ورود

مشاهده نسخه کامل : پر پر زدن صفحه نمایش asus n552

Ehsan.s
11-10-19, 01:52
سلام دوستان . من مدتی قبل لپتاپ از دستم افتاد و صفحه لپتاپم کم کم شرو کرد به پر پر زدن . اولش اینطوری شرو شد که کیفیت صفحه پایین اومد و نوشته ها اندکی ناخانا شد مثل حالتی که رزولوشن صفحه رو میاری پایین ولی رفته رفته یه سری خط های به حالت کم رنگ رو صفحه افتاد . تا اینجای کار مشکلی باهاش نداشتم ولی الان مشکل پیشرفته تر شده و رنگ تصاویر به هم میریزه و گاهی وقتا صفحه سیاه میشه و خط های سفید رنگی روش میوفته میخواستم بدونم مشکل از کجا میتوته باشه ؟ از صفحه نمایشه از گرافیکه یا از مادربورد ؟ اگه کمکم کنین ممنون میشم
عکس های صفحه نمایش رد براتون گذاشتم

Only the registered members can see the link
(Only the registered members can see the link)و
(Only the registered members can see the link)و

AMD>INTEL
11-10-19, 11:52
سلام
عکس ها همیشه برای گذاشتن در فروم حجم رو کم کنید . فکر میکنم حجم هر یکی از این عکس ها که اپلود کردید بالای 2 مگ هست و متاسفانه امکان باز کردن چنین عکسی رو ندارم .
برای اینکه بفهمید از گرافیک هست یا پنل لپتاپ
باید دستگاه رو به تلویزیون یا مانیتور متصل کنید اگر تصویر در این مانیتور اوکی بود صفحه پنل باید عوض شود .

Ehsan.s
11-10-19, 14:17
دوست عزیز من پورت vga ندارم و اگر هم داشته باشم دسترسی به مانیتور ندارم . من دانشجو هستم و تو خوابگاه سکونت دارم

AMD>INTEL
11-10-19, 15:26
دوست عزیز من پورت vga ندارم و اگر هم داشته باشم دسترسی به مانیتور ندارم . من دانشجو هستم و تو خوابگاه سکونت دارم

راهش همون هست که گفتم . راه دیگه ای برای تست وجود ندارد . از یک خدمات کامپیوتر بخواهید براتون تست کنید .:1. (23):

Ehsan.s
18-10-19, 14:48
دوست عزیز تو خونه با LED با کابل HDMI تست کردم و همه چیز اوکی بود . با این حساب مشکل از صفحه نمایشه ؟

AMD>INTEL
18-10-19, 17:30
دوست عزیز تو خونه با LED با کابل HDMI تست کردم و همه چیز اوکی بود . با این حساب مشکل از صفحه نمایشه ؟

بله ایراد از پنل نمایش لپتاپ هست و باید تعویض بشه یا توسط تعمیرکار از لحاظ کابل فلت بررسی بشود .