ورود

مشاهده نسخه کامل : نظرتون راجع به این سیستم چیه؟ (Core i3 8100)

mahdi59995
05-10-19, 09:56
سلام دوستان
من میخاستم با بودجه 4.5 میلیون(سقف بودجه) یه سیتم بدون مانیتور و ماوس و کیبورد و هارد تهیه کنم
این قطعات رو انتخاب کردم اما در مادربورد و SSD و کولر هنوز به نتیجه گیری نرسیدم
ممنون میشم هم نظرتون رو بگین هم اگه جایگزین دیگه ای برای این قطعات دارین، بگین (البته با دلیل)

Asus H310 Plus
Asus B360 Plus
Gigabyte B360 HD3

Core i3 8100 بدون جعبه و فن

Crusial Ballistrix Sport: 8GB

Green 380 ESD

Green Oraman

CPU Cooler: Notous400 - Hyper T4

SSD: تا120 گیگ یه برند مطمئن و به صرفه معرفی کنین (ای دیتا رو خیلی خوشم اومد، آیا توصیه اش میکنین؟)

راستی چند تا سوال خیلی مهم داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1. مادربورد 310 ایسوس، خیلی منو برده توی فکر چون کانکتور برق پردازنده اش یه دونه چهار پین هست و من هر چی مادربرد دیدم، دو تا چهار پین بوده نه یه دونه؛چرا ایسوس همچین کار عجیبی کرده؟

2. آیا رم کروشیال مورد اعتماده؟

3. آیا اصلا مادربود چیپست 360 با 310، فرق خاصی جز یکسری جزئیات بیشتر داره؟ اگه راستشو بخاین من فقط به این خاطر رفتم سمت 360 چون که ایسوس 310، فقط یه کانکتور برق سی پی یو(چهارپین) داره و اگه در اون مورد مطمئن بودم، شاید اصلا سمت 360 هم نمیرفتم

4. آیا سی پی یو بدون جعبه مطمئنه؟ برای این بدون جعبه میخام بگیرم که چون ارزون تره هم اینکه فن نداره با خیال راحت تر و وجدان آسوده تر میتونم برای خرید کولر جداگانه اقدام کنم

چند تا نکته:
1. در مورد مادربورد گیگابایت باید بگم که 310 هاش از نظر ظاهری اصلا دلچسب نیستن و چون برای سیستم خودم میخام، خیلی برام مهم بود

2. اگر خواستین مادربورد دیگه ای معرفی کنین، حتما ATX باشه

3. اگه رم با هیت سینک معرفی کنین خیلی بهتره چون باز هم از نظر ظاهری خیلی کمک بزرگی به کیس میکنه

4. بی زحمت یه مانیتور مطمئن و قیمت مناسب که تجربه استفاده ازش رو دارین هم معرفی کنین که بعدا تهیه کنم ( سایز تا 21 اینچ)

5. لطفا یه برند مطمئن و قیمت مناسب ماوس و کیبورد سیمی هم معرفی کنین که باز هم بعدا تهیه کنم (اگه خودتون قبلا ازش استفاده کرده باشین خیلی عالی میشه)

6. خیلی ممنون از لطفتون

AMD>INTEL
05-10-19, 10:16
سلام دوستان
من میخاستم با بودجه 4.5 میلیون(سقف بودجه) یه سیتم بدون مانیتور و ماوس و کیبورد و هارد تهیه کنم
این قطعات رو انتخاب کردم اما در مادربورد و SSD و کولر هنوز به نتیجه گیری نرسیدم
ممنون میشم هم نظرتون رو بگین هم اگه جایگزین دیگه ای برای این قطعات دارین، بگین (البته با دلیل)

Asus H310 Plus
Asus B360 Plus
Gigabyte B360 HD3

Core i3 8100 بدون جعبه و فن

Crusial Ballistrix Sport: 8GB

Green 380 ESD

Green Oraman

CPU Cooler: Notous400 - Hyper T4

SSD: تا120 گیگ یه برند مطمئن و به صرفه معرفی کنین (ای دیتا رو خیلی خوشم اومد، آیا توصیه اش میکنین؟)

راستی چند تا سوال خیلی مهم داشتم که ممنون میشم جواب بدین

1. مادربورد 310 ایسوس، خیلی منو برده توی فکر چون کانکتور برق پردازنده اش یه دونه چهار پین هست و من هر چی مادربرد دیدم، دو تا چهار پین بوده نه یه دونه؛چرا ایسوس همچین کار عجیبی کرده؟

2. آیا رم کروشیال مورد اعتماده؟

3. آیا اصلا مادربود چیپست 360 با 310، فرق خاصی جز یکسری جزئیات بیشتر داره؟ اگه راستشو بخاین من فقط به این خاطر رفتم سمت 360 چون که ایسوس 310، فقط یه کانکتور برق سی پی یو(چهارپین) داره و اگه در اون مورد مطمئن بودم، شاید اصلا سمت 360 هم نمیرفتم

4. آیا سی پی یو بدون جعبه مطمئنه؟ برای این بدون جعبه میخام بگیرم که چون ارزون تره هم اینکه فن نداره با خیال راحت تر و وجدان آسوده تر میتونم برای خرید کولر جداگانه اقدام کنم

چند تا نکته:
1. در مورد مادربورد گیگابایت باید بگم که 310 هاش از نظر ظاهری اصلا دلچسب نیستن و چون برای سیستم خودم میخام، خیلی برام مهم بود

2. اگر خواستین مادربورد دیگه ای معرفی کنین، حتما ATX باشه

3. اگه رم با هیت سینک معرفی کنین خیلی بهتره چون باز هم از نظر ظاهری خیلی کمک بزرگی به کیس میکنه

4. بی زحمت یه مانیتور مطمئن و قیمت مناسب که تجربه استفاده ازش رو دارین هم معرفی کنین که بعدا تهیه کنم ( سایز تا 21 اینچ)

5. لطفا یه برند مطمئن و قیمت مناسب ماوس و کیبورد سیمی هم معرفی کنین که باز هم بعدا تهیه کنم (اگه خودتون قبلا ازش استفاده کرده باشین خیلی عالی میشه)

6. خیلی ممنون از لطفتون

سلام
پیشنهاد میکنم مادربرد MSI B360M MORTAR هم چک کنید مادربرد بسیار خوبیه . خودم هم برای دو تا از مشتریا تهیه کردم و بدون مشکل کار میکنند .
رم هم کروشیال بسیار خوبه تایید میشه
B360 عموما دارای فیچرهای بیشتری هستند و چیپ صوتی و شبکه بهتری دارند
CPU بدون باکس هم اگر از فروشنده معتبر تهیه کنید مشکلی نیست .
خنک کننده نوتوس 100 یا 200 تهیه کنید

--------------------------------------
به پاراگراف اول جواب من مراجعه کنید
خیلی فرق نمیکنند به نظرم micro atx خوب هم داریم که معرفی کردم
مادربرد دیگه که میتونم به شما معرفی کنم
MSI B360 GAMING PLUS

3-همون رم کروشیال اسپورت مورد تاییده

برای سوال 4 و 5 در پست دیگری پاسخ میدم در دقایقی دیگر

AMD>INTEL
05-10-19, 10:20
سلام
پیشنهاد میکنم مادربرد MSI B360M MORTAR هم چک کنید مادربرد بسیار خوبیه . خودم هم برای دو تا از مشتریا تهیه کردم و بدون مشکل کار میکنند .
رم هم کروشیال بسیار خوبه تایید میشه
B360 عموما دارای فیچرهای بیشتری هستند و چیپ صوتی و شبکه بهتری دارند
CPU بدون باکس هم اگر از فروشنده معتبر تهیه کنید مشکلی نیست .
خنک کننده نوتوس 100 یا 200 تهیه کنید

--------------------------------------
به پاراگراف اول جواب من مراجعه کنید
خیلی فرق نمیکنند به نظرم micro atx خوب هم داریم که معرفی کردم
مادربرد دیگه که میتونم به شما معرفی کنم
MSI B360 GAMING PLUS

3-همون رم کروشیال اسپورت مورد تاییده

برای سوال 4 و 5 در پست دیگری پاسخ میدم در دقایقی دیگر

مانیتور پیشنهادی من
ViewSonic VA2261-2 Monitor 22 Inch
کیبورد و موس هم
KX2810 از برند A4 TECH

mahdi59995
05-10-19, 10:40
مانیتور پیشنهادی من
ViewSonic VA2261-2 Monitor 22 Inch
کیبورد و موس هم
KX2810 از برند A4 TECH

واقعا از جواب هاتون ممنونم اما اگه به بقیه سوالاتم جواب بدین خیلی ممنون میشم چون تک تک سوالاتم توی این وضعیت بازار، میتونن روی مصرف بودجه تاثیر گذار باشن
البته شما اگه فقط با سوالات پایینی جواب بدین، کفایت میکنه چون جواب بقیه سوالات رو در بطن جواب هاتون پیدا کردم
مثلا سوال 1 که اگه جواب بدین، شاید دور 360 ها رو خط بکشم چون عملا آپشن خاصی که به کار من بیاد ندارن چون مثلا من یه رم تک کاناله میندازم و چهار تا اسلات به کارم نمیاد
یه سوال دیگم در مورد اس اس دی بود که میخام بدونم شما از بین ای دیتا و PNY و اپیسر کدوم یک رو سر تر میدونین؟ البته که خودم رو ای دیتا تاکید دارم
سوال بعدیم در مورد کولر بود که آیا نوتوس 200، به پای T4 میرسه یا خیر؟
درضمن مادربورد مورتار، خیلی قیمتش بالاتر از بودجم برای مادربرده

mahdi59995
05-10-19, 10:50
راستی یه سوال داشتم در مورد مرکز خرید

قیمت های فروشگاه فیزیکی لیون از نظر شما مناسبه؟

AMD>INTEL
05-10-19, 12:40
راستی یه سوال داشتم در مورد مرکز خرید

قیمت های فروشگاه فیزیکی لیون از نظر شما مناسبه؟

b360 به دلیل vrm بهتر توصیه کردم . عملا ارزش خرید بالا بیشتری دارند
لایتون یا وسترن گرین تهیه کنید برای خرید ssd توصیه میکنم بابت 120 گیگ هزینه نکنید و حداقل 240 گیگ بگیرید
نوتوس 200 کولر بسیار خوبیه و ارزش خرید بالایی دارد .
لیون هم معتبره

Mu3tang
05-10-19, 17:10
لایتون یا وسترن گرین تهیه کنید برای خرید ssd توصیه میکنم بابت 120 گیگ هزینه نکنید و حداقل 240 گیگ بگیرید
لیون هم معتبره

سلام.
وقت بخیر
چرا توی سیستم ها حجم SSD رو خیلی کمتر از HDD میگیرن؟
مثلا توی سیستم پیشنهادی شماره 10 مهر ماه شهر سخت افزار که قیمتش 40 میلیونه حجم SSD نهایت 500 گیگ انتخاب شده؟
بخاطر قیمتش SSD را کم میگیرن یا علت خاصی داره که حجم SSd همیشه خیلی کمتر از هارده؟ مثلا به جای 4 ترا هارد نمیشه 1 ترا ُSSD و 2 ترا هارد بست؟
باتشکر

mahdi59995
05-10-19, 18:15
لیون هم معتبره
نمیدونستم vrm مربوط به چیپست هست
فکر میکردم سلیقه سازنده مادربرده
پس شما‌با Asus 310 plus موافق نیستین؟
آخه اگه اونو بگیرم، خیلی صرفه جویی میشه البته که اون فیش مربعی چهار پین که فقط یدونه داره به جای دو تا، خودمو هم یجورایی دو دل کرده بود ولی گفتم شاید ایسوس از من بیشتر مادربردشو میشناسه ولی با این اوصاف فکر کنم برم سمت B360 HD3 چون که شما هم توصیه اش کردین

- - - Updated - - -

راستی شما چه فروشگاهی رو مد نظر دارین؟ اگه خواستین میتونین توی خصوصی بگید
در ضمن در مورد اس اس دی، شما با ای دیتا و پی ان وای و اپیسر‌موافق نیستین؟
فکر میکردم برند های معتبری در زمینه ای اس دی باشن

AMD>INTEL
05-10-19, 18:19
سلام.
وقت بخیر
چرا توی سیستم ها حجم SSD رو خیلی کمتر از HDD میگیرن؟
مثلا توی سیستم پیشنهادی شماره 10 مهر ماه شهر سخت افزار که قیمتش 40 میلیونه حجم SSD نهایت 500 گیگ انتخاب شده؟
بخاطر قیمتش SSD را کم میگیرن یا علت خاصی داره که حجم SSd همیشه خیلی کمتر از هارده؟ مثلا به جای 4 ترا هارد نمیشه 1 ترا ُSSD و 2 ترا هارد بست؟
باتشکر

سلام

آف تاپیک میشه ولی در کل بیشتر بر میگرده به قیمت و بیشتر برای SSD برای نصب ویندوز و برنامه ها استفاده میشه . برای کاربری که بودجه بالا دارد . یک SSD با ظرفیت 1 ترابایت میتونه مناسب باشه .
البته به دلیل همه گیر شدن و پیشرفت فوق العاده در صنعت NAND و وارد شدن شرکت های چینی در تولید کنترلر و حافظه NAND احتمالا به زودی شاهد کوچ کاربران به SSD هستیم البته با توجه به قیمت های بازار داخلی این کوج در ایران تقریبا با سرعت کمتری اتفاق میوفته
تو ایران شرکت های که محصولات ADATA و وسترن رو میارن به این سرعت کوچ با قیمت های مناسب کمک شایانی کردند .
در مجموع هارد به نظر میرسه به این شکل مکانیکی دیگر به دلیل حجم دیتا انباشته کاربران راه حل مناسبی در طولانی مدت نخواهد بود .

mahdi59995
05-10-19, 19:55
نمیدونستم vrm مربوط به چیپست هست
فکر میکردم سلیقه سازنده مادربرده
پس شما‌با Asus 310 plus موافق نیستین؟
آخه اگه اونو بگیرم، خیلی صرفه جویی میشه البته که اون فیش مربعی چهار پین که فقط یدونه داره به جای دو تا، خودمو هم یجورایی دو دل کرده بود ولی گفتم شاید ایسوس از من بیشتر مادربردشو میشناسه ولی با این اوصاف فکر کنم برم سمت B360 HD3 چون که شما هم توصیه اش کردین

- - - Updated - - -

راستی شما چه فروشگاهی رو مد نظر دارین؟ اگه خواستین میتونین توی خصوصی بگید
در ضمن در مورد اس اس دی، شما با ای دیتا و پی ان وای و اپیسر‌موافق نیستین؟
فکر میکردم برند های معتبری در زمینه ای اس دی باشن

آقا نیما بی‌زحمت جواب بده
عجله ایه

AMD>INTEL
05-10-19, 20:21
آقا نیما بی‌زحمت جواب بده
عجله ایه

من نمیدون نیما منظورتون کی هست ولی جواب شما را دادم .
فروشگاه لیون به صورت آنلاین
ای دیتا مشکلی نداره ولی وسترن بلو به نظرم انتخاب بهتریه

mahdi59995
06-10-19, 09:09
من نمیدون نیما منظورتون کی هست ولی جواب شما را دادم .
فروشگاه لیون به صورت آنلاین
ای دیتا مشکلی نداره ولی وسترن بلو به نظرم انتخاب بهتریه

واقعا از شما معذرت میخام بابت اشتباهم مهندس "امید" :11():
من از سال 2012 توی سایتم و واقعا اشتباه عجیبی بود؛ خودم جا خوردم که "نیما" از کجای مغزم به انگشتانم متنقل شد:lol:

در مورد همون اس اس دی سوال داشتم که لطف کردین جواب دادین؛ راستی محل کار شما کجاست که در آینده برای تعمیرات و ... مزاحتمون بشم؟

AMD>INTEL
06-10-19, 10:26
واقعا از شما معذرت میخام بابت اشتباهم مهندس "امید" :11():
من از سال 2012 توی سایتم و واقعا اشتباه عجیبی بود؛ خودم جا خوردم که "نیما" از کجای مغزم به انگشتانم متنقل شد:lol:

در مورد همون اس اس دی سوال داشتم که لطف کردین جواب دادین؛ راستی محل کار شما کجاست که در آینده برای تعمیرات و ... مزاحتمون بشم؟

سلام
من فقط قطعات خراب رو خریداری میکنم . خواهش میکنم
با تشکر

mahdi59995
06-10-19, 18:53
سلام
من فقط قطعات خراب رو خریداری میکنم . خواهش میکنم
با تشکر
من یه سیستم‌قدیمی سوکت ۴۷۸ و رم ddr1 دارم که کاملا سالمه
همراه با یه پاور سالم و یه کارت شبکه
خریدار هستین؟
قیمت با شما

AMD>INTEL
06-10-19, 19:09
من یه سیستم‌قدیمی سوکت ۴۷۸ و رم ddr1 دارم که کاملا سالمه
همراه با یه پاور سالم و یه کارت شبکه
خریدار هستین؟
قیمت با شما

نه عزیز این سیستم به کارم نمیاد . قطعات به روز خراب برای استفاده از المان های روش

mahdi59995
06-10-19, 19:34
نه عزیز این سیستم به کارم نمیاد . قطعات به روز خراب برای استفاده از المان های روش
خیلی ممنون
توی زیرزمین پاساژ ایران، میتونم خریدار پیدا کنم؟
قیمتش مهم نیست

AMD>INTEL
06-10-19, 20:22
خیلی ممنون
توی زیرزمین پاساژ ایران، میتونم خریدار پیدا کنم؟
قیمتش مهم نیست

بعیده این قطعات از رده خارجن

mahdi59995
07-10-19, 09:18
خیلی ممنون آقا امید
در مورد خمیر سی پی یو نوتوس، روی پردازنده پخش کنم یا به روش سنتی، یه نخود بزنم روی پردازنده و کولر رو بزارم روش؟
آخه من همیشه به روش نخودی خمیر میزنم ولی دیروز، یه مقاله میخوندم که خمیر رو پخش کرده بود روی IHS بعد کولر رو گذاشته بود روش

راستی نمیدونم این سوالم Off هست یا نه اما نمیخام سوالی برام باقی بمونه؛ میشه بگین شما چه سایتی رو برای خرید بیت دیفندر توصیه میکنین؟

AMD>INTEL
07-10-19, 09:59
خیلی ممنون آقا امید
در مورد خمیر سی پی یو نوتوس، روی پردازنده پخش کنم یا به روش سنتی، یه نخود بزنم روی پردازنده و کولر رو بزارم روش؟
آخه من همیشه به روش نخودی خمیر میزنم ولی دیروز، یه مقاله میخوندم که خمیر رو پخش کرده بود روی IHS بعد کولر رو گذاشته بود روش

راستی نمیدونم این سوالم Off هست یا نه اما نمیخام سوالی برام باقی بمونه؛ میشه بگین شما چه سایتی رو برای خرید بیت دیفندر توصیه میکنین؟

همون یک نخود وسط پردازنده روش درستیه
برای آنتی ویروس هیچ سایتی رو نمیتونم پیشنهاد کنم .

mahdi59995
07-10-19, 19:02
همون یک نخود وسط پردازنده روش درستیه
برای آنتی ویروس هیچ سایتی رو نمیتونم پیشنهاد کنم .
واقعا ممنون
راستی یه قطعه دیگه یباید بگیرم که یادم رفت بگم
اونم کارت شبکه وایرلس pci هست
توی دیجیکالا، همه مدل ها یه سری منتقد داشتن الیته به جز ایسوس که قیمتاش خیلی بالاست
شما چه مدلی پیشنهاد میکنین که از نزدیک کاراییشو دیده باشین؟
من الا یه دونه کارت شبکه تی پی لینک ۷۲۱ یو اس بی دارم و ازش راضیم ولی میخام این دفعه اینترنال بگیرم که تر و تمیز تر از اکسترنال باشه

AMD>INTEL
07-10-19, 20:38
واقعا ممنون
راستی یه قطعه دیگه یباید بگیرم که یادم رفت بگم
اونم کارت شبکه وایرلس pci هست
توی دیجیکالا، همه مدل ها یه سری منتقد داشتن الیته به جز ایسوس که قیمتاش خیلی بالاست
شما چه مدلی پیشنهاد میکنین که از نزدیک کاراییشو دیده باشین؟
من الا یه دونه کارت شبکه تی پی لینک ۷۲۱ یو اس بی دارم و ازش راضیم ولی میخام این دفعه اینترنال بگیرم که تر و تمیز تر از اکسترنال باشه

TP-LINK TL-WN881ND 300Mbps
این مدل عالیه . به نظرات دیجی کالا نمیشه خیلی اطمینان کرد . چون تخصصی نیست .