PDA

مشاهده نسخه کامل : در خواست راهنمایی خرید لپ تاپ برای ساخت انیمیشن 2D , 3D،با رنج قیمتی 12 تا 20 میلیون تومن

ali_raz
17-08-19, 22:38
عرض ادب و احترام.
راهنمایی می خواستم برای خرید یک لپ تاپ خوب در رنج قیمتی 12 تا 20 تومن که بتونه کار رندر 3 بعدی رو راحت انجام بده،

در واقع تو این قیمت چند تا پیشنهاد می خواستم ، خودم خیلی وقته در جریان آپرت سخت افزار ها نیستم ولی از اونجایی که همیشه تو این انجمن دنبال مشاوره بودم و راهنمایی دوستان بسیار برام مفید بوده باز هم از شما در خواست راهنمایی کردم
نرم افزارها هم 3d max و Moho

منتظر راهنمایی با ارزش دوستان هستم

AMD>INTEL
18-08-19, 13:35
عرض ادب و احترام.
راهنمایی می خواستم برای خرید یک لپ تاپ خوب در رنج قیمتی 12 تا 20 تومن که بتونه کار رندر 3 بعدی رو راحت انجام بده،

در واقع تو این قیمت چند تا پیشنهاد می خواستم ، خودم خیلی وقته در جریان آپرت سخت افزار ها نیستم ولی از اونجایی که همیشه تو این انجمن دنبال مشاوره بودم و راهنمایی دوستان بسیار برام مفید بوده باز هم از شما در خواست راهنمایی کردم
نرم افزارها هم 3d max و Moho

منتظر راهنمایی با ارزش دوستان هستم

سلام

با این بودجه به طبع سیستم برای شما خیلی بهتر خواهد بود . ولی اگر روی خرید لپتاپ اصرار دارید پیشنهادم دستگاه زیر هست . فیدبک های خوبی از سایت های خارجی گرفته
MSI PE62 8RC - A

ali_raz
18-08-19, 15:18
ممنونم از پاسختون
اگه فرصت کردید نظرتون رو در مورد Lenovo Legion Y530 - D - 15 inch Laptop

هم بفرمایید ، چون مشخصاتش بسیار نزدیک به مدل MSI هست که فرمودید ولی قیمتش حدود 1 تومون بالاتره
در واقع نظرتون رو در زمینه برندیگ این دو شرکت می خواستم بدونم.

AMD>INTEL
18-08-19, 18:18
ممنونم از پاسختون
اگه فرصت کردید نظرتون رو در مورد Lenovo Legion Y530 - D - 15 inch Laptop

هم بفرمایید ، چون مشخصاتش بسیار نزدیک به مدل MSI هست که فرمودید ولی قیمتش حدود 1 تومون بالاتره
در واقع نظرتون رو در زمینه برندیگ این دو شرکت می خواستم بدونم.

صد در صد MSI تو خریدش شک نکنید . کیفیت ساخت بهتر