ورود

مشاهده نسخه کامل : عدم شارژ ام-پی تیری پلیر با کابل افزایش طول

Shervan360
07-10-19, 02:30
سلام

مشکل عجیبی که برام پیش امده اینه که وقتی mp3 player رو به کابل افزایش طول usb وصل میکنم، دستگاه شارژ نمیشه. کامل وصل میشه و میتونم فایل ها رو حتی بخونم اما شارژ نمیکنه
اگر مستقیم بزنمش به مادربورد بدون مشکل شارژ میشه

:1. (27):

AMD>INTEL
07-10-19, 05:38
سلام

مشکل عجیبی که برام پیش امده اینه که وقتی mp3 player رو به کابل افزایش طول usb وصل میکنم، دستگاه شارژ نمیشه. کامل وصل میشه و میتونم فایل ها رو حتی بخونم اما شارژ نمیکنه
اگر مستقیم بزنمش به مادربورد بدون مشکل شارژ میشه

:1. (27):

کابل بی کیفیت دارید . کابل با کیفیت بلند که شیلد داشته باشه استفاده کنید

Shervan360
07-10-19, 10:53
کابل بی کیفیت دارید . کابل با کیفیت بلند که شیلد داشته باشه استفاده کنید

سلام و درود

یک قطعه دیگر (رکوردر) رو نصب کردم و این مشکل نبود و به راحتی شارژ شد.

و اینکه همان MP3 پلیر هم با کابل میزنم به راحتی میتونم فایل ها بخونم و پاک کنم فقط شارژ نمیکنه

اگر کابل خوب نیست چطور رکوردر رو شارژ میکنه و mp3 پلیر هم با فایل ها میشه کار کرد فقط مشکل شارژش میمونه؟

کابل اینه

Active link USB 2.0 Extension Cable 1.5m

23059

AMD>INTEL
07-10-19, 11:26
سلام و درود

یک قطعه دیگر (رکوردر) رو نصب کردم و این مشکل نبود و به راحتی شارژ شد.

و اینکه همان MP3 پلیر هم با کابل میزنم به راحتی میتونم فایل ها بخونم و پاک کنم فقط شارژ نمیکنه

اگر کابل خوب نیست چطور رکوردر رو شارژ میکنه و mp3 پلیر هم با فایل ها میشه کار کرد فقط مشکل شارژش میمونه؟

کابل اینه

Active link USB 2.0 Extension Cable 1.5m

23059

مسئله ولتاژه دوست عزیز . وقتی نکاتی به شما گفته میشه . با دقت گوش کنید . برای اتصال از کابل خوب با شیلد استفاده کنید و از کابل افزایش استفاده نکنید .

Shervan360
07-10-19, 13:43
مسئله ولتاژه دوست عزیز . وقتی نکاتی به شما گفته میشه . با دقت گوش کنید . برای اتصال از کابل خوب با شیلد استفاده کنید و از کابل افزایش استفاده نکنید .

امکان داره یک نمونه از کابل با کیفیت که میفرمائید معرفی کنید؟
چون کیس جایی هست دسترسی بهش خیلی راحت نیست و بدون کابل نمیشه شارژ کرد
مرسی

AMD>INTEL
07-10-19, 13:51
امکان داره یک نمونه از کابل با کیفیت که میفرمائید معرفی کنید؟
چون کیس جایی هست دسترسی بهش خیلی راحت نیست و بدون کابل نمیشه شارژ کرد
مرسی

فروشگاه digik رو سرچ کنید انواع کابل با کیفیت و قیمت های متنوع هست . بر اساس بودجه تهیه کنید . حتما باید شیلد دار باشه و متراژ مناسب که نیاز دارید