ورود

مشاهده نسخه کامل : به نظر شما، اهمیت Ram داخلی SSD چقدره و چه میزان تفاوت ایجاد می کنه؟

mahdi59995
13-10-19, 11:16
من خیلی در این باره تحقیق کردم و این جستجو باعث شد 370S ترنسند رو به عنوان SSD انتخاب کنم با اینکه قیمتش بسیار از هم رده های TLC و بدون رم اش بیشتره

نظر شما درباره این موضوع که متاسفانه در سایت های داخلی بسیار کم بهش پرداخته شده و بسیاری از کاربران هم ازش بی خبرن چیست؟

جرقه ی من برای بررسی درباره این موضوع، کامنت این دوست عزیز درباره این محصول در دیجیکالا بود (متاسفانه لینک داخل اسپویلر نمیرفت)

مشخصات، قیمت و خرید اس اس دی کروشیال مدل BX500 ظرفیت 120 گیگابایت | دیجی‌کالا (Only the registered members can see the link)

شکی نیست که در این کامنت، اغراق موج میزنه اما به نظر شما تاثیر این RAM در عمر و سرعت یک SSD چقدره؟

AMD>INTEL
13-10-19, 12:43
سلام

خارج از تمام این موارد . به نظرم خرید SSD با ظرفیت 120 گیگ با توجه به حجم مورد نیاز ویندوز 10 و برنامه های جانبی جوابگو نیست و به کمتراز 240 گیگ فکر نکنید .
مدلی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم وسترن 240 گیگ گرین است .

mahdi59995
13-10-19, 12:46
سلام

خارج از تمام این موارد . به نظرم خرید SSD با ظرفیت 120 گیگ با توجه به حجم مورد نیاز ویندوز 10 و برنامه های جانبی جوابگو نیست و به کمتراز 240 گیگ فکر نکنید .
مدلی که میتونم بهتون پیشنهاد کنم وسترن 240 گیگ گرین است .

به نظر شما این رم داخلی، خیلی تاثیر گذاره؟
در ضمن ۲۴۰ خیلی زیاده و قیمتش خیلی بالاتره
یه هارد بلو وسترن دارم ۱ ترابایت
اینو فقط برای ویندوز و سافت ور میخام