PDA

مشاهده نسخه کامل : ریخته شدن مایعات روی کیبورد لپ تاپ

m@hammad
17-08-19, 00:58
امروز بعد از اینکه لپ تاپ و ریست کردم برخی از کلید ها کار نمیکرد که متوجه شدم چند قطره چایی روی کیبورد ریخته بوده.

یه ویدئو از یوتیوب دیدم که کیبورد رو باز و مدارشو تمیز میکنه و کیبورد درست میشه. من هم همین کارو انجام دادم ولی درست نشد.

این رو هم بگم که به مدار های کیبورد که دقت کردم برخی جاهاش نقطه های قهوه ای افتاده بود. بعد از تمیز کردن کیبورد یکبار امتحان کردمش، این نقطه ها پر رنگ تر و گسترده تر شدن.

1- حالا چطور باید متوجه بشم که مدار کیبورد خراب شده یا مادربورد اشکال پیدا کرده ؟ البته اب به مادربورد نرسیده بود، فقط یکم بالای درایو DVD ریخته بود.

2- اگر مشکل از کیبورد هست، کجا میتونم مدار کیبورد رو گیر بیارم (نو یا اسقاطی). کیبورد هایی که برای لپ تاپ من هست با فابریک فرق میکنه و باهاشون راحت نیستم.

HP ProBook 4520

AMD>INTEL
17-08-19, 11:00
ham[/MENTION]mad;420550]امروز بعد از اینکه لپ تاپ و ریست کردم برخی از کلید ها کار نمیکرد که متوجه شدم چند قطره چایی روی کیبورد ریخته بوده.

یه ویدئو از یوتیوب دیدم که کیبورد رو باز و مدارشو تمیز میکنه و کیبورد درست میشه. من هم همین کارو انجام دادم ولی درست نشد.

این رو هم بگم که به مدار های کیبورد که دقت کردم برخی جاهاش نقطه های قهوه ای افتاده بود. بعد از تمیز کردن کیبورد یکبار امتحان کردمش، این نقطه ها پر رنگ تر و گسترده تر شدن.

1- حالا چطور باید متوجه بشم که مدار کیبورد خراب شده یا مادربورد اشکال پیدا کرده ؟ البته اب به مادربورد نرسیده بود، فقط یکم بالای درایو DVD ریخته بود.

2- اگر مشکل از کیبورد هست، کجا میتونم مدار کیبورد رو گیر بیارم (نو یا اسقاطی). کیبورد هایی که برای لپ تاپ من هست با فابریک فرق میکنه و باهاشون راحت نیستم.

HP ProBook 4520
سلام
تنها راهش خرید یک کیبورد جدید برای لپتاپ هست . کیبورد رو تعویض کنید . اگر درست کار کرد مشکلی نیست . اگر فقط مشکل همین کار نکردن کیبورده پس برای دستگاه مشکلی ایجاد نشده است .