درود.
دوستان من رم Gskil دارم با باس 2400مگاهرتز و کلاک 15. اگر بخوام رم رو ارتقا بدم (هشت هست بشه دوازده یا شانزده) رم جدید همون باسش با این رم قدیمی یکی باشه کافی هست؟ یا اینکه باید کلاک اونها هم یکی باشه؟ چون رم های جدید دیدم که کلاک اونها همه 17 هست.
AMD>INTEL
04-09-19, 21:10
سلام
لزوما همیشه این نیست هر رمی در کنار رم شرکت دیگه کار کنه .
مادربردتون هم قید کنید
بهترین کار فروش رم خودتون و خرید دو ماجول رم است .
epaaeiz
04-09-19, 21:23
سلام
لزوما همیشه این نیست هر رمی در کنار رم شرکت دیگه کار کنه .
مادربردتون هم قید کنید
بهترین کار فروش رم خودتون و خرید دو ماجول رم است .
مادربرد من Asus Z170-K هست.
به نظر شما رم های خودم رو بخوام بفروشم چقدر ارزش داره؟ دو تا چهار گیگابایت هست. 2400 مگاهرتز و CL15؟
و پرسش دیگه: کارت گرافیک من Geforce GTX 950 هست دو گیگابایت. مادربرد من گرافیک مجتمع داره. اگر کارت گرافیک رو در بیارم و رم رو ارتقا بدم به 16 گیگابایت سرعت سیستم کاهش پیدا نمیکنه یا در ویندوز و اجرای نرم افزارها کاهش سرعت پیش نمیاد؟
AMD>INTEL
05-09-19, 09:42
مادربرد من Asus Z170-K هست.
به نظر شما رم های خودم رو بخوام بفروشم چقدر ارزش داره؟ دو تا چهار گیگابایت هست. 2400 مگاهرتز و CL15؟
و پرسش دیگه: کارت گرافیک من Geforce GTX 950 هست دو گیگابایت. مادربرد من گرافیک مجتمع داره. اگر کارت گرافیک رو در بیارم و رم رو ارتقا بدم به 16 گیگابایت سرعت سیستم کاهش پیدا نمیکنه یا در ویندوز و اجرای نرم افزارها کاهش سرعت پیش نمیاد؟
برند رم ها رو سرچ کنید باید مشابه رم ها شما باشد .
سوال دوم میخواهین با گرافیک آنبرد کار کنید . اگر این منظورت هست . فقط تو گیم ها طبیعتا مسئله پیدا میکنید .غیر از این صورت مشکلی نیست .
epaaeiz
05-09-19, 10:53
برند رم ها رو سرچ کنید باید مشابه رم ها شما باشد .
سوال دوم میخواهین با گرافیک آنبرد کار کنید . اگر این منظورت هست . فقط تو گیم ها طبیعتا مسئله پیدا میکنید .غیر از این صورت مشکلی نیست .
ممنونم از راهنمایی شما.
من اصلاً با کامپیوتر بازی نمیکنم. فقط نت و تماشای فیلم و سریال و یه فتوشاپ همین.
AMD>INTEL
05-09-19, 11:29
ممنونم از راهنمایی شما.
من اصلاً با کامپیوتر بازی نمیکنم. فقط نت و تماشای فیلم و سریال و یه فتوشاپ همین.