PDA

مشاهده نسخه کامل : سوال در خصوص تعمیرات و شارژ

sajad564
21-09-19, 12:14
سلام خسته نباشید
مستقیم میرم سر اصل مطلب
بنده لب تاپم روشن میشه ولی متاسفانه باتری رو شارژ نمیکنه
میخواستم ببینم روشی هستش که بدون نیاز به لب تاپ باتری شارژ بشه؟
این قضیه خیلی مهمه برام تعمیر کار میفرمایند باید برد رو کلا بخاطر همین مشکل عوض بکنی(قبلا میگفتن مشکل آی سی شارژ الان میگن پنل تغذیه)
همچنین اگر یه تعمیر کار ماهر و کار درست هم در سطح شهر رشت معرفی کنید ممنون میشم

mohammad7966
21-09-19, 14:08
سلام.شارژر سالمه؟چون همین مشکل شما رو دوستم داشت و اتفاقی شارژر لبتاب منو زد به لبتابش،دید باطری داره شارژ میشه و مشکل از شارژرش بوده و خودش خبر نداشته.

اول مطمئن بشید شارژر خودتون سالمه بعد اگر مشکل از شارژر نبود سراغ علتهای احتمالی دیگه باید رفت.

sajad564
21-09-19, 14:47
سلام.شارژر سالمه؟چون همین مشکل شما رو دوستم داشت و اتفاقی شارژر لبتاب منو زد به لبتابش،دید باطری داره شارژ میشه و مشکل از شارژرش بوده و خودش خبر نداشته.

اول مطمئن بشید شارژر خودتون سالمه بعد اگر مشکل از شارژر نبود سراغ علتهای احتمالی دیگه باید رفت.
والا حدس تعمیر کار هم همین بودش,بله شارژر مشکلی نداره

rasti008
21-09-19, 15:04
مدل لپ تاب چیه؟

AMD>INTEL
21-09-19, 15:15
سلام خسته نباشید
مستقیم میرم سر اصل مطلب
بنده لب تاپم روشن میشه ولی متاسفانه باتری رو شارژ نمیکنه
میخواستم ببینم روشی هستش که بدون نیاز به لب تاپ باتری شارژ بشه؟
این قضیه خیلی مهمه برام تعمیر کار میفرمایند باید برد رو کلا بخاطر همین مشکل عوض بکنی(قبلا میگفتن مشکل آی سی شارژ الان میگن پنل تغذیه)
همچنین اگر یه تعمیر کار ماهر و کار درست هم در سطح شهر رشت معرفی کنید ممنون میشم

سلام
دستگاه را به تعمیرگاه افق IRANFSO رسال کنید تا به دقت بررسی شود .

sajad564
21-09-19, 17:59
مدل لپ تاب چیه؟
asus k55vd

- - - Updated - - -

سلام
دستگاه را به تعمیرگاه افق IRANFSO رسال کنید تا به دقت بررسی شود .
بنده رشت هستم,میتونم براشون پست کنم؟
تو سطح شهر رشت سراغ ندارین؟

AMD>INTEL
21-09-19, 18:20
asus k55vd

- - - Updated - - -

بنده رشت هستم,میتونم براشون پست کنم؟
تو سطح شهر رشت سراغ ندارین؟

بله میتونید
افق IRANFSO را سرچ کنید تو گوگل شمارشون رو بگیرید و باهاشون هماهنگ کنید . خودشون چون وارد کننده قطعات هم هستند . قطعات مورد نیاز را تامین میکنند

sajad564
21-09-19, 20:53
بله میتونید
افق IRANFSO را سرچ کنید تو گوگل شمارشون رو بگیرید و باهاشون هماهنگ کنید . خودشون چون وارد کننده قطعات هم هستند . قطعات مورد نیاز را تامین میکنند
تو خود رشت کسی رو سراغ ندارین؟چون الان مشکل قطعه نیستش عدم توانایی تعمیر کار در تشخیص هم دخیله

AMD>INTEL
22-09-19, 05:39
تو خود رشت کسی رو سراغ ندارین؟چون الان مشکل قطعه نیستش عدم توانایی تعمیر کار در تشخیص هم دخیله

من رشت نمیشناسم بعید میدونم کسی هم باشه . البته خیلی از تعمیرکارها دست گل تعمیرکارهای دیگه را قبول نمیکنند . قبل از ارسال سوال کنید ببینید اصلا قبول میکنند .