گرافیک 1060 و 6 گیگ خریدم ابدیت گرافیک چه مال خودش (دی وی دی) چه جدید نصب نمیشه مشکل کجاست؟
Only the registered members can see the link
و
راه حل چیست؟
SajjadKhati
22-08-19, 17:42
سلام
مشکل از نسخه ی مربوط به اون ویندوز هست که دانلود کردین.
از اینجا ، فقط نسخه ی مربوط به همون ویندوزتون را دانلود کنین (به 32 یا 64 بیتی بودنِ ویندوزتون و همچنین اون نسخه ی درایوری که دانلود میکنین هم دقت کنید. فقط اونایی را دانلود کنید که نوشته "سری 600 تا 2000" ) :
دانلود NVIDIA GeForce Game Ready Desktop/Notebook Drivers v436.02 WHQL (Only the registered members can see the link)
مجموع کامل و جامع درایور گرافیک nvidia هست.
0reza666
22-08-19, 17:44
.
سلام داداش. وقتی گرافیک 950 و 2 گیگ نصب بود مشکلی نبود.
الان اون گرافیک کندم این جا زدم درایور نمیشناسه. ابدیت گرافیک انیستال کردم دوباره نصب کنم اصلا نصب نمیشه چه جدید چه قدیم چه دی وی دی خودش.
چه کنم.
SajjadKhati
22-08-19, 17:51
سلام داداش. وقتی گرافیک 950 و 2 گیگ نصب بود مشکلی نبود.
الان اون گرافیک کندم این جا زدم درایور نمیشناسه. ابدیت گرافیک انیستال کردم دوباره نصب کنم اصلا نصب نمیشه چه جدید چه قدیم چه دی وی دی خودش.
چه کنم.
سلام
الان پس ، از سازگاری اون نسخه از درایور که نصب کردین ، با ویندوزتون و همچنین از سالم بودن ویندوزتون مطمئنید؟
همینطور مطمئنید که کارت گرافیک خوب جا رفته توی اسلاتش؟
کلا از این 3 گزینه ، مطمئن بشید .
تهش اینه که هم محکم بودنِ گرافیک درون اسلات را چک کنید . هم ویندوزتون را عوض کنید و هم اون نسخه ی درایور مربوطه را دانلود کنید.
اما کلا ، متن ارور میگه که نسخه ی درایورتون با ویندوزتون سازگار نیست که همونطور گفتم ، باید نسخه ی مربوطه را دانلود کنید.
نسخه ی دقیق ویندوزتون چیه؟ 32 یا 64 بیت بودنش را هم بگید.
0reza666
22-08-19, 17:54
.
والا همه رو چک کردم. فقط یکم شک دارم ویندوز خراب شده که اونم بعیده اخه با اون کارت گرافیک مشکلی ندارم رو همین ویندوز و همون ورژن ابدیت گرافیک.
خیلی عجیبه.
داداش 16 گیگ رم و سی پی یو i5 4460 دارم که شاید بزودی i7 4790k هم خریدم و بنظرت ویندوزم 32 بیتیه!!؟
الانم که گرافیک 1060 و 6 گیگ خریدم خوب معلومه 64 بیتی ویندوز و ویندوز 10 یکم ورژن قدیمی هستم یعنی این جدیده 2019 نیستم.
حالا بنظرت چه باید کرد؟
مشکل دقیق کجاست؟
GTA V
22-08-19, 18:21
دوست عزیزم سلام
اتفاقی دیدم تاپیکتو و چون منم مشکل شما رو داشتم و یک کارت گرافیک GTX MSI GAMING 1060 6g خریداری کرده بودم و الانم دارمش این مشکل رو
داشتم ، باید عرض کنم وقتی سی دی رو میذارم هیچ درایوری توش نیست چون برنامه nvidia experience کلا توی سری های 1000 به بعد گویا دیگه تو
خود دی وی دی درایور نیست. (این رو میگم چون یه مکاتبه ی تیکتی هم با بخش فنی msi داشتم) شما اولین کاری که میکنی اخرین ورژن nvidia experience
دانلود و نصب کن البته تمام این کارا با قندشکن باید باشه و بعد نصب بذار خودش اخرین ورژن درایور گرافیکتو نصب کنه مشکل برطرف میشه.
0reza666
22-08-19, 18:23
.
تشکر از پاسخ.
بله مال منم ام اس ای هست.
یعنی گرافیک مشکلی نداره و با اینکاری که گفتین مشکلم حل میشه؟
GTA V
22-08-19, 18:41
تشکر از پاسخ.
بله مال منم ام اس ای هست.
یعنی گرافیک مشکلی نداره و با اینکاری که گفتین مشکلم حل میشه؟
بله صدرصد من هم نگرانی شما رو داشتم ، البته از 32 یا 64 بودن ویندوزتون هم به گفته دوستمون مطلع بشید
0reza666
22-08-19, 19:05
.
بالا نوشتم ویندوزم با این مشخضات سیستمم باید 64 بیتی باشه.
فعلا کارای که گفتین دارم انجام میدم در حال دانلود انشاالله ورژن و ابدیت گرافیک بشناسه و نصبش کنه خودکار یا همون اتوماتیک. الان برنامه گرافیک اصلا نصب نیست :(
0reza666
22-08-19, 19:29
اقا نشد
چه کنم؟
GTA V
22-08-19, 19:40
اقا نشد
چه کنم؟
برادر یه عکس از قسمت system بگیر بفرست ببینم مشخصات ویندوزتو
0reza666
22-08-19, 19:43
.
فکر کنم باید کم کم دیونه بشم
چه شانس گندی داریما
GTA V
22-08-19, 19:54
فکر کنم باید کم کم دیونه بشم
چه شانس گندی داریما
رمت هم خوبه ولی به نظر من یه ویندوز 64 بیت pro رو نصب کن شاید مشکل از ویندوزته
این رو هم بگم این سی پی یویی که شما داری با این گرافیک گلوگاه ایجاد میکنه اگرم نصب بشه درایورته
0reza666
22-08-19, 20:02
.
خودم شک دارم رو ویندوز ولی کلی برنامه و وقط.
گیریم عوض کردیم باز اینطوری شد جه باید کرد؟
اونیکه میدونم نوشتم که اگه شد سی پی یو i74790k میخرم.
GTA V
22-08-19, 20:03
خودم شک دارم رو ویندوز ولی کلی برنامه و وقط.
گیریم عوض کردیم باز اینطوری شد جه باید کرد؟
اونیکه میدونم نوشتم که اگه شد سی پی یو i74790k میخرم.
عزیز جان نسل 4 که ارزش خرید نداره شما اگر نسل 8 یعنی i5 8400 فقط یک درصد خطا میده با این گرافیک و ارزش خرید بالاتری داره قربونت
0reza666
22-08-19, 20:06
.
پول کجاست سی پی یو دسته دوم فوقعش 3 تومان رم 16 گیگ میمونه و مادربوردمم میمونه.
چرا برم رو ddr4 این همه گرونی. بی خیال انطوری باید رم. سی پی یو و مادربورد عوض کنم.
عزیز من خودمم سیستم میبندم برا دوستان اگه این مورد میتونی راهنمایی کنی ممنونت میشم وگرنه بعث اختصاصیش نکن لطفا
GTA V
22-08-19, 20:08
پول کجاست سی پی یو دسته دوم فوقعش 3 تومان رم 16 گیگ میمونه و مادربوردمم میمونه.
چرا برم رو ddr4 این همه گرونی. بی خیال انطوری باید رم. سی پی یو و مادربورد عوض کنم.
عزیز من خودمم سیستم میبندم برا دوستان اگه این مورد میتونی راهنمایی کنی ممنونت میشم وگرنه بعث اختصاصیش نکن لطفا
اقا جان ارزش خرید رو گویا نمیدونید موفق باشی
0reza666
22-08-19, 20:10
کسی هست یه راهنمایی بکنه این مشکل نصب نشدن برنامه گرافیک برای چیه؟
AMD>INTEL
22-08-19, 20:34
کسی هست یه راهنمایی بکنه این مشکل نصب نشدن برنامه گرافیک برای چیه؟
ویندوز باید اپدیت شده باشه .هم از نظر بیلد و هم تاریخ دانلود
درایور انویدیا توی ویندوز های 10 قدیمی نصب نمیشه
0reza666
22-08-19, 20:45
ویندوز باید اپدیت شده باشه .هم از نظر بیلد و هم تاریخ دانلود
درایور انویدیا توی ویندوز های 10 قدیمی نصب نمیشه
سلام داداش. بله ویندوز 10 قدیمی و 2015 هست. ویندوز 2019 پر باگ بود الکی مصرف رم. سی پی یو و گرافیک کار میکشید مجبور شدم برم به عقبترین ویندوز 10 .
اما چطور همون درایور در همین ویندوز نصب بود مشکلی نبود تا من گرافیک کندم این گرافیک جدید جا زدم اون برنامه گرافیک ناپدید شد و الانم هر چی حذف و نصب میکنم ناقص انگار.
راه حل دقیق میشه بگین؟
خدای نکرده که گرافیک مشکل نداره هر چی هست از ویندوز درسته؟ این 100 درصد بگین ممنون میشم گرافیک کلی صبر کردم تا پولش جور کنم و از تهران امده
برای تست برنامه ابدیت ورژن قدیمی دانلود کردم ولی موقعه نصب
این ارور میده
alireza771
22-08-19, 22:28
داداش لطف کن با برنامه GPU-Z یه اسکرین شات بگیر
ببینیم اصلا ویندوز گرافیکتو تحت چه عنوانی شناخته
اصلا نگران نباش
خیلی خیلی بعیده مشکل از گرافیک باشه
AMD>INTEL
22-08-19, 22:33
سلام داداش. بله ویندوز 10 قدیمی و 2015 هست. ویندوز 2019 پر باگ بود الکی مصرف رم. سی پی یو و گرافیک کار میکشید مجبور شدم برم به عقبترین ویندوز 10 .
اما چطور همون درایور در همین ویندوز نصب بود مشکلی نبود تا من گرافیک کندم این گرافیک جدید جا زدم اون برنامه گرافیک ناپدید شد و الانم هر چی حذف و نصب میکنم ناقص انگار.
راه حل دقیق میشه بگین؟
خدای نکرده که گرافیک مشکل نداره هر چی هست از ویندوز درسته؟ این 100 درصد بگین ممنون میشم گرافیک کلی صبر کردم تا پولش جور کنم و از تهران امده
برای تست برنامه ابدیت ورژن قدیمی دانلود کردم ولی موقعه نصب
این ارور میده
بله ویندوز باید اپدیت شده باشه یا از ویندوز های 10 نسخه های زیر استفاده کنید
LTSB-LTSC
خیر نصب نشدن درایور گرافیک فقط به خاطر ویندوز 10 هست .
0reza666
22-08-19, 23:09
.
سلام
اینم عکس. انگار شناخته ولی ناقص یعنی برنامه گرافیک نصب نیست و کامل نشناخته. والا ترسمه مشکل از گرافیک باشه. راهنمایی لطفا
alireza771
23-08-19, 00:31
سلام
اینم عکس. انگار شناخته ولی ناقص یعنی برنامه گرافیک نصب نیست و کامل نشناخته. والا ترسمه مشکل از گرافیک باشه. راهنمایی لطفااره
شناخته
ولی درایور دیفالت ویندوز رفته روش
با نرم افزار DDU Uninstaller هر چی درایور قبلی گرافیک رو ویندوزت هست رو پاک کن
دوباره از اول نصب کن کارت گرافیکو
دقت کن درایوری که میگیری درایور همون ویندوز باشه
بعد قبل نصب فایروالو ببند
رو فایل ستاپ کلیک راست کن و Run as administrator رو بزن
ضمنا اگه درست نشد با این روش لطف کن تو همون صفحه دسکتاپ دکمه ویندوز کیبورد و کلید R رو با هم بزن و تو منویی که میاد دستور Winver رو بزن و اینتر بزن
ببینیم ورژن دقیق ویندوزت چیه
0reza666
23-08-19, 02:00
.
داداش ممنون از پاسخ ولی اینکارم کردم و رفتم درایو سی درایورش سرچ که میکنم میبینم باز یکم اسارش هست و کامل حذف نشده فکر کنم درایور نصب نمیشه بخاطر همینه خوب چرا کامل حذف نمیشه لعنتیش
AMD>INTEL
23-08-19, 09:13
داداش ممنون از پاسخ ولی اینکارم کردم و رفتم درایو سی درایورش سرچ که میکنم میبینم باز یکم اسارش هست و کامل حذف نشده فکر کنم درایور نصب نمیشه بخاطر همینه خوب چرا کامل حذف نمیشه لعنتیش
بالا نوشتم چیکار کنی . محدودیت انویدیا و ویندوز است . نصب نمیشه
alireza771
23-08-19, 10:39
داداش ممنون از پاسخ ولی اینکارم کردم و رفتم درایو سی درایورش سرچ که میکنم میبینم باز یکم اسارش هست و کامل حذف نشده فکر کنم درایور نصب نمیشه بخاطر همینه خوب چرا کامل حذف نمیشه لعنتیشاحتمالا همونیه که استاد امید میگن
چند ورژن اول ریلیز شده ویندوز ۱۰ نمیتونن با درایورای انویدیا مچ شن
به همین دلیل گفتم دستور winver بزنین ببینیم ورژن ویندوزتون چیه
0reza666
23-08-19, 11:55
بله یادم رفت دیشب عکس بدم ولی بیلد ویندوز خیلی پایینه و مال سال 2015 هست که تازه تازه ویندوز 10 امده بود.
الانم باز نمیتونم عکس بدم چون دیشب ویندوز 10 جدید 2019 دانلود کردم و الان در حال نصبم انشاالله که ردیف بشه و خبرشم همینجا میدم. تشکر از پاسخ همه دوستان:11():
0reza666
23-08-19, 12:23
دست تک تک دوستان که راهنمایی کردن درد نکنه اقا ویندوز عوض کردم و سریع زدم برنامه انودیا نصب بشه و نصب شد. خدارو شکر. بازم تشکر از دوستان که به پیامم جواب دادن:11():
alireza771
23-08-19, 12:50
دست تک تک دوستان که راهنمایی کردن درد نکنه اقا ویندوز عوض کردم و سریع زدم برنامه انودیا نصب بشه و نصب شد. خدارو شکر. بازم تشکر از دوستان که به پیامم جواد دادن:11():عالی
خدا روو شکککرر
حالا برو با گرافیک خفنت بترکون
AMD>INTEL
23-08-19, 13:25
دست تک تک دوستان که راهنمایی کردن درد نکنه اقا ویندوز عوض کردم و سریع زدم برنامه انودیا نصب بشه و نصب شد. خدارو شکر. بازم تشکر از دوستان که به پیامم جواب دادن:11():