PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید ssd

mehdi_kingmax
12-07-19, 03:38
با سلام.دوستان از بین این ssd ها کدومو پیشنهاد میدین؟
samsung evo ۸۶۰ ۲۵۰g
adata su۶۵۰ ۲۴۰g
silicon power ace a۵۵ ۲۵۶g
transcend ssd ۲۳۰s ۲۴۰g
و یه دونه مدل adata xpg sx۶۰۰۰ m.۲ ۲۵۶gb ۲۲۸۰
مادربوردم msi B۳۵۰ gaming pro carbon
فقط میترسم گرماش زیاد باشه چون زیر کارت گرافیکه دقیقا.قیمتش ۶۵۰ تومن.فکر کنم از evo ۸۶۰ سرعتش بیشتره.

AMD>INTEL
12-07-19, 09:47
با سلام.دوستان از بین این ssd ها کدومو پیشنهاد میدین؟
samsung evo ۸۶۰ ۲۵۰g
adata su۶۵۰ ۲۴۰g
silicon power ace a۵۵ ۲۵۶g
transcend ssd ۲۳۰s ۲۴۰g
و یه دونه مدل adata xpg sx۶۰۰۰ m.۲ ۲۵۶gb ۲۲۸۰
مادربوردم msi B۳۵۰ gaming pro carbon
فقط میترسم گرماش زیاد باشه چون زیر کارت گرافیکه دقیقا.قیمتش ۶۵۰ تومن.فکر کنم از evo ۸۶۰ سرعتش بیشتره.

samsung evo ۸۶۰
به دلیل سرعت مناسب و طول عمر

mehdi_kingmax
12-07-19, 18:39
samsung evo ۸۶۰
به دلیل سرعت مناسب و طول عمر
خوب سرعت sx6000 که بیشتره.طول عمرش هم زیاده

AMD>INTEL
12-07-19, 19:01
خوب سرعت sx6000 که بیشتره.طول عمرش هم زیاده

ببینید نوع کنترلر این مدل adata خیلی خوب نیست .اگر قرار به انتخاب یک حافظه M.2 NVMe هم باشه . به کمتراز سامسونگ 970 evo فکر نکنید .
من شخصه قصد انتخاب داشته باشم سراغ این مدل ای دیتا نمیرم .

mehdi_kingmax
12-07-19, 22:34
ببینید نوع کنترلر این مدل adata خیلی خوب نیست .اگر قرار به انتخاب یک حافظه M.2 NVMe هم باشه . به کمتراز سامسونگ 970 evo فکر نکنید .
من شخصه قصد انتخاب داشته باشم سراغ این مدل ای دیتا نمیرم .

خوب اقا امید چرا خوب نیست؟(حتما منظورتون Realtek هست) ممکنه درآینده مشکلی پیش بیاد؟یا اگر تو سایتی بررسی دیدین لطفا آدرس بدین.ممنون

کنترلر sx8200 مدل SMI هست.اون چطور؟

AMD>INTEL
13-07-19, 05:28
خوب اقا امید چرا خوب نیست؟(حتما منظورتون Realtek هست) ممکنه درآینده مشکلی پیش بیاد؟یا اگر تو سایتی بررسی دیدین لطفا آدرس بدین.ممنون

کنترلر sx8200 مدل SMI هست.اون چطور؟

من توصیه نمیکنم . انتخاب با خودتون هست . بالا نوشتم

alireza771
13-07-19, 07:37

کنترلر sx8200 مدل SMI هست.اون چطور؟UserBenchmark: Adata XPG SX8200 NVMe PCIe M.2 vs Samsung 970 Evo (Only the registered members can see the link)

از دید بنچمارکای این سایت معتبر هم سرعت سامسونگ بیشتره. هم بر اساس بررسی ها ۳۴۶ درصد ( یعنی نزدیک به ۳.۵ برابر بیشتر ) از ادیتا پیشنهاد شده که ارزش خریداری داره

mehdi_kingmax
13-07-19, 12:11
UserBenchmark: Adata XPG SX8200 NVMe PCIe M.2 vs Samsung 970 Evo (Only the registered members can see the link)

از دید بنچمارکای این سایت معتبر هم سرعت سامسونگ بیشتره. هم بر اساس بررسی ها ۳۴۶ درصد ( یعنی نزدیک به ۳.۵ برابر بیشتر ) از ادیتا پیشنهاد شده که ارزش خریداری داره

بله میدونم سامسونگ در nvme برتری داره.مساله بودجه هست. در مقایسه sx6000 با evo 860 sata در همون سایت سرعت adata بیشتره.

P-Ravesh
14-07-19, 02:31
بله میدونم سامسونگ در nvme برتری داره.مساله بودجه هست. در مقایسه sx6000 با evo 860 sata در همون سایت سرعت adata بیشتره.
مقایسه برای شما انجام شده . سامسونگ در الویته .اما اگر به هر دلیلی adata انتخاب کردید نیازی به چانه زدن و بحث بی نتیجه نیست همون دلخواه خودت رو بخر.

mehdi_kingmax
15-07-19, 00:54
مقایسه برای شما انجام شده . سامسونگ در الویته .اما اگر به هر دلیلی adata انتخاب کردید نیازی به چانه زدن و بحث بی نتیجه نیست همون دلخواه خودت رو بخر.

حالا شما زیاد حرص نخور.

alireza771
15-07-19, 08:14
حالا شما زیاد حرص نخور.سلام
خب ببین دوست من
سوال شما این بود که کدوم بهتره ؟
منم با لینک جواب دادم که بین گزینه هایی که شک داشتی کدوم یکی ارزشمندتر هست
پس پاسخ خودتون رو گرفتید
حالا اینکه به دلیل بودجه کالای ضعیفتر بخواید انتخاب کنید به ما ارتباطی نداره مسلما
تو سایتم به جز مساله سرعت حتما به قسمتهای Value و Nice to have دقت کنید. رضایتمندی و ارزشمندی کالا تو این گزینه هاس