درود . دوستان میشه بجای هارد دیسک از ssd استفاده کرد یعنی کلا هارد دیسک رو بر دارم و کنا بزارم و بجاش ssd استفاده کنم ؟ بعنوان مثال یعنی داخل ssd ویندوز و برنامه ریخت و اجرا کرد یعنی گیم و وب گردی و خیلی مسائل دیگه باهاش انجام داد !!! مثل هارد دیسک که داخلش سیستم عامل میریزن و خیلی برنامهای دیگه انجام میدن .
DOOM999
30-09-19, 13:38
درود . دوستان میشه بجای هارد دیسک از ssd استفاده کرد یعنی کلا هارد دیسک رو بر دارم و کنا بزارم و بجاش ssd استفاده کنم ؟ بعنوان مثال یعنی داخل ssd ویندوز و برنامه ریخت و اجرا کرد یعنی گیم و وب گردی و خیلی مسائل دیگه باهاش انجام داد !!! مثل هارد دیسک که داخلش سیستم عامل میریزن و خیلی برنامهای دیگه انجام میدن .
بله چرا نشه فرقی نداره بلکه سرعت بیشتری هم نسبت به هارد داره
maysamsina
30-09-19, 15:44
بله چرا نشه فرقی نداره بلکه سرعت بیشتری هم نسبت به هارد داره
چه برندی در حال حاضر خوب عمل کرده و خرابیش کمتره ؟
DOOM999
30-09-19, 16:26
چه برندی در حال حاضر خوب عمل کرده و خرابیش کمتره ؟
من سامسونگ و adata زیاد پیشنهاد دادم همه راضی بودن البته مدل به مدل فرق داره بودجتون رو بگید بهتره
اینا هم برندای معتبرین
وسترن گیگابایت pny .Team Group. Silicon Power
maysamsina
30-09-19, 17:50
من سامسونگ و adata زیاد پیشنهاد دادم همه راضی بودن البته مدل به مدل فرق داره بودجتون رو بگید بهتره
اینا هم برندای معتبرین
وسترن گیگابایت pny .Team Group. Silicon Power
1 ترابات چی پیشنهاد میکند معمولی باشه .. مثلا الان هارد دیسک بنده وسترن آبی 1 ترابایته ...مثل و درحد وسترن آبی باشه ///
AMD>INTEL
30-09-19, 18:15
سلام
وسترن دیجیتال بلو SSD
1 ترا
Western Digital Blue WDS100T2B0A
maysamsina
30-09-19, 20:12
سلام
وسترن دیجیتال بلو SSD
1 ترا
Western Digital Blue WDS100T2B0A
قیمتش حدودی چقده ؟
AMD>INTEL
30-09-19, 20:52
قیمتش حدودی چقده ؟
حدودا 1.850
maysamsina
02-02-20, 10:22
حدودا 1.850
طول عمر hdd بیشتره یا ssd ؟ کدوم زودتر خرابی داشته
AMD>INTEL
02-02-20, 11:44
طول عمر hdd بیشتره یا ssd ؟ کدوم زودتر خرابی داشته
اینطوری نمیشه نظر داد . سوال شما اصلا درست نیست . SSD طول و عمر نوشتن دارد و هارد هم زمان نسبی خرابی
هاردها و SSD های متفاوت فرق داره
یکسری خرابی ها هم به صورت رندوم هست .
maysamsina
02-02-20, 23:11
اینطوری نمیشه نظر داد . سوال شما اصلا درست نیست . SSD طول و عمر نوشتن دارد و هارد هم زمان نسبی خرابی
هاردها و SSD های متفاوت فرق داره
یکسری خرابی ها هم به صورت رندوم هست .
یعنی میفرمایید دردر امار خرابی در یک سطح هستن ؟
AMD>INTEL
03-02-20, 12:44
یعنی میفرمایید دردر امار خرابی در یک سطح هستن ؟
از کجای حرف من به این نتیجه رسیدی ؟
اگر به نوشته من دقت کنی متوجه میشه نمیشه کلی و کیلویی گفت هارد یا SSD کدومشون عمر بیشتری دارد