ورود

مشاهده نسخه کامل : پایین اومدن کیفیت سیگنال مودم در لپ تاپ و قطع و وصل شدن متوالی

ata-gh
24-08-19, 20:56
سلام . حدود یک هفته هستش که لپ تاپم با اینکه نزدیک مودم هست البته جاشو تغییر دادم و قبلا دقیقا کنار مودم بود اما الان فقط حدود 3.5 متر با مودم فاصله داره ، . اما الان کیفیت سیگنال رو میزنه poor ، و بعضی وقتا دوباره قوی میشه یا تا وسط میره ولی بازم ضعیف میشه ... اینم بگم که گوشیم هیچ مشکلی مداره و فک نکنم ایراد از مودم باشه .
مشکلش کجاست ؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ و چجوری میتونم متوجه بشم و درستش کنم ؟ ممنون

mohammad7966
24-08-19, 21:31
سلام . حدود یک هفته هستش که لپ تاپم با اینکه نزدیک مودم هست البته جاشو تغییر دادم و قبلا دقیقا کنار مودم بود اما الان فقط حدود 3.5 متر با مودم فاصله داره ، . اما الان کیفیت سیگنال رو میزنه poor ، و بعضی وقتا دوباره قوی میشه یا تا وسط میره ولی بازم ضعیف میشه ... اینم بگم که گوشیم هیچ مشکلی مداره و فک نکنم ایراد از مودم باشه .
مشکلش کجاست ؟ سخت افزاریه یا نرم افزاری ؟ و چجوری میتونم متوجه بشم و درستش کنم ؟ ممنون

سلام.

1-باید وارد تنظیمات مودم بشید و کانال مودم رو بذارید روی اتوماتیک.دستی بهش کانال معرفی نکنید.ممکنه تداخل ایجاد کنه و برد امواج کم بشه

2-ببینید قدرت توان آنتن روی ماکزیمم حالت هست یا نه.اینم باید وارد تنظیمات مودم بشید.

AMD>INTEL
25-08-19, 11:10

سلام
1-درایور وایرلس رو حذف کرده اگر از سایت سازنده نسخه جدیدتری را منتشر کرده است دریافت کنید .
نشد باید ماجول وای فای دستگاه بررسی بشه