با سلام و خسته نباشید خدمت شما
یک مادربرد asus - h97 plus به دست من رسیده است بر روی این سیستم می خواهم کارت گرافیک و cpu اضافه بکنم آیا کارت گرافیک از نوع حافظه GDDR5 بر روی این مادربرد نصب می شود و اصلا ساپورت می کند
و قویترین CPU I7 ای که می توانم بر روی این مادربرد اضافه بکنم کدام CPU هست چون می خواستم خریداری بکنم.
با تشکر از شما
rezash85
04-10-19, 07:47
بله گرافیک GDDR5 هم ساپورت میکنه،
بالاترین پردازنده ای گه ساپورت میشه بخوبی، همون intell corei7 4790k هست؛
H97-PLUS CPU Support | مادربردها | ASUS (Only the registered members can see the link)
البته هر چی رو میخوای افزایش قابل توجهی بدی باید بقیه قطعات رو هم همسطح اون کنی، تک وجهی نمی تونی ارتقا بدی و توقع بکارگیری از همه توان اون قطعه باشی. رم و گرافیک و ssd و پردازنده همه ور تا جایی که مادربردت اجازه میده به یک اندازه ارتقا بده تا بعدش سیستمت گلوگاه نداشته باشه، البته حتما اینجا مشورت بگیر، شما بودجت رو مشخص کن و قطعات فعلیت رو بگو چیان تا راهنمایی بشی.
AMD>INTEL
04-10-19, 08:18
یک مادربرد asus - h97 plus به دست من رسیده است بر روی این سیستم می خواهم کارت گرافیک و cpu اضافه بکنم آیا کارت گرافیک از نوع حافظه GDDR5 بر روی این مادربرد نصب می شود و اصلا ساپورت می کند
و قویترین CPU I7 ای که می توانم بر روی این مادربرد اضافه بکنم کدام CPU هست چون می خواستم خریداری بکنم.
با تشکر از شما
سلام روی این مادربرد گذاشتن قویترین پردازنده به دلیل قفل بودن ضریب پردازنده سری K در این سری بهتره دنبال خرید پردازنده های بدون پسوند K باشید
شما باید بوجه تون را مشخص کنید .
hoshang2
04-10-19, 10:41
از پاسخ شما ممنونم
من برای پردازنده می خواهم تا 4 میلیون هزینه کنم و برای کارت گرافیک هم می خواهم تا 3 میلیون هزینه کنم ممنون می شوم نظرتون رو هم در مورد کارت گرافیک هم بگین.
اگر برای شما ممکن هست و محبت بکنید نوع cpu را مشخص بکنید ممنون می شوم چون من به شهر سخت افزار اطمینان کافی دارم و برای کارت گرافیک آیا GDDR5 این مادربرد را ساپورت می کند
نظر من روی cpu زیر هست آیا support می کند :
Core i7-8700 (Only the registered members can see the link)
با سلام
ببخشید یک سئوال را فراموش کردم که بپرسم من توی سایت digikala.com رفتم و خیلی از cpu های i5 و i7 را دیدم چه قدیمی و چه جدید همشون سوکتشون 1151 هستن آیا سوکت 1151 این مادربرد را ساپورت می کند چون من قبلا در مشخصات مادربرد دیده بودم که سوکت 1150 را ساپورت می کند و توی مشخصات مادربرد نوشته بود که cpu ها i3 و i5 و i7 را ساپورت می کند آیا روشی هست که این مادربرد سوکت 1151 را ساپورت کند
با تشکر از شما
عذرخواهی می کنم من توضیحات آقای rezash85 (Only the registered members can see the link) را ندیده بودم برای همین دو تا سئوال پرسیدم لطفا سئوالات من را حذف کنید شرمنده هستم من به جواب خودم رسیدم
AMD>INTEL
04-10-19, 12:04
سلام آخرین پردازنده که بتونید نصب کنید I7 4790
خیر پردانسل های نسل 6 و 7 و 8 روی مادربرد شما پشتیبانی نمیشه
فکر کنم پردازنده 4770 رابه صورت استوک بتونید تهیه کنید .
گرافیک هم توصیه من به شما MSI RX 580 ARMOR هست هم قیمت مناسبی داره هم در حد GTX 1060 یا حتی قویتر هست .
لیست پردازنده ها طبق سایت ایسوس
H97-PLUS CPU Support | Motherboards | ASUS Global (Only the registered members can see the link)
hoshang2
05-10-19, 06:07
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم جناب آقای مهندس AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
آقای مهندس از نظرات ارزنده شما بسیار ممنونم که منرا آگاه کردید.
این کارت گرافیک فوق العاده هست و من در اینترنت که جستجو کردم همه تعریف می کردند شما خیلی لطف کردید.
انشاالله همینو تهیه می کنم.
در مورد CPU INTEL اگر corei7 4790k بتونم دست دوم یا نو پیدا بکنم سیستم بالا نمی یاد و کلا سیستم به مشکل برخورد می کند؟
با تشکر از شما
hoshang2
05-10-19, 06:24
با سلام
آقای مهندس عزیزم من الان در سایت لیون کامپیوتر بودم مدل RX 580 را تمام کرده بود البته این مدل GAMING نبود یک مدل دیگر این سایت دارد به نام کارت گرافیک بایواستار RX570 8GB GAMING البته این کارت گرافیک GAMING هست و 4K را هم ساپورت می کند کارت گرافیک بایواستار RX570 8GB GAMING قویتر هست یا RX580 آقای مهندس عزیزم؟
ممنونم که پاسخ می دهید.
با تشکر از شما
AMD>INTEL
05-10-19, 10:08
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیزم جناب آقای مهندس AMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
آقای مهندس از نظرات ارزنده شما بسیار ممنونم که منرا آگاه کردید.
این کارت گرافیک فوق العاده هست و من در اینترنت که جستجو کردم همه تعریف می کردند شما خیلی لطف کردید.
انشاالله همینو تهیه می کنم.
در مورد CPU INTEL اگر corei7 4790k بتونم دست دوم یا نو پیدا بکنم سیستم بالا نمی یاد و کلا سیستم به مشکل برخورد می کند؟
با تشکر از شما
سلام
خیر مشکلی پیش نمیاد فقط امکان تغییر ضریب ندارید که مهم نیست .
- - - Updated - - -
با سلام
آقای مهندس عزیزم من الان در سایت لیون کامپیوتر بودم مدل RX 580 را تمام کرده بود البته این مدل GAMING نبود یک مدل دیگر این سایت دارد به نام کارت گرافیک بایواستار RX570 8GB GAMING البته این کارت گرافیک GAMING هست و 4K را هم ساپورت می کند کارت گرافیک بایواستار RX570 8GB GAMING قویتر هست یا RX580 آقای مهندس عزیزم؟
ممنونم که پاسخ می دهید.
با تشکر از شما
سلام همین مدل را تهیه کنید
Only the registered members can see the link
hoshang2
05-10-19, 18:42
با سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندس عزیزم جناب آقای مهندسAMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
آقای مهندس من کارت گرافیک rx 570 gamer را تهیه کردم و لیون کامپیوتر rx 580 معمولی را نداشت برای gamer را داشت و دیدم قیمتش با rx 570تفاوت زیادی دارد البته از لطف شما من توانستم یک کارت گرافیک خوب تهیه کنم به نام rx 570 games 8 gb با قیمت ۲۵۵۰۰۰۰ iهزار تومان
شما خیلی استاد هستید و معلومات زیادی دارید شما در حق من خیلی لطف کردید آقای مهندسAMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
من یک سئوالی از شما استاد عزیز داشتم و آن این هست که مانیتور مورد نظر رزلوشن 1600 در 1024 را ساپورت می کند آیا این کارت گرافیک مشکلی برایش ندارد
با تشکر از استاد عزیزم
AMD>INTEL
05-10-19, 19:08
با سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندس عزیزم جناب آقای مهندسAMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
آقای مهندس من کارت گرافیک rx 570 gamer را تهیه کردم و لیون کامپیوتر rx 580 معمولی را نداشت برای gamer را داشت و دیدم قیمتش با rx 570تفاوت زیادی دارد البته از لطف شما من توانستم یک کارت گرافیک خوب تهیه کنم به نام rx 570 games 8 gb با قیمت ۲۵۵۰۰۰۰ iهزار تومان
شما خیلی استاد هستید و معلومات زیادی دارید شما در حق من خیلی لطف کردید آقای مهندسAMD>INTEL (Only the registered members can see the link)
من یک سئوالی از شما استاد عزیز داشتم و آن این هست که مانیتور مورد نظر رزلوشن 1600 در 1024 را ساپورت می کند آیا این کارت گرافیک مشکلی برایش ندارد
با تشکر از استاد عزیزم
سلام عزیز
مانیتور شما چی هست . طبیعتا مشکلی نخواهید داشت اگر مانیتور شما پورت HDMI داشته باشد .
hoshang2
05-10-19, 20:00
با سلام و خسته نباشید خدمت مهندس عزیزم
مهندس جان در پشت مانیتور یک پورت VGA وجود دارد و یک پورت DVI که من دقت کردم موقع خرید کارت گرافیک پورت DVI بهش می خورد
ممنون می شوم راهنمایی کنید عزیزم
با تشکر از شما دوست عزیزم
hoshang2
05-10-19, 20:13
البته ببخشید این موضوع را فراموش کردم که بگم پورت HDMI مانیتور ندارد
AMD>INTEL
05-10-19, 20:19
مهندس جان در پشت مانیتور یک پورت VGA وجود دارد و یک پورت DVI که من دقت کردم موقع خرید کارت گرافیک پورت DVI بهش می خورد
ممنون می شوم راهنمایی کنید عزیزم
مشکلی نیست . به پورت DVI وصل کنید و موردی ندارد .
hoshang2
07-10-19, 02:27
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
دوست عزیز دیروز عصری کارت گرافیک و cpu i7 4790 به دست من رسید البته از محبت شما دوست عزیز cpu بدون مشکل کار می کند و عالی هست ولی آقای مهندس کازت گرافیک که به مادربرد وصل می کنم اصلا گار نمی کند و فن های آن روشن نمی شود و روی مانیتور هم تصویر ندارم آقای مهندس چون من کلا مادربرد را از کیس خارج کردم و فن nutus gerren 400 را نصب کردم و بعد مادربرد را چا زدم البته کارت گرافیک را بر روی سیستم حودم که z170-a هست تست می کنم بر روی آن سیستم هم اصلا کارت گرافیک فن ها روشن نمی شوند
آقای مهندس ممکن هست برای تنظیمات bios باشد.
ممنون می شوم از این بحران من را خارچ کنید
با تشکر از شما دوست عزیزم.
AMD>INTEL
07-10-19, 05:35
با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
دوست عزیز دیروز عصری کارت گرافیک و cpu i7 4790 به دست من رسید البته از محبت شما دوست عزیز cpu بدون مشکل کار می کند و عالی هست ولی آقای مهندس کازت گرافیک که به مادربرد وصل می کنم اصلا گار نمی کند و فن های آن روشن نمی شود و روی مانیتور هم تصویر ندارم آقای مهندس چون من کلا مادربرد را از کیس خارج کردم و فن nutus gerren 400 را نصب کردم و بعد مادربرد را چا زدم البته کارت گرافیک را بر روی سیستم حودم که z170-a هست تست می کنم بر روی آن سیستم هم اصلا کارت گرافیک فن ها روشن نمی شوند
آقای مهندس ممکن هست برای تنظیمات bios باشد.
ممنون می شوم از این بحران من را خارچ کنید
با تشکر از شما دوست عزیزم.
مسئله تصویر هست . تصویر دارید یا نه ؟
اگر ندارید بفرستید گارانتی
تنظیمات نیاز نیست .شما بالاخره چه کارت گرافیکی رو خرید کردید ؟
به شما گفتم همون مدل رو تهیه کنید . دقیقا سر گزینه که خودتون خرید کردید از یک برند درجه دوم این مسئله پیش اومد .
hoshang2
07-10-19, 06:36
آقای مهندس تصویر اصلا ندارم چه از DIV و چه از HDMI
البته آقای مهندس من یک کارت گرافیک دیگر هم دارم و می تونم سیستم رو با اون بالا بیارم و حتی کارت گرافیکی که خریداری کردم و مشکل دارد اون را هم بر روی سیستم بگذارم یعنی یک سیستم دو کارت گرافیک دارد و ویندوز هم بالا می آید من تست کرده ام آیا راهی وجود دارد که من تست کنم ببینم که آیا این کارت گرافیک سوخته است یا خیر.
کارت گرافیکی که من خریداری کرده ام RX570 8 GB GAMER هست
با تشکر از دوست عزیزم
hoshang2
07-10-19, 10:23
آقای مهندس عزیز بر روی کارت گرافیک یک جاداره مثل 6 پین می مونه اما GREEN 600W این 6 پین رو نداره اما یک 8 پین داره که خورده به مادربرد یعنی دو تا 4 پین آقای مهندس عزیز
ممکنه برای این مورد باشد که برق درست به کارت گرافیک نمی رسد من بر روی COOLER MASER V 650 هم تست کردم کارت گرافیک تصویر نداد
ممنون می شوم راهنمایی کنید
با تشکر از شما
AMD>INTEL
07-10-19, 11:10
آقای مهندس عزیز بر روی کارت گرافیک یک جاداره مثل 6 پین می مونه اما GREEN 600W این 6 پین رو نداره اما یک 8 پین داره که خورده به مادربرد یعنی دو تا 4 پین آقای مهندس عزیز
ممکنه برای این مورد باشد که برق درست به کارت گرافیک نمی رسد من بر روی COOLER MASER V 650 هم تست کردم کارت گرافیک تصویر نداد
با تشکر از شما
بله برق باید وصل بشه . الان عکس بگذاری تا چک کنم
باید برق 8 پین pcie وصل کنید .
کارت گرافیک نیاز به تغذیه دارد .اگر پاورتون برق pcie نداره باید پاور رو تعویض کنید
hoshang2
10-10-19, 18:07
با سلام و خسته نباشید حدمت مهندس عزیزم آقای مهندس AMD>INTEL
آقای مهندس عزیز از راهنمایی شما ممنونم منهم همین کارو انجام دادم و کارت گرافیک نیاز به تغذیه 6 پین دارد و من از Power green یک کابل Pci express زدم به کارت گرافیک و بدون هیچ مشکل تصویر داد و بازیها و بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند و عالی هست
البته از راهنمایی موثر شما توانستم این کارت گرافیک را پیدا کنم مهندس عزیزم خیلی هم عالی هست. آقای مهندس یک سئوال داشتم من در بازی farcry 5 12 دقیقه که بازی می کنم gpu آن حرارت آن بر روی 75 تا 77 می رود آیا عادی هست برای این کارت گرافیک؟
اگر بیتشر بازی کنیم آیا حرارت بالاتر می رود؟
مانیتوری که من بازی می کنم و تست می کنم LG W2286L هستش که چند سال پیش خریداری شده است این مانیتور FULL HD نیست و رزلوشن آن بر روی 1680 در 1050 هست اگر بر روی مانیتور قویتری بازی کنیم حرارت GPU پایین تر می آید و چیکار کنم که حرارت پایین تر بیایید
من بترسم 3 ساعت بازی انجام بشود و کارت گرافیک مشکل دار بشود و حرارت آن خیلی بالا برود
آقای مهندس کارت گرافیک RX570 8GB GAMER حرارت GPU آن تا عدد چند باید برود تا مشکلی برای کارت گرافیک پیش نیاید
با تشکر از شما مهندس عزیزم
(Only the registered members can see the link)
hoshang2
10-10-19, 19:06
البته آقای مهندس ببخشید این موضوع را فراموش کردم که بگم بر روی کیس یک فن گذاشتم با این وجود بر روی 75 الی 77 هست
دور فن 1100 هست
با تشکر
AMD>INTEL
10-10-19, 19:12
با سلام و خسته نباشید حدمت مهندس عزیزم آقای مهندس AMD>INTEL
آقای مهندس عزیز از راهنمایی شما ممنونم منهم همین کارو انجام دادم و کارت گرافیک نیاز به تغذیه 6 پین دارد و من از Power green یک کابل Pci express زدم به کارت گرافیک و بدون هیچ مشکل تصویر داد و بازیها و بدون هیچ مشکلی اجرا می شوند و عالی هست
البته از راهنمایی موثر شما توانستم این کارت گرافیک را پیدا کنم مهندس عزیزم خیلی هم عالی هست. آقای مهندس یک سئوال داشتم من در بازی farcry 5 12 دقیقه که بازی می کنم gpu آن حرارت آن بر روی 75 تا 77 می رود آیا عادی هست برای این کارت گرافیک؟
اگر بیتشر بازی کنیم آیا حرارت بالاتر می رود؟
مانیتوری که من بازی می کنم و تست می کنم LG W2286L هستش که چند سال پیش خریداری شده است این مانیتور FULL HD نیست و رزلوشن آن بر روی 1680 در 1050 هست اگر بر روی مانیتور قویتری بازی کنیم حرارت GPU پایین تر می آید و چیکار کنم که حرارت پایین تر بیایید
من بترسم 3 ساعت بازی انجام بشود و کارت گرافیک مشکل دار بشود و حرارت آن خیلی بالا برود
آقای مهندس کارت گرافیک RX570 8GB GAMER حرارت GPU آن تا عدد چند باید برود تا مشکلی برای کارت گرافیک پیش نیاید
با تشکر از شما مهندس عزیزم
(Only the registered members can see the link)
سلام
خواهش میکنم
دما زیر 80 درجه نرماله برای کارت گرافیک
جای نگرانی نیست .
hoshang2
11-10-19, 23:27
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست و مهندس عزیزم
مهندس جان چند سئوال داشتم
1-بازی farcry 5 آیا درجه حرارتی که به من نشان می دهد که بر روی 70 الی 77 هست آیا برای این بازی ایده آل هست یا برای این بازی و برای این کارت گرافیک کلا نباید این دما را نشان دهد؟
2-اگر درجه حرارت برای کارت گرافیک rx570 8gb gamer اگر بالای 80 برود یعنی اگر بین 80 تا 90 برود آیا مشکلی برای کارت گرافیک پیش می آید یعنی مثلا بر روی 85 برود آیا موردی دارد؟
AMD>INTEL
12-10-19, 05:25
مهندس جان چند سئوال داشتم
1-بازی farcry 5 آیا درجه حرارتی که به من نشان می دهد که بر روی 70 الی 77 هست آیا برای این بازی ایده آل هست یا برای این بازی و برای این کارت گرافیک کلا نباید این دما را نشان دهد؟
2-اگر درجه حرارت برای کارت گرافیک rx570 8gb gamer اگر بالای 80 برود یعنی اگر بین 80 تا 90 برود آیا مشکلی برای کارت گرافیک پیش می آید یعنی مثلا بر روی 85 برود آیا موردی دارد؟
سلام عرض کردم نرماله .هر وقت بالای 85 رقت شد همون موقع دربارش صحبت میکنیم .
hoshang2
13-10-19, 18:58
با سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندس عزیزم
آقای مهندس ببخشید یک سئوال داشتم اگر روی کارت گرافیک ما از برنامه MSIAfterburner استفاده بکنیم البته من اورکلاک اصلا نمی کنم فقط با این نرم افزار فن را بر روی 80 درصد فیکس می کنم چون الان سیستم اینجا نیست آیا این کار را انجام بدهم به کارت گرافیک بعد از 2 یا 3 ساعت بازی فشار نمی آید من برای این که دمای CPU پایین بیاید این کار را انجام می خواهم بدهم آخه آقای مهندس هر چی دما پایین تر بیاید عمر کارت گرافیک بالاتر می رود و من این کار را می خواهم براشون انجام بدهم و بعدا مثلا 1 یا 2 سال دیگر که بازیهای جدیدتر آمد و حتی قوی تر شدند کارت گرافیک دمایش بالاتر نرود.
البته الان بازی نمی کنند براشون کابل سفارش دادم.
ممنون می شوم راهنمایی کنید آقای مهندس فقط بگویید که اگر فن ها بر روی 80 درصد فیکس باشد برای کارت گرافیک مشکلی پیش می آید.
آقای مهندس اصلا نمی خواهم مزاحم شما بشوم فقط بنویسید بله یا خیر اصلا نمی خواهم مزاحم بشوم بله منظور این هست که مشکلی پیش می اید و خیر منظور این هست که مشکلی پیش نمی آید
با تشکر از شما دوست عزیز
AMD>INTEL
13-10-19, 20:19
با سلام و خسته نباشید خدمت شما مهندس عزیزم
آقای مهندس ببخشید یک سئوال داشتم اگر روی کارت گرافیک ما از برنامه MSIAfterburner استفاده بکنیم البته من اورکلاک اصلا نمی کنم فقط با این نرم افزار فن را بر روی 80 درصد فیکس می کنم چون الان سیستم اینجا نیست آیا این کار را انجام بدهم به کارت گرافیک بعد از 2 یا 3 ساعت بازی فشار نمی آید من برای این که دمای CPU پایین بیاید این کار را انجام می خواهم بدهم آخه آقای مهندس هر چی دما پایین تر بیاید عمر کارت گرافیک بالاتر می رود و من این کار را می خواهم براشون انجام بدهم و بعدا مثلا 1 یا 2 سال دیگر که بازیهای جدیدتر آمد و حتی قوی تر شدند کارت گرافیک دمایش بالاتر نرود.
البته الان بازی نمی کنند براشون کابل سفارش دادم.
ممنون می شوم راهنمایی کنید آقای مهندس فقط بگویید که اگر فن ها بر روی 80 درصد فیکس باشد برای کارت گرافیک مشکلی پیش می آید.
آقای مهندس اصلا نمی خواهم مزاحم شما بشوم فقط بنویسید بله یا خیر اصلا نمی خواهم مزاحم بشوم بله منظور این هست که مشکلی پیش می اید و خیر منظور این هست که مشکلی پیش نمی آید
با تشکر از شما دوست عزیز
سلام
منظورتون GPU هست درسته ؟
فن ها هم اگر MSI تهیه میکردید سیستم خنک کننده خوبی داشت نیاز به این کار نبود به هر حال فقط زمانی که بازی میکنید این کار رو انجام بدید و گرنه طول عمر فن ناخواسته کم میشود .
hoshang2
17-10-19, 00:10
آقای مهندس application کارت گرافیک را به صورت بهینه تنظیم کردم البته تنظیماتشو از aparat.com بدست آوردم که یک شخصی به صورت عالی و سریع توضیح داده بود و من عینا مثل اون انجام دادم و وقتی بازی farcry 5 را اجرا کردم و 2 یا 3 دقیقه که بازی کردم gpu بر روی 52 الی 54 بود و قبلا بالافاصله که بازی می کردم درجه حرارت gpu بر روی 72 الی 73 می رفت یعنی 20 درجه اختلاف داشت که برای من خیلی عالی بود البته از محبت های شما من به این مرحله رسیدم اقای مهندس هیچ موقع فراموش نمی کنم.
البته بازی Battlefield V را هم بازی کردم و آن هم بر روی 52 الی 55 بود و بازی ماشین DiRT Rally 2.0 را هم به مدت کوتاه بازی کردم آن هم gpu آن زیر ۶۰ بود و خیلی کارت گرافیک عالی عمل می کرد البته اگر در خود بازی ها هم تنظیمات لازم را انجام دهید درجه حرارت پایین تر می آید یعنی گزینه هایی که اصلا به درد نمی خورند و زیاد به چشم نمی ایند شاید به زیر ۵۰ درجه هم برسد مثلا شما fps را از ۶۰ به ۳۰ کاهش دهید شاید کمی کاهش دما داشته باشید و حتی قسمتهای دیگر
با تشکر از دوست خوبم که زحمات من بر دوش ایشان بود و ایشان خیلی به من کمک کردند
با تشکر از دوست خوبم
hoshang2
18-10-19, 08:19
آقای مهندس عزیزم من اگر سرعت فن ها را مثلا بر روی 90 درصد بگذارم شما در توضیحات بالا فرمودید که طول عمر فن ها کم می شود اگر طول عمر فن ها کم شد سئوال ام اینجا هست که آیا فقط فن ها باید عوض بشوند یا باید قطعه ای هم از کارت گرافیک عوض بشود چون در حقیقت فن ها خیلی درگیر می شوند خواستم بدونم که فقط باید فن ها عوض بشوند؟
آیا به خود کارت گرافیک هم فشار نمی اید یا فشار می آید؟
ممنون می شوم پاسخ دهید دوست خوبم.
با تشکر از شما
AMD>INTEL
18-10-19, 17:25
آقای مهندس عزیزم من اگر سرعت فن ها را مثلا بر روی 90 درصد بگذارم شما در توضیحات بالا فرمودید که طول عمر فن ها کم می شود اگر طول عمر فن ها کم شد سئوال ام اینجا هست که آیا فقط فن ها باید عوض بشوند یا باید قطعه ای هم از کارت گرافیک عوض بشود چون در حقیقت فن ها خیلی درگیر می شوند خواستم بدونم که فقط باید فن ها عوض بشوند؟
آیا به خود کارت گرافیک هم فشار نمی اید یا فشار می آید؟
ممنون می شوم پاسخ دهید دوست خوبم.
با تشکر از شما
فن ها قابل تهیه نیستند که بخواهید تعویض کنید . پس باید فقط در زمان گیمینگ دور فن ها رو بالا ببرید .
hoshang2
21-10-19, 03:51
آقای مهندس از توضیحات به جا و عالی شما بسیار ممنونم اما من اصلا فن ها را از حالت auto خارج نکردم با این وجود این کارت گرافیک بسیار عالی بازی ها را با دمای بسیار بسیار بسیار پایین اجرا می کند آنهم بازی های خیلی سنگین را.
از محبت بی دریغ شما بسیار ممنونم که منرا راهنمایی کردید
با تشکر از شما