PDA

مشاهده نسخه کامل : هنگ سیستم و عدم شناسایی هارد دیسک در بوت

Nadi_7khat
04-09-19, 15:48
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
سیستم کاری بنده یک مشکلی داره که دلیلشو نمیدونم اکثر اوقات هنگام کار سیستم یهو به شدت کند میشه و تقریبا هنگ میکنه،این اتفاق گاهی بعد چند ساعت میفته گاهی هم اون روز اتفاق نمیفته ولی جدیدا بیشتر شده
نکته اینجاست که یا بعدش اگه داخل ویندوز باشم blue screen میده و اگر در linux باشم کامل هنگ میکنه و در هر صورت مجبور به ریست سیستم با دکمه میشم و همیشه بعد از این اتفاق توی بوت اول هار درایو و نمیشناسه و مجبورم کلا برق سیستم و قطع و وصل کنم که دوباره همه چیز به راه بشه :1. (27):
مشکل نرم افزاری نیست چون روی هر دو سیستم عامل این اتفاق میفته

لازم به ذکر که هارد بنده ssd 256 گیگ هست که دو پارتیشن شده یکی ویندوز و یکی لینوکس
ssd قبلی هم همچین مشکلاتی زیاد داشت و با یک ssd جدید جایگزین کردم.
بنده برنامه نویس هستم و عموما از android studio اسفاده میکنم که رم زیادی و مصرف میکنه
ممنون میشم کمک کنید دوستانی که علت و میدونن :give_rose:

AMD>INTEL
04-09-19, 19:26
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم
سیستم کاری بنده یک مشکلی داره که دلیلشو نمیدونم اکثر اوقات هنگام کار سیستم یهو به شدت کند میشه و تقریبا هنگ میکنه،این اتفاق گاهی بعد چند ساعت میفته گاهی هم اون روز اتفاق نمیفته ولی جدیدا بیشتر شده
نکته اینجاست که یا بعدش اگه داخل ویندوز باشم blue screen میده و اگر در linux باشم کامل هنگ میکنه و در هر صورت مجبور به ریست سیستم با دکمه میشم و همیشه بعد از این اتفاق توی بوت اول هار درایو و نمیشناسه و مجبورم کلا برق سیستم و قطع و وصل کنم که دوباره همه چیز به راه بشه :1. (27):
مشکل نرم افزاری نیست چون روی هر دو سیستم عامل این اتفاق میفته

لازم به ذکر که هارد بنده ssd 256 گیگ هست که دو پارتیشن شده یکی ویندوز و یکی لینوکس
ssd قبلی هم همچین مشکلاتی زیاد داشت و با یک ssd جدید جایگزین کردم.
بنده برنامه نویس هستم و عموما از android studio اسفاده میکنم که رم زیادی و مصرف میکنه
ممنون میشم کمک کنید دوستانی که علت و میدونن :give_rose:
سلام
با برنامه HDD SENITEL و HDTUNE و SSDLIFE از وضعیت هارد و SSD سیستم اسکرین شات بگیرید تب HEALTH و OVERVIEW تا بررسی کنم
همچنین پاور سیستم و مدت زمان کار کرد را هم قید نمایید

Nadi_7khat
05-09-19, 10:29
سلام
با برنامه HDD SENITEL و HDTUNE و SSDLIFE از وضعیت هارد و SSD سیستم اسکرین شات بگیرید تب HEALTH و OVERVIEW تا بررسی کنم
همچنین پاور سیستم و مدت زمان کار کرد را هم قید نمایید

ضمیمه کردم screenshot هارو،خدمتتون
اس اس دی جدیده شاید 2 ماه از خریدش نگذشته
پاور سیستم هم گرین 380 هست
cpu i5 4460
ram 8 ddr3
main giga h81m
gpu ATI 4600 series
کارکرد هم حدود 9 ساعت در روزه
22983229842298522986

AMD>INTEL
05-09-19, 11:32
ضمیمه کردم screenshot هارو،خدمتتون
اس اس دی جدیده شاید 2 ماه از خریدش نگذشته
پاور سیستم هم گرین 380 هست
cpu i5 4460
ram 8 ddr3
main giga h81m
gpu ATI 4600 series
کارکرد هم حدود 9 ساعت در روزه
22983229842298522986

احتمال داره پاور باشه . باید با پاور تست بگیرید
همچنین با hdtune یک بنچمارک با hdtune بگیرید . حتما اسکرین شات کامل قرار بدید .

Nadi_7khat
07-09-19, 14:39
احتمال داره پاور باشه . باید با پاور تست بگیرید
همچنین با hdtune یک بنچمارک با hdtune بگیرید . حتما اسکرین شات کامل قرار بدید .

داخل فایل ها بود ارسال کردم خدمتتون،ویندوز و عوض کردم و پارتیشن دوم و حذف کردم کلا یکیش کردم ولی مشکل همچنان باقیه،حتی با یه پاور ترمالتیک دیگه که 350 بود تست کردم باز مشکل هست،تسک منیجیر و باز گذاشتم و وقتی هنگ میکنه در واقع سیستم ارتباطش با ssd در حین کار قطع میشه و به همین دلیل 100% میشه استفادش وبعد از ری استارت بازم ssd رو نمیشناسه وباعث مییشه بوت نشه و مجبورم یک باز سیستم و خاموش و روشن کنم که دوباره ارتباط برقرار بشه نمیدونم نارسایی از کجاست که بتعثش میشه از کابل یا ورودی مین یا پاور یا چی ولی کلا یک بار باید برق قطع و دوباره وصل شه :1. (28)::1. (28)::1. (28):

AMD>INTEL
07-09-19, 14:44
داخل فایل ها بود ارسال کردم خدمتتون،ویندوز و عوض کردم و پارتیشن دوم و حذف کردم کلا یکیش کردم ولی مشکل همچنان باقیه،حتی با یه پاور ترمالتیک دیگه که 350 بود تست کردم باز مشکل هست،تسک منیجیر و باز گذاشتم و وقتی هنگ میکنه در واقع سیستم ارتباطش با ssd در حین کار قطع میشه و به همین دلیل 100% میشه استفادش وبعد از ری استارت بازم ssd رو نمیشناسه وباعث مییشه بوت نشه و مجبورم یک باز سیستم و خاموش و روشن کنم که دوباره ارتباط برقرار بشه نمیدونم نارسایی از کجاست که بتعثش میشه از کابل یا ورودی مین یا پاور یا چی ولی کلا یک بار باید برق قطع و دوباره وصل شه :1. (28)::1. (28)::1. (28):

ببینید شرط جایگزین کردن قطعه سلامت قطعه جایگزین و قویتر بودن اون است . این مشکل یا ریشه در تغذیه سیستم توسط پاور دارید یا اشکال از چیپست مادربرد میباشد
تعویض کابل های ساتا و پاور را انجام بدید البته با مدلی که وات بالا بیشتر داشته باشد و کاملا به سلامتش مطمئن باشید
اگر باز جواب نگرفتید میشکل میتونه از مادربرد شما باشد