سلام سوالم مهمه اگه میشه پاسخ بدید.
من یک گوشی دارم{سامسونگ اندرویدش5}میخام بفروشم مشکلم اینه که نفر بعدی بتونه عکسامو ریکاوری کنه دوربینم ذخیره روی حافظه داخلی بود چیکار کنم نتونه راه هاشو اگه میدونید بگید
ممنون
AMD>INTEL
07-08-19, 21:11
سلام سوالم مهمه اگه میشه پاسخ بدید.
من یک گوشی دارم{سامسونگ اندرویدش5}میخام بفروشم مشکلم اینه که نفر بعدی بتونه عکسامو ریکاوری کنه دوربینم ذخیره روی حافظه داخلی بود چیکار کنم نتونه راه هاشو اگه میدونید بگید
ممنون
ریست فکتوری کامل و WIPE ALL از منوی بوت .
6432168421
08-08-19, 19:49
برای رمم همین مشکلو دارم(یک کاری کنم ریکاوری نشه) ممنون میشم اونم راه حلشو بگید
AMD>INTEL
09-08-19, 09:31
برای رمم همین مشکلو دارم(یک کاری کنم ریکاوری نشه) ممنون میشم اونم راه حلشو بگید
رم رو بگذارید داخل رم ریدر و با این برنامه وایپ کامل کنید
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool (Only the registered members can see the link)
6432168421
11-08-19, 11:55
ببخشید این برای کامپیوتره یا گوشی... این لینک منو برد داخل گوگل پلی اندروید...
GTA V
11-08-19, 13:02
ببخشید این برای کامپیوتره یا گوشی... این لینک منو برد داخل گوگل پلی اندروید...
دوست عزیز نوشتن که رم رو داخل رم ریدر باید بذارید یعنی وصل بشه به کامپیوتر و از طریق ویندوز و این برنامه رم رو فرمت کنید
6432168421
11-08-19, 21:25
دوست عزیز نوشتن که رم رو داخل رم ریدر باید بذارید یعنی وصل بشه به کامپیوتر و از طریق ویندوز و این برنامه رم رو فرمت کنید
میدونم برای اینکه حرفشون تناقض داشت میگم گفتند رم ریدر بعد لینک برنامه اندروید دادن شک افتادم... بیخیال
AMD>INTEL
11-08-19, 22:48
میدونم برای اینکه حرفشون تناقض داشت میگم گفتند رم ریدر بعد لینک برنامه اندروید دادن شک افتادم... بیخیال
حرف من تناقص نداشت خیلی واضح گفتم . رم ریدر وصل میشه به کامپیوتر و اون لینک هم که دادم لینک یک برنامه ویندوزی است . از این واضحتر واقعا نمیشه گفت .
جمله رو هر کسی بخونه متوجه میشود .