داره گلد واقعا که به نظر من واقعا نمی ارزه گفتم شاید امکانات خاصی نسبت به سیلور داره که من نمیدونم من قبلا با ورک استیشن Dell T7500 کار کرده بودم که دوتا
Xeon 5640 داره ۱۶ رم ddr3 و ۱۲۸ اس اس دی بود واسه همین تجربه ام انتخابم زئون بود کانفیگ مد نظر من

CPU: 2x Intel Xeon Silver 4116
MB: Asus WS C621E Sage LGA 3647 Dual CPU
RAM: 2X SAMSUNG M393A4K40BB1 DDR4 32GB 2400MHz CL17 Dual-Rank ECC Registered
HDD: 2x Western Digital Ultrastar 0B35950 Internal Hard Disk 4TB
+ Samsung SM863 Enterprise SSD Drive - 120GB
Cooling System: Supermicro SNK-P0068AP4 LGA 3647 2U Active CPU
PSU: Green GP1350B-OCDG Computer Power Supply
برای گرافیک هم اونقد نیاز ندارم در حدی که تصویر داشته باشم کافیه این کانفیگ رو من با اطلاعات خودم در نظر گرفتم اگر مسئله و ناهماهنگی هست بفرمایید
ممنون از وقتی که گذاشتین و جواب دادین

سلامی مجدد
الان این Siesta که گفتین ، نرم افزار هه؟
اگه آره ، من سایت اصلی و مخصوصا سخت افزار مورد نیازش را نتونستم پیدا کنم.
الان شما ، سیستم تون را به عنوان سرور استفاده نمیکنین و به عنوان کاربر خانگی (دسکتاپ) دارین ازش استفاده میکنین؟
بعد این کانفیگی که اشاره کردین ، قراره تهیه کنین یا در حال حاضر ، دارینش؟
در حال حاضر چه سیستم با چه کانفیگی دارین؟
پایان جمله تون ، نقطه بذارین ، ممنون میشم. این جوری جدا کردن کلمات ، سخت هه.

afshinzz
09-11-19, 09:14
سلامی مجدد
الان این Siesta که گفتین ، نرم افزار هه؟
اگه آره ، من سایت اصلی و مخصوصا سخت افزار مورد نیازش را نتونستم پیدا کنم.
الان شما ، سیستم تون را به عنوان سرور استفاده نمیکنین و به عنوان کاربر خانگی (دسکتاپ) دارین ازش استفاده میکنین؟
بعد این کانفیگی که اشاره کردین ، قراره تهیه کنین یا در حال حاضر ، دارینش؟
در حال حاضر چه سیستم با چه کانفیگی دارین؟
پایان جمله تون ، نقطه بذارین ، ممنون میشم. این جوری جدا کردن کلمات ، سخت هه.
سلام مجدد
بله SIESTA نرم افزاره از این تیپ نرم افزارهای شبیه ساز مولکولی و محاسبات کوانتومی زیاده مثل NWChem یا ABINIT یا Quantum espresso و... همه اینا تقریبا زبونشون مشترکه که یا فرترنه یا سی پلاس پلاس و سیستم مورد نظر همشون هم تقریبا مشابهه خود نرم افزارا سنگین نیستن اصل محاسباته که بعضی وقتا با این نرم افزارا شبیه سازی و محاسبات تا چندروز طول میکشه . هر کدوم رو سرچ کنین میتونین سخت افزار مورد نیازشون رو پیدا کنین.
نه خیر این سیستم رو به عنوان سرور نمیخوام استفاده کنم تو سوال اول هم گفتم من قصدم بیشتر استفاده از سیستمی قوی مثل ورک استیشنه و استفاده شخصیه و خانگی و قراره تهیه اش کنم تقریبا هم بین ۴۰ تا ۴۵ میتونم هزینه کنم این چیزی بود که با اطلاعات خودم تونستم در نظربگیرم که کانفیگ خوبی میتونه باشه و قصد تهیه اش رو دارم.
همونطور که گفتم یه با ورک استیشن قدیمی که البته دست من امانت بود و مال من نبود به مدت زیادی کار کردم که مدل Dell T7500 بود این بود مبنای تصمیمم شد زئون
در حال حاضر سیستمم مک بوک پرو مدل MR932 هست.

AMD>INTEL
09-11-19, 10:00
سلام مجدد
بله SIESTA نرم افزاره از این تیپ نرم افزارهای شبیه ساز مولکولی و محاسبات کوانتومی زیاده مثل NWChem یا ABINIT یا Quantum espresso و... همه اینا تقریبا زبونشون مشترکه که یا فرترنه یا سی پلاس پلاس و سیستم مورد نظر همشون هم تقریبا مشابهه خود نرم افزارا سنگین نیستن اصل محاسباته که بعضی وقتا با این نرم افزارا شبیه سازی و محاسبات تا چندروز طول میکشه . هر کدوم رو سرچ کنین میتونین سخت افزار مورد نیازشون رو پیدا کنین.
نه خیر این سیستم رو به عنوان سرور نمیخوام استفاده کنم تو سوال اول هم گفتم من قصدم بیشتر استفاده از سیستمی قوی مثل ورک استیشنه و استفاده شخصیه و خانگی و قراره تهیه اش کنم تقریبا هم بین ۴۰ تا ۴۵ میتونم هزینه کنم این چیزی بود که با اطلاعات خودم تونستم در نظربگیرم که کانفیگ خوبی میتونه باشه و قصد تهیه اش رو دارم.
همونطور که گفتم یه با ورک استیشن قدیمی که البته دست من امانت بود و مال من نبود به مدت زیادی کار کردم که مدل Dell T7500 بود این بود مبنای تصمیمم شد زئون

شما نتایج بنچمارک های ترد ریپر را با پردازنده فعلی مقایسه کنید . فکر میکنم با توجه به تعداد هسته در یک پردازنده هم هزینه هاتون کاهش پیدا میکنه هم عملکرد خوبی خواهید داشت
AMD Ryzen Threadripper 2950X
+
MSI MEG X399 CREATION
این پلتفرم از نظر من انعطاف بیشتری هم خواهد داشت .اگر 2990 ترد ریپر هم پیدا کنید اون هم عالیه
AMD Ryzen Threadripper 2950X vs Intel Xeon Silver 4116 - AskGeek.io (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
09-11-19, 11:28
سلام مجدد

این نرم افزارهایی را که گفتید ، من جستجو کردم ولی مشخصات سخت افزاری رو براشون پیدا نکردم .
جز اینکه در لینک زیر ، طرف فقط اشاره کرد که نیاز به 32 گیگ رم و پردازنده ی i7 داره (که البته کانفیگ سیستم خودش بود که اطلاعات رسمی محسوب نمیشه) :

Only the registered members can see the link lling_Quantum_Espresso

شما اگه لینک خاصی دارین که اطلاعات سخت افزاری رو داده باشه ، اگه بذارین که خیلی خوب میشه .

بعد اون زئون ، واسه ی سیستم سرور هست . سیستم سرور ، اصلا مناسب کار شما نیست که کاربر خانگی هستید . بسیار هم گرونتر هست بخاطر اینکه کنترلر حافظه در پردازنده شون ، بخاطر ماهیت سرور که نیاز به رم بسیار زیادی لازم دارن ، از میزان رم بسیار بالایی (بالای 128 گیگ) ساپورت میکنن (مثلا همین پردازنده ی سرور 4116 که گفتین ، 768 گیگابایت رم رو ساپورت میکنه) . هسته های زیاد اما فرکانس بسیار پایینی دارن که فقط مناسب پردازش و درخواست های کلاینت هاست و اصلا به درد کاربران خانگی با پردازش های سنگین که به فرکانس بالا نیاز دارند ، نمیخوره .
پردازنده های سرور ، فرکانس بسیار پایینی دارند . بنابراین مثلا پردازنده ی سرور ای که 8 هسته داره ، معمولا قدرت پردازش اش به قدرت پردازشِ سیستم دسکتاپ ای که پردازنده ی 4 هسته ای داره هم نمیرسه (به عبارتی ، معمولا قدرت پردازش سیستم دسکتاپ ، با هسته های برابر ، 2 برابر بیشتر از سیستم های سرور هست)
پس ، این از این قضیه که اصلا سمت سیستم های سرور نرید و به دردتون نمیخوره .

اما باز من چون نتونستم مشخصات سخت افزاری نرم افزارهای مورد نیازتون را پیدا کنم ، نمیدونم تا چه حد پردازنده ، براش کافیه . نمیدونم چه دستورالعمل هایی را برای پردازش ساپورت میکنه و آیا نیاز به دستورالعمل خاصی داره (که متوجه شم اون دستورالعمل را amd هم ساپورت میکنه یا نه و به این ترتیب متوجه شم پردازنده ی amd هم میتونین انتخاب کنین یا نه) .
بنابراین ، این اطلاعاتی هست که برای انتخاب پردازنده (و بنابراین سوکت اش) که مستقیما روی قیمت اش تاثیر گذاره ، نیاز دارین .

اگه از پردازنده های amd میتونه ساپورت کنه و اگه نیاز به انتخاب پردازنده ی پیشرفته ی بیش از 8 هسته ای نیاز دارین (مثلا به 16 هسته یا بالاتر نیاز دارین) ، همونطور که استاد امید گفتن ، سری ThreadRipper AMD (سوکت TR4)، بهترین انتخاب با هزینه ی بسار مناسب تر نسبت به اینتل هست . اگه هم تا 8 هسته (حداکثر تا 12 هسته) براتون کافیه که سوکت AM4 را پیشنهاد میکنم .
اگه فقط از پردازنده ی اینتل ساپورت میکنه و اگه نیاز به انتخاب پردازنده ی پیشرفته ی بیش از 8 هسته ای نیاز دارین (مثلا به 12 هسته یا بالاتر نیاز دارین) ، پردازنده های سوکت LGA 2066 را انتخاب کنید و اگه تا 8 هسته کافی هست براتون ، پردازنده های سوکت LGA 1151-2 را انتخاب کنید .

دقت کنید باز هم تاکید میکنم که قدرت پردازنده های دسکتاپ ، 2 برابر بیشتر از قدرت پردازنده های سرور هستند . مثلا پردازنده ی i9-9900K که 8 هسته ای (2 نخ) هست ، قدرتش از پردازنده ی Intel Xeon Gold 5118 هم که 12 هسته ای (2 نخ) هست ، بیشتر هه . و اندکی از 2 تا پردازنده ی Intel Xeon Gold 5118 ، کمتر هه :

PassMark - Intel Core i9-9900K @ 3.60GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

و

PassMark - Intel Xeon Gold 5118 @ 2.30GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

و

PassMark - [Dual CPU] Intel Xeon Gold 5118 @ 2.30GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

یک پردازنده ی i9-9980XE ، قدرتش بسیار بیشتر از دو پردازنده ی Xeon Gold 5118 هست .

رم هم که انگار 32 گیگ را انتخاب کردین (یا بسته به نیازتون ، حتی در سوکت های معمولی مثل X570 و Z390 هم تا 128 گیگ رم ، ارتقاء بدین) .

بالاخره ، مهمترین کارتون ، انتخاب پردازنده هست و چون اطلاعاتش توی اینترنت نیست ، خودتون هستین که میدونید به پردازنده ی چند هسته ای (و حتی با چه دستورالعمل) ای نیاز دارین . این پردازنده که مشخص بشه ، انتخاب بقیه ی قطعات دیگه مشکلی نیست .

afshinzz
09-11-19, 18:04
این نرم افزارهایی را که گفتید ، من جستجو کردم ولی مشخصات سخت افزاری رو براشون پیدا نکردم .
جز اینکه در لینک زیر ، طرف فقط اشاره کرد که نیاز به 32 گیگ رم و پردازنده ی i7 داره (که البته کانفیگ سیستم خودش بود که اطلاعات رسمی محسوب نمیشه) :

Only the registered members can see the link lling_Quantum_Espresso

شما اگه لینک خاصی دارین که اطلاعات سخت افزاری رو داده باشه ، اگه بذارین که خیلی خوب میشه .

بعد اون زئون ، واسه ی سیستم سرور هست . سیستم سرور ، اصلا مناسب کار شما نیست که کاربر خانگی هستید . بسیار هم گرونتر هست بخاطر اینکه کنترلر حافظه در پردازنده شون ، بخاطر ماهیت سرور که نیاز به رم بسیار زیادی لازم دارن ، از میزان رم بسیار بالایی (بالای 128 گیگ) ساپورت میکنن (مثلا همین پردازنده ی سرور 4116 که گفتین ، 768 گیگابایت رم رو ساپورت میکنه) . هسته های زیاد اما فرکانس بسیار پایینی دارن که فقط مناسب پردازش و درخواست های کلاینت هاست و اصلا به درد کاربران خانگی با پردازش های سنگین که به فرکانس بالا نیاز دارند ، نمیخوره .
پردازنده های سرور ، فرکانس بسیار پایینی دارند . بنابراین مثلا پردازنده ی سرور ای که 8 هسته داره ، معمولا قدرت پردازش اش به قدرت پردازشِ سیستم دسکتاپ ای که پردازنده ی 4 هسته ای داره هم نمیرسه (به عبارتی ، معمولا قدرت پردازش سیستم دسکتاپ ، با هسته های برابر ، 2 برابر بیشتر از سیستم های سرور هست)
پس ، این از این قضیه که اصلا سمت سیستم های سرور نرید و به دردتون نمیخوره .

اما باز من چون نتونستم مشخصات سخت افزاری نرم افزارهای مورد نیازتون را پیدا کنم ، نمیدونم تا چه حد پردازنده ، براش کافیه . نمیدونم چه دستورالعمل هایی را برای پردازش ساپورت میکنه و آیا نیاز به دستورالعمل خاصی داره (که متوجه شم اون دستورالعمل را amd هم ساپورت میکنه یا نه و به این ترتیب متوجه شم پردازنده ی amd هم میتونین انتخاب کنین یا نه) .
بنابراین ، این اطلاعاتی هست که برای انتخاب پردازنده (و بنابراین سوکت اش) که مستقیما روی قیمت اش تاثیر گذاره ، نیاز دارین .

اگه از پردازنده های amd میتونه ساپورت کنه و اگه نیاز به انتخاب پردازنده ی پیشرفته ی بیش از 8 هسته ای نیاز دارین (مثلا به 16 هسته یا بالاتر نیاز دارین) ، همونطور که استاد امید گفتن ، سری ThreadRipper AMD (سوکت TR4)، بهترین انتخاب با هزینه ی بسار مناسب تر نسبت به اینتل هست . اگه هم تا 8 هسته (حداکثر تا 12 هسته) براتون کافیه که سوکت AM4 را پیشنهاد میکنم .
اگه فقط از پردازنده ی اینتل ساپورت میکنه و اگه نیاز به انتخاب پردازنده ی پیشرفته ی بیش از 8 هسته ای نیاز دارین (مثلا به 12 هسته یا بالاتر نیاز دارین) ، پردازنده های سوکت LGA 2066 را انتخاب کنید و اگه تا 8 هسته کافی هست براتون ، پردازنده های سوکت LGA 1151-2 را انتخاب کنید .

دقت کنید باز هم تاکید میکنم که قدرت پردازنده های دسکتاپ ، 2 برابر بیشتر از قدرت پردازنده های سرور هستند . مثلا پردازنده ی i9-9900K که 8 هسته ای (2 نخ) هست ، قدرتش از پردازنده ی Intel Xeon Gold 5118 هم که 12 هسته ای (2 نخ) هست ، بیشتر هه . و اندکی از 2 تا پردازنده ی Intel Xeon Gold 5118 ، کمتر هه :

PassMark - Intel Core i9-9900K @ 3.60GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

و

PassMark - Intel Xeon Gold 5118 @ 2.30GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

و

PassMark - [Dual CPU] Intel Xeon Gold 5118 @ 2.30GHz - Price performance comparison (Only the registered members can see the link)

یک پردازنده ی i9-9980XE ، قدرتش بسیار بیشتر از دو پردازنده ی Xeon Gold 5118 هست .

رم هم که انگار 32 گیگ را انتخاب کردین (یا بسته به نیازتون ، حتی در سوکت های معمولی مثل X570 و Z390 هم تا 128 گیگ رم ، ارتقاء بدین) .

بالاخره ، مهمترین کارتون ، انتخاب پردازنده هست و چون اطلاعاتش توی اینترنت نیست ، خودتون هستین که میدونید به پردازنده ی چند هسته ای (و حتی با چه دستورالعمل) ای نیاز دارین . این پردازنده که مشخص بشه ، انتخاب بقیه ی قطعات دیگه مشکلی نیست .
سلام همونطور که قبلا گفتم نرم افزارهای محاسبات کوانتومی عموما خودشون سیستم بالایی نمیخوان یعنی رو یه سی پی یوی پنتیوم و سلرون هم اجرا میشن یعنی خود نرم افزارشون سنگین یا حجیم نیست اما با توجه به حجم سیستم اتمی مورد محاسبه توان محاسباتی مختلفی رو نیاز دارن. مثلا برای یک سیستم تا ۱۰ اتم شاید لپتاپ من با i7 که ۶ هسته داره تا ۸ ساعت محاسبه انجام میده حالا وقتی اندازه سیستم میره بالا یعنی تا 50 یا 100 اتم که میرسه این زمان محاسبات برای همین سیستم تا دو هفته تخمین زده میشه و بنابراین سیستم مورد نیاز برای هرکس بسته به اندازه سیستم اتمی هست که شبیه سازی میکنه و این نرم افزار ها عموما بار پردازش موازی زیادی طلب میکنن ضمنا گفتم. روی این سیستم با برنامه هایی مثل ANSYS Fluent هم قراره کار بشه که CFD هست البته بیشتر همون محاسبات کوانتومی انجام میدیم ولی خود انسیس سیستم بالایی میخواد من یه سیستم مورد نیاز و یه بنج مارک از این نرم افزار ها میذارم شما ببینین که زمان با تعداد هسته ها تو نرم افزاری مثل NWChemچطور رابطه داره.
ANSYS System Hardware Requirements (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link
و اینکه متوجه هستم سیستم سرور گرون هست و شاید از نظر سرعت به پای کامپیوتر های دستکاب نرسه اما چند مزیت من رو به این تصمیم کشونده که قطعات سرور دارن اولی پایداری بسیار زیادشون در مقابل فشار کاری حساب کنین اگر قرار باشه یه سیستم دسکتاپ نزدیک یکی دو هفته با تمام توان تمام شبانه روز محاسبه کنه چقد بهش فشار میاد ثانیا اینکه این قطعات ECCساپورتن که تو خروجی کار ما بسیار ارزشمنده چون محاسبات سنگین و پیچیده است و کمترین خطا منجر به اسبتعاد زیاد محاسبات از نتیجه واقعی میشه و اینکه در نهایت دلیل سوم تاجایی که من اطلاع دارم اغلب تو سیستم های ورک استیشن محاسباتی از همین سی پی یو ها استفاده میکنن چون تا جایی که من خوندم و اطلاع دارم عملکرد مناسبی دارن تو این زمینه مشکل اصلی من پایداری زیاده سیستمه که برام خیلی مهمه وگرنه بحث کد یا دستور خاصی نیست چراکه این برنامه ها هم با amd کار میکنن هم با اینتل.
حتی طبق نظر شما به فکر i9 و تردریپر هم بودم ولی این مسئله برام حیاتیه چون کوچکترین خطا تو کار یعنی مثلا بعد یه هفته مثلا وسطش کوچکترین اتفاقی بخواد پیش بیاد کار خراب میشه و از اول باید محاسبات انجام بشه این محاسبات برای طراحی دارو قراره استفاده بشه و نتایجش باید با کمترین خطا به دست بیاد بعضی وقت ها حتی همین محاسبات میتونه روی روش تولید که قطعا روی کیفیت تولید دارو هم اثر داره اثر داشته باشه به همین دلیل من کیفیت کار رو به سرعتش ترجیح میدم .
من اطلاعات سخت افزاری زیادی ندارم اما اگر به نظر شما ترد ریپر یا i9 میتونن توقع من رو برآورده کنن که من از خدامه و همین کار رو به قول شما با هزینه کمتر انجام میدم و ضمنا من برای سیستمم ۲تا ۳۲ در نظر دارم درواقع ۶۴ گیگ که برای من کافیه مشکل اصلیم سی پی یو هست . در ضمن اگر لطف بفرمایید در مورد پاور هم توضیح بدین ممنون میشم به نظرتون پاور مثل گرین یا سیلور استون با یعنی سری دسکتاپ قابلیت کار مداوم رو دارن یا نه و یه سوال دیگه به نظرتون کلا قطعات دست دوم خوبه یعنی سی پی یو مادربرد رم هارد از بین اینها کدوما رو دست دوم میشه گرفت و میصرفه یا اینکه نه ریسک داره اگر خوبه چطوری بگیرم از کجا بگیرم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم
می بخشین زیاد شد ممنون از وقتی که میذارین و جواب

afshinzz
09-11-19, 18:08
شما نتایج بنچمارک های ترد ریپر را با پردازنده فعلی مقایسه کنید . فکر میکنم با توجه به تعداد هسته در یک پردازنده هم هزینه هاتون کاهش پیدا میکنه هم عملکرد خوبی خواهید داشت
AMD Ryzen Threadripper 2950X
+
MSI MEG X399 CREATION
این پلتفرم از نظر من انعطاف بیشتری هم خواهد داشت .اگر 2990 ترد ریپر هم پیدا کنید اون هم عالیه
AMD Ryzen Threadripper 2950X vs Intel Xeon Silver 4116 - AskGeek.io (Only the registered members can see the link)
سلام ممنون از نظرتون
همونطور که عرض کردم بسیار پایداری سیستم مهمه مادربردی که شما معرفی کردین بیشتر شبیه گیمینگ به نظر میاد به همین دلیل نمیدونم پایداریش چقدره میگم بحث فقط بحث قدرت و سرعت نیست پایداری و امنیت هم مهمه ecc هم مهمه البته ظاهرا ترد ریپر ecc ساپورته بازم میگم اگر فکر میکنین این موارد از عهده تردریپر برمیاد بسیار هم عالی میرم سراغ اون

AMD>INTEL
09-11-19, 18:48
سلام ممنون از نظرتون
همونطور که عرض کردم بسیار پایداری سیستم مهمه مادربردی که شما معرفی کردین بیشتر شبیه گیمینگ به نظر میاد به همین دلیل نمیدونم پایداریش چقدره میگم بحث فقط بحث قدرت و سرعت نیست پایداری و امنیت هم مهمه ecc هم مهمه البته ظاهرا ترد ریپر ecc ساپورته بازم میگم اگر فکر میکنین این موارد از عهده تردریپر برمیاد بسیار هم عالی میرم سراغ اون

خیر مادربرد CREATION برای ورک استیشن - تولید محتوی و رندرینگ هست
مادربرد گیمینگ پسوند گیمینگ دارد
بردهای X399 از ECC هم پشتیبانی میکنند
شما رو نمیدونم چقدر از سخت افزار اطلاعات دارید ولی من 20 سال از عمرم صرف این کار کردم .

afshinzz
09-11-19, 19:26
قبلا هم گفتم من اطلاعات تخصصی در زمینه سخت افزار ندارم ولی تا الان با هیچ کامپیوتر مبتنی بر amd کار هم نکردم واسه همین تجربه اش رو نداشتم فقط نمیخوام ریسک کنم حمل بر اسائه ادب نشه حالا اگه به نظر شما amd کاملا جوابگوری کار من هست یه کم در زمینه amd راهنمایی کن ۲۹۹۰wx قیمتش ۲۷ تومنه تقریبا ولی ۲۹۵۰ تقریبا ۱۱ تومنه در مورد پاور و اینکه رم و هارد رو پیشنهاد میکنی دست دو بگیرم یا صلاح نیست اگر میشه گرفت کجا بگیرم چطوری بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنی

AMD>INTEL
09-11-19, 20:50
قبلا هم گفتم من اطلاعات تخصصی در زمینه سخت افزار ندارم ولی تا الان با هیچ کامپیوتر مبتنی بر amd کار هم نکردم واسه همین تجربه اش رو نداشتم فقط نمیخوام ریسک کنم حمل بر اسائه ادب نشه حالا اگه به نظر شما amd کاملا جوابگوری کار من هست یه کم در زمینه amd راهنمایی کن ۲۹۹۰wx قیمتش ۲۷ تومنه تقریبا ولی ۲۹۵۰ تقریبا ۱۱ تومنه در مورد پاور و اینکه رم و هارد رو پیشنهاد میکنی دست دو بگیرم یا صلاح نیست اگر میشه گرفت کجا بگیرم چطوری بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنی

بنچمارک های 2950 و 2990 در اینترنت وجود دارد . عملکردش را در به دقت چک کنید ولی به نظر من برای کار شما مناسبه
اگر دید طولانی به سیستم دارید 2990 بگیرید
عملکرد پردازنده های ترد ریپر به اثبات رسیده است . این رو با خوندن سایت های معتبر در زمینه رندرینگ میتونید مشاهده کنید
این هم لیست رم های پیشنهادی سازنده مادربرد
Support For MEG X399 CREATION | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link-cpu)

مادربرد معرفی شده در سخت ترین شرایط پایداره به دلیل استاندارد نظامی و مدار رگلاتور ولتاژ قدرتمند و 2 کانکتور تغذیه EPS
به دلیل حساسیت کار شما بهتره رم نو تهیه کنید
شما یک SSD خوب مثل وسترن بلک SN750 نیاز دارید M.2 NVME
پاور هم 1000 گرین سری OCDG

GP1050B-OCDG (Only the registered members can see the link)

پاور به دلیل زیر لود بودن باید یک پار خوب با وات بالا باشه که حداقل فشار کاری روش باشه
هارد هم 4 ترا وسترن بلک تهیه کنید یا میتونید یک اس اس دی ساتا 1 ترابایت تهیه کنید مدلهای خوش قیمت مثل وسترن گرین
رم های ECC باید ببینی چی تو بازار پیدا میشه فکر کنم سامسونگ و HP OEM تو بازار موجوده
گرافیک هم چک کنید بر اساس نیازتون خرید کنید .

SajjadKhati
09-11-19, 21:58
سلام همونطور که قبلا گفتم نرم افزارهای محاسبات کوانتومی عموما خودشون سیستم بالایی نمیخوان یعنی رو یه سی پی یوی پنتیوم و سلرون هم اجرا میشن یعنی خود نرم افزارشون سنگین یا حجیم نیست اما با توجه به حجم سیستم اتمی مورد محاسبه توان محاسباتی مختلفی رو نیاز دارن. مثلا برای یک سیستم تا ۱۰ اتم شاید لپتاپ من با i7 که ۶ هسته داره تا ۸ ساعت محاسبه انجام میده حالا وقتی اندازه سیستم میره بالا یعنی تا 50 یا 100 اتم که میرسه این زمان محاسبات برای همین سیستم تا دو هفته تخمین زده میشه و بنابراین سیستم مورد نیاز برای هرکس بسته به اندازه سیستم اتمی هست که شبیه سازی میکنه و این نرم افزار ها عموما بار پردازش موازی زیادی طلب میکنن ضمنا گفتم. روی این سیستم با برنامه هایی مثل ANSYS Fluent هم قراره کار بشه که CFD هست البته بیشتر همون محاسبات کوانتومی انجام میدیم ولی خود انسیس سیستم بالایی میخواد من یه سیستم مورد نیاز و یه بنج مارک از این نرم افزار ها میذارم شما ببینین که زمان با تعداد هسته ها تو نرم افزاری مثل NWChemچطور رابطه داره.
ANSYS System Hardware Requirements (Only the registered members can see the link)
Benchmarks - NWChem (Only the registered members can see the link)
و اینکه متوجه هستم سیستم سرور گرون هست و شاید از نظر سرعت به پای کامپیوتر های دستکاب نرسه اما چند مزیت من رو به این تصمیم کشونده که قطعات سرور دارن اولی پایداری بسیار زیادشون در مقابل فشار کاری حساب کنین اگر قرار باشه یه سیستم دسکتاپ نزدیک یکی دو هفته با تمام توان تمام شبانه روز محاسبه کنه چقد بهش فشار میاد ثانیا اینکه این قطعات ECCساپورتن که تو خروجی کار ما بسیار ارزشمنده چون محاسبات سنگین و پیچیده است و کمترین خطا منجر به اسبتعاد زیاد محاسبات از نتیجه واقعی میشه و اینکه در نهایت دلیل سوم تاجایی که من اطلاع دارم اغلب تو سیستم های ورک استیشن محاسباتی از همین سی پی یو ها استفاده میکنن چون تا جایی که من خوندم و اطلاع دارم عملکرد مناسبی دارن تو این زمینه مشکل اصلی من پایداری زیاده سیستمه که برام خیلی مهمه وگرنه بحث کد یا دستور خاصی نیست چراکه این برنامه ها هم با amd کار میکنن هم با اینتل.
حتی طبق نظر شما به فکر i9 و تردریپر هم بودم ولی این مسئله برام حیاتیه چون کوچکترین خطا تو کار یعنی مثلا بعد یه هفته مثلا وسطش کوچکترین اتفاقی بخواد پیش بیاد کار خراب میشه و از اول باید محاسبات انجام بشه این محاسبات برای طراحی دارو قراره استفاده بشه و نتایجش باید با کمترین خطا به دست بیاد بعضی وقت ها حتی همین محاسبات میتونه روی روش تولید که قطعا روی کیفیت تولید دارو هم اثر داره اثر داشته باشه به همین دلیل من کیفیت کار رو به سرعتش ترجیح میدم .
من اطلاعات سخت افزاری زیادی ندارم اما اگر به نظر شما ترد ریپر یا i9 میتونن توقع من رو برآورده کنن که من از خدامه و همین کار رو به قول شما با هزینه کمتر انجام میدم و ضمنا من برای سیستمم ۲تا ۳۲ در نظر دارم درواقع ۶۴ گیگ که برای من کافیه مشکل اصلیم سی پی یو هست .

پس که این طور . تا این حد براتون پایداری سیستم اهمیت داره .
ThreadRipper (چیپست X399) اش که از Ecc ساپورت میکنه .
اون لینک دوم ای که شما دادین ، من دقیق متوجه نشدم منظورش چیه . منظورش از تصاویری که زیرش نوشته number of cpu ، آیا تعداد هسته صرفا منظورشه یا واقعا تعداد cpu . چون این تعداد تا 10000 میره . معلوم هست که این تعداد پردازنده (و به طبع اون سیستم های مختلف) ، فقط برای سازمان ها شاید قابل تهیه باشه . اگه منظور از cpu ، ریز پردازنده (و به طبع اون هسته های فیزیکی و نخ ها) باشه ، باز هم تهیه ی بخش کوچکی از اون (مثلا تهیه ی یه پردازنده ی 64 نخی یا همون 32 هسته ای اش) هم بسیار گرونتر از هزینه ی شما درمیاد .
به هر حال ، چیزی که من متوجه شدم از لینک تون ، به پردازنده ی حداقل 16 هسته یا بالاتر باید فکر کنید و از اونجایی هم که گفتید با AMD مشکلی نداره ، همونطور که استاد امید پیشنهاد دادن ، پردازنده های سوکت ThreadRipper را پیشنهاد میکنم .
فکر نکنم توی پایداری ، سیستم دسکتاپ و سرور ، فرقی کنن چون پایداری ، به کیفیت پاور و مادربرد و (یه کم به) رم ربط داره که هر قطعه ای را برای دسکتاپ بردارین ، همون رو واسه ی سرور هم میتونین بردارین .
البته مصرف پردازنده هم توی پایداری مهم هست که اگه اون فرکانس را نمیخواید ، میتونید کلاک پردازنده تون را کمتر کنید (فکر نکنم لازم به کم کردن کردن کلاک داشته باشین . چون انگار پردازش سنگینی دارین) . به هر حال ، همونطور که در زیر توضیح دادم ، در رابطه با این قضیه ، از نماینده ی قطعات پاور و مادربردتون سئوال بپرسید .

طبق لینک زیر :

System requirements: Minimum and recommended computer specifications – Support (Only the registered members can see the link)

من پیشنهادم پردازنده ی Threadripper 2950X بهتون هست . چون هم توی ایران موجوده و هم با قیمت 10.800 تومن ، ارزش خرید بسیار بالایی نسبت به رقیب اینل اش داره .
بعد از این پردازنده ، پردازنده ی Threadripper 2970WX (تعداد 24 هسته و 48 نخ) اما توی ایران موجود نیستن .
بعدش هم که پردازنده ی Threadripper 2990X (تعداد 32 هسته و 64 نخ) هست اما قیمت اش بالای 25 میلیون هه (اگه بودجه تون برسه و بتونین این پردازنده را بخرین ، خوبه اما دقت کنید که مصرفش خیلی زیاد و 250 وات هست) .
توی اینتل هم که پردازنده ای که بتونه با اینها رقابت کنه ، پردازنده ی Core i9-9980XE (تعداد 18 هسته و 36 نخ) هست اما گرونه و 29 تومن قیمت شه (در حد Threadripper 2970WX هست) . بجای این پردازنده ، قطعا پردازنده ی Threadripper 2990X ، انتخاب بهتری هست .

این رو هم در نظر بگیرید که حتی اگه پاور و مادربرد و رم ، تحت این مدت طولانی (حتی یک لحظه که همون لحظه براتون مهمه) ، تحت لود ، مشکلی نداشته باشن ، قطعات دیگه مثل ssd و هارد (مخصوصا هارد که قطعه ای مکانیکی هست) ، حتی با بالاترین کیفیتی که انتخاب کنید ، شاید (هر چند خیلی کم) تحت لود ، با اون مدت طولانی ، مشکل براشون پیش بیاد . البته من نمیدونم که چقدر برنامه تون از هارد استفاده میکنه .

ضمن اینکه در همون لینکی که دادم ، گرافیک GTX 1080 Ti 11GB را توصیه میکنه (حداقل ، گرافیک GTX 1060 6GB را توصیه میکنه) که باید تهیه کنید . البته این قدیمی هه و نسل جدید انویدیا ، سری 2000 هست . ولی قبل از تهیه ی گرافیک های سری 2000 ، باید مطمئن بشیدکه نرم افزار تون ازش ساپورت میکنه یا نه .

در ضمن اگر لطف بفرمایید در مورد پاور هم توضیح بدین ممنون میشم به نظرتون پاور مثل گرین یا سیلور استون با یعنی سری دسکتاپ قابلیت کار مداوم رو دارن یا نه

طبق توضیحی که در بالا دادین ، چون دوام ، بسیار بی نهایت براتون مهمه و از اونجایی که من ، دقیق ترین جزئیات را تا این حد مطمئن نیستم ، پیشنهاد میکنم اولا ، بالاترین (به اصطلاح high level) مدل از پاور و مادربرد را از این سوکت ThreadRipper (به همراه پردازنده اش تا مصرفش مشخص بشه) انتخاب کنین و دوما در رابطه با اون مدل از پاور ، با شرکت اش صحبت کنین که آیا حتی یک لحظه هم در هفته ها و ماه های پی در پی که بصورت 24 ساعته با لود کامل قطعات که روشن هست ، آیا همون یک لحظه را کم میاره یا نه .
مثلا توی پاور گرین ، پاور GREEN GP1050B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum که لینک سایت اصلی اش را در زیر میدم ، دیگه بالاترین پاوری گرین و تقریبا میشه گفت بالاترین پاور در برندهای معتبر دنیا هم محسوب میشه ، هست (البته ، توان این 1050 وات هست که تا 1350 وات هم هست) :

Green GP1050B-OC_Plus Power (Only the registered members can see the link)

نماینده ی برند گرین (بخش تحقیق و توسعه) هم (آقا مهدی) در انجمن تشریف دارن که میتونین ازشون سئوال بپرسین .
یا مثلا اون مادربردی که استاد امید معرفی کردن که جزء مادربردهای خیلی خوب هست را از نماینده ی msi بصورت جزئی بپرسین تا مطمئن بشین .
اما به نظرم مشکلی نباید باشه (با اون حال ، مطمئن نیستم و برای همین گفتم از نماینده شون و علاوه بر این ، از دوستان مثل آقا امید که دارن جواب تون هم میدن ، بپرسید)

و یه سوال دیگه به نظرتون کلا قطعات دست دوم خوبه یعنی سی پی یو مادربرد رم هارد از بین اینها کدوما رو دست دوم میشه گرفت و میصرفه یا اینکه نه ریسک داره اگر خوبه چطوری بگیرم از کجا بگیرم یه توضیح کوچیک بدین ممنون میشم
می بخشین زیاد شد ممنون از وقتی که میذارین و جواب

برای کار شما ، با این همه حساسیت ، قطعا من که دست دوم را توصیه نمیکنم .
قطعات نو هم نباید معمولی بگیرین و باید قطعه ای با حداکثر کیفیت انتخاب کنید (با عالی ترین مدار تغذیه و خنک کنندگی) .
حالا بذارید ببینید دوستان چه نظری میدن .

SajjadKhati
10-11-19, 00:06
طبق لینک زیر :

System requirements: Minimum and recommended computer specifications – Support (Only the registered members can see the link)

من پیشنهادم پردازنده ی Threadripper 2950X بهتون هست ...............

ضمن اینکه در همون لینکی که دادم ، گرافیک GTX 1080 Ti 11GB را توصیه میکنه (حداقل ، گرافیک GTX 1060 6GB را توصیه میکنه) که باید تهیه کنید . البته این قدیمی هه و نسل جدید انویدیا ، سری 2000 هست . ولی قبل از تهیه ی گرافیک های سری 2000 ، باید مطمئن بشیدکه نرم افزار تون ازش ساپورت میکنه یا نه .

ببخشید ، این لینک نرم افزاری هه که برای عکس برداری از زمین هست .
نام چند نرم افزاری که داده بودین را من جستجو کردم این لینک در لیست اوائل بود و من فکر نمیکردم لینک نامربوط دیگه ای باشه .
بنابراین ، اون قضیه ی گرافیک که گفته بودم ، ربطی به موضوع شما نداره .
اما مسائل مربوط به پردازنده (طبق لینکی که شما هم دادین) ، به کارتون ربط داره که در پست بالا توضیح دادم.
از این اشتباه (لینک بالا) پیش اومده ، عذرخواهی میکنم.

AMD>INTEL
10-11-19, 06:02
بنچمارک های 2950 و 2990 در اینترنت وجود دارد . عملکردش را در به دقت چک کنید ولی به نظر من برای کار شما مناسبه
عملکرد پردازنده های ترد ریپر به اثبات رسیده است . این رو با خوندن سایت های معتبر در زمینه رندرینگ میتونید مشاهده کنید
Support For MEG X399 CREATION | Motherboard - The world leader in motherboard design | MSI Global (Only the registered members can see the link-cpu)

مادربرد معرفی شده در سخت ترین شرایط پایداره به دلیل استاندارد نظامی و مدار رگلاتور ولتاژ قدرتمند و 2 کانکتور تغذیه EPS

پاور به دلیل زیر لود بودن باید یک پار خوب با وات بالا باشه که حداقل فشار کاری روش باشه
هارد هم 4 ترا وسترن بلک تهیه کنید یا میتونید یک اس اس دی ساتا 1 ترابایت تهیه کنید مدلهای خوش قیمت مثل وسترن گرین
رم های ECC باید ببینی چی تو بازار پیدا میشه فکر کنم سامسونگ و HP OEM تو بازار موجوده

برای خنک کننده هم حتما اگر این مدل در بازار بود تهیه کنید
Wraith Ripper

Speed Racer
10-11-19, 10:20
سلام
آقا سجاد چرا Ryzen 2700 از Ryzen 3600 در رندر بهتر عمل می کنه در حالی که 2 هسته بیشتر داره. به خاطر فرکانس بالاتر Ryzen 3600 و اگه همینه پس اون دو هسته فیزیکی و 4 ترد و کش بالاتر چی میشن.

AMD>INTEL
10-11-19, 10:42
آقا سجاد چرا Ryzen 2700 از Ryzen 3600 در رندر بهتر عمل می کنه در حالی که 2 هسته بیشتر داره. به خاطر فرکانس بالاتر Ryzen 3600 و اگه همینه پس اون دو هسته فیزیکی و 4 ترد و کش بالاتر چی میشن.

دوست عزیز تاکید میکنم به هیچ عنوان در تاپیک کاربری دیگه سوال خودتون رو مطرح نکنید . انشعاب زدن در تاپیک یک کاربر دیگه اشتباه هست و باعث میشه کاربر استارتر به مشکل بخوره .

afshinzz
10-11-19, 14:09

با توجه به اینکه هسته های زیاد برام مهمن اولویتم رو ۲۹۹۰ میذارم ولی خیلی گرونه واقعا فرق ۲۹۹۰x با ۲۹۹۰wx چیه چون ظاهرا دو مدله و کدوم بهتره؟
پس سراغ قطعات نو میرم برای هارد و رم و به نظر شما سیستم کولینگ چی مناسبه هم برای ۲۹۵۰ و هم برای ۲۹۹۰ معرفی کنین و اینکه تو اس اس دی سامسونگ چطوره؟ چون خودم یه ۸۶۰ پرو دارم خیلی خوبه و تعریف سامسونگ رو زیاد شنیدم
در مورد پاور که ۱۰۵۰ گفتین با در نظر گرفتن گرافیک و این حرفاس دیگه یعنی من بعدا گرافیکم رو ارتقا بخوام بدم همین کافیه؟

afshinzz
10-11-19, 14:33
سلام بله پایداری خیلی مهمه حتی بعد از تهیه باید براش یو پی اس هم تهیه بشه واسه همین رو این قضیه حساسم.
در مورد اون لینک هم بله اون هسته ها برای چند هزار هسته بوده که به قول شما در حد سازمانی ولی در کل براتون فرستادم ببینید که زمان محاسبات شدیدا به کیفیت و کمیت پردازش موازی بستگی داره که این موضوع رو تو اشل های بزرگ در حد چند هزار هسته هم راحت میشه دید اصن اگر دقت می کردین زئون فی هم جز بنچمارک ها بود که کلا مخصوص سوپر کامپیوتر هاست همین نرم افزاری که اونجا نصب شده رو کامپیوتر من هم قرار نصب بشه ولی فقط حجم محاسباتمون فرق داره .
نکته بسیار مهمی رو گفتین بعد از نهایی شدن قطعات حتما موقع خرید از نماینده سوال می کنم در مورد پاور و مادربرد. در مورد هارد هم اولویتم ssd با کیفیته اما برای ذخیره نتایج محاسبات که عموما خروجی سنگینی هم داره هارد معمولی لازمه که برای محکم کاری مجبور به استفاده از RAID هستیم که مادربردی که معرفی کردن رید ساپورت میکنه بنابراین بابت هارد فکر نکنم نیاز به نگرانی باشه .
گفتین کلاک در مورد اورکلاک هم من هیچ تجربه ای ندارم ایا اورکلاک کردن سیستم کلا برای سیستم ضرره ؟ یا خطر داره ریسکی داره؟
برای پاور واقعا حق با شماست حتما پیگیرش خواهم شد و اینکه فکر می کنین وات بالاتر بهتره؟ یعنی ۱۳۵۰ بگیرم؟ و اینکه فرم فکتور این مادربرد EATX هست براش اگر کیسی میشناسین بفرمایین

- - - Updated - - -

خواهش می کنم ممنون

afshinzz
10-11-19, 14:35
برای خنک کننده هم حتما اگر این مدل در بازار بود تهیه کنید
Wraith Ripper
اتفاقن پرسیدم ندیده بودم مرسی که گفتین جایی میشناسین داشته باشه این هم برا ۲۹۹۰ جواب میده هم برای ۲۹۵۰؟

AMD>INTEL
10-11-19, 17:23
اتفاقن پرسیدم ندیده بودم مرسی که گفتین جایی میشناسین داشته باشه این هم برا ۲۹۹۰ جواب میده هم برای ۲۹۵۰؟

بله برای این سوکته . کولر مستر قرار بود وارد کنه ازشون سوال کنید
لینک خرید
ا

AMD>INTEL
10-11-19, 17:27
با توجه به اینکه هسته های زیاد برام مهمن اولویتم رو ۲۹۹۰ میذارم ولی خیلی گرونه واقعا فرق ۲۹۹۰x با ۲۹۹۰wx چیه چون ظاهرا دو مدله و کدوم بهتره؟
پس سراغ قطعات نو میرم برای هارد و رم و به نظر شما سیستم کولینگ چی مناسبه هم برای ۲۹۵۰ و هم برای ۲۹۹۰ معرفی کنین و اینکه تو اس اس دی سامسونگ چطوره؟ چون خودم یه ۸۶۰ پرو دارم خیلی خوبه و تعریف سامسونگ رو زیاد شنیدم
در مورد پاور که ۱۰۵۰ گفتین با در نظر گرفتن گرافیک و این حرفاس دیگه یعنی من بعدا گرافیکم رو ارتقا بخوام بدم همین کافیه؟

بله پاور کافیه
مدل 2990WX هست
طبق سایت AMD
پاوری که معرفی کردم بهترین پاور تولید شده شرکت گرین هست با بالاترین میزان کارایی و راندمان
کیس هم گرین محصولاتی مثل Z4 دارد .که این مادربرد روش نصب میشود
SSD اصلی رو یا سامسونگ 970 EVO بگیرید یا SN750 WD هر دوتاشون عالیه
برای اس اس دی بهتره دو تا اس اس دی یک ترا سامسونگ 86 EVO بگیرید میتونی رید هم کنید

این تایپ سیستم ورک استیشن توسط شرکت های معروف مثل DFM بارها بسته شده است . البته خوب اونها سیستم را برای شما میبندن و از شما هزینه مشاوره سود میگیرن ولی اینجا به صورت رایگان این مشاوره را گرفتید .

SajjadKhati
11-11-19, 00:24
سلام بله پایداری خیلی مهمه حتی بعد از تهیه باید براش یو پی اس هم تهیه بشه واسه همین رو این قضیه حساسم.
در مورد اون لینک هم بله اون هسته ها برای چند هزار هسته بوده که به قول شما در حد سازمانی ولی در کل براتون فرستادم ببینید که زمان محاسبات شدیدا به کیفیت و کمیت پردازش موازی بستگی داره که این موضوع رو تو اشل های بزرگ در حد چند هزار هسته هم راحت میشه دید اصن اگر دقت می کردین زئون فی هم جز بنچمارک ها بود که کلا مخصوص سوپر کامپیوتر هاست همین نرم افزاری که اونجا نصب شده رو کامپیوتر من هم قرار نصب بشه ولی فقط حجم محاسباتمون فرق داره .
نکته بسیار مهمی رو گفتین بعد از نهایی شدن قطعات حتما موقع خرید از نماینده سوال می کنم در مورد پاور و مادربرد. در مورد هارد هم اولویتم ssd با کیفیته اما برای ذخیره نتایج محاسبات که عموما خروجی سنگینی هم داره هارد معمولی لازمه که برای محکم کاری مجبور به استفاده از RAID هستیم که مادربردی که معرفی کردن رید ساپورت میکنه بنابراین بابت هارد فکر نکنم نیاز به نگرانی باشه .
گفتین کلاک در مورد اورکلاک هم من هیچ تجربه ای ندارم ایا اورکلاک کردن سیستم کلا برای سیستم ضرره ؟ یا خطر داره ریسکی داره؟
برای پاور واقعا حق با شماست حتما پیگیرش خواهم شد و اینکه فکر می کنین وات بالاتر بهتره؟ یعنی ۱۳۵۰ بگیرم؟ و اینکه فرم فکتور این مادربرد EATX هست براش اگر کیسی میشناسین بفرمایین

- - - Updated - - -

خواهش می کنم ممنون

براتون مدل قطعات را مینوسم ، با نظر استاد امید و دوستان دیگه مشورت کنید (همچنین با 4 قطعه ی گارانتی کننده ی مادربرد و پاور و رم و هارد هم در همون مورد پایداری ، اتمام حجت کنید) :

مادربرد :
MSI MEG X399 CREATION
7.2 تومن (ضمانت گرین)

پردازنده :
RYZEN Threadripper 2990WX
بین 26 تا 27 میلیون (ضمانت ماتریکس)

رم :
4 تا Crucial 16GB-PC4-19200 DDR4 - 2400MHz CL17 Dual Rank ECC کلا 64 گیگ رم4 * 1.330 = 5.320 تومن

کیس :
GREEN X3+ VIPER
1 تومن

پاور :
GREEN GP1200B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum
2.359 تومن

اس اس دی :
SAMSUNG 883 DCT 480GB SATA
1.780 تومن

گرافیک :
ASUS PH GT1030-O2G
1.290 تومن

------------------------------------------------------

تا اینجا بیش از 45 میلیون شد .

1) چون به انواع هارد ، آشنایی ندارم (فقط به مدل های دسکتاپ اش یه کم آشنایی دارم) ، مدلی را پیشنهاد ندادم . از استاد امید بپرسید.
همچنین خنک کننده را هم در سطح بالا ، دقیق نمیدونم . احتمالا نیاز به یک خنک کننده ی آبی بسیار بسیار پیشرفته دارید . از دوستان بپرسید .

2) تقریبا میشه گفت ، این قطعات ، با کیفیت ترین قطعاتی هست که در بازار موجود هه و شاید با کیفیت تر از این قطعات ، گیر نیاد .

3) مادربرد در حد اینی که استاد امید معرفی کرد (همینی که در بالا پیشنهاد دادم) ، مادربرد ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA X399 Gaming با قیمت بیش از 11 میلیون هست که فقط هزینه ی اضافی هست . پایداری همین MSI MEG X399 CREATION ، اندکی بهتر از این مدل ایسوز هست .

4) رم ecc (همون مدلی که نوشتم) ، تنوع بسیار کمی توی بازار داره . این مدلش هم که خنک کننده نداره . شاید (دقیق نمیدونم) در استفاده ی مستمر ، مشکل دما و بنابراین مشکل پایداری بوجود بیاره. این قضیه را تست کنید.

5) تفاوت 2990WX و 2990X ، توی فرکانس و بنابراین در سرعت پردازش شونه . توی ایران ، فقط 2990WX موجود هست .

6) پاور را 1200 وات انتخاب کنید که اگه خواستید اورکلاک کنید ، مطمئن باشید که کوچیک ترین مشکلی نخواهد بود . همچنین چون استفاده ی مداوم دارید ، انتخاب پاور با توان بالاتر ، لود و بنابراین فشار روی پاور را کمتر میکنه .

7) اگه مطمئن هستید به کارت گرافیک (پیشرفته) برای پردازش نرم افزارتون نیاز ندارید ، باز هم یه گرافیک باید برای خودتون انتخاب کنید چون این پردازنده ی AMD ، گرافیک مجتمع نداره و بنابراین بدون گرافیک ، خروجی تصویر ، دچار چالش میشه .

8) علاوه بر مشاوره با استاد امید و بقیه ی دوستان (و همچنین از نماینده ی اون قطعات) ، از فروشنده هم برای سازگاری کامل قطعات ، تضمین بگیرید .

موفق باشید .

AMD>INTEL
11-11-19, 10:05

این مطلب هم مطالعه کنید
بی همتا و زیبا؛ مادربرد MEG X399 CREATION سخت افزاری که نباید به سادگی از آن گذشت (Only the registered members can see the link)

afshinzz
12-11-19, 16:29
بله برای این سوکته . کولر مستر قرار بود وارد کنه ازشون سوال کنید
لینک خرید
ا

بله متشکر لطف کردین

afshinzz
12-11-19, 16:33
بله پاور کافیه
مدل 2990WX هست
طبق سایت AMD
پاوری که معرفی کردم بهترین پاور تولید شده شرکت گرین هست با بالاترین میزان کارایی و راندمان
برای اس اس دی بهتره دو تا اس اس دی یک ترا سامسونگ 86 EVO بگیرید میتونی رید هم کنید

این تایپ سیستم ورک استیشن توسط شرکت های معروف مثل DFM بارها بسته شده است . البته خوب اونها سیستم را برای شما میبندن و از شما هزینه مشاوره سود میگیرن ولی اینجا به صورت رایگان این مشاوره را گرفتید .
اهان متوجه شدم خیلی ممنون از راهنمایی شما. شما خودتون تو کار لپتاپ هستین؟

- - - Updated - - -

بله پاور کافیه
مدل 2990WX هست
طبق سایت AMD

یه سوال دیگه کیس و کولر ترمالتیک به نظرتون چطوره ؟

afshinzz
12-11-19, 16:38
بله پاور کافیه
مدل 2990WX هست
طبق سایت AMD

این حرفی که اقا سجاد گفتن برای اتمام حجت با فروشنده ها نظر شما چیه؟ جای مطمئن کجا میشناسین و اینکه نکته خاصی تو خرید مادربرد رم هارد سی پی یو که به دردم بخوره ؟ اینترنتی از لیون یا دیجیکالا بخرم مطمئنه یا حضوری اگه یه کم راهنمایی کنین ممنون میشم برای این amd نظرم جلب شده

afshinzz
12-11-19, 16:41
اقا امید برای هارد، وسترن رد یا اولترا استار چطوره به نظر شما یا اینکه برم سراغ همون بلک وسترن؟

afshinzz
12-11-19, 16:44
اقا امید بی زحمت در مورد رم توضیح بدین که همین مدلی که اقا سجاد گفتن از کجا بگیرم و اینکه در مورد اورکلاک کلا نظر شما چیه من اطلاعی در موردش ندارم ایا برای سیستم ضرره یا نه چطوره؟

afshinzz
12-11-19, 16:59
براتون مدل قطعات را مینوسم ، با نظر استاد امید و دوستان دیگه مشورت کنید (همچنین با 4 قطعه ی گارانتی کننده ی مادربرد و پاور و رم و هارد هم در همون مورد پایداری ، اتمام حجت کنید) :

مادربرد :
MSI MEG X399 CREATION
7.2 تومن (ضمانت گرین)

پردازنده :
RYZEN Threadripper 2990WX
بین 26 تا 27 میلیون (ضمانت ماتریکس)

رم :
4 تا Crucial 16GB-PC4-19200 DDR4 - 2400MHz CL17 Dual Rank ECC کلا 64 گیگ رم4 * 1.330 = 5.320 تومن

کیس :
GREEN X3+ VIPER
1 تومن

پاور :
GREEN GP1200B-OCDG Overclocking Evo 80Plus Platinum
2.359 تومن

اس اس دی :
SAMSUNG 883 DCT 480GB SATA
1.780 تومن

گرافیک :
ASUS PH GT1030-O2G
1.290 تومن

------------------------------------------------------

تا اینجا بیش از 45 میلیون شد .

1) چون به انواع هارد ، آشنایی ندارم (فقط به مدل های دسکتاپ اش یه کم آشنایی دارم) ، مدلی را پیشنهاد ندادم . از استاد امید بپرسید.
همچنین خنک کننده را هم در سطح بالا ، دقیق نمیدونم . احتمالا نیاز به یک خنک کننده ی آبی بسیار بسیار پیشرفته دارید . از دوستان بپرسید .

2) تقریبا میشه گفت ، این قطعات ، با کیفیت ترین قطعاتی هست که در بازار موجود هه و شاید با کیفیت تر از این قطعات ، گیر نیاد .

3) مادربرد در حد اینی که استاد امید معرفی کرد (همینی که در بالا پیشنهاد دادم) ، مادربرد ASUS ROG ZENITH EXTREME ALPHA X399 Gaming با قیمت بیش از 11 میلیون هست که فقط هزینه ی اضافی هست . پایداری همین MSI MEG X399 CREATION ، اندکی بهتر از این مدل ایسوز هست .

4) رم ecc (همون مدلی که نوشتم) ، تنوع بسیار کمی توی بازار داره . این مدلش هم که خنک کننده نداره . شاید (دقیق نمیدونم) در استفاده ی مستمر ، مشکل دما و بنابراین مشکل پایداری بوجود بیاره. این قضیه را تست کنید.

5) تفاوت 2990WX و 2990X ، توی فرکانس و بنابراین در سرعت پردازش شونه . توی ایران ، فقط 2990WX موجود هست .

6) پاور را 1200 وات انتخاب کنید که اگه خواستید اورکلاک کنید ، مطمئن باشید که کوچیک ترین مشکلی نخواهد بود . همچنین چون استفاده ی مداوم دارید ، انتخاب پاور با توان بالاتر ، لود و بنابراین فشار روی پاور را کمتر میکنه .

7) اگه مطمئن هستید به کارت گرافیک (پیشرفته) برای پردازش نرم افزارتون نیاز ندارید ، باز هم یه گرافیک باید برای خودتون انتخاب کنید چون این پردازنده ی AMD ، گرافیک مجتمع نداره و بنابراین بدون گرافیک ، خروجی تصویر ، دچار چالش میشه .

8) علاوه بر مشاوره با استاد امید و بقیه ی دوستان (و همچنین از نماینده ی اون قطعات) ، از فروشنده هم برای سازگاری کامل قطعات ، تضمین بگیرید .

موفق باشید .
سلام
مرسی واقعا خیلی لطف کردین که مفصل توضیح دادین و تک تک قطعات رو دقیق گفتین چشم حتما با فروشنده طی می کنم و و در مورد مادربرد هم به نتیجه رسیدم فقط اگر در مورد اورکلاک راهنمایی بفرمایید. این پاور که معرفی کردین مثل همون پاور ۱۰۵۰ گرین هست از نظر کیفیت که گفتین خیلی های لوله؟ برای رم خنک کننده و هیت سینک جدا وجود داره؟ در مورد اسمبل این سیستم من در حد سیستم دسکتاپ بلدم قبلا دوتا کامپیوترم رو خودم اسمبل کردم مهارت خاصی میخواد یا خودم از پسش برمیام؟ برای اسمبل این سیستم مثلا تبدیل خاصی نیاز هست برای پاور و اینها بفرمایید.
یه کارت اضافه رو این مادربرد بود رید کنترلشه؟ و اینکه در مورد یو پی اس هم شما یا اقا امید اطلاعات دارین؟
ممنون که کمک کردین هم شما هم اقا امید

afshinzz
12-11-19, 17:03
این مطلب هم مطالعه کنید
بی همتا و زیبا؛ مادربرد MEG X399 CREATION سخت افزاری که نباید به سادگی از آن گذشت (Only the registered members can see the link)
مطلب بسیار خوبی بود ممنون قانع شدم در مورد خنک کننده آبی و یو پی اس هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم و اینکه در مورد اسمبل نکته و راهنمایی خاص و تخصصی نیازه یا با اطلاعات متوسط خودم از پسش برمیام؟ مرسی از شما هم که اینقد کمک کردین وقت گذاشتین توضیح دادین

AMD>INTEL
12-11-19, 17:26
سلام مجدد
اسمبل رو به یک حرفه ای مراجعه کنید . اگر تهران هستید فروشگاه ACC در بازار ایران
ups فاراتل بهترین است بر اساس نیازتون تهیه کنید
هارد وسترن red میتونید بگیرید برای raid مناسبه
ssd هم حتما سامسونگ یا وسترن بلک sn750
تمام دنیا دارن از این ssd وسترن برای سیستم های گیمینگ و تولید محتوی استفاده میکنند
نیاز به اورکلاک نیست . بهتر سمتش نرید چنین سیستمی پایداری مهمه
گرافیک هم از همین برند MSI 1030 تهیه کنید
رم هم فروشگاهی که معرفی کردم میتونند براتون تهیه کنند یا چرخی به بازار بزنید .
خنک کننده یا کولر مستر تهیه کنید یا GREEN 360 EVO

AMD>INTEL
12-11-19, 17:29
سلام مجدد
تمام دنیا دارن از این ssd وسترن برای سیستم های گیمینگ و تولید محتوی استفاده میکنند

پاور 1050 مورد نظرم بهترین محصول گرینه
حتی تو سایت TECHPOWERUP هم تو تست ها هست
این هم خنک کننده پردازنده
GLACIER 360 EVO (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
12-11-19, 21:07
سلام
مرسی واقعا خیلی لطف کردین که مفصل توضیح دادین و تک تک قطعات رو دقیق گفتین چشم حتما با فروشنده طی می کنم و و در مورد مادربرد هم به نتیجه رسیدم فقط اگر در مورد اورکلاک راهنمایی بفرمایید.

سلامی مجدد .
خواهش میکنم .
اول تا فراموش نکردم این رو بگم که amd در نسل جدیدش یعنی ryzen 3000 ، خیلی پیشرفت داشته . پردازنده های دسکتاپ (برای کامپیوترهای معمولی) اش را هم وارد بازار کرده اما هنوز پردازنده های threadripper برای سری 3000 اش را تولید نکرده . اگه عجله ای برای خرید سیستم ندارین و میتونین چند ماه صبر کنین ، بهتون توصیه میکنم منتظر سری 3000 اش بمونین . اینکه گفتم چند ماه ، دقیق نمیدونم . از چند ماه و شاید هم تا یکسال ممکنه منتظر بمونین .

در مورد اورکلاک ، چی بگم؟
تجربه ی اورکلاک طولانی و علم خاصی در این باره ندارم . بنابراین بهتره که نکات دقیق اش را از دوستان بپرسید ولی کلیاتش را که میدونم در زیر میگم .
اورکلاک که میدونین کلاک پردازنده رو بالاتر میبره و بنابراین سرعت پردازش معمولا بیشتر میشه (در مواقع کم ای با افزایش فرکانس ، پردازش فرقی نمیکنه و به ندرت حتی نتیجه ی عکس میده که بسته به پردازنده داره) اما هم مصرف و هم بنابراین دمای پردازنده بالاتر میره که باعث ناپایداری پردازنده میشه . در پردازش های سبک (مثلا اگه سیستم چند ساعت و یا حداکثر یک روز) اورکلاک باشه (در صورتی که کیفیت قطعات کاربر مثل پاور و خنک کننده و مخصوصا مادربرد خوبی را انتخاب کرده باشه) ، قابل تحمل هست . پردازش شما هم اگه به این مدت از زمان به طول میانجامید ، با قطعات عالی ای که انتخاب کردید ، حتما توصیه میکردم اما از اونجایی که پردازش تون بسیار بسیار طولانی هست و مهمتر اینکه بسیار بسیار به پایداری سیستم اهمیت میدین ، شخصا بهتون اورکلاک را پیشنهاد نمیکنم . حالا در این مورد از اساتیدها سئوال کنید .

این پاور که معرفی کردین مثل همون پاور ۱۰۵۰ گرین هست از نظر کیفیت که گفتین خیلی های لوله؟

بله ، های لول هست. همون مدل و همون کیفیت هست اما با توان بالاتر (1200 وات هه) .
توی توضیحات گفتم . چون بسیار بسیار زیاد به پایداری سیستم اهمیت میدین ، این پاور رو پیشنهاد دادم که با لود و فشار کاری کمتر کار کنه چون پاور ، اولین قطعه ای هست که بصورت مستقیم با پایداری سیستم در ارتباط هست . وگرنه در حالت عادی ، یه پاور 500 وات هم برای این سیستم ، کافی هه و در حالت اورکلاک (تا 4.0GHZ) ، یه پاور 850 تا 950 وات برای این سیستم کافی هه .

برای رم خنک کننده و هیت سینک جدا وجود داره؟

نمیدونم . از دوستان بپرسید .

در مورد اسمبل این سیستم من در حد سیستم دسکتاپ بلدم قبلا دوتا کامپیوترم رو خودم اسمبل کردم مهارت خاصی میخواد یا خودم از پسش برمیام؟ برای اسمبل این سیستم مثلا تبدیل خاصی نیاز هست برای پاور و اینها بفرمایید.
یه کارت اضافه رو این مادربرد بود رید کنترلشه؟ و اینکه در مورد یو پی اس هم شما یا اقا امید اطلاعات دارین؟
ممنون که کمک کردین هم شما هم اقا امید

آقا امید که درباره ی اسمبل توضیح دادن .
من هم همچین سیستمی را تا حالا اسمبل نکردم ولی فکر نکنم نیاز به مهارت خاصی باشه اما برای اطمینان ، من اگه جاتون بودم ، به توصیه ی آقا امید گوش میکردم .
درباره ی ups هم اطلاع جزئی ندارم . فقط اطلاعات کلی و عمومی هست که به درد کارتون نمیخوره .
اون کارت اضافی را هم نمیدونم . کل اطلاعات سایت اش را یا باید بخونین یا از دوستان بپرسید .

SajjadKhati
12-11-19, 22:01
این هم زمان عرضه ی threadripper 3000 که هر مدلش در زمان متفاوتی عرضه میشه . دقت کنید که بعد از عرضه در بازار جهانی (اون هم اگه به مشکل برنخورن ، زمانی که در لینک زیر میگه عرضه میشه . بیشتر اوقات ، زمانی که اعلام میکنن ، دچار مشکل در کار میشن و تاخیر میافته) ، حدود 2 تا 4 ماه طول میکشه که به بازار ایران برسه :

AMD Ryzen Threadripper 3990X 64 Core & 128 Thread CPU Leaks Out (Only the registered members can see the link)

و

اشتباه تبلیغاتی MSI که باعث لو رفتن غول 64 هسته‌ای Ryzen Threadripper 3990X شد! (Only the registered members can see the link)

سردم دار پردازنده اش هم مدل Ryzen Threadripper 3990X هست که 64 هسته (128 نخ) هست و کمترین شون Ryzen Threadripper 3950X با 16 هسته (32 نخ) .

afshinzz
13-11-19, 08:19
سلام مجدد
سلام چشم حتما همینطور عمل میکنم و میرم سراغ کسی که بلده برای اس اس دی هم یا سامسونگ یا وسترن ولی دارم حساب میکنم یه کم حجم بالا بردارم ولی خب قیمتش همینجوری بالا در میاد در مورد کولر گرین که گفتین من تو سایتش نگاه کردم سوکت tr4 رو نزده بود چطوریه؟ و اینکه دلیل این اختلاف قیمت زیاد چیه تو سایتا زدن قیمت ۲۹۹۰ تقریبا ۱۸۰۰ دلاره یعنی منطقی بخوایم حساب کنیم باید بشه ۲۲ ۲۳ نه ۲۷ تومن چرا اینقد قیمتش بالاس برای amd خیلی اختلاف قیمت هست من مشکلی با صبر ندارم تا اخر سال هم میتونم صبر کنم به نظر شما طبق حرف اقا سجاد صبر کنم تا نسل ۳ بیاد بهتره؟

afshinzz
13-11-19, 08:31
سلامی مجدد .
خواهش میکنم .
اول تا فراموش نکردم این رو بگم که amd در نسل جدیدش یعنی ryzen 3000 ، خیلی پیشرفت داشته . پردازنده های دسکتاپ (برای کامپیوترهای معمولی) اش را هم وارد بازار کرده اما هنوز پردازنده های threadripper برای سری 3000 اش را تولید نکرده . اگه عجله ای برای خرید سیستم ندارین و میتونین چند ماه صبر کنین ، بهتون توصیه میکنم منتظر سری 3000 اش بمونین . اینکه گفتم چند ماه ، دقیق نمیدونم . از چند ماه و شاید هم تا یکسال ممکنه منتظر بمونین .

در مورد اورکلاک ، چی بگم؟
تجربه ی اورکلاک طولانی و علم خاصی در این باره ندارم . بنابراین بهتره که نکات دقیق اش را از دوستان بپرسید ولی کلیاتش را که میدونم در زیر میگم .
اورکلاک که میدونین کلاک پردازنده رو بالاتر میبره و بنابراین سرعت پردازش معمولا بیشتر میشه (در مواقع کم ای با افزایش فرکانس ، پردازش فرقی نمیکنه و به ندرت حتی نتیجه ی عکس میده که بسته به پردازنده داره) اما هم مصرف و هم بنابراین دمای پردازنده بالاتر میره که باعث ناپایداری پردازنده میشه . در پردازش های سبک (مثلا اگه سیستم چند ساعت و یا حداکثر یک روز) اورکلاک باشه (در صورتی که کیفیت قطعات کاربر مثل پاور و خنک کننده و مخصوصا مادربرد خوبی را انتخاب کرده باشه) ، قابل تحمل هست . پردازش شما هم اگه به این مدت از زمان به طول میانجامید ، با قطعات عالی ای که انتخاب کردید ، حتما توصیه میکردم اما از اونجایی که پردازش تون بسیار بسیار طولانی هست و مهمتر اینکه بسیار بسیار به پایداری سیستم اهمیت میدین ، شخصا بهتون اورکلاک را پیشنهاد نمیکنم . حالا در این مورد از اساتیدها سئوال کنید .

بله ، های لول هست. همون مدل و همون کیفیت هست اما با توان بالاتر (1200 وات هه) .
توی توضیحات گفتم . چون بسیار بسیار زیاد به پایداری سیستم اهمیت میدین ، این پاور رو پیشنهاد دادم که با لود و فشار کاری کمتر کار کنه چون پاور ، اولین قطعه ای هست که بصورت مستقیم با پایداری سیستم در ارتباط هست . وگرنه در حالت عادی ، یه پاور 500 وات هم برای این سیستم ، کافی هه و در حالت اورکلاک (تا 4.0GHZ) ، یه پاور 850 تا 950 وات برای این سیستم کافی هه .

نمیدونم . از دوستان بپرسید .

آقا امید که درباره ی اسمبل توضیح دادن .
من هم همچین سیستمی را تا حالا اسمبل نکردم ولی فکر نکنم نیاز به مهارت خاصی باشه اما برای اطمینان ، من اگه جاتون بودم ، به توصیه ی آقا امید گوش میکردم .
درباره ی ups هم اطلاع جزئی ندارم . فقط اطلاعات کلی و عمومی هست که به درد کارتون نمیخوره .
اون کارت اضافی را هم نمیدونم . کل اطلاعات سایت اش را یا باید بخونین یا از دوستان بپرسید .
سلام من مشلکی ندارم تا تا اخر امسال و شاید برج ۱ سال بعد هم بتونم صبر کنم یعنی ۴ ۵ ماه تاریخ عرضه دوتای اولی از سری سه رو نوشته ۲۵ نوامبر که میشه ۲ هفته دیگه ولی دوتا مسئله که هست اینه که چرا اینقد اختلاف قیمت وجود داره هرکی هرکیه یا به خاطر گارانتیو ایناس الان همین ۲۹۹۰ رو گفتم زدن ۱۸۰۰ دلار که میشه ۲۲ تا ۲۳نه اینکه ۲۶ ۲۷ تومن بعدم اگر بیاد با همین سوکت عرضه خواهد شد؟ یعنی از همین مادربرد میتونم استفاده کنم؟ سوم اینکه الان ۳۹۶۰ و ۳۹۷۰ رو زدن ۱۴۰۰ و ۲۰۰۰ دلار با این شرایط حدس میزنم که اگر هم رده همین ۲۹۹۰ رو بخوام بگیرم که همون ۳۹۷۰ باشه بیاد برسه ایران میره بالای ۳۰ تومن :1. (28)::1. (28)::1. (28): وگرنه با ۴ تا ۵ ماه انتظار مشکلی ندارم تو این مدت هم میتونم یه پولم رو شاید تا ۵۵ هم برسونم ولی واقعا ستمه

AMD>INTEL
13-11-19, 09:23
سلام من مشلکی ندارم تا تا اخر امسال و شاید برج ۱ سال بعد هم بتونم صبر کنم یعنی ۴ ۵ ماه تاریخ عرضه دوتای اولی از سری سه رو نوشته ۲۵ نوامبر که میشه ۲ هفته دیگه ولی دوتا مسئله که هست اینه که چرا اینقد اختلاف قیمت وجود داره هرکی هرکیه یا به خاطر گارانتیو ایناس الان همین ۲۹۹۰ رو گفتم زدن ۱۸۰۰ دلار که میشه ۲۲ تا ۲۳نه اینکه ۲۶ ۲۷ تومن بعدم اگر بیاد با همین سوکت عرضه خواهد شد؟ یعنی از همین مادربرد میتونم استفاده کنم؟ سوم اینکه الان ۳۹۶۰ و ۳۹۷۰ رو زدن ۱۴۰۰ و ۲۰۰۰ دلار با این شرایط حدس میزنم که اگر هم رده همین ۲۹۹۰ رو بخوام بگیرم که همون ۳۹۷۰ باشه بیاد برسه ایران میره بالای ۳۰ تومن :1. (28)::1. (28)::1. (28): وگرنه با ۴ تا ۵ ماه انتظار مشکلی ندارم تو این مدت هم میتونم یه پولم رو شاید تا ۵۵ هم برسونم ولی واقعا ستمه

با توجه به شرایط فعلی بعید میدونم انتظار خیلی منطقی باشه . قیمت ها تا یکماه دیگه هم نمیشه نظر داد . مسلما این نسل هم وارد بشه قیمت به مراتب بالاتری خواهند داشت .

SajjadKhati
13-11-19, 09:53
سلام من مشلکی ندارم تا تا اخر امسال و شاید برج ۱ سال بعد هم بتونم صبر کنم یعنی ۴ ۵ ماه تاریخ عرضه دوتای اولی از سری سه رو نوشته ۲۵ نوامبر که میشه ۲ هفته دیگه ولی دوتا مسئله که هست اینه که چرا اینقد اختلاف قیمت وجود داره هرکی هرکیه یا به خاطر گارانتیو ایناس الان همین ۲۹۹۰ رو گفتم زدن ۱۸۰۰ دلار که میشه ۲۲ تا ۲۳نه اینکه ۲۶ ۲۷ تومن

اگه مشکلی با صبر ندارین ، قطعا بهتون پیشنهاد میکنم که صبر کنید . چون ThreadRipper 3970X ، اگه با پردازنده ی 2990WX بخواید بسنجید ، برابری میکنه با پردازنده ی 2990WX ای که 40 هسته داشته باشه . شاید هم کارایی حتی بالاتری هم داشته باشه . منتهی 200 دلار گرونتره . احتمال میدم این پردازنده با قیمت 30 تومن توی ایران فروش بره (حالا اینهایی که میگم ، احتمال هه ها . شاید بیشتر یا کمتر بشه اما گمان نکنم) .
درباره ی قیمت ، این که خوبه . یعنی تقریبا جزء قیمت های منصفانه به شمار میره . گاها دیده میشه در ایران ، نسبت به بازار جهانی حتی 1.5 تا 2 برابر قیمت میفروشن . یه بخشی اش واسه گارانتی ، یه بخش اش واسه ی حمل و نقل و پخش هست اما قطعا اینها نباید چیز زیاد تاثیر گذاری باشه که تا 26 و خردی میفروشن .

بعدم اگر بیاد با همین سوکت عرضه خواهد شد؟ یعنی از همین مادربرد میتونم استفاده کنم؟

نه . طبق اطلاعات موجود ، ساپورت نمیکنه . چیپست جدید TRX40 براش در نظر گرفته شده . سوکت جدید TRX4 هم براش در نظر گرفته شده .
ضمنا مدار تغذیه ی مادربردهای این نسل هم ارتقاء یافته و high end ترین مادربردهای این چیپست ، هر فاز شون ، خروجی 70 آمپر دارن (مثل مادربرد Gigabyte TRX40 AORUS XTREME و MSI Creator TRX40) اما خروجی همین مادربردی که بهتون پیشنهاد دادیم ، یعنی مادربرد MSI MEG X399 CREATION (که تقریبا میشه گفت پیشرفته ترین مادربردی که در حال حاضر توی ایران موجود هست) برای هر فاز ، خروجی 60 آمپر داره . البته مشخص هم بود چون نسل جدید از 32 هسته به 64 هسته ارتقاء یافت و مادربردها بخوبی باید بتونن اون 64 هسته را تغذیه کنن .

ضمنا اگه مادربرد Gigabyte TRX40 AORUS XTREME توی ایران موجود بشه ، پیشنهادم (تا به حال که مادربردهای چیپست TRX40 رو شرکت ها تولید کردن) این مادربرد خواهد بود . هر چند خروجی مدار تغذیه اش با مادربرد MSI Creator TRX40 یکی هست اما بقیه ی جزئیات برای خنک کنندگی این مادربرد در وهله ی اول انگار بهتر هست . مثلا روی این مادربرد 2 برابر مس بیشتر (برای انتقال بهتر گرما) استفاده شده . یک خنک کننده ی مجزای پیشرفته برای ssdهایی که به اسلات pci-e 4 اش متصل میشن را تهیه کرده که 4 تا ssd را میشه روش نصب کرد . نرم افزار برای کنترل raid این ssd ها هم داره . قابلیت ها و جزئیات بسیار زیادی را برای خنک کردن چیپست ها و m.2 ssd ها و بسیاری از موارد دیگه در نظر گرفته که میتونین ریز جزئیات اش را از لینک زیر بررسی کنید :

TRX40 AORUS XTREME | AORUS (Only the registered members can see the link)

معمولا مادربردهای گیگابایت (مخصوصا در این سطح high end) توی بازار ایران موجود میشه اما خیلی زود موجودی اش به پایان میرسه و دیگه هم معمولا موجود نمیشه . در صورت تمایل ، میتونین با نماینده ی رسمی آواژنگ (نماینده ی رسمی قطعات گیگابایت در ایران) تماس بگیرین تا براتون تهیه کنن .
اما قیمت این مادربرد هم احتمالا 650 دلاره (جاهایی بیشتر هم میدن) . توی ایران فکر نکنم زیر 10 تومن بشه (شایدم خیلی بیشتر بشه) .
ایسوز هم مادربرد خیلی خوبی زد اما معمولا محصولات ایسوز خیلی گرون تر از بقیه هستن . حالا بازم باید منتظر موند .
البته من پیشنهادم همونطور که گفتم ، تا حالا بوده . فعلا هم فقط بر اساس high end بودن و قدرت خنک کنندگی بوده و باید منتظر موند تا ببینیم مادربردهای مختلف ، با چه قیمتی به ایران میرسن و بودجه ی شما چقدر کفاف میده .

سوم اینکه الان ۳۹۶۰ و ۳۹۷۰ رو زدن ۱۴۰۰ و ۲۰۰۰ دلار با این شرایط حدس میزنم که اگر هم رده همین ۲۹۹۰ رو بخوام بگیرم که همون ۳۹۷۰ باشه بیاد برسه ایران میره بالای ۳۰ تومن :1. (28)::1. (28)::1. (28): وگرنه با ۴ تا ۵ ماه انتظار مشکلی ندارم تو این مدت هم میتونم یه پولم رو شاید تا ۵۵ هم برسونم ولی واقعا ستمه

بله . منم حدس میزنم قیمت ThreadRipper 3970X توی ایران 30 تومن بشه .
قیمت ThreadRipper 3990X هم احتمالا 45 تومن بشه .

SajjadKhati
13-11-19, 21:45
اخبار مربوط به Ryzen ThreadRipper 3000 :

AMD در مورد نگرانی‌ها از بابت سوکت sTRX4 برای پردازنده‌های Threadripper 3000 پاسخ می‌دهد (Only the registered members can see the link)

SajjadKhati
28-11-19, 21:52
سلام

خبر خوش :

غول 32 هسته‌ای AMD زیر تیغ اورکلاک به یک رکورد جدید دست یافت (Only the registered members can see the link)

و این یکی هم شاید بد :

پردازنده تازه وارد Ryzen 9 3950X قابل خریدن نیست؛ آیا یک سناریوی جدید در راه است؟ (Only the registered members can see the link)

afshinzz
31-12-19, 20:35
سلام دوستان آقا امید و آقا سجاد با سلام مجدد
بعد این همه مدت دوباره اومدم راهنمایی بگیرم به نظرتون amd ryzen 9 3900بهتر از ترد ریپره2920 ؟
یه مادر برد برا رایزن 9 معرفی میکنین در حد همون ام اس آی مگ؟

SajjadKhati
01-01-20, 06:33
بعد این همه مدت دوباره اومدم راهنمایی بگیرم به نظرتون amd ryzen 9 3900بهتر از ترد ریپره2920 ؟

سلام
بله بهتر هست . اما اینها ۱۲ هسته ای هستن.
ولی میخواستین پردازنده 2990X را بگیرین که ۳۲ هسته ای هست و گفتم بجاش 3970X را بگیرین که ۳۲ هسته ای از نسل جدیدش هست

SajjadKhati
14-02-20, 17:28

سلامی مجدد
دوست عزیز ، پردازنده ی Ryzen Threadripper 3970X (با 32 هسته فیزیکی) با قیمت 33.450 میلیون تومن چند مدتی هه که رسید .
نمیدونم در جریانید یا نه؟
به مراتب ، قدرتمندتر از 2990X عمل میکنه .