PDA

مشاهده نسخه کامل : درخواست لینک آخرین نسخه ویندوز 10

amir2121
23-10-19, 23:02
سلام
توی سایت خود ماکروسافت ، آخرین نسخه ویندوز 10 برای May 2019 هست :
Only the registered members can see the link
با شماره 1903

اما سایت های ایرانی ، نسخه ماه October رو برای دانلود قرار دادند :
دانلود Windows 10 AIO 1909 Build 18363.418 October 2019 دانلود ویندوز 10 (Only the registered members can see the link)

به نظر شما از کجا دانلود کنم و آیا نسخه سایت ماکروسافت طبق عکسی که گذاشتم ، آخرین آپدیت هست ؟

نسخه ویندوز بدون دستکاری رو میخوام دانلود کنم

AMD>INTEL
24-10-19, 07:41
سلام
توی سایت خود ماکروسافت ، آخرین نسخه ویندوز 10 برای May 2019 هست :
Only the registered members can see the link
با شماره 1903

اما سایت های ایرانی ، نسخه ماه October رو برای دانلود قرار دادند :
دانلود Windows 10 AIO 1909 Build 18363.418 October 2019 دانلود ویندوز 10 (Only the registered members can see the link)

به نظر شما از کجا دانلود کنم و آیا نسخه سایت ماکروسافت طبق عکسی که گذاشتم ، آخرین آپدیت هست ؟

نسخه ویندوز بدون دستکاری رو میخوام دانلود کنم
سلام
از سایت ملیکروسافت دانلود کنید . این در صورتی هست که لیسانس ولید داشته باشید . اگر باید کرک بشه همون ویندوز سایت های ایرانی

amir2121
24-10-19, 09:06
سلام
از سایت ملیکروسافت دانلود کنید . این در صورتی هست که لیسانس ولید داشته باشید . اگر باید کرک بشه همون ویندوز سایت های ایرانی

سلام
لایسنس دارم
فقط میخواستم بدونم چطور میشه خود ماکروسافت آخرین آپدیتش برای ماه May هست اما سایت های ایرانی آپدیتشون برای همین چند روز قبل هست

گفتم شاید ماکروسافت خودش نزاشته داخل سایتش آپدیت جدیدش رو

AMD>INTEL
24-10-19, 09:42
سلام
لایسنس دارم
فقط میخواستم بدونم چطور میشه خود ماکروسافت آخرین آپدیتش برای ماه May هست اما سایت های ایرانی آپدیتشون برای همین چند روز قبل هست

گفتم شاید ماکروسافت خودش نزاشته داخل سایتش آپدیت جدیدش رو

روی صحت سایت های ایرانی نمیشه خیلی صحه گذاشت . اگر لایسنس دارید از مایکروسافت بگیرید .