PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل بوت شدن سیستم و ارور USB device over current status detected، در مادربرد Asus US

Commilion
03-08-19, 07:07
با سلام خدمت همه استاتید و اعضای انجمن شهر سخت افزار

من با یه مشکل مواجهه شدم، وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم بوت نمیشه و یه صفحه از بایوس میاد و با ارور زیر مواجهه میشم و سیستم بعد از ۱۵ دقیقه خاموش میشه، تا اونجایی که فهمیدم این ارور مربوط به پورت های یو.اس.بی میشه، من تمامی وسایل اعم از ماوس و کیبورد رو از سیستم جدا کردم و یکی یکی وصل کردم، کابل یو.اس.بی پورت های جلوی کیس رو هم جدا کردم اما مشکل رفع نشد، دکمه بازگشت به تنظیمات کارخانه ای رو هم زدم، و باطری مادربرد رو هم یک بار خارج کردم و دوباره جا زدم اما مشکل همچنان پابرجاست، در نهایت از طریق پورت مخصوص فلش بایوس در قسمت پشت مادربرد، آخرین نسخه بایوس رو هم فلش کردم اما باز هم سیستم بوت نمیشه، در نتیجه فکر میکنم مادربرد مشکل داره، لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم کمک کنید.[emoji259]

Error: USB Device Over Current Status Detected!
Motherboard: Asus ROG Maximus IX Formula

Only the registered members can see the link

Sent from my iPhone using Tapatalk

AMD>INTEL
03-08-19, 09:43
با سلام خدمت همه استاتید و اعضای انجمن شهر سخت افزار

من با یه مشکل مواجهه شدم، وقتی سیستم رو روشن میکنم سیستم بوت نمیشه و یه صفحه از بایوس میاد و با ارور زیر مواجهه میشم و سیستم بعد از ۱۵ دقیقه خاموش میشه، تا اونجایی که فهمیدم این ارور مربوط به پورت های یو.اس.بی میشه، من تمامی وسایل اعم از ماوس و کیبورد رو از سیستم جدا کردم و یکی یکی وصل کردم، کابل یو.اس.بی پورت های جلوی کیس رو هم جدا کردم اما مشکل رفع نشد، دکمه بازگشت به تنظیمات کارخانه ای رو هم زدم، و باطری مادربرد رو هم یک بار خارج کردم و دوباره جا زدم اما مشکل همچنان پابرجاست، در نهایت از طریق پورت مخصوص فلش بایوس در قسمت پشت مادربرد، آخرین نسخه بایوس رو هم فلش کردم اما باز هم سیستم بوت نمیشه، در نتیجه فکر میکنم مادربرد مشکل داره، لطفا اگر راه حلی به نظرتون میرسه ممنون میشم کمک کنید.[emoji259]

Error: USB Device Over Current Status Detected!
Motherboard: Asus ROG Maximus IX Formula

Only the registered members can see the link

Sent from my iPhone using Tapatalk

سلام

مادربرد اگر گارانتی دارد ببرید گارانتی. احتمالا یکی از پورت های Usb مادربرد شما دچار اتصالی است

Commilion
03-08-19, 12:18
سلام

مادربرد اگر گارانتی دارد ببرید گارانتی. احتمالا یکی از پورت های Usb مادربرد شما دچار اتصالی است

سلام، بله گارانتی داره، اما ممکنه خود به خود اینطوری بشه؟ چون راستش هدر های آر.جی،بی این مادربرد هم کار نمیکنه

AMD>INTEL
03-08-19, 12:44
سلام، بله گارانتی داره، اما ممکنه خود به خود اینطوری بشه؟ چون راستش هدر های آر.جی،بی این مادربرد هم کار نمیکنه

ببینید خود به خود نه ولی احتمال مشکلی روی مادربرد در قسمت USB وجود دارد که توسط گارانتی باید مرتفع شود .

Commilion
03-08-19, 12:59
ببینید خود به خود نه ولی احتمال مشکلی روی مادربرد در قسمت USB وجود دارد که توسط گارانتی باید مرتفع شود .

فردا میبرم ببینم چی میشه، ممنون از پاسخگویی تون[emoji259]

AMD>INTEL
03-08-19, 17:03
فردا میبرم ببینم چی میشه، ممنون از پاسخگویی تون[emoji259]

خواهش میکنم . امیدوارم مشکلتون حل بشه

alireza771
03-08-19, 17:41
سلام
یه دلیل دیگه که من خودم بارها دچارش شدم و این ارور رو میداد اتصالی در فرانت پنل کیس هست
یعنی اونجایی رو کیس که دکمه های ریستارتو پاورو چند تا سوکت USB هست
گاها تو محل اون اتصالات رو پنل کیس اتصالی وجود داره و باعث همچین اروری میشه
اگر جلوی کیستون USB داره محل اتصالش به بورد رو قطع کنید
ببینید درست میشه یا خیر

AMD>INTEL
03-08-19, 17:54
سلام
یه دلیل دیگه که من خودم بارها دچارش شدم و این ارور رو میداد اتصالی در فرانت پنل کیس هست
یعنی اونجایی رو کیس که دکمه های ریستارتو پاورو چند تا سوکت USB هست
گاها تو محل اون اتصالات رو پنل کیس اتصالی وجود داره و باعث همچین اروری میشه
اگر جلوی کیستون USB داره محل اتصالش به بورد رو قطع کنید
ببینید درست میشه یا خیر

پست اول را اگر بخونید نوشتند جدا کردند و مشکل رفع نشده است .