ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل تصویر کارت گرافیگ

lomidl
15-07-19, 16:25
سلام خسته نباشید

کارت گرافیک من Nvidia Gefroce Gtx 550 Ti هست تازگیا مثلا تو گیم کمی بازی میکنم یه تصاویر صفحه رنگ هاشون قاطی میشه . طبق تصویر زیر
Only the registered members can see the link

کارت گرافیکم سوخته؟

AMD>INTEL
15-07-19, 17:25
سلام خسته نباشید

کارت گرافیک من Nvidia Gefroce Gtx 550 Ti هست تازگیا مثلا تو گیم کمی بازی میکنم یه تصاویر صفحه رنگ هاشون قاطی میشه . طبق تصویر زیر
Only the registered members can see the link

کارت گرافیکم سوخته؟
سلام
کارت گرافیک شما آرتیفکت داره و احتمالا gpu کارت گرافیک شما معیوب شده است .

lomidl
15-07-19, 20:43
چیکار باید بکنم ؟ ارزش داره تعمیر کنم؟

- - - Updated - - -

سلام
کارت گرافیک شما آرتیفکت داره و احتمالا gpu کارت گرافیک شما معیوب شده است .

ارزش داره ببرم تعمیر یا چیکار کنم؟

AMD>INTEL
16-07-19, 11:22
چیکار باید بکنم ؟ ارزش داره تعمیر کنم؟

- - - Updated - - -

ارزش داره ببرم تعمیر یا چیکار کنم؟

خیر . چون با توجه به نوع تعمیرات در ایران خیلی زود مشکل دوباره بر میگردد .

STUXNET
18-07-19, 08:45
با آپدیت بایوس حل میشه؟؟

AMD>INTEL
18-07-19, 08:52
با آپدیت بایوس حل میشه؟؟

خیر عزیزم . آرتیفکت تصویر با بایوس اپدیت حل نمیشود

lomidl
19-07-19, 00:03
خیر عزیزم . آرتیفکت تصویر با بایوس اپدیت حل نمیشود

سلام ببخشید متوجه یک چیزی شدم ... ویندوز 10 نصب کرده بودم احتمالا درایور هاش ناقص بوده یا چی کلا تا کامپیوتر روشن میکردی اینطور میشد یا مثلا در قسمت ویندوز که هیچ کاری انجام نمیدی ارتیفکت میشد و پی سی خاموش میشد ارور اسکرین ابی هم داد یکبار ... ویندوز رو به 8 تغییر دادم اولین روز که تغییر دادم با درایور پک نصب کردم همه درایور ها اونروز مشکلی نداد بعد فرداش چنتا چیز اپدیت کردم باعث شد که وفتی تو بازی هستم این مشکل باز پیش بیاد و در حین ایجاد این مشکل که تو بازی میشد بازی رو میبستم مشکل ارتیفکت کامل درست میشد .. علاوه بر این متوجه این شدم که درست بعد از ارتیفکت ویندوز ارور داریور میداد . Nvidia Driver Has Stopped And No Responding.

AMD>INTEL
19-07-19, 08:20
سلام ببخشید متوجه یک چیزی شدم ... ویندوز 10 نصب کرده بودم احتمالا درایور هاش ناقص بوده یا چی کلا تا کامپیوتر روشن میکردی اینطور میشد یا مثلا در قسمت ویندوز که هیچ کاری انجام نمیدی ارتیفکت میشد و پی سی خاموش میشد ارور اسکرین ابی هم داد یکبار ... ویندوز رو به 8 تغییر دادم اولین روز که تغییر دادم با درایور پک نصب کردم همه درایور ها اونروز مشکلی نداد بعد فرداش چنتا چیز اپدیت کردم باعث شد که وفتی تو بازی هستم این مشکل باز پیش بیاد و در حین ایجاد این مشکل که تو بازی میشد بازی رو میبستم مشکل ارتیفکت کامل درست میشد .. علاوه بر این متوجه این شدم که درست بعد از ارتیفکت ویندوز ارور داریور میداد . Nvidia Driver Has Stopped And No Responding.

gpu مشکل داره

lomidl
19-07-19, 12:50
gpu مشکل داره

نمیدونم ریبال چیه ولی ممکنه با اون حل بشه ؟ من گرافیک رو 500 گرفتم 5 ماه پیش کلا 5 ماه کار کرد برام دست دومشو گرفته بودم ... نمیدونم چرا گرافیک خراب به مردم میفروشن اخه پول حروم خوردن داره مگه

lomidl
19-07-19, 15:55
خیر . چون با توجه به نوع تعمیرات در ایران خیلی زود مشکل دوباره بر میگردد .

سلام مشکل توسط یک عدد طناب حل شد

AMD>INTEL
19-07-19, 16:16
سلام مشکل توسط یک عدد طناب حل شد

:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
واقعا حرفی برای گفتن ندارم . طناب !!! کارت گرافیک !!
:lol::lol::lol::lol:

alireza771
19-07-19, 16:51
سلام مشکل توسط یک عدد طناب حل شدگرافیک دست دوم میگیرید حتما با گارانتی بگیرید . حداقل یکسال گارانتی داشته باشه
کسی که گرافیک گارانتی دار میفروشه یعنی گرافکیش با درصد بالایی سالمه. چون اگه ایراد داشته باشه براحتی میتونه بفرسته گارانتی. خریدارم خیالش راحته تا زمان اتمام گارانتی میتونه انواع تست و زیر لود گذاشتنا رو انجام بده
حالا داستانش چی بود ؟ طناب چی کار کرد؟

lomidl
20-07-19, 02:15
:1. (27)::1. (27)::1. (27)::1. (27):
واقعا حرفی برای گفتن ندارم . طناب !!! کارت گرافیک !!
:lol::lol::lol::lol:

گرافیک رو که روی مادر برد نصب میکنی احتمالش هست گرافیک کمی کج باشه ... نگاه کردم دیدم 1 سانتی متر کج هست با یه طناب گرافیک و بستم کشیدم وصلش کردم به یه قسمت کیس که گرافیک کاملا درست روی pci مادر برد بشینه ... مشکل حل شد !

AMD>INTEL
20-07-19, 05:56
گرافیک رو که روی مادر برد نصب میکنی احتمالش هست گرافیک کمی کج باشه ... نگاه کردم دیدم 1 سانتی متر کج هست با یه طناب گرافیک و بستم کشیدم وصلش کردم به یه قسمت کیس که گرافیک کاملا درست روی pci مادر برد بشینه ... مشکل حل شد !

دوست گرامی این کار مشکل رو حل نمیکنه .

lomidl
20-07-19, 12:35
دوست گرامی این کار مشکل رو حل نمیکنه .

حل کرده الان 1 روز تمام بعد انجام اون کار درست کار میکنه قبل این کار صدای درون کیس کم بود الان موقع بازی بیشتر میشه فکر کنم صدای فن کارت گرافیک هست

AMD>INTEL
20-07-19, 16:16
تاپیک فغل میشه .: