PDA

مشاهده نسخه کامل : خطای صفحه آبی ویندوز XP ناشی از گرم شدن

mahdi59995
13-07-19, 15:18
سلام دوستان

بنده یه سیستم قدیمی دارم که خیلی قدیمیه:lol:

این بنده خدا تا زمانی که پنکه خونگی رو مستقیم میزارم جلوش، کار میکنه و مواقعی که کولر روشنه هم میتونم با پنکه دور کند سیستم رو روشن نگه دارم

خب می خواستم بدونم که این صفحه آبی که زمانی که بدون پنکه کار میکنم یا زمانایی که هوای خونه گرمه، مال گرم شدن کدوم قطعست؟

وقتی که به قطعات دست میزنم، بیشترین گرما مربوط به رادیاتور سی پی یو و پد پل جنوبی هست

در ضمن فن سی پی یو اصلا قوی نیست و خمیر هم نداره (نداره یعنی واقعا نداره، منظورم این نیست که فاسد شده)

راستی اگه مشکل از فن سی پی یو هست، بهم بگین از کجا برای این عتیقه، فن و خمیر گیر بیارم؟

مدل مادربورد GA-81848P

پ.ن: تصاویر مادربورد و صفحه آبی، متعاقب پست بعدی...

mahdi59995
13-07-19, 15:22
خطای صفحه آبی: 22884

- - - Updated - - -

22885تصویر مادربورد

تصویر دیگری از مادربورد و کارت گرافیک22886

AMD>INTEL
13-07-19, 17:20
خمیر حرارتی بگیرید فعلا برای پردازنده را بزنید . فروشگاه های آنلاین هم دارند . برای چیپست مادربرد و کارت گرافیک هم نیازه بعد از این همه سال خشک میشود .

mahdi59995
13-07-19, 22:13
خمیر حرارتی بگیرید فعلا برای پردازنده را بزنید . فروشگاه های آنلاین هم دارند . برای چیپست مادربرد و کارت گرافیک هم نیازه بعد از این همه سال خشک میشود .

فن نیاز نیست عوض کنم؟
اصلا جون نداره
خیلی هم دور نمیگیره

راستی رادیاتور پل جنوبی رو چطور جدا کنم؟

دو تا پایه پلاستیکی داره که با فشار دادن، میرن داخل و انگار زیرشون فنر آزادکننده داره ولی نمیدونم چطور باید بکشمش بیرون

- - - Updated - - -

در ضمن این خطا، مزبوط به کدوم قطعست؟

نمیشه قطعی فهمید؟

AMD>INTEL
14-07-19, 05:42
فن نیاز نیست عوض کنم؟
اصلا جون نداره
خیلی هم دور نمیگیره

راستی رادیاتور پل جنوبی رو چطور جدا کنم؟

دو تا پایه پلاستیکی داره که با فشار دادن، میرن داخل و انگار زیرشون فنر آزادکننده داره ولی نمیدونم چطور باید بکشمش بیرون

- - - Updated - - -

در ضمن این خطا، مزبوط به کدوم قطعست؟

نمیشه قطعی فهمید؟

باید سر پین پلاستیکی رو فشار بدید تا آزاد بشه . اگر خیلی وارد نیستید این کار رو انجام ندید
فن هم اگر پیدا کردید عوض کنید
این سیستم میتونه از قطعات مختلفش باشه . چون عمر قطعات از حد استاندارد گذشته است