سلام دوستان بنده مادربورد x299 MSI gaming M7 خریداری کردم ... میدونم این مادربورد 4 کاناله هست ولی کلا رمی که خرید کردم ، 2 رم 8 گیگ بوده ... الان میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ و از طرفی الان رم هارو گذاشتم توی سیستم و توی خود جعبه مادربورد یک عکسی بود که برای رم ها به کار میره که من اون رو هم آپلود کردم با عکس اینکه رم هارو کجا گذاشتم ... لطفا ببینید همه چیز درست هست؟
2305123052
AMD>INTEL
01-10-19, 15:17
سلام دوستان بنده مادربورد x299 MSI gaming M7 خریداری کردم ... میدونم این مادربورد 4 کاناله هست ولی کلا رمی که خرید کردم ، 2 رم 8 گیگ بوده ... الان میخوام ببینم مشکلی پیش نمیاد ؟ و از طرفی الان رم هارو گذاشتم توی سیستم و توی خود جعبه مادربورد یک عکسی بود که برای رم ها به کار میره که من اون رو هم آپلود کردم با عکس اینکه رم هارو کجا گذاشتم ... لطفا ببینید همه چیز درست هست؟
2305123052
سلام درسته و مشکلی نیست . برای این پردازنده بهتر بود چهار رم تهیه میکردید .
problem
01-10-19, 15:23
سلام درسته و مشکلی نیست . برای این پردازنده بهتر بود چهار رم تهیه میکردید .
خرید 4 رم برای من سنگین میشه اما واقعا چه تفاوتی ایجاد میکنه ؟ اگر میدونید تفاوت خیلی زیاده که تهیه کنم ....
AMD>INTEL
01-10-19, 17:23
خرید 4 رم برای من سنگین میشه اما واقعا چه تفاوتی ایجاد میکنه ؟ اگر میدونید تفاوت خیلی زیاده که تهیه کنم ....
این پردازنده های سری اکستریم عملکرد بهینشون با کانفیگ کواد چنل هست .
problem
01-10-19, 18:19
این پردازنده های سری اکستریم عملکرد بهینشون با کانفیگ کواد چنل هست .
بله دیگه سفارش دادم یک سری دیگه ... یعنی الان 4 تا شد ... یک تحقیق که کرده بودم مثل اینه که اگر 4 تا نباشه ، نرم افزار ها ممکنه کرش کنن ... یک مورد دیگه ... الان که 4 تا شده ، اون دو تارو هم همون ردیف سمت راست کنار اون دوتای فعلی بگذارم یا کلا مثلا 4 تاش باید بره سمت چپ ؟
AMD>INTEL
01-10-19, 20:13
بله دیگه سفارش دادم یک سری دیگه ... یعنی الان 4 تا شد ... یک تحقیق که کرده بودم مثل اینه که اگر 4 تا نباشه ، نرم افزار ها ممکنه کرش کنن ... یک مورد دیگه ... الان که 4 تا شده ، اون دو تارو هم همون ردیف سمت راست کنار اون دوتای فعلی بگذارم یا کلا مثلا 4 تاش باید بره سمت چپ ؟
تو دفترچه نوشته دقیقا ولی شما باید توی هر طرف دو اسلات 2 و 4 قرار بدید
دو عدد سمت راست و دو عدد سمت چپ
problem
01-10-19, 20:32
تو دفترچه نوشته دقیقا ولی شما باید توی هر طرف دو اسلات 2 و 4 قرار بدید
دو عدد سمت راست و دو عدد سمت چپ
یعنی الان چیزی که من دورشو مارک کردم توی این عکس میشه حالت بنده ؟
23053
AMD>INTEL
02-10-19, 11:13
23053
سلام
بله دقیقا همین حالت نصب کنید .
P-Ravesh
02-10-19, 12:15
23053
واقعاً مادربردی با این همه اسلات رم لازم داشتی که گرفتی ؟ اگر قرار به خرید دو ماژول رم یا چهار ماژول رم داشتی مادربرد های گوناگونی با دو یا چهار اسلات وجود داشت.
در اولین خط از هشدار نوشته همیشه از اسلات DIMMC1 برای قرار دادن ماژول رم شروع کنید.