1. این مدل رم سازگاره با CPU و مادربورد ؟
2. پیشنهادتون برای تهیه رم و پاور چی هست ؟
3. پیشنهادتون برای Mouse / Keyboard و اسپیکر چی هست ؟
4. آیا نیازی به فن خنک کننده کیس / CPU یا واترکولینگ هم دارم برای این سیستم ؟
5. میخوام یه مانیتور خوب برای کار مداوم با سیستم هم بخرم (ترجیحا EyeCare داشته باشه) در حد 2 تا 4 تومن نظرتون چیه ؟ (خودم مدل ASUS VC239H 23Inch مد نظرمه)
ممنونم از همه دوستانی که راهنمایی می کنند
:great:
AMD>INTEL
17-07-19, 17:32
سلام به همه دوستان خسته نباشید.
من میخوام یه سیستم گیمینگ / برنامه نویسی در حد 20 تومن ببندم تا اینجا اینارو انتخاب کردم :
CPU : AMD Ryzen 5 2600X
"GPU : "Gigabyte GTX 1070 Ti Gaming 8G" ya "GigaByte RTX 2060 GAMING OC PRO 6G
1. این مدل رم سازگاره با CPU و مادربورد ؟
2. پیشنهادتون برای تهیه رم و پاور چی هست ؟
3. پیشنهادتون برای Mouse / Keyboard و اسپیکر چی هست ؟
4. آیا نیازی به فن خنک کننده کیس / CPU یا واترکولینگ هم دارم برای این سیستم ؟
5. میخوام یه مانیتور خوب برای کار مداوم با سیستم هم بخرم (ترجیحا EyeCare داشته باشه) در حد 2 تا 4 تومن نظرتون چیه ؟ (خودم مدل ASUS VC239H 23Inch مد نظرمه)
ممنونم از همه دوستانی که راهنمایی می کنند
:great:
سلام
پیشنهاد من
مادربرد
MSI X470 GAMING PRO CARBON
گرافیک ترجیحا مدل 2060 رو تهیه کنید
SSD به نظرم مدل 970 EVO ارزش خرید بیشتری دارد
پاور گرین GREEN 700-HP PLUS
رم پیشنهادی من TEAM GROUP NIGHT HAWK Legend RGB 16GB BLACK 8GBX2 3200Mhz CL16
نیازی به خنک کننده ندارد فن باکس پردازنده کافیه
مانیتور خوبه
کیبورد و ماوس Devastator 3 از برند کولر مستر
WatchDogs79
17-07-19, 19:48
سلام
پیشنهاد من
مادربرد
MSI X470 GAMING PRO CARBON
گرافیک ترجیحا مدل 2060 رو تهیه کنید
SSD به نظرم مدل 970 EVO ارزش خرید بیشتری دارد
پاور گرین GREEN 700-HP PLUS
رم پیشنهادی من TEAM GROUP NIGHT HAWK Legend RGB 16GB BLACK 8GBX2 3200Mhz CL16
نیازی به خنک کننده ندارد فن باکس پردازنده کافیه
مانیتور خوبه
کیبورد و ماوس Devastator 3 از برند کولر مستر
ممنونم بابت راهنمایی خیلی خوب بود و کمک کرد. فقط پاوری که گفتید تو بازار نیست پاور دیگه ای پیشنهاد میدید یا همینو بگیرم ؟
AMD>INTEL
17-07-19, 20:08
ممنونم بابت راهنمایی خیلی خوب بود و کمک کرد. فقط پاوری که گفتید تو بازار نیست پاور دیگه ای پیشنهاد میدید یا همینو بگیرم ؟
Green GP700A-HP
اگر بودجه داری
Green GP750B-OCP
WatchDogs79
18-07-19, 10:20
Green GP700A-HP
اگر بودجه داری
Green GP750B-OCP
خیلی ممنونم 750 OCPT رو تهیه میکنم. مادربردی که گفتید تهیه کنم از نظر بازدهی و امکانات چقدر فرق میکنه ؟ ارزششو داره 1 تومن بیشتر از GIGABYTE X470 براش هزینه کنم ؟
AMD>INTEL
18-07-19, 23:24
خیلی ممنونم 750 OCPT رو تهیه میکنم. مادربردی که گفتید تهیه کنم از نظر بازدهی و امکانات چقدر فرق میکنه ؟ ارزششو داره 1 تومن بیشتر از GIGABYTE X470 براش هزینه کنم ؟
مادربردی که معرفی کردم یک سر و گردن از برد گیگابایت بهتره . در ضمن سازگاری بیشتری با ماجول های رم داره و یکی از بی نقص ترین بایوس ها رو دارد جوایز زیادی هم از سایت های سازنده دریافت کرده است . گارانتی گرین هم پشتوانه خرید شماست .
WatchDogs79
19-07-19, 01:26
مادربردی که معرفی کردم یک سر و گردن از برد گیگابایت بهتره . در ضمن سازگاری بیشتری با ماجول های رم داره و یکی از بی نقص ترین بایوس ها رو دارد جوایز زیادی هم از سایت های سازنده دریافت کرده است . گارانتی گرین هم پشتوانه خرید شماست .
اها خیلی ممنونم ببخشید اینقدر سوال میپرسم ، بعد تفاوت محسوسی بین مدل Gaming Plus و Gaming Pro Carbon همین مادربورد MSI X470 هست ؟ چون تو بازار ایران حدود 800 تومن اختلاف قیمت دارن.
AMD>INTEL
19-07-19, 08:19
اها خیلی ممنونم ببخشید اینقدر سوال میپرسم ، بعد تفاوت محسوسی بین مدل Gaming Plus و Gaming Pro Carbon همین مادربورد MSI X470 هست ؟ چون تو بازار ایران حدود 800 تومن اختلاف قیمت دارن.
مدل کربن vrm و چیپ صوتی و چیپ شبکه بهتری دارد .
WatchDogs79
21-07-19, 01:36
مدل کربن vrm و چیپ صوتی و چیپ شبکه بهتری دارد .
پس همون کربن رو تهیه میکنم ممنونم.
الان خوندم که کیس Striker Gaming سه فن همراهش داره ، میخواستم بدونم پاوری که معرفی کردید جوابگو هستش برای سیستم و این سه فن ؟ یا باید بالاتر تهیه کنم ؟
AMD>INTEL
21-07-19, 05:35
پس همون کربن رو تهیه میکنم ممنونم.
الان خوندم که کیس Striker Gaming سه فن همراهش داره ، میخواستم بدونم پاوری که معرفی کردید جوابگو هستش برای سیستم و این سه فن ؟ یا باید بالاتر تهیه کنم ؟
هم قیمت با MSI Carbon هست ولی ظاهرا میگن بازدهی بهتری داره اونطوری که توی سایتای خارجی خوندم. حقیقت داره ؟
آدم میمونه مادربورد چی بگیره با این قیمتای فضایی :| میخوام این 4 تومنی که براش پول میدم یه چیزی بگیرم که واقعا خوب باشه.
AMD>INTEL
21-07-19, 17:17
ببخشید نظرتون راجب مادربورد ASUS Strix X470-F GAMING چیه ؟
هم قیمت با MSI Carbon هست ولی ظاهرا میگن بازدهی بهتری داره اونطوری که توی سایتای خارجی خوندم. حقیقت داره ؟
آدم میمونه مادربورد چی بگیره با این قیمتای فضایی :| میخوام این 4 تومنی که براش پول میدم یه چیزی بگیرم که واقعا خوب باشه.
دوست عزیز یک بار من توضیح دادم . اگر مشاوره میگیرید وقت من و خودتون رو میگیرید .من 19 سال هست کارم سخت افزار و مشاوره است .من برای وقت خودم ارزش قائل هستم
WatchDogs79
21-07-19, 18:22
دوست عزیز یک بار من توضیح دادم . اگر مشاوره میگیرید وقت من و خودتون رو میگیرید .من 19 سال هست کارم سخت افزار و مشاوره است .من برای وقت خودم ارزش قائل هستم
قصد بی احترامی نداشتم چون یکجا از یه فروشگاه خرید میکنم و مدل کربن رو موجود نداشتن گفتم اگه با ایسوس فرقی نداره همونو بگیرم ، ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتین :11():
AMD>INTEL
21-07-19, 19:09
قصد بی احترامی نداشتم چون یکجا از یه فروشگاه خرید میکنم و مدل کربن رو موجود نداشتن گفتم اگه با ایسوس فرقی نداره همونو بگیرم ، ممنونم بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتین :11():
90 درصد سایت ها موجود دارند . لیون و مقداد - دیجی کالا و ...
ali_5637
14-09-19, 20:56
سلام
مشخصات سیستم من Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz, 4001 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
و رم ddr 24 گیگ و مادربورد ASUS Sabertooth Z170 S هست.این سیستم کارت های گرافیک 2080 ti یا 1080 ti رو ساپورت می کند؟
AMD>INTEL
14-09-19, 21:19
سلام
مشخصات سیستم من Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700K CPU @ 4.00GHz, 4001 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s)
و رم ddr 24 گیگ و مادربورد ASUS Sabertooth Z170 S هست.این سیستم کارت های گرافیک 2080 ti یا 1080 ti رو ساپورت می کند؟
سلام
برای سوال خود تاپیک بزنید . تاپیک قدیمی را اپدیت نکنید .