ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در شناسایی رم DDR3

morteza1118
06-09-19, 12:04
با سلام، بنده یه پک دوال رم کورسیر خریداری کردم (2X4GB) مدل زیر :

CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 1600 (PC3 12800) CMZ8GX3M2A1600C9B

مادربرد هم سوکت 775 هستش، ولی متاسفانه رم ها رو شناسایی نمیکنه و بوق های کوتاه و پی در پی میزنه و هیچ تصویری هم در مانیتور نمیاد، مادربرد البته باس 1600 OC رو پشتیبانی میکنه

ممنون میشم اگه در این مورد اطلاعی دارید راهنمایی کنید.

البته فکر کنم تاپیک رو جای اشتباهی زدم، عذر خواهی میکنم، اگه ممکنه مدیریت محترم فروم جابجا کنند تاپیک رو . ممنون

AMD>INTEL
06-09-19, 15:06
با سلام، بنده یه پک دوال رم کورسیر خریداری کردم (2X4GB) مدل زیر :

CORSAIR Vengeance 8GB (2 x 4GB) 240-Pin DDR3 1600 (PC3 12800) CMZ8GX3M2A1600C9B

مادربرد هم سوکت 775 هستش، ولی متاسفانه رم ها رو شناسایی نمیکنه و بوق های کوتاه و پی در پی میزنه و هیچ تصویری هم در مانیتور نمیاد، مادربرد البته باس 1600 OC رو پشتیبانی میکنه

ممنون میشم اگه در این مورد اطلاعی دارید راهنمایی کنید.

البته فکر کنم تاپیک رو جای اشتباهی زدم، عذر خواهی میکنم، اگه ممکنه مدیریت محترم فروم جابجا کنند تاپیک رو . ممنون

سلام ابتدا اگر بایوس جدیدی برای مادربرد هست اپدیت کنید باز هم جواب نداد . مادربرد شما سازگار با این رم ها نیست یا رم ها خراب هستند

morteza1118
06-09-19, 15:34
سلام ابتدا اگر بایوس جدیدی برای مادربرد هست اپدیت کنید باز هم جواب نداد . مادربرد شما سازگار با این رم ها نیست یا رم ها خراب هستند
سلام ، ممنون از پاسختون،
بایوس به آخرین ورژن آپدیت شده، رم ها هم نو خریداری شدن، احتمال خرابیشون رو مطمئن نیستم، ولی اینکه میفرمایید مادربرد با رم ها سازگاره نیست آخه چرا؟
مادربرد که ddr3 هست 1600 هم درحالت ocپشتیبانی میکنه، تازه پیشفرض بگیریم همون 1333 رو که راحت میتونه بیاره، این رما هم، هم رو 1333 کار میکنن هم 1600، پس چرا ناسازگار ؟؟
من حتی تکی هم رم ها رو امتحان کردم تو هر چهار اسلت مادربرد بازم بالا نیومد و بوق کوتاه و پشت سر هم میزنه.

AMD>INTEL
06-09-19, 15:47
سلام ، ممنون از پاسختون،
بایوس به آخرین ورژن آپدیت شده، رم ها هم نو خریداری شدن، احتمال خرابیشون رو مطمئن نیستم، ولی اینکه میفرمایید مادربرد با رم ها سازگاره نیست آخه چرا؟
مادربرد که ddr3 هست 1600 هم درحالت ocپشتیبانی میکنه، تازه پیشفرض بگیریم همون 1333 رو که راحت میتونه بیاره، این رما هم، هم رو 1333 کار میکنن هم 1600، پس چرا ناسازگار ؟؟
من حتی تکی هم رم ها رو امتحان کردم تو هر چهار اسلت مادربرد بازم بالا نیومد و بوق کوتاه و پشت سر هم میزنه.

هم خرابی مطرحه هم ناسازگاری
مسئله ناسازگاری عمری متداوله

rezash85
07-09-19, 01:08
مدل مادربردت رو بزن تو نت ، برو سایت سازندش از منوی یالا قسمت ساپورت و بعدش روی رم کلیک کن، رم هایی که پشتیبانی میشن رو نوشته.

P-Ravesh
07-09-19, 03:14
سلام ، ممنون از پاسختون،
آیا رمها رو درست در اسلاتها قرار میدی ؟ کاملا جا میفته ؟ در حین دستکاری ممکنه کابل برقی شل شده باشه یا اصلا نصب نباشه. از نصب همه کابلهای تغذیه مطمئن شو اگر نشد برو سراغ احتمالات بعدی.

morteza1118
07-09-19, 13:27
آیا رمها رو درست در اسلاتها قرار میدی ؟ کاملا جا میفته ؟ در حین دستکاری ممکنه کابل برقی شل شده باشه یا اصلا نصب نباشه. از نصب همه کابلهای تغذیه مطمئن شو اگر نشد برو سراغ احتمالات بعدی.
بله تمام این موارد چک شده و دقیق نصب شده اند، ازین بابت مشکلی وجود نداره.

مدل مادربردت رو بزن تو نت ، برو سایت سازندش از منوی یالا قسمت ساپورت و بعدش روی رم کلیک کن، رم هایی که پشتیبانی میشن رو نوشته.
لیست رم های ساپورت رو هم چک کردم ولی پارت نامبر یا سریال رم من داخلشون نبود، البته این لیست رمها اکثرا بروز نیستن.

alireza771
08-09-19, 06:52
سلام ، ممنون از پاسختون،
من حتی تکی هم رم ها رو امتحان کردم تو هر چهار اسلت مادربرد بازم بالا نیومد و بوق کوتاه و پشت سر هم میزنه.داداش همه مادربردها همه رمها رو ساپورت نمیکنن. حتی اگه مشخصاتشون یکی باشه
ممکنه مادربردی رم خاصی رو از برند خاصی نتونه ساپورت کنه
امری شایعع
مثلا مادربرد من رم GEIL رو ساپورت نمیکرد و بلواسکرین میداد
با تعویض رم به GSKILL با همون مشخصات مشکل رفع شد

AMD>INTEL
08-09-19, 10:22
رم مناسب تهیه کنید و مشکل مرتفع میشه .