سلام
من مطالعه می کردم دو موضوع وجود داشت یکی port multiplier و یکی هم PCI کارت هایی که connector sata می دادند و برخی هم ویژگی RAID داشتند.
برخی هم eSATA را معرفی کرده بودند.
دوستان کسی استفاده از موارد زیر را تجربه داشته است یا اطلاعاتی دارد بتواند به ما کمک کند:
۱. اگر port multiplier را به پورت ساتای مادربورد که ویژگی رید دارد، وصل کنیم، تمام پورت های جدید به کمک muiliplier ویژگی رید خواهند داشت؟
۲. از eSata استفاده کرده اید؟
AMD>INTEL
23-09-19, 14:18
سلام
1- ESATA استفاده کردم ولی برای قصد شما بعید میدونم راهکار مناسبی باشه
2-بله اگر کارت امکان رید داشته باشه مشکلی نیست . باید تو انتخاب کارت دقت کنید .
کارت های ساتا PCIE تهیه کنید . عملکرد قابل خوبی دارند مخصوصا کارت زیر
Only the registered members can see the link
pronetin
23-09-19, 16:45
دو پورت USB برای اتصال دوتا هارد مجزا است یا برای خواندن اطلاعات همان دوهاردی است که به دو پورت ساتا متصل شده است؟
۱. اگر port multiplier را به پورت ساتای مادربورد که ویژگی رید دارد، وصل کنیم، تمام پورت های جدید به کمک muiliplier ویژگی رید خواهند داشت؟
رید داشتن پورت های Multiplier وابسته به آن است یا اگر پورت مادربورد ویژگی رید داشته باشد، پورت های multiplier هم ویژگی رید خواهد داشت؟
AMD>INTEL
23-09-19, 17:15
دو پورت USB برای اتصال دوتا هارد مجزا است یا برای خواندن اطلاعات همان دوهاردی است که به دو پورت ساتا متصل شده است؟
رید داشتن پورت های Multiplier وابسته به آن است یا اگر پورت مادربورد ویژگی رید داشته باشد، پورت های multiplier هم ویژگی رید خواهد داشت؟
دو پورت مستقل هستند
خیر رید فقط شامل ساتاهای این کارت میشود و ربطی به کنترلر مادربرد ندارد .
pronetin
28-09-19, 07:16
دو پورت مستقل هستند
.
یعنی این کارت قابلیت اتصال چهار تا هارد همزمان را دارد؟ هر چهار تا قابلیت رید شدن دارند؟
AMD>INTEL
28-09-19, 10:33
یعنی این کارت قابلیت اتصال چهار تا هارد همزمان را دارد؟ هر چهار تا قابلیت رید شدن دارند؟
باید جزئیات کارت را با دقت بخونید . ولی عموما دو پورت قابل رید شدن هست . بستگی به کنترلر استفاده شده برای کارت دارد .
pronetin
13-03-20, 15:16
سلام
1- ESATA استفاده کردم ولی برای قصد شما بعید میدونم راهکار مناسبی باشه
2-بله اگر کارت امکان رید داشته باشه مشکلی نیست . باید تو انتخاب کارت دقت کنید .
سلام. این کارتی که شما معرفی کردید، در لینک فوق پایین صفحه یک عکس گذاشته:
الان جهت استفاده از سرعت حداکثری ساتا 3 که 6 گیگابیت در ثانیه است، به کدوم اسلات مادربورد باید وصل شود؟ x4 به بالا درسته؟ مثلا x16 , ... ?
یک سوال دیگه اینکه این کارت مدلش چیه؟ HP? من برای PC می خواهم استفاده کنم.
AMD>INTEL
13-03-20, 15:47
سلام. این کارتی که شما معرفی کردید، در لینک فوق پایین صفحه یک عکس گذاشته:
الان جهت استفاده از سرعت حداکثری ساتا 3 که 6 گیگابیت در ثانیه است، به کدوم اسلات مادربورد باید وصل شود؟ x4 به بالا درسته؟ مثلا x16 , ... ?
یک سوال دیگه اینکه این کارت مدلش چیه؟ HP? من برای PC می خواهم استفاده کنم.
سلام
اسلات خالی pcie میتونید متصل کنید . فرقی نمیکنه
مشخصات را با فروشنده چک کنید .من فروشنده کالا نیستم که مشخصات دقیق به شما بگم .