سلام . من یه مانیتور led با پورت vga دارم . کارت گرافیک بنده hdmi هست gtx950. میخوام hdmi گرافیک خودم رو به vga وصل کنم . کدوم مبدل مناسب این کار بدون افت کیفیت تصویر هست؟
تبدیل hdmi به vga فرقی با vga به hdmi دارد؟ منظورم اینه تبدیلی که میگیرم مثلا اگه کابل hdmi دارم یه تبدیل بگیرم که انتها اونو وصل کنه به مانیتور vga . .... یا مثلا یه کابل vga دارم که و تبدیل بگیرم که انتها اونو وصل کنه به hdmi . کدومش بهتره ؟ نمیدونم درست منظورم بیان کردم یا نه . با تشکر
AMD>INTEL
13-10-19, 05:41
سلام . من یه مانیتور led با پورت vga دارم . کارت گرافیک بنده hdmi هست gtx950. میخوام hdmi گرافیک خودم رو به vga وصل کنم . کدوم مبدل مناسب این کار بدون افت کیفیت تصویر هست؟
تبدیل hdmi به vga فرقی با vga به hdmi دارد؟ منظورم اینه تبدیلی که میگیرم مثلا اگه کابل hdmi دارم یه تبدیل بگیرم که انتها اونو وصل کنه به مانیتور vga . .... یا مثلا یه کابل vga دارم که و تبدیل بگیرم که انتها اونو وصل کنه به hdmi . کدومش بهتره ؟ نمیدونم درست منظورم بیان کردم یا نه . با تشکر
پورت های اکتیو باید بگیری قیمتشون بالاست . چون یکسری از مبدل ها یا کار نمیکنند یا کیفیت افت میکنه . باید تبدیل اکتیو تهیه کنید .در کل توصیه میکنم به خرید مانیتور جدید فکر کنید .
mehdi1745
13-10-19, 09:22
پورت های اکتیو باید بگیری قیمتشون بالاست . چون یکسری از مبدل ها یا کار نمیکنند یا کیفیت افت میکنه . باید تبدیل اکتیو تهیه کنید .در کل توصیه میکنم به خرید مانیتور جدید فکر کنید .
استاد با این بازار آشفته نمیشه سراغ مانیتور جدید رفت . قیمت ها خیلی بالا هستند . گفتم شاید بتونم با یه تبدیل قضیه رو سر هم بیارم
AMD>INTEL
13-10-19, 11:41
استاد با این بازار آشفته نمیشه سراغ مانیتور جدید رفت . قیمت ها خیلی بالا هستند . گفتم شاید بتونم با یه تبدیل قضیه رو سر هم بیارم
تبدیل اکتیو باید تهیه کنید . سایت digik رو چک کنید .
mehdi1745
13-10-19, 15:25
الان تصاویر بصورت آنالوگ به مانیتور ارسال میشه . راه دیگری وجود نداره که تصاویر دیجیتال به مانیتور ارسال بشه؟ ورودی مانیتور فقط پورت vga داره . یه تبدیل dvi گرفتم ولی باز هم آنالوگ هست
mehdi1745
13-10-19, 16:44
شرمنده اگر سوالاتم زیاد شد
منظور شما این تبدیل هست که عکسش رو گذاشتم؟
[
B]
تبدیل HDMI به VGA به همراه خروجی صدا | فروشگاه اینترنتی دیجیک (Only the registered members can see the link)
[/B]کابل نری مانیتور به مادگی این تبدیل وصل میشه و بعد HDMI به کارت گرافیک؟
تصاویر دیجیتال میتونم داشته باشم؟!!
کدوم برند از این تبدیل ها رو باید بگیرم؟
AMD>INTEL
13-10-19, 20:24
تبدیل اکتیو همین کار رو انجام میدهد .
اون تبدیل رزولشن مورد نظر شما رو نمیده
این رو باید تهیه کنید .
Only the registered members can see the linkمبدل-HDMI-به-VGA-برند-UGREEN-مدل-MM103مبدل-HDMI-به-VGA-برند-UGREEN-مدل-MM103/
mehdi1745
30-10-19, 18:38
تبدیل DVI-D به VGA اکتیو کابل دار (DVI to VGA) | فروشگاه اینترنتی دیجیک (Only the registered members can see the link)
استاد این اکتیو رو بیزحمت نگاه کنید ببینید خوب هست
AMD>INTEL
30-10-19, 19:45
تبدیل DVI-D به VGA اکتیو کابل دار (DVI to VGA) | فروشگاه اینترنتی دیجیک (Only the registered members can see the link)
استاد این اکتیو رو بیزحمت نگاه کنید ببینید خوب هست
سلام
این تبدیل رو تست نکردم و به دلیل تعدد جنس های مختلف . اگر فروشنده تایید میکنه بخرید .
mehdi1745
31-10-19, 12:40
سلام
این تبدیل رو تست نکردم و به دلیل تعدد جنس های مختلف . اگر فروشنده تایید میکنه بخرید .
به من این تبدیل رو پیشنهاد دادند
تبدیل HDMI به VGA بدون کابل | فروشگاه اینترنتی دیجیک (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
31-10-19, 18:19
به من این تبدیل رو پیشنهاد دادند
تبدیل HDMI به VGA بدون کابل | فروشگاه اینترنتی دیجیک (Only the registered members can see the link)
اگر به شرط تست و صحت کارکرد به شما میدن تهیه کنید .
تبدیل ها این قیمت عموما کیفیت خروجی درستی نیمدهند .