سلام و عرض ادب،
میخوام یه SSD بخرم. از بین دو مدل موندم کدومو رو بردارم تو این قیمت نهایت 400تومن برا حافظه 240گیگ.
Only the registered members can see the link
حافظه SSD اینترنال 240گیگابایت Adata مدل SU630
حافظه SSD اینترنال 240گیگابایت Kingston مدل A400 SA400M8/240G
مدل m.2 که سرعتش باید بالاتر باشه نسبت به مدل 2.5 اینچی ها. ولی توی توضیحات و مقایسه سرعت ها، بنظر میرسه مدل 2.5اینچی adata از اون m.2 کینگستون بالاتر باشه. یا من اشتباه برداشت میکنم. چون در کل میگن نمونه های m.2 خیلی سرعتش باید باالتر از این 2.5اینچیها باشه.
AMD>INTEL
07-11-19, 22:00
سلام و عرض ادب،
میخوام یه SSD بخرم. از بین دو مدل موندم کدومو رو بردارم تو این قیمت نهایت 400تومن برا حافظه 240گیگ.
حافظه SSD اینترنال 240گیگابایت Adata مدل SU630
حافظه SSD اینترنال 240گیگابایت Kingston مدل A400 SA400M8/240G
مدل m.2 که سرعتش باید بالاتر باشه نسبت به مدل 2.5 اینچی ها. ولی توی توضیحات و مقایسه سرعت ها، بنظر میرسه مدل 2.5اینچی adata از اون m.2 کینگستون بالاتر باشه. یا من اشتباه برداشت میکنم. چون در کل میگن نمونه های m.2 خیلی سرعتش باید باالتر از این 2.5اینچیها باشه.
سلام
مادربردتون از M.2 پشتیبانی میکنه یا نه ؟
اگر قصد خرید M.2 دارید باید دنبال مدلهای بهتری باشید .
این مدل چندان عملکرد خوبی نداره و دارای کنترلر نسبتا قدیمی هست
و از رابط M.2 SATA پشتیبانی میکنه نه NVME
من باشم مدل ساتا ای دیتا یا اگر بخوام M.2 تهیه کنم . به مدلهای بهتری فکر میکنم مثل 970 EVO یا وسترن دیجیتال بلک
iran2008
08-11-19, 15:16
مادربورد GA-B250-HD3P هست.
هم جاش قطعه روی خود بورد هست هم توی سایتش زده m.2 پشتیبانی میکنه.
چون میخوام نهایتا در حد 400 هزینه کنم دنبال این مدلا هستم و گرنه میدونم مدلهای بهتر با قیمت بالاتر هستن.
پس در نتیجه مدل adata گزینه بهتری هست.
AMD>INTEL
08-11-19, 21:37
مادربورد GA-B250-HD3P هست.
هم جاش قطعه روی خود بورد هست هم توی سایتش زده m.2 پشتیبانی میکنه.
چون میخوام نهایتا در حد 400 هزینه کنم دنبال این مدلا هستم و گرنه میدونم مدلهای بهتر با قیمت بالاتر هستن.
پس در نتیجه مدل adata گزینه بهتری هست.
من همه موارد قبل از خرید به کاربران میگم . اتفاقا تو بودجه های محدود باید دقت بیشتری کرد .
iran2008
09-11-19, 19:33
سلام مجدد خدمت استاد عزیز؛
ویندوز اصلی خودم و سیستم عامل فعلی الان روی یک SSD 250G Samsung Evo850 هست.
با توجه به راهنمایی جنابعالی برا پیشنهاد EVO 970 و بنده به این دلیل میخوام یه ssd بخرم چون قصدم این هست که ویندوزهای مجازی برای برنامه نویسی ام رو داخل این ssd ایجاد کنم برنامه نویسی نیاز به سرعت اجرای کامپایل بالا هست .
نمیخوام با ویندوز اصلی یکی باشه، چون هم کلی نرم افزارها باید نصب بشه و ویندوز اصلی آسیب ببینه، مجددا همه چیزا باید از نو نصب بشن و هم اینکه باعث تمیز کاری و سبک بودن هارد و ویندوز فعلی میشه. (وِزوال استودیو - آندروید استودیو - سیستم عامل های مجازی مختلف و ... )
حالا با توجه به مدل مادربورد بنده GA-B250-HD3P گیگابایت با داشتن ساپورت M.2 من میتونم از EVO 970 استفاده کنم؟
Ultra-Fast M.2 with PCIe Gen3 x4 & SATA interface
AMD>INTEL
09-11-19, 20:41
سلام مجدد خدمت استاد عزیز؛
ویندوز اصلی خودم و سیستم عامل فعلی الان روی یک SSD 250G Samsung Evo850 هست.
با توجه به راهنمایی جنابعالی برا پیشنهاد EVO 970 و بنده به این دلیل میخوام یه ssd بخرم چون قصدم این هست که ویندوزهای مجازی برای برنامه نویسی ام رو داخل این ssd ایجاد کنم برنامه نویسی نیاز به سرعت اجرای کامپایل بالا هست .
نمیخوام با ویندوز اصلی یکی باشه، چون هم کلی نرم افزارها باید نصب بشه و ویندوز اصلی آسیب ببینه، مجددا همه چیزا باید از نو نصب بشن و هم اینکه باعث تمیز کاری و سبک بودن هارد و ویندوز فعلی میشه. (وِزوال استودیو - آندروید استودیو - سیستم عامل های مجازی مختلف و ... )
حالا با توجه به مدل مادربورد بنده GA-B250-HD3P گیگابایت با داشتن ساپورت M.2 من میتونم از EVO 970 استفاده کنم؟
Ultra-Fast M.2 with PCIe Gen3 x4 & SATA interface
سایت سازنده را چک کنید . اگر پشتیبانی میکنه تهیه کنید .
iran2008
16-12-19, 14:39
سلام مجدد؛
تصمیم گرفتم یه NVMe تهیه کنم.
میدونم که اولویت برندهای سامسونگ و adata برند و با کیفیت تر هستن،
در اینجا بین دو مدل نمیدونم کدومو باید انتخاب کنم، با توجه به اینکه قیمت دوتاش یکی هست:
حافظه SSD اینترنال 250گیگابایت Samsung مدل EVO PLUS 970 NVME
سرعت نوشتن ترتیبی اطلاعات: Up to 2,300 MB/s
سرعت خواندن ترتیبی اطلاعات: Up to 3,500 MB/s
و
حافظه SSD اینترنال 512گیگابایت Pioneer مدل APS-SE20G
سرعت خواندن اطلاعات : تا 3400 MB/s
سرعت نوشتن اطلاعات : تا 3000 MB/s
ساموسنگ 250گیگ هست و پایونر 512 گیگ.
سرعت خواندن و نوشتن پایونر هم در حد بالاست.
حالا با توجه به اینکه قیمت دوتاش یکی هست ، نمیدونم پایونر 512گیگ رو بخرم یا سامیونگ 250گیگ با کیفیت.
و
AMD>INTEL
16-12-19, 20:29
پایونیر را من توصیه نمیکنم . گول قیمت پایین تر بعضی از برندها را نخورید .خیلی از این برندها اینطوری برای ایران توسط برادران چینی ریبرند میشن و کیفیت لازم ندارند از لحاظ کنترلر و حافظه ناند و حرارت بالا در موقع کار
این اعداد قید شده به عنوان بنچمارک و سرعت همش حکایت جلب کاربر نا آشنا که تخصص کافی نداره